Glavni > Oporavak

Ekstenzije za kosu

Zanimaju li vas kvalitetni i prirodni dodaci za kosu? Ovdje ćete pronaći najširi raspon nastavka za kosu bilo koje vrste. Kod nas možete naručiti kosu kako u rezanima, tako i na vrpcama ili kapsulama.

Glavne vrste nastavka za kosu

Na lageru imamo slavenske, europske i južno ruske dlake.

Slavenska kosa je najbolja kada se nosi. Vrijedne su iznad svega jer se mogu podvrgnuti većoj prilagodbi i ne zahtijevaju dugo oblikovanje..

Južno Rusi - zlatna sredina, oni se dobro ponašaju i u čarapama, vrlo meke kose, nakon pranja daju malo dodatnog volumena. Mogu se ponovno upotrijebiti za najviše četiri ispravke.

Europska kosa je najjeftinija opcija, sama kosa je prilično meka, nakon pranja daje mali prirodni val. Općenito, europska kosa ocjenjuje se ne više od tri korekcije.

Koliko košta prodaja kose?

Koliko košta prodaja kose možda je glavno pitanje koje nam se postavlja. Ovdje je upute, točnije opis onoga od čega se sastoji i što uključuje cijenu kose. Evo glavnih faktora koji izravno utječu na cijenu kose:

Radi vaše udobnosti, pokušat ćemo odgovoriti koliko košta prodaja prirodne kose, kako biste razumjeli postupak prodaje kose. Započnimo s najosnovnijim parametrom - duljinom kose. Naša tvrtka kupuje kosu strogo od 40 cm (za djecu do 12 godina) i od 45 ako je darivatelj stariji od 12 godina. Imajte na umu da ako želite prodati kosu, na primjer 50 cm, tada bi ukupna duljina vaše kose trebala biti oko 80 cm od krune, kako bismo vam nakon šišanja mogli učiniti lijepu kosu. Izmjeriti duljinu kriške je jednostavno. Morate izmjeriti udaljenost od mjesta namještenog reza do krajeva kose vrpcom ili metrom (u slučaju da ste poravnali krajeve prije ne više od 1 mjesec). Ako krajevi kose nisu ujednačeni, tada još uvijek mjerite prema ovoj uputi i naš će vam stručnjak reći da li je potrebno poravnati krajeve.

Zatim opisujemo kako kosa prosuđuje po boji. Prirodne boje: tamnoplava (ne tamnija od 6 tonova), svijetlo smeđa,. Svijetlo smeđe se također dijele na tamnoplavu, srednju plavu, svijetlu plavu.

Pažnja! NE kupujemo crnu, smeđu kosu (tamnije od 5 tona), ne kupujemo obojenu kosu, uključujući tonike, kao i sivu i mušku kosu.

Što je kosa svjetlija, to je skuplja..

Starost darivatelja je važna i utječe na troškove, jer što je mlađi donator, to je dlaka vrijednija.

Kupujemo prirodnu kosu od 40 cm do 55 000 rubalja za 100 gr. To je najviša cijena u Moskvi!

Cijene za prodaju prirodne kose

Dječja kosa (meka, od 8 tonova)

Dječja kosa (meka, od 8 tonova)

U Moskvi nudimo najviše cijene za prodaju prirodne kose. Nema varanja.

Dragi naši prijatelji, sa zadovoljstvom vas možemo obavijestiti da za put iz regije vraćamo do 4000 rubalja!

Kupnja kose započinje provjerom kvalitete kose. To je najvažniji faktor nakon duljine, jer kosa koja nikada nije obojena vrijedi mnogo više od kose koja je bila izložena kemikalijama za bojenje..

Konačna cijena kose ovisi o težini, neće je biti moguće prodati bez vaganja, jer je kosa roba po težini. Težina se zaokružuje na 1 gram, odnosno nakon rezanja kosa se stavi na vagu i otkrit ćete konačan ukupni trošak vaše kose. Ako u prosjeku odrežete 55 cm svijetlo smeđe kose, dobit ćete oko 110-170 grama.

Važna informacija! Ne kupujemo odrezanu kosu. Budući da radimo posjekotine, pažljivo i pažljivo pričvršćujemo svaki snop kose kako ne bi propao. Ne prihvatamo kosu s tangicama! Izuzetak se može učiniti SAMO za plavu ili svijetlu plavu kosu, čvrsto učvršćenu, bez zapetljanja od 50 cm!

Kako zaraditi novac na kosi

Moja prijateljica je rezala i izbacila svoju pletenicu. Nije znala da bi mogla biti prodana.

Znao sam. Također imam dugu pletenicu i odlučio sam zaraditi na tome. Razgovarao sam s djevojkama koje su već prodale kosu, a onda sam i sam počeo tražiti kupce.

Kao rezultat toga, smislio sam kako brzo i profitabilno prodati kosu i to učiniti putem interneta, čak i ako živite u zaleđu. O čemu ću vam reći u članku.

Može sadržavati ljudsku kosu

Budući da je ovaj članak o kosi, spomenut će i kosu. Ako ste uvrijeđeni činjenicom da osoba može imati kosu i ne želite čitati o njoj, pročitajte nešto drugo..

Gdje i zašto kupiti kosu

Kosa se koristi za izradu perika i kapsula za ekstenzije. Kupce možete pronaći u frizerskim salonima ili novinskim oglasima za kupnju kose u vašem gradu ili ih možete pronaći na mreži.

U vašem gradu nije uvijek moguće pronaći povoljnu cijenu. Na primjer, Daria, moja prijateljica, u rodnom Togliattiju nudila je 3000 R za kosu za 100 g, a tvrtka iz Jekaterinburga platila je 5700 R Irkutsk salon procijenio je moju kosu na 2500 R za 100 g, a moskovska radionica za perike - na 6000 R.

Teško je pronaći i komentare o lokalnim kupcima. Tako je razmišljala moja prijateljica Marija iz Orska. Pronašla je kupca iz drugog grada, u čijoj grupi na Vkontakteu ima mnogo pozitivnih odgovora.

Proračunao sam koliko će vremena trebati da nazovem frizere i reklame, a pokazalo se da ću prilikom prodaje putem interneta potrošiti manje vremena. Osim toga ne morate trošiti novac na putovanja i telefon.

Kao rezultat toga, odlučio sam za sebe da je isplativije i brže prodati kosu putem interneta. Moji prijatelji su učinili isto. Evo što smo učinili za ovo.

Cijene kose

Prvo sam razgovarao s kupcem kose Aleksandrom Goldovskom, ona na ovom tržištu radi od 2011. godine. Prema njenim riječima, na cijenu utječe duljina kose, boja, struktura, kvaliteta rezanja. Također je važno je li kosa podijeljena i obojena.

Žena bilo koje dobi može prodati kosu. Dječja kosa se cijeni više jer je mekša, dok je kod starijih kosa niža zbog sive kose. Što je dulja kosa, viša je cijena za 100 g. Kupci su spremni kupiti od 40 cm, ali povoljna cijena kreće od 50 cm..

Ulomak moje prepiske s tvrtkom "Hair of Russia"

Ako se kosa raspada samo na krajevima, cijena pada za oko 10%. Ako se podijele po cijeloj duljini, cijena će pasti za pola. Ali samo rezanje podijeljenih krajeva nije isplativo: izgubit ćete duljinu i mnogo više novca.

Plava kosa je skuplja: tanja je i manje uobičajena. Obojena kosa se ne kupuje niti plaća ni upola manje od neobojene kose. Fina, glatka i svilenkasta kosa vrednuje se više.

maksimalna cijena koju su mi ponudili za kosu

Kosa koja je tek ošišana smatra se živom, što god to značilo, a cijena će biti veća. Stoga ih režite samo kad ste pristali na prodaju. Ravnomjerno izrezana pletenica je skuplja, pa je trebate rezati prema uputama kupca.

Konačna cijena određuje se prilikom šišanja i vaganja kose na temelju 100 g. Za moju su kosu ponudili od 2500 R do 6300 R.

Priprema kose za prodaju

Prije nego što kontaktirate kupce, odlučite o duljini kose koju želite prodati. Zatim ih trebate izmjeriti i fotografirati. Kosa se mjeri na ovaj način:

 1. Povucite kosu u niski konjski rep na stražnjoj strani glave.
 2. Odmaknite se od desni koliko god želite otići. Ako se odreže u korijenu, kosa u blizini stražnjeg dijela glave postat će prekratka..
 3. Vezati drugu elastičnu traku i izmjeriti udaljenost od nje do vrha repa.

Dobio sam 49 cm. Kupci znaju da pletenica jede 2-4 cm, a prilikom procjene uzmite u obzir duljinu labave kose. Stoga je pogreška izmjeriti i reći kupcima duljinu pletenice..

dužinaCijenaOpis
40cm6000-9000 rub / 100grDječja kosa (meka, od 8 tonova)
45cmDječja kosa (meka, od 8 tonova)
50cm9000-14500 rub / 100grDječja kosa (meka, od 8 tonova)
55 cmDječja kosa (meka, od 8 tonova)
60cmDječja kosa (meka, od 8 tonova)
65cm17000-29000 rub / 100grDječja kosa (meka, od 8 tonova)
70cm27000-42000 rub / 100gr
75cm+40000-55000 rub / 100gr
Fotografirajte labavu kosu pri jakom dnevnom svjetluNa ovoj slici boja je bila izobličena i pitali su me jesam li brineta ili smeđa. Takve su fotografije beskorisne.

Najave o prodaji

Izabrao sam Avito zbog slobodnog plasmana. Pročitao sam slične oglase, razgovarao s kupcima, odredio cijenu i napravio tekst.

U opisu kose morate navesti: duljinu, jesu li slavenske ili azijske, jesu li obojene, odrezane, jesu li krajevi razdvojeni.

P za 100g "width =" 2000 "height =" 1934 "class =" obrisi "style =" max-width: 1000.0px; visina: auto "data-obrubljen =" true "> Moj oglas na Avitu. Kosu sam procijenio na 4000 R po 100 g

Samo traženje kupca

Htio sam postići najbolju cijenu, tako da se nisam ograničio na svoj oglas, već sam tražio oglase od kupaca. U Google i pretragu na Vkontakteu upisao sam upit "prodaj kosu". Među rezultatima sam odabrao stranice i grupe od pet tvrtki koje su kupile u bilo kojem gradu.

Na web stranicama kupci stavljaju veze do grupa na društvenim mrežama ili navode telefonski broj na koji možete nazvati ili upisati messenger. Nikoga nisam zvao kako ne bih platio međugradnju, samo sam pisao poruke.

Jedna od tvrtki imala je prijemni centar u mom gradu Bratsku. No, ispostavilo se da to ne radi i najbliži je samo u Irkutsku R, ali su mi ponudili 6000 R. Na pitanje o razlogu nije odgovoreno "width =" 2000 "height =" 1340 "class =" "style =" max-width: 1000.0px; visina: auto "> Sva web mjesta obećala su da će kupiti" skupo "ili čak" po najvišoj cijeni u Rusiji ", ali specifični iznosi bili su samo na jednom od njih. Prema njihovom cjeniku, kosa ne može koštati manje od 7000 R, ali su mi ponudili 6000 R. Na pitanje o razlogu nije odgovoreno

Dopisivao sam se sa šest kupaca. Jedan je došao iz mog oglasa u Avito, a drugi sam se našao.

Tijekom pregovaranja početna cijena porasla je za pola. Rekao sam nekome izravno da želim dobiti više, nekome na što jednostavno nisam odgovorio, a tjedan dana kasnije sami su ponudili veliku svotu.

P "width =" 720 "height =" 1280 "class =" obrisi "style =" max-width: 360.0px; height: auto "data-obrubljen =" true "> Ova je tvrtka prvo ponudila 4000 USDP "width =" 720 "height =" 1280 "class =" obrisi "style =" max-width: 360.0px; visina: auto "data-obrubljen =" true "> Nisam im odgovorio, a onda su ponudili 6300 ROdmah sam počeo pregovarati s klijentom iz Avita. Bila je spremna imenovati konačnu cijenu tek kad je kosu vidjela uživo

Možete dobiti ne samo novac za kosu od kupca. Podaci o tome ne objavljuju se na svim web lokacijama, negdje šute o nijansama, pa sam i ja pitao kupce hoće li im nadoknaditi dodatne troškove.

Svi su obećali da će platiti pošiljku. Kupci su to naznačili u svojim oglasima.

Četiri od šest kupaca složili su se da će djelomično nadoknaditi šišanje ako u gradu dobijem frizuru sa svojim gospodarom. Visina naknade ovisi o vrijednosti kose. Na primjer, Daria je vraćeno 300 R, a meni je obećano 250. Kosa joj je svjetlija i duža od moje, a krajevi su deblji.

Ako šišate kosu u prodavaonici kupca, oni su spremni platiti u potpunosti za svaku frizuru i styling. Takvu su ponudu dali i četiri od šest kupaca, ali u mom je Bratsku postojalo samo jedno predstavništvo.

Jedna tvrtka na tom mjestu nudi djelomično platiti putovanje u glavni grad. U mom slučaju naknada bi bila 70%. Ali u prepisci sam otkrio da je to samo za svijetloplave.

Obećavaju da će platiti cijenu karte Objasnite da cijena karte nije za sve

Šišanje kose najviše je koristi prije prodaje. Kupci upute kako to ispravno učiniti.

Na primjer, moja prijateljica Marija upućena je preko telefona. Oprala je kosu balzamom i sama je ošišala. Fotografirao sam se uz mjernu vrpcu i na kontrolnoj ljestvici u supermarketu. Nakon toga dobila je konačnu cijenu. Maria je pletenicu svezala na tri mjesta kako se ne bi rastrgala i spakirala je u plastičnu vrećicu.

Upute s web stranice kupca

Slanje i primanje uplate

Možete poslati kurirskom tvrtkom ili Ruskom poštom.

Kurir će doći kući i prikupiti paket. U ovom slučaju možete se nagoditi s kurirom, čim provjeri duljinu i težinu kose i obavijesti kupca. Novac će biti prebačen na karticu.

Daria je u subotu otišla kod frizera, a zatim kupcu poslala dvije slike pletenice: s mjeračem vrpce i na kontrolnoj vagi u supermarketu. U ponedjeljak je kurir stigao u njezin dom u dogovoreno vrijeme. Dok je ispunjavao papire za otpremu, novac je Daria prebacio na karticu.

Kupci također nude da kuriru daju kosu i čekaju plaćanje nakon primitka i provjere. U ovom slučaju pitao sam za garancije. Jedan se kupac pozvao na svoj besprijekoran ugled, drugi ponudio da pošalje skeniranje ugovora.

Ruskom poštom kosa može biti poslana vrijednom pošiljkom ili gotovinom pri dostavi.

Ako pošaljete s vrijednom paketom, obećaje se da će novac biti prebačen na karticu u trenutku slanja ili nakon što kupac primi pošiljku. Marija iz Orska pristala je na tu opciju. Prihvatio sam riječ prodavača, jer je grupa imala puno dobrih recenzija. Nije se prevario.

Kad tvrtke ne mogu dati garancije, pišu ovako nešto

Ako pošaljete gotovinom na dostavu s popisom investicija, uopće nema rizika. Kupac primi paket i otvori ga ispred operatera. Provjerava sadržaj s inventarom, mjeri duljinu pletenice i težinu, plaća naznačeni iznos i tek tada uzima paket. Novac primate poštom kada primite SMS obavijest o prijenosu. Ako se paket izgubi, ruska pošta vratit će pošiljatelju iznos u kojem je procijenjen.

U posljednji trenutak odlučila sam još ne prodati kosu iako sam dobila pet konkretnih ponuda.

Trgovina prirodnim nastavcima za kosu

Smanjite cijenu od 100 grama prirodne slavenske kose za nadogradnje premium klase u "brunet" nijansama: 1,0, 1,2, 2,0. Mogućnost kupnje nastavka za kosu u množini od 50 grama.

 • 100% prirodna kosa bez silikona i naopako;
 • gusta struktura s kutikulama i gustim krajevima;
 • jamstvo trgovine kose za razdoblje nošenja od najmanje 1 godine;
 • dostupna kosa za produljenje Double Dron i Lux (odredite cijenu);
 • brza i praktična isporuka kose u Moskvi i Rusiji;
 • prije isporuke ili otpreme, poslat ćemo fotografiju naručene kose.

Smanjite cijenu od 100 grama prirodne slavenske kose za nadogradnje premium klase u nijansama "plavuša": 9,0, 9,03, 9,13, 10,0, 10,01, 10,3, 12,00. Mogućnost kupnje nastavka za kosu u množini od 50 grama.

 • 100% prirodna kosa bez silikona i naopako;
 • gusta struktura s kutikulama i gustim krajevima;
 • jamstvo trgovine kose za razdoblje nošenja od najmanje 1 godine;
 • dostupna kosa za produljenje Double Dron i Lux (odredite cijenu);
 • brza i praktična isporuka kose u Moskvi i Rusiji;
 • prije isporuke ili otpreme, poslat ćemo fotografiju naručene kose.

Smanjite cijenu od 100 grama prirodne slavenske kose za ekstenzije Premium klase nijansi "svijetlosmeđe": 6.0, 7.0, 7.03, 7.1, 7.7, 8.0, 8.1, 8.3, 8.34. Mogućnost kupnje nastavka za kosu u množini od 50 grama.

 • 100% prirodna kosa bez silikona i naopako;
 • gusta struktura s kutikulama i gustim krajevima;
 • jamstvo trgovine kose za razdoblje nošenja od najmanje 1 godine;
 • dostupna kosa za produljenje Double Dron i Lux (odredite cijenu);
 • brza i praktična isporuka kose u Moskvi i Rusiji;
 • prije isporuke ili otpreme, poslat ćemo fotografiju naručene kose.

Smanjite cijenu od 100 grama prirodne slavenske kose za nadogradnje premium klase u nijansama "smeđe": 3.0, 4.15, 6.1, 6.2, 6.3. Mogućnost kupnje nastavka za kosu u množini od 50 grama.

 • 100% prirodna kosa bez silikona i naopako;
 • gusta struktura s kutikulama i gustim krajevima;
 • jamstvo trgovine kose za razdoblje nošenja od najmanje 1 godine;
 • dostupni su nastavci za kosu Double Dron i Lux (odredite cijenu);
 • brza i praktična isporuka kose u Moskvi i Rusiji;
 • prije isporuke ili otpreme, poslat ćemo fotografiju naručene kose.

Smanjite cijenu od 100 grama prirodne slavenske kose za nadogradnje premium klase u nijansama čokolade: 4,0, 5,0, 5,5. Mogućnost kupnje nastavka za kosu u množini od 50 grama.

 • 100% prirodna kosa bez silikona i naopako;
 • gusta struktura s kutikulama i gustim krajevima;
 • jamstvo trgovine kose za razdoblje nošenja od najmanje 1 godine;
 • dostupna kosa za produljenje Double Dron i Lux (odredite cijenu);
 • brza i praktična isporuka kose u Moskvi i Rusiji;
 • prije isporuke ili otpreme, poslat ćemo fotografiju naručene kose.

Smanjite cijenu od 100 grama prirodne slavenske kose za produžetak premium klase nijansi "svijetlosmeđe": 7,43, 7,54. Mogućnost kupnje nastavka za kosu u množini od 50 grama.

 • 100% prirodna kosa bez silikona i naopako;
 • gusta struktura s kutikulama i gustim krajevima;
 • jamstvo trgovine kose za razdoblje nošenja od najmanje 1 godine;
 • dostupna kosa za produljenje Double Dron i Lux (odredite cijenu);
 • brza i praktična isporuka kose u Moskvi i Rusiji;
 • prije isporuke ili otpreme, poslat ćemo fotografiju naručene kose.

Smanjite cijenu od 100 grama prirodne slavenske kose za nadogradnje premium klase u ombre nijansi: 7,43, 7,54. Mogućnost kupnje nastavka za kosu u množini od 50 grama.

 • 100% prirodna kosa bez silikona i naopako;
 • gusta struktura s kutikulama i gustim krajevima;
 • jamstvo trgovine kose za razdoblje nošenja od najmanje 1 godine;
 • dostupna kosa za produljenje Double Dron i Lux (odredite cijenu);
 • brza i praktična isporuka kose u Moskvi i Rusiji;
 • prije isporuke ili otpreme, poslat ćemo fotografiju naručene kose.

Cijena obojenog pramenova luksuzne prirodne slavenske kose za ekstenzije težine 1 gram u nijansama G, F14-1, F22, F10-1, F24-2, F1, F20. Prodaja kose u množini od 50 grama je dostupna.

 • 100% prirodna kosa bez silikona i naopako;
 • gusta struktura s kutikulama i gustim krajevima;
 • jamstvo trgovine kose za razdoblje nošenja od najmanje 1 godine;
 • dostupna kosa za produljenje Double Dron i Lux (odredite cijenu);
 • brza i praktična isporuka kose u Moskvi i Rusiji;
 • prije isporuke ili otpreme, poslat ćemo fotografiju naručene kose.

Inkapsulacija prirodne kose za produženje s visokokvalitetnim vatrostalnim keratinom za nadogradnju kapsula ili mikrokapsula.

stvaranje urednih ujednačenih kapsula;

Stantart kapsule dimenzija 4 mm i pramen težine 1 gram;

Mikro kapsule veličine 2 mm i težine niti 0,5 grama;

kapsule prozirnog, crnog ili smeđeg keratina da odgovaraju boji kose.

Pretplatite se na našu Instagram stranicu i nabavite besplatnu dostavu u Moskvu i Rusiju za sve slavenske kose.

32 prirodne boje kose isključujući ombre i obojene pramenove. Dostupno: duljina od 40 do 100 cm u dijelovima, na kapsulama i na vrpci.

Samo prirodna kosa iznimne kvalitete s minimalnim češljem, bez silikona i bez proboja.

Poštena i atraktivna cijena od 6.900 RUB. po rezu težak 100 g prirodne slavenske kose.

Jednogodišnja garancija nošenja za sve slavenske kose. Uvijek spreman vratiti novac.

Praktična i brza isporuka prirodne kose u Moskvi, moskovskoj regiji i regijama Rusije. Tisuće pick-up poena u Rusiji.

Svi prikladni načini plaćanja, uključujući i kartično plaćanje. Plaćanje po primitku je moguće.

 • Rezovi prirodne kose za produženje su homogeni, po svojoj strukturi i podrijetlu, prirodna kosa, pažljivo sakupljena i pričvršćena u snopove težine 100 grama. Sve dlačice posjekotine moraju imati približno jednaku duljinu i jedan smjer, kada su krajevi susjedni krajevima, a korijenska strana ima ravnu liniju rezanja. Šišanje prirodne kose početni je oblik materijala, budući da su upravo od reza izrađeni pramenovi za nadogradnju kapsula, mikrokapsula ili traka za kosu. U našoj prodavaonici kose u Moskvi predstavljen je širok raspon šišanja raznih boja i nijansi, uključujući ombre i obojene pramenove, gdje možete kupiti rez prirodne kose težine 50 i 100 grama, duljine od 40 do 100 cm.
 • Prirodna kosa za produljenje kapsule je rez prirodne kose, podijeljen u jednolike pramenove, namijenjen kapsulanom ili mikrokapsuliranom produženju. U ovom se slučaju svaki pramen, ovisno o strukturi kose i tehnici produženja, drži zajedno s malom keratinskom pločicom i teži od 0,5 do 2 grama (bez težine keratina). Tako iz jednog reza prirodne kose dobijete u prosjeku 100 - 200 gotovih pramenova za ekstenzije kapsula ili mikrokapsula. U našoj trgovini za kosu možete naručiti rezanu kapsulu ili kupiti od 50 gotovih pramenova kose na kapsulama.
 • Prirodna kosa za proširenje na vrpcama je pramenova kose koji se drže zajedno pravokutnom silikonskom trakom dimenzija 2,5 do 4 cm, a težina svake trake (pramenova) je oko 3 grama. Ovi pramenovi u potpunosti su spremni za proširenje traka za kosu, a u našoj trgovini kose možete kupiti kosu na trakama u paketu od 20 traka.
 • Prirodna slavenska kosa za ekstenzije najtraženiji je i najkvalitetniji tip kose, fiziološki svojstven osobama istočnoslavenskog podrijetla (Rusima, Ukrajincima ili Bjelorusima). Ova kosa je meka, fleksibilna i svilenkasta, umjereno tanka i ima gustu, snažnu strukturu. Tijekom obrade, prirodna slavenska kosa ne treba duboko kemijsko djelovanje, dovoljno je da se podvrgnu termičkoj dezinfekciji. Njihova upotreba u nastavcima za kosu temelji se na brojnim prednostima, a njihova je superiornost u odnosu na europsku, indijsku ili azijsku kosu očita. Slavenska kosa lako i neprimjetno pada na vašu kosu, zadržava svoj prirodni sjaj i sjaj najmanje 1 godinu i bez ikakvih problema prođite kroz brojne korekcije.
 • Prirodna slavenska dlaka za Double Dron ekstenziju ista je slavenska kosa, tek nakon dodatnog postupka pažljivog odabira i češljanja, kada se uklanjaju kraće dlake, a najduži se nanosi na kosu. Tako Double Dron kosa dobiva ujednačeni izgled, bogat volumen i debele krajeve. Cijena prirodne kose Double Dron veća je i u prosjeku je 20-30% veća od cijene obične kose.
 • Prirodna slavenska kosa za Lux proširenja najrjeđa je i najskuplja tinejdžerska kosa s posebnom mekoćom i glatkoćom. Unatoč činjenici da je ova kosa vrlo tanka i nije prikladna za sve, izvrsne je kvalitete i nevjerojatnog trošenja. Ova kosa najbolje će funkcionirati za ljude s mekom i tankom kosom. Cijena prirodne slavenske kose Lux klase je najviša, trošak joj je 2 puta veći od troškova obične "slavenske".

Ravna kosa za ekstenzije je kosa s okruglim oblikom poprečnog presjeka, kada jednoličan rast stanica svake kose potiče rast kose u strogo ravnoj liniji. Jedna od važnih karakteristika takve kose je gust raspored ljestvica među sobom, što omogućuje ovim dlakama da zadrže potrebnu vlagu u sebi bolje od ostalih, te budu dobro zaštićene od svih vrsta oštećenja. Prirodna slavenska kosa ravnog rasta fleksibilna je i izdržljiva, ima dobru reflektivnost i divan prirodni sjaj.

Valovita kosa za ekstenzije je prirodna kosa za ekstenzije, čiji presjek ima ovalni oblik zbog neravnog rasta stanica sa svake strane kose. Zbog toga ova kosa ima valovit oblik. Prirodna kosa s valovitim rastom najčešća je među slavenskim i južno ruskim dlakama. Iako je ova kosa inferiornija ravnoj kosi u svojoj snazi ​​i sjaju, voluminoznija je i jednostavnija za oblikovanje..

Kovrčava kosa za ekstenzije je kosa u kojoj je poprečni presjek ravan, a stanice dlake naizmjenično rastu na svakoj strani. Stoga ova dlaka raste, zatim u jednom smjeru, zatim u drugom, a pritom ima značajan zavoj. Proširenje prirodne kose s ovim oblikom rasta zahtijevat će od vas najviše pažljive njege. Ova kosa je što je moguće bujnija, međutim, njihove su dlake prilično tanke i porozne. Zbog nedostatka gustog rasporeda ljestvice sklone su suhosti i ne poslušnosti, krhke su i teško se postavljaju.

Ako želite povećati pompe ili volumen, malo produljiti ili radikalno promijeniti duljinu kose, asortiman prirodne prodavaonice kose za proširenja u Moskvi "KOSHKA" nudi vam širok izbor duljina kose od 40 do 100 cm. Ali nemojte žuriti s odabirom prije kupnje prirodnih kosa koja je značajno duža od vaše kose, dobro razmislite o sljedećem: prvo, iz više razloga, ne preporučuje se produžiti kosu više od dva puta, odnosno ako je vaša kosa 25-30 cm, tada optimalna duljina nastavka za kosu ne smije prelaziti 60 cm. Drugo, ne zaboravite da s različitim izraslima duljina kose izgleda drugačije. I treće, ne zaboravite na pravilnu njegu, jer duga kosa zahtijeva puno više vremena i pažnje. I na kraju, koliko ne bih voljela, jako duga kosa, izvana ne ide svima dobro. Pa, govoreći o financijskoj strani, naravno, što je veća duljina, to je veća cijena prirodne kose.

S prosječnom visinom od 163-168 cm, duljina kose nakon produženja izgleda ovako:

 • 40-45 cm - kosa do lopatica;
 • 50-55 cm - sredina leđa;
 • 60-65 cm - kosa do struka;
 • 70 cm - kosa do potkoljenice;
 • 80 cm - prekrivam stražnjicom kosu;
 • 90 cm - kosa ispod stražnjice;
 • 100 cm - kosa djelomično prekriva noge.

Širok pramen kose na stražnjoj strani glave. Duljina kose 50 cm. Težina 100 grama.

Širok, gust, lažni pramen od prirodne kose na pet ukosnica.

100% prirodna kosa vrhunske kvalitete.

Težina niti 100 grama.

Duljina kose 50cm.

Širina niti 24 cm.

KLIKNITE NA FOTO za detalje i odaberite boju kose.

Širok, gust, lažni pramen od prirodne kose na pet ukosnica.

100% prirodna kosa vrhunske kvalitete.

Težina niti 100 grama.

Duljina kose 50cm.

Širina niti 24 cm.

Pramen je pričvršćen po cijeloj glavi od uha do uha.

Vrlo povoljno za brzo stvaranje dodatnog volumena ili duljine kose, stvaranje različitih frizura.

Kosa se može obojati, kovrčati, ispraviti.

Odaberite boju kose i označite je redoslijedom:

Ostale ponude

Širok pramen kose na stražnjoj strani glave. Duljina kose 40 cm. Težina 100 grama.

Pramen od prirodne kose je širok. Duljina 30 cm

Širok pramen kose na stražnjoj strani glave. Duljina kose 45 cm. Težina 100 grama.

Širok pramen kose na stražnjoj strani glave. Duljina kose 40 cm. Težina 100 grama.

Širok, gust, lažni pramen od prirodne kose na pet ukosnica.

100% prirodna kosa vrhunske kvalitete.

Težina niti 100 grama.

Duljina kose 40cm.

Širina niti 24 cm.

KLIKNITE NA FOTO za detalje i odaberite boju kose.

Pramen od prirodne kose je širok. Duljina 30 cm

Širok pramen od 100% prirodne kose.

Duljina kose 27-30 cm.

Širina niti 25 cm.

Savršeno za žene s tankom i ne dugom kosom, kako bi se povećao volumen kose. Pramen je gust, ali lagan i jedva se osjeća na glavi. Pogodno za svakodnevno nošenje. Pričvršćuje se oko glave do vlastite kose s 5 malih ukosnica. Čvrsto se drži.

Boja kose je drugačija.

KLIKNITE NA FOTO za detalje i odaberite boju kose.

Kako odrediti gustoću kose i povećati je?

Guste kovrče su priznati standard ljepote i zdravlja. Ali kako odrediti gustoću kose na glavi? Što utječe na to? Je li realno postići bujniju kosu nego što ste je nagradili? Pokušali smo dati odgovore na ta pitanja..

Podijelite ovaj članak

Guste kovrče su priznati standard ljepote i zdravlja. Ali kako odrediti gustoću kose na glavi? Što utječe na to? Je li realno postići bujniju kosu nego što ste je nagradili? Pokušali smo dati odgovore na ta pitanja..

"Gusta kosa": što je ovaj parametar?

Najčešće, postoji li gusta kosa ili ne, ocjenjuje se sjajem frizure, debljinom repa i pletenicom. Međutim, gustoća kovrča, odnosno njihova gustoća, nije jednaka debljini vlasi. Debljina je promjer poprečnog presjeka kose, a gustoća je količina koja raste na vlasištu fiksne veličine.
niti mogu izgledati voluminozno, bujno, ali ne previše debelo. Na istoj površini vlasišta različite osobe uzgajaju kovrče na apsolutno jedinstven način: to mogu biti mnoge tanke i slabe dlake ili mali broj vrlo gustih dlačica. Dakle, izgled frizure može biti pogrešan: tamo se također događa da zapravo gusta kosa ne utječe na debljinu repa, i obrnuto.
Kosa se kontinuirano obnavlja: nove osi za kosu izviru, stare ispadaju. Ali u prosjeku raste oko 100 tisuća vlasi na glavi, a na 1 kvadraturi. cm - 220 kom. Ako su stope rasta veće, govorimo o debelim kovrčama, niske - o rijetkim, padaju na naznačene vrijednosti - normalne.
Događa se da kosa ispada više nego što raste ili obrnuto, a pokazatelji gustoće značajno se mijenjaju.
Važno! Prije svega, frizeri trebaju znati o gustoći pramenova kako bi izračunali potrebnu količinu materijala prilikom obavljanja perme, ravnanja, bojenja itd..

Čije su kovrče najdeblje?

Znanstvenici su otkrili da postoji odnos između gustoće rasta kose i njihove prirodne boje. Dakle, plavuše i plavuše vlasnice su najdeblje kose, na glavama im raste od 140 do 150 tisuća vlasi. Smeđe kose imaju nešto manje kose - 110 tisuća, brinete - 100 tisuća, a najrjeđi pramenovi crvenokosi - samo 50-80 tisuća vlasi.
Žene uglavnom imaju deblju kosu od muškaraca..
Gusta je kod adolescenata i mladih nego kod djece i starih.
Važno! Čak i na glavi jedne osobe, gustoća kose je različita u različitim područjima. Samo 1–250 vlasi raste na 1 kvadratnom cm kože očne duplje ili temporalnog dijela glave. Curls najviše rastu na kruni - 250-350 komada po kvadratnom centimetru.

Kako odrediti gustoću kose?

Kako biste na vrijeme reagirali na negativne promjene stanja vaše kose, morate imati ideju o tome kakvu kosu imate, bila ona gusta ili ne. Kako izmjeriti gustoću kose kod kuće? Kod kuće se to može učiniti na nekoliko načina..
• Razdvajanje: kovrče morate podijeliti na prorez i procijeniti. Ako su pramenovi debeli, dio je tanak, vlasište nije vidljivo. Kod tanke kose raščlanjivanje je široko, vlasište i rastuće dlake su jasno vidljive. Odvajanje se najbolje vidi iz gubitka kose.
• Opseg repa: metoda za vlasnike duge kose. Kovrče se skupljaju, a baza repa mjeri se mjernom trakom. S debljinom manjom od 5 cm, kovrče se smatraju rijetkim; 5–10 cm - pramenovi srednje gustoće; 10 cm ili više - debela.
Naravno, uz ove metode procjene gustoće, neće uspjeti izračunati količinu točnu na kosi. Ali to nije potrebno - dobivene informacije bit će sasvim dovoljne za prilagodbu programa njege kovrča, a po potrebi se obratite stručnjaku.
Važno! Ako primijetite nijanse prorjeđivanja, ne odgađajte posjet bolnici. Konzultacije terapeuta, dermatologa, trihologa mogu ne samo spasiti ljepotu vaše frizure, već i otkriti ozbiljnu bolest na vrijeme - kosa reagira ispadanjem na razvoj bolesti u tijelu.

Uvjeti rasta kose

Koliko će vam kosa biti gusta, ovisi o tome koliko učinkovito funkcioniraju vaši folikuli. Svaka od njih sadrži nekoliko žarulja: kompleks stanica koje proizvode keratin. Potencijalno iz jednog folikula može narasti od 2 do 4 dlake.
Međutim, ponekad jedan folikul daje samo jednu dlaku, pa čak i ona koja često slabi, brzo ispada, a nova kosa počinje rasti nakon duže pauze. U ovom se slučaju kosa primjetno tanji..
Važno! Da bi folikuli mogli raditi u svom punom kapacitetu, potrebno im je osigurati dovoljnu prehranu. Za to su važne tri stvari: zdravlje tijela, normalna cirkulacija krvi u tijelu (posebno u vlasištu) i prisutnost u prehrani (i, sukladno tome, u krvnoj plazmi) svih potrebnih hranjivih sastojaka.

Koji čimbenici utječu na gustoću rasta kose?

Što određuje gustoću kose? Zašto nedostaje? Na gustoću pokrivenosti kose utječu:
• genetika - što su pletenice vaših predaka bile, to će biti bolje s vašom kosom, broj folikula dlake određuje nasljednost;
• zdravstveno stanje - akutne i kronične bolesti iscrpljuju tijelo, narušavaju rad njegovih organa, uključujući folikule dlake;
• psihološki procesi u tijelu - stres, živčana napetost, pretjerani rad narušavaju hormonalnu pozadinu, ometaju normalnu prehranu folikula;
• dob - prelazeći crtu, mnogi se suočavaju s činjenicom da se pramenovi tanjšaju: rad žarulja se obustavlja, same osi za kosu postaju tanji;
• prehrambeni sustav - što je bolja i raznovrsnija prehrana, rastu i gušći kovrče;
• osobine njege - nekvalitetna kozmetika može izazvati alergijsku reakciju, uslijed čega se stanje vlasišta i folikula u njemu pogoršava.
Kako utvrditi je li gustoća kose niska nasljednost ili je pokvarena štetnim utjecajima? Ako su kovrče tanke duž cijele duljine, tada su geni djelovali na kosi. Ako pramenovi postaju tanji bliže krajevima, onda se o njima brinete pogrešno, ne vodite brigu o njima, a pogreške u njezi prijete da vam ozbiljno upropaste frizuru..
Važno! Kemijski i mehanički učinci na pramenove ne prisiljavaju folikule dlake na "spavanje", no kovrče se primjetno prorjeđuju. Razlog tome je što vlasi gube zaštitni vanjski sloj, raslojavaju se i odvajaju se pri samom korijenu..

Značajke nošenja guste kose

Debele kovrče su lijepe. Međutim, samo vlasnici guste kose (volumen snopa je preko 10 cm) znaju da ova ljepotica ima i slabiju stranu..
• Ako se promjena u liniji kose srednje gustoće može čak i zanemariti, tada se guste kovrče ažuriraju mnogo jasnije - padajuće dlake su na svim površinama u kući, češalj je jednostavno prekriven njima, potreban je ljepljivi valjak za čitanje odjeće.
• Guste niti se ne mogu sušiti prirodnim putem. To je posebno opasno zimi, kada se podsušeni kovrče mogu zamrznuti, a hipotermija prijeti da preraste u bolest.
• U bilo koje doba godine, a posebno ljeti, teško je hodati s labavom kosom: pod gustim udarcem vrat i leđa jako se znoje.
• od težine dlake, glava povremeno počinje boljeti; Pored toga, obične ukosnice, elastične vrpce i nevidljivi ukosnice ne mogu podnijeti takvu težinu.
• Za pranje kose trebate potrošiti najmanje dva sata i veliku količinu šampona, balzama, maski: kozmetika se konzumira vrlo intenzivno.
• Boje debele kovrče potrebno je bojati samo u salonu ili frizeru, jer postoji vrlo visok rizik od postizanja neravnomjernog tona i neobojenih područja.

Važno! Da bi se lakše skupljala gusta glava kose u frizuru, koriste se razni životni hakovi - na primjer, usisavačem prave "rep". Češljanje takvih pramenova moguće je samo češljem s rijetkim zubima..

Povećana gustoća kose

Je li moguće promijeniti gustoću rasta dlaka na glavi, "steći" gustoću i kako to učiniti? Kovrče se mogu učiniti debljim, ali samo u granicama koje određuje priroda. Da biste to učinili, morate učiniti da postojeći folikuli dlaka rade u punom kapacitetu..
Kako se to može postići? Djeluje na sveobuhvatan način, pružajući pramenovima uravnoteženu prehranu iznutra i aktivnu opskrbu kisikom, kvalitetan transport esencijalnih tvari do stanica folikula dlake, kao i pravilnu njegu osi za kosu. Ovaj pristup ne samo da povećava broj vlasi, već i poboljšava njihovu strukturu: postaju deblji, čvršći, jači..

Ispravna i sveobuhvatna njega pomaže da se vrati gustoća kose čak i nakon ozbiljnih traumatičnih akcija: nepravilno opetovano bojanje, agresivna perma, zloupotreba stilova

Dakle, kako bi pramenovi bili debeli pomoći će:

• tehnike ubrizgavanja: plazmolifting, mezoterapija, uvođenje biomimetičkih peptida, prehrambenih koktela; učinkovitost se temelji na opskrbi korijena kose svim tvarima potrebnim za cjelovit život (vitamini, aminokiseline, elementi u tragovima), kao i poboljšanju mikrocirkulacije krvi u vlasištu;
• ljekovita kozmetika: ojačavajuće, stimulirajuće, hranjive smjese djeluju lokalno, uzrokujući dotok krvi u folikule dlake, a istovremeno aktivno opskrbu hranjivim tvarima i kisikom; često takva kozmetika uključuje minoksidil, vazodilatator;
• pravilna kozmetika za njegu - najbolje je odabrati je zajedno s trihologom, kozmetologom; stručnjaci također savjetuju redovito korištenje šampona za dubinsko čišćenje vlasišta i pilinga - na taj način kosa se čisti od ostataka sredstava za styling, zbog toga postaje svjetlija i voluminoznija, bolje apsorbira nježne komponente; pored toga, to je masaža vlasišta, uzrokuje nalet krvi na žarulje;
• pripravci koje se uzimaju ustima - za debljinu dlake na glavi korisno je piti vitaminske komplekse i neke dodatke prehrani: laneno ulje, mumije, riblje ulje itd.; najbolje je odabrati lijek i uzeti ga nakon savjetovanja sa stručnjakom i prolaska testova na sadržaj vitamina i elemenata u tragovima u tijelu;
• pravilna prehrana, bogata proteinima, vitaminima i mikroelementima - kako bi se kovrče smirile sjajem, prehrana mora biti zdrava i uravnotežena; obično, da biste svoju prehranu približili idealnoj, trebali biste jesti više biljne hrane, fermentiranog mlijeka, smanjiti sadržaj ugljikohidrata i životinjskih masti u obrocima;
• fizioterapija - laserska terapija, darsonvalizacija, masaža, fototerapija itd. - svi ti postupci prisiljavaju krv da intenzivnije cirkulira u žilama i kapilarima, što aktivira rad folikula dlake; danas su mnoge metode dostupne kod kuće, ali savjetovanje stručnjaka je još uvijek obvezno - za neke postupke postoje ozbiljne kontraindikacije.

Važno! Česta greška onih koji žele vratiti gustoću kose i zdrav izgled je jednosmjernost: na primjer, ako rade samo maske ili piju samo vitaminske komplekse za kosu. Pozitivan učinak ovog pristupa pojavit će se samo ako nema posebnih problema s kosom. U ostalim slučajevima rezultat se ne može očekivati.

Učinite ga vizualno debljim

nemoguće je povećati gustoću rasta kose ako je broj folikula dlake na vlasištu mali. Međutim, postoje mnogi trikovi zbog kojih će čak i "mišji rep" izgledati pristojno..

• Koristite mousse, sprejeve, pjene, lak za kosu: malu količinu razmažite po pramenovima u korijenu i osušite ih sušilom za kosu..
• Tijekom sušenja, ne češljajte kovrče - oni će izgubiti volumen. Obilite pramenovima prstima i za maksimalni volumen osušite kosu bacajući je preko lica (ali ne prečesto, postupak boli kutikule!).
• Promijenite položaj odvajanja - neobičan položaj niti ih podiže u korijenje.
• Zamijenite upotrebu balzama i šampona: stilisti tvrde da će to dodati volumen kosi.
• Postoji nekoliko načina da "rep" učinite bujnijim: stavite ga u njega; podijelite ga na pola pomoću petlje za vezanje kose; napravite jedan konjski rep iznad drugog, a zatim omotajte zajednički pramen oko njihovih baza.
• Perm noću: kosa se može pleteniti, uvijati u kovrče, ujutro uviti u snopove s krpama, frizura će imati volumen i prirodne valove.
• Na čistu kosu prskajte suhi šampon: ovo će ga održavati čistim i lepršavim malo duže nego što ste navikli.
• Osušite prirodnu kosu noseći sunčane naočale na vrhu glave i malo kliznuvši prema naprijed - to će kosi dati dobar volumen oko čela.
• Ako je zarez vrlo širok, upotrijebite sjene: samo dodirnite to područje i njegov će se izgled odmah promijeniti.
• Pletenicu možete učiniti voluminoznijom jednostavnom lepršavanjem: lagano povucite pramenove, čineći pletenicu labavijom.
• Da biste dodali volumen svojoj kosi, koristite pjenaste bagele, nanesite lažne kovrče.
• Isprobajte posebne šampone za volumen kose - oni čine kosu posebno laganom i raskalašnom.

Važno! Kada odlučite koristiti kozmetiku za volumen kose, ne pretjerujte, tada će pramenovi izgledati prirodno. Prekomjerna šminka može negirati sve napore za stvaranje vizualne gustoće čineći dlake težim..

Mnogo je načina za postizanje željene debljine, stvarne i vizualne. Tretirajte svoje kovrče s pažnjom i pažnjom - one će vam uzvratiti zdravljem i raskošnim izgledom.

Cjenik za kosu i materijale

CJENIK

Prirodna slavenska kosa u dijelovima 30-35 cm, 100 g, Rusija

Prirodna slavenska kosa u dijelovima 35-40 cm, 100 g, Rusija

Prirodna slavenska kosa u odjeljcima 40-45 cm, 100g, Rusija

Prirodna slavenska kosa u dijelovima 45-50 cm, 100 g, Rusija

Naziv proizvoda Cijena, rub.
7500
Prirodna slavenska kosa u dijelovima 50-55 cm, 100 g, Rusija8000
Prirodna slavenska kosa u dijelovima 55-60 cm, 100 g, Rusija8500
Prirodna slavenska kosa u dijelovima 60-65 cm, 100 g, Rusija8800
Prirodna slavenska kosa u dijelovima 65-70 cm, 100 g, Rusija9000
Prirodna slavenska kosa u dijelovima 70-75 cm, 100 g, Rusija
Prirodna slavenska kosa u dijelovima 75-80 cm, 100 g, Rusija

Prirodna boja kose 40 cm, 100 g, tamne boje (do br. 6 u paleti)

Prirodna boja kose 40 cm, 100 g, svijetlih boja (nakon br. 6 na paleti), POSEBNA PONUDA

Prirodna boja kose 45 cm, 100 g, tamne boje (do br. 6 na paleti)

Prirodna boja kose 45 cm, 100 g, svijetlih boja (nakon br. 6 na paleti), POSEBNA PONUDA

Prirodna boja kose 50 cm, 100 g, tamne boje (do br. 6 u paleti)

Prirodna boja kose 50 cm, 100 g, svijetlih boja (nakon br. 6 na paleti)

Prirodna boja kose 55 cm, 100 g, tamne boje (do br. 6 na paleti)

Prirodna boja kose 55 cm, 100 g, svijetlih boja (nakon br. 6 na paleti)

Prirodna boja kose 60 cm, 100 g, tamne boje (do br. 6 u paleti)

Prirodna boja kose 60 cm, 100 g, svijetlih boja (nakon br. 6 na paleti)

Prirodna boja kose 65 cm, 100 g, tamne boje (do br. 6 na paleti)

Prirodna boja kose 65 cm, 100 g, svijetlih boja (nakon br. 6 na paleti)

Prirodna boja kose 70 cm, 100 g, tamne boje (do br. 6 na paleti)

Prirodna boja kose 70 cm, 100 g, svijetlih boja (nakon br. 6 na paleti)

Prirodna boja kose 75 cm, 100 g, tamne boje (do br. 6 na paleti)

Prirodna boja kose 75 cm, 100 g, svijetlih boja (nakon br. 6 na paleti)

Prirodna boja kose 80 cm, 100 g, tamne boje (do br. 6 na paleti)

Prirodna boja kose 80 cm, 100 g, svijetlih boja (nakon br. 6 na paleti)

Naziv proizvoda Cijena, rub.
10000
10200
10500

Ukosnice za kosu (postavljene kopčama) 60 cm, tamne boje, POSEBNA PONUDA

Ukosnice za kosu (postavljene kopčama) 60 cm, svijetlih boja

Ukosnice za kosu (postavljene kopčama) 65 cm, tamne boje, POSEBNA PONUDA

Ukosnice za kosu (postavljene kopčama) 65 cm, svijetlih boja

Ukosnice za kosu (postavljene kopčama) 70 cm, tamne boje, POSEBNA PONUDA

Ukosnice za kosu (postavljene kopčama) 70 cm, svijetlih boja

Nadzemni pramenovi na ukosnicama (postavljeni kopčama) 80 cm, tamne boje, POSEBNA PONUDA

Ukosnice za kosu (postavljene kopčama) 80 cm, svijetlih boja

Prirodni rep na vrpci 55 cm+

Naziv proizvodaCijena, rub.
10200
10450
10.750
10500
11000

Prirodna slavenska kosa za produžetke trake 50 cm

Prirodna slavenska kosa za produženje traka 60 cm

Prirodni slavenski produžetak traka za kosu 70 cm

Naziv proizvoda Cijena, rub.
Naziv proizvodaCijena, rub.
Prirodna dlaka na keratinskoj kapsuli, 25 cm50
Prirodna dlaka na keratinskoj kapsuli, 30 cm53
Prirodna dlaka na keratinskoj kapsuli, 35 cm60
Prirodna dlaka na keratinskoj kapsuli, 40 cm80
Prirodna dlaka na keratinskoj kapsuli, 45 cm83
Prirodna dlaka na keratinskoj kapsuli, 50 cm90
Prirodna dlaka na keratinskoj kapsuli, 55 cm95
Prirodna dlaka na keratinskoj kapsuli, 60 cmjedna stotina
Prirodna dlaka na keratinskoj kapsuli, 65 cm105
Prirodna dlaka na keratinskoj kapsuli, 70 cm110
Prirodna dlaka na keratinskoj kapsuli, 75 cm+115
Prirodna dlaka na keratinskoj kapsuli, 80 cm+120
Naziv proizvodaCijena, rub.
Manekenka za trening, prirodna kosa, 30 cm4600
Manekenka za trening, prirodna kosa, 40 cm5000
Manekenka za frizuru, prirodna kosa, 60cm6800

Stroj za proširenje kose s ravnim platnom

Kliješta za proširenje kose s okruglim krajevima

Kliješta za produženje kose, POSEBNA PONUDA

Stroj za ultrazvučno proširenje kose,

Klješta za proširenje kose X-tipa,

Ultrazvučni brijač POSEBNA PONUDA

Naziv proizvodaCijena, rub.
10500
Naziv proizvodaCijena, rub.
Tekućina za uklanjanje nastavka za kosu 100 ml350

Microring Kongs (3 u 1)

Naziv proizvodaCijena, rub.
Zamjenski noževi za ultrazvučne britve, 10 / pakiranje.500
Četka za proširenje kose260
Paleta prirodnih dlaka, POSEBNA PONUDA1500
Ringstar, 1000 kom / pakiranje.990
Ringstar, 100 / pak.200
Klipse, 1 komad.22
Smola za mali pištolj, 1 komad.70
Smola malog pištolja, 12 / pakiranje.840
Zaštitni disk (odvajač niti), 1 komad.15
Keratinske granule (Italija), 5 g / pakiranje.250
Kuka za mikroring60
Kuka za mikro prstenove, 12 / pakiranje.480
Kuka za mikroring (metalna)90
Stezaljke za oblikovanje kapsula750
Stezaljke za uklanjanje kapsula750
800
Vrpce za korekciju produžetka trake u prugama, 20kom / pakiranje.300
Traka za korekciju nakupljanja trake u rolama700

kao i alate i drugu robu na sljedeće načine: