Glavni > Pribor

Luk šampon 911 od gubitka kose, sastav i recenzije

Kada u ljekarni kupimo 911 luk šampon protiv gubitka kose, mislimo da je lijek. Ima li ljekovita svojstva za pojačani gubitak kose??

Šampon za iscjeljivanje luka 911 proizvod je ruske tvrtke Twins Tek, koja proizvodi kozmetiku za ugovore. To znači da su same kozmetičke proizvode razvile strane kompanije, a u našoj zemlji postoji samo proizvodnja koja mora biti u skladu sa standardima koje je postavio kozmetički programer. Nismo uspjeli saznati tko je programer linije sredstava "911 Your Rescue Service" na web stranici Twins Tek, ali tamo možete pronaći opis svih proizvoda, uključujući šampone, opis je prilično kratak i općenit, nedostaje sastav proizvoda, ali postoji ambalaža.

Kako ovaj proizvod treba raditi prema podacima proizvođača? 911 luk šampon s prirodnim ekstraktima jača folikule kose i obnavlja strukturu kose, vraćajući elastičnost i reflektivnost. Eliminira suhoću, sprječava suhe krajeve. Bori se protiv peruti i drugih iritacija vlasišta. Proizvod možete kupiti u bilo kojoj ljekarni, njegov volumen je prilično mali, samo 150 ml, ali cijena također nije velika za ljekoviti šampon.

Luk šampon 911 protiv gubitka kose - sastav:

Za primjer smo uzeli sastav jednog od 911 šampona s lukom za ćelavost i gubitak kose, ovo je proizvod s ekstraktima različitih biljaka. Također, sastav luka može biti obogaćen uljem crvene paprike i sjemenki repice ili koprive, a uz ove dodatne komponente, ostatak sastojaka bit će sličan.

Sastav 911 luk šampona:

Voda, natrijev lauret sulfat, kokamidopropil betain, natrijev lauroil sarkozinat, natrijev kokoamfoacetat, polietilen glikol-4 Rapsidamid, ekstrakt luka, aktivni kompleks (ekstrakt lista breze, ekstrakt koprive, kamilica, ekstrakt cvijeta, ekstrakt sjemena prosota, hren, hmelj obični hmelj, ekstrakt korijena lamova, ekstrakt lista salvije officinalis, ekstrakt lista čajevca, sok aloje, bioton, niacin, kalcijev pantotenat), natrijev klorid, kvaternijum-16 (a) silikon, hidroksipropil metilceluloza, gvar hidroksipropiltriammonijev klorid, diklormetan, metilkloroizotiazolinon i metilisotiazolinon, miris parfema.

Započnimo s glavnim sastojkom, natrijevim lauret sulfatom, najčešćom bazom deterdženta za šampone. Nije skupo površinski aktivno sredstvo koje se može naći u gotovo bilo kojem sredstvo za čišćenje kose i tijela s linije masovnog tržišta. Njegovo djelovanje blago omekšavaju dva druga površinski aktivna sredstva - natrijev lauroil sarkozinin i kokamidopropil betain, što znači da je proizvod pogodan za čišćenje suhe kose.

Slijedi glavna ljekovita komponenta - ekstrakt lukovice, koji je glavni lijek u borbi protiv gubitka kose. Kao brižne dodatke vidimo čitav kompleks ekstrakata ljekovitog bilja i lišća breze, koprive, kane, burdoka, kadulje, aloje. No budući da je riječ o šamponu, a ne maski, tada svi ti biljni sastojci teško mogu imati značajan utjecaj na kosu, stoga u sastavu postoje i sintetički aditivi koji u nekoliko minuta izlaganja šamponu mogu dati vidljiv učinak od djelovanja šampona.

Bilo koji šampon s prirodnim sastojcima sadrži konzervanse; 911 šampon sadrži sintetički metilkloroizotiazolinon i metilisotiazolinon. U Europi su ovi moćni konzervansi priznati kao nesigurni i tamo se odbacuju. Budući da su ove komponente na samom kraju sastava, moguće je da njihova količina ne prelazi sigurnu normu..

Luk šampon 911 od gubitka kose - recenzije i zaključci:

Kao što smo gore napisali, površinski aktivne tvari u ovom proizvodu nježno čiste kosu, koja je pogodna za suhu i oštećenu kosu, ali neće biti dovoljna za čišćenje masne kose. Što se tiče njegove akcije usmjerene na suzbijanje gubitka kose, onda su slijedeće točke zbunjujuće:

  1. učinak šampona na kosu ne smije biti duži od nekoliko minuta, tijekom dužeg razdoblja svi deterdženti i konzervansi mogu postati nesigurni za vlasište;
  2. ove dvije minute jedva su dovoljne za djelovanje biljnih sastojaka, mnogo je učinkovitije koristiti maske s tim biljem, dok maska ​​neće sadržavati višak kemije;
  3. što se tiče ekstrakta luka, morate priznati da ako se luk može boriti protiv gubitka kose, onda ovaj problem ne bi bio toliko čest.

Rezimirajući upotrebu 911 šampona s lukom za ispadanje kose, želio bih vam savjetovati da ne zaboravite da je šampon samo deterdžent, a trebate ga odabrati prvenstveno prema vrsti vlasišta i stanju kose. Kao lijek za pojačano prolijevanje kose morate koristiti posebne lijekove i postupke, a pranje glave, čak i medicinskim šamponom, neće riješiti problem ćelavosti.

911 luk šampon 911 - recenzije

Luk šampon 911

911 911 luk šampon 20. studenog 2019. godine

Dermatolog je savjetovao ovaj šampon. Šest mjeseci mi je pomagao zaustaviti bolni problem - gubitak kose i lomljenje. Do sada sam se zaustavio na tome i ne eksperimentiram. Prodaje se isključivo u ljekarnama, što je za mene znak osiguranja kvalitete. Ali vrijedi obratiti pažnju na proizvođača, zbunio sam ga s novim proizvodom tvrtke Mirrolla sa sličnim nazivom 911 Onion Emergency. Vratila sam se u ljekarnu i, na moje iznenađenje, vratili su novac bez istrage! Prilažem fotografiju svog šampona

911 luk šampon 911 30. siječnja 2019. godine

Šampon od luka, kupila sam ga po savjetu prijatelja. Žalila sam joj da joj se kosa jako penje, i savjetovala joj je da koristi 911 luk šampona. Želim napomenuti da postoji puno raznolikosti ovog šampona, ali opredijelila sam se za luk s šamponom s uljem sjemenki. Vjerojatno od djetinjstva znam da ulje od sjemenki pomaže u jačanju kose, pa sam odlučio da će upravo ovaj šampon biti učinkovit. Cijena me obradovala, dosta je demokratska. Šampon dobro opere kosu, sve dok se ne ispuca. Nakon silikonskih šampona svakako je neobično i čini se da će kosa biti gruba. Ali nakon sušenja kosa je meka, sjajna i ima njegovani izgled. Šampon sam koristila na tečajevima. Koristim mjesec dana, zatim pauzu od pola godine. Sada uopće nema problema s gubitkom kose. Dobar šampon. Stvarno pomaže ojačati kosu i poboljšati njen izgled.

911 luk šampon 911 1. studenog 2017

Iz cijele linije 911 šampona koristio sam luk s koprivom. Kosa je brzo postala masna i izgledala je neprimjetno, moj prijatelj je savjetovao šampon od luka s koprivom. Nakon korištenja ovog šampona, kosa je poprimila potpuno drugačiji izgled. Ako sam prije morao prati kosu svaki dan, sada je perem dva puta tjedno, a kosa mi izgleda pristojno i njegovano..

911 luk šampon 911 18. lipnja 2017

911 luk šampon je cool stvar. Koristila sam gotovo sve vrste + balzama. Od djetinjstva sam željela uzgajati dugu kosu za sebe, ali nije uspjelo, jer sam stalno morala rezati krajeve. Sad je sve u redu. Kosa izgleda samo prekrasno: pojavio se zdrav sjaj i gustoća, raste brže nego prije.

911 luk šampon 911 9. ožujka 2017

Koristim 911 šampona s lukom za blizance za pranje kose ne samo kada započne gubitak kose, već i radi prevencije. Jako volim šampon, ako je gubitak stvarno brz, tada se uz redovitu upotrebu tijekom 2 mjeseca kosa potpuno obnavlja. I tako, uz preventivnu upotrebu, kosa dugo nije ispadala. Sada je kosa u savršenom redu, njegovana, nije krhka i uvijek izgleda dobro.

911 luk šampon 911 19. studenog 2016

Za obnavljanje kose i sprečavanje gubitka kose, meni je bilo dovoljno 1,5 mjeseca korištenja Twins tek 911 luka šampona, nanijela sam ga u maloj količini na kosu i dobro ga razvukla po cijeloj dužini, redovito oprala kosu, nakon šampona izgleda dobro, ali efekt naravno nije od prvih aplikacija, ali takvo se čudo ne događa, jer sam se kasnije u potpunosti riješio svih problema koji su bili. Cijena šampona me i jako veselila.

Komentari Je li recenzija korisna? Da 5 Ne 0

911 luk šampon 911 6. listopada 2016

Sve djevojke savjetovale su mi ovaj 911 luk šampon, kad mi se kosa počela raspadati, naravno da sam pokušala, ali nisam se zaista nadala tome, pa kad mi se kosa vratila u normalu u samo mjesec dana, već sam se iznenadila. Šampon mi odgovara po svim mojim parametrima i preferencijama, dobro se nanosi, pjene, ispire, uobičajeni miris, normalno je češljati kosu, ali to nije toliko važno, jer glavno je da stvarno liječi kosu. Stoga ga preporučujem svima koji imaju problema s kosom.

911 luk šampon 911 5. lipnja 2016

Zahvaljujući 911 luk šamponu, spasila sam kosu od užasnog gubitka kose, već sam se uplašila, kosa mi je padala s glave u doslovnom smislu riječi, dobro je što sam kupila ovaj šampon, započela sam pranje kose 1 do 2 dana i već u drugom tjednu primijetila sam da mi kosa polako početi odskakati. Prala sam ih skoro 2 mjeseca, kosa im se normalizirala, gubitak je prestao, sada ih podržavam istim šamponom, kupio sam i 911 luka s burdockim uljem, također mi se jako svidio.

Komentari Je li recenzija korisna? Da 2 Ne 0

911 luk šampon 911 13. ožujka 2016

Vjerojatno, nema djevojke koja se nije suočila s problemom gubitka kose. U mladosti su mi nekako sezonski odustali. Obično je to bilo na jesen i trajalo je nekoliko tjedana. Objašnjeno ciklusima rasta kose. No, nakon trudnoće i dojenja, počele su ispadati i proces se ni na koji način nije zaustavio. Počeo sam paničariti, mislim da iz razloga koji su razumljivi svim mladim damama. Našao sam o onionu 911 na Internetu, mnogi su ga pohvalili. Odlučio sam se kupiti i nisam požalio. Ukupno, u mjesec dana, vjerojatno mi je spasio kosu. I dalje ga koristim, osim što jača kosu, njeguje ih i nježno - lako se češljaju, ne elektrificiraju, samo se uklapaju. Dobar šampon, jako sam sretna.

Komentari Je li recenzija korisna? Da 5 Ne 0

911 luk šampon 911 1. ožujka 2016

Već tri tjedna koristim 911 luk šampona marke Twins tek, vrlo sam zadovoljan rezultatom, kosa mi se primjetno poboljšala, nekako izgleda drugačije, sada želim prebaciti se na još jedan njihov vlastiti niz, s obzirom da je izbor vrlo velik, svi šamponi su lijepe cijene. Također, prilikom kupovine šampona uzela sam luk balzam 911, jednostavno je to bez balzama uopće mi nije glava. Sada ih je lako češljati, a duljina moje kose nije kratka. Svima savjetujem kvalitetnog proizvođača po povoljnim cijenama.

Komentari Je li recenzija korisna? Da 3 Ne 0

911 luk šampon 911 4. listopada 2015

Ne mogu zamisliti što bi se desilo s mojom kosom da je nisam oprao 911 šamponom s lukom s ekstraktom crvene paprike. Nakon izleta na more, kosu mi je upropastila slana voda. Ispadali su i lomili se sa svakim češljem, točnije kosa je samo odletjela s glave, bojala sam se da će takvim tempom sve ispasti. Bilo mi je dovoljno da mjesec dana perem kosu ovim šamponom, one su postale primjetno jače. Sada ga preporučujem svima koji imaju sličan problem.

Komentari Je li recenzija korisna? Da 13 Ne 0

911 luk šampon 911 4. listopada 2015

Ne pozdravljam tradicionalne metode liječenja kose, ali nekako je luk 911 završio na mojoj polici u kupaonici i odlučio sam oprati kosu s njim, pokazalo se da miriše vrlo ukusno, iako sam mislio da će strašno smrditi. Svidjelo mi se da nakon pranja kose, čak i balzamom, nije potrebno isprati je, ona ostaje glatka, a nakon sušenja ostaje poslušna.

Komentari Je li recenzija korisna? Da 1 Ne 0

911 luk šampon 911 15. travnja 2015

Nakon puno stresa zbog pregleda kosa mi je jako pala. U ljekarni sam vidio šampon i balzam 911 luk. Kosa je postala puno jača, pojavio se sjaj i gustoća, raste mnogo brže nego prije. zadovoljan sam.

911 luk šampon 911 23. veljače 2015

Dugo sam upoznavao 911 luk šampona, kosa mi je jako ispala i jedan prijatelj mi je savjetovao da ga kupim. Ubrzo je kosa prestala ispadati i pojavio se zdrav sjaj. I miris je vrlo ugodan, iako sam u početku mislila da će mirišati na luk.

911 luk šampon 911 23. veljače 2015

Gubitak kose vjerojatno nije neuobičajeno. Za sebe sam pronašao lijek koji mi je pomogao da to zaustavim. A sada po redu. Kosa mi je počela puzati nakon poroda. Obično kažu da se penju upravo tijekom trudnoće. Ali, čini se, ni moji nisu znali. Ovdje treba napomenuti da sam alergična dama, tj. Neće mi odgovarati svaki lijek i neće uzrokovati histerični napad kihanja, svrbeža ili crvenila kože. Stoga sam s nekim oprezom isprobala ovaj šampon. Uzalud sam se bojao. Tako sam počeo koristiti šampon. Nakon otprilike tjedan dana, vidjela sam da izgubljene kose sve manje. I tako je to išlo - svaki dan je sve manje dlaka na češlju, sve više i više moje radosti. Zbog gubitka sam se oprostio bez žaljenja i neće mi biti dosadno.) Dakle, preporučujem, nećete požaliti.)

911 šamponi za ispadanje kose - cjelovit pregled linije

Maska od luka od luka dobro je poznat narodni način borbe protiv gubitka kose. Luk šampon 911 protiv gubitka kose utjelovljenje je navedene maske u kozmetičkom proizvodu koji ima nježnu nježnu aromu i nije joj potrebna prethodna priprema.

Uzroci alopecije

Mnogo je faktora koji pridonose prekomjernom gubitku kose. To:

  • hormonalni poremećaji;
  • razdoblje trudnoće;
  • nedovoljna količina konzumiranih minerala i vitamina;
  • dijabetes;
  • stres;
  • anemija;
  • izlaganje žica visokim (uvijanje, glačanje) ili hladnim temperaturama (izlazak vani bez pokrivala za glavu);
  • dermatološke bolesti itd..

Pažnja! Ako se na glavi pojave vidljive ćelave mrlje ili se primijete više od 100 vlasi dnevno, tada trebate konzultirati liječnika i utvrditi uzrok alopecije.

Indikacije za uporabu

Preporučuje se korištenje šampona:

  • s povećanim sezonskim gubitkom kose;
  • tijekom rađanja i dojenja;
  • s usporavanjem stope rasta;
  • slabljenjem korijena.

efikasnost

Ovaj deterdžent pojačava cirkulaciju krvi u potkožnim slojevima vlasišta. To pomaže ubrzati dotok hranjivih sastojaka u folikule dlake, oni postaju jači. Kosa postaje elastična, sjajna, ne pleće se.

Također se 911 luk šamponom etablirao kao proizvod pogodan za osjetljivo vlasište.

opseg

Trenutno u prodaji možete pronaći 3 vrste šampona.

Gubitak kose

Prozirna žućkasta srednja konzistencija. Ekonomičan za uporabu - dobro je umiriti čak i ako se primjenjuje u malim količinama. Kvalitativno ispire kovrče čak i nakon upotrebe uljnih maski. Preporučuje se za previše osjetljivo vlasište, sklonost iritaciji.

Ljekovitost se objašnjava velikom količinom prirodnih sastojaka u sastavu. To su izvodi:

  • luk;
  • lišće breze;
  • češeri hmelja;
  • cvjetovi kamilice;
  • lišće koprive;
  • arnika;
  • zeleni čaj;
  • kadulja.

Sastav je obogaćen vitaminima.

Bilješka! Osim što sprečava alopeciju, šampon pomaže ubrzati rast kose, riješiti problem suhih krajeva.

S crvenom paprikom

Bistri šampon srednje konzistencije. Unatoč sadržaju komine crvene paprike, ona ne isušuje niti peče vlasište. Nepoželjno je koristiti vlasnike presušenih niti.

Alat uključuje:

  • ekstrakt luka;
  • ekstrakt crvene paprike;
  • kompleks vitamina;
  • ekstrakt kamilice;
  • sok aloe vere;
  • ekstrakt zelenog čaja;
  • kana;
  • arnika.

Ovaj šampon je mnogo aktivniji u poticanju aktivnosti krvnih žila i kapilara, neaktivnih folikula dlake, a također sprečava nastanak peruti..

S uljem burdocka

Sprječava gubitak kose i dobro obnavlja strukturu suhih i oštećenih dlačica. Pogodno za pranje obojene kose i za osjetljivo vlasište.

Uključuje:

  • burdock ulje;
  • ekstrakt luka;
  • vitamini;
  • biljni ekstrakti.

Šampon s uljem sjemenki zadržava i vraća prirodnu zaštitu, potiče aktivni rast kose, daje njegujući izgled.

Prodajna mjesta

911 luk šampona možete kupiti u lancu ljekarni.

Odnosi se na proračunska sredstva. Cijena boce od 150 ml kreće se od 125 do 220 rubalja.

Način primjene

Pogodno za dugotrajnu upotrebu. Kvaliteta frizure značajno se poboljšava nakon samo 1-2 aplikacije. Da bi se riješio problem obilnog gubitka kose, trebat će dulje i češće korištenje, ovisno o ozbiljnosti problema, ali barem jednom svaka 2-3 dana.

Šampon se koristi prema istom algoritmu kao i bilo koji drugi:

  1. Kosa se obilno vlaži vodom.
  2. Mala količina proizvoda (ovisno o duljini i gustoći kose) istiskuje se na vaš dlan, pjenjejući se.
  3. Pjena se nanosi na vlasište, masira i ispere.
  4. Ponovno premažite šampon na dlanovima i nanesite ga duž cijele duljine kose, temeljito isperite tekućom vodom.
  5. Na kosu nanesite balzam iz iste serije - to će pojačati učinak šampona i spriječiti zapetljavanje.

Za i protiv

Svaka stavka ima i dobre i loše kritike. Luk šampon 911 također nije prikladan za sve. Stoga su mišljenja o istom proizvodu ponekad dijametralno suprotna..

Pozitivne kritike navode:

  • proračunski šampon, ali istodobno prilično učinkovit u usporedbi s skupljim kolegama;
  • kosa je prestala padati, postala je poslušna i njegovana;
  • proizvod dobro čisti kožu i kosu;
  • ugodna nenametljiva aroma;
  • normalizacija lojnih žlijezda;
  • suhoća i svrbež su nestali;
  • ubrzao se rast niti;
  • ispravljanje neuredne kovrčave kose.

Negativne recenzije:

  • nije zaustavio gubitak kose, već je osušio i kosu i vlasište;
  • ne pjeni se dovoljno dobro, treba ga nanijeti 2-3 puta;
  • alergijski osipi;
  • peruti;
  • kosa je počela brzo masti;
  • pomaže samo pri laganom gubitku kose;
  • djeluje samo u kombinaciji balzama za balzam;
  • mala zapremina boce - ne dovoljno dugo.

Važno! Stručnjaci savjetuju kod prvih znakova negativnih posljedica uporabe šampona, prestanite ga koristiti što je prije moguće.

Konsolidacija rezultata

Nemoguće je postići potpuni prestanak gubitka kose koristeći isključivo vanjska sredstva. Ovaj problem može ukazivati ​​na neispravnost metaboličkih procesa u tijelu..

Rješenje problema treba shvatiti sveobuhvatno i po mogućnosti pod nadzorom liječnika - trihologa, terapeuta, gastroenterologa ili endokrinologa.

Osim upotrebe lijekova, vitaminskih i mineralnih kompleksa, veliku pozornost treba posvetiti prehrani. Trebao bi biti uravnotežen, sadržavati bjelančevine, masti i ugljikohidrate. Ne možete se pridržavati strogih dijeta - koža, nokti i kosa uglavnom pate od nedostatka masti.

Za unutarnje i vanjsko zdravlje, vrijedi se odreći loših navika, početi voditi zdrav način života.

Mjere predostrožnosti

Kako biste izbjegli moguće negativne posljedice upotrebe 911 šampona s lukom, vrijedi se pridržavati nekih pravila:

  • Nemojte koristiti šampon od bibera ako koža ima iritacije, rane, ogrebotine ili dermatološke bolesti..
  • Ne koristite proizvod ako ste alergični na barem jedan od sastojaka i djecu mlađu od tri godine.
  • Nanesite ga u malim količinama kako biste izbjegli prekomjernu masnu ili suhu kožu i kosu..
  • Pjenu možete oprati samo toplom vodom - hladna voda neće oprati ostatke, a vruća će negativno utjecati na strukturu vlasi.

U slučaju dodira s očima, temeljito isperite s puno vode. Ako se pojave iritacija, bol, crvenilo, tada biste trebali konzultirati liječnika.

Korisni videozapisi

Jačanje kose i borba protiv gubitka kose.

911 luk šampon protiv gubitka kose

Ne postoji žena koja barem jednom nije obojila svoju plavu kosu u tamne tonove i nije pokušala posvijetliti svoju smeđu kosu. Paradoksalna ženska logika sugerira uvijanje prirodno glatke kose i nemilosrdno ispravljanje kovrča željezom. Nakon takvih eksperimenata, struktura kose se ne mijenja na bolje. Negativni učinci sunčeve svjetlosti čine da kosa izgleda kao slama i isušuje je. U zimsko mrazno vrijeme, kosa također doživljava stres..

Nisu svi proizvodi za njegu hipoalergijski sastojci koji mogu obnoviti strukturu kose, ubrzati rast kose i povećati gustoću kose. Često se ženama kod kojih gubitak kose ili jednostavno slabo raste preporučuju razni salonski postupci u kojima se kosa tretira posebnim formulacijama, ali su učinkovite i za kratko vrijeme. Dobar lijek za takve probleme je 911 luk šampon, koji se može odabrati na temelju stanja kovrča..

Tko će imati koristi od 911 šampona s lukom

Koristi od prirodnog sastava luka 911 luk bez sumnje je opravdana. Upotreba ovog alata je lakša od izrade poznatih luk maski po receptima starih baka. Osim toga, nema oštar miris..

Ovaj šampon rješava sljedeće probleme s kosom:

  • spor rast;
  • alopecija (gubitak kose) različite naravi u ranim fazama i fazama oporavka;
  • dosadne, suhe kovrče;
  • sezonsko prorjeđivanje kose;
  • hormonalni problemi s kosom tijekom dojenja i trudnoće.

Šampon ima blagotvoran učinak, uklanjajući višak sebuma iz pora i njeguje folikule kose.

Vrlo je važno preispitati svoj način života kada započnu problemi s vlasištem i gubitkom kose: uspostaviti prehranu, isključujući nezdravu hranu, te u prehranu dodati veliku količinu voća i povrća bogatog vlaknima. Pijte više čiste vode, odričite se alkohola i pušenja. Zamijenite kavu i čaj fermentiranim mliječnim proizvodima s malo masti.

Stanje depresije i stalni nedostatak sna uzrokuje stres u cijelom tijelu, koji svu snagu baca održavanjem unutarnje ravnoteže, uskraćujući folikule dlake i nokte hranjivim tvarima. Stoga je važno, ako se bolest izliječiti dugotrajno, povezati dodatne izvore vitaminske prehrane za cijelo tijelo, kosu i kožu - jedna od najboljih opcija Vitamini Perfectil.

Djelovanje lijeka

Primarni zadatak komponenti šampona je eliminirati problem gubitka kose. Šampon od 911 luka rješava više od ovih izazova. Za vidljiv učinak i dalje je potrebno koristiti u kombinaciji s drugim sredstvima koja potiču rast kose.

Šampon od 911 luka djeluje na:

  • stimulacija cirkulacije krvi u vlasištu;
  • smanjenje količine peruti;
  • vlaženje i omekšavanje vlasišta;
  • izglađivanje ljestvica kose, što daje glatkoću cijeloj kosi;
  • prehrana vlasišta elementima u tragovima koji čine proizvod;
  • stimulacija proizvodnje keratina u stanicama.

Antibakterijsko djelovanje šampona širi se na kožne osipe i upale.

Vrste luk šampon 911

Ako imate problema s kosom, neće biti suvišno konzultirati se s trihologom. Često će popis preporuka takvog stručnjaka uključivati ​​upotrebu klasičnih biljnih lijekova za poticanje rasta kose. Također, triholog analizira broj „spavanja“ folikula dlake pomoću trikoskopa i propisuje sredstva koja ih mogu „probuditi“. započeti rast kose.

  1. Luk šampon 911 s uljem od sjemena. Svojstva proizvoda usmjerena su na jačanje kose. Za krhke, razdvojene krajeve to je jednostavno spas. Burdock ulje njeguje kosu i zatvara ljuskice, čineći kovrče glatkijim. Elementi u tragovima koji se nalaze u šamponu također utječu na boju obojene kose, dajući joj prirodan sjaj. Mekani učinak zagrijavanja ulja burdoka blagotvorno utječe na vlasište: poboljšava se protok krvi u žilama. Također se može primijetiti baktericidno svojstvo šampona s lukom, koji normalizira izlučivanje sebuma..
  2. Luk šampon 911 s ekstraktom crvene paprike. Možda najpopularniji lijek protiv gubitka kose je tinktura crvene paprike. Utrljajući ga u vlasište, to odmah uzrokuje dotok krvi u folikule dlake, što je gotovo peckanje. Ali u slučaju korištenja 911 šampona s ekstraktom crvene paprike, nelagoda je minimizirana, a učinak primjene vidljiv je u roku od mjesec dana - gustoća kose raste. Napominjemo da je preporučljivo nanositi ovaj proizvod isključivo na korijenje kose, a vlasište bi trebalo biti netaknuto, a bolje je podmazati krajeve kose balzamom s njegujućim učinkom..
  3. Luk šampon 911 s koprivom. Korisnost infuzije koprive u našoj zemlji je poznata mnogima. Naše bake također su oprali svoje kovrče dekocijom ove biljke za sjaj i gustoću kose. Upotreba proizvoda 911 s koprivom pomoći će i u liječenju ljuskavog vlasišta te umanjiti pojavu peruti. Ovaj šampon je dobar i za masnu kosu koja zahtijeva svakodnevno pranje. S sistematskom primjenom, volumen na korijenima je uočljiv.

Sastav

Prirodni biljni ekstrakti i ekstrakt luka - sadrže veliku količinu aminokiselina, esencijalnih ulja i alkaloida, koji potiču protok krvi do korijena kose, kao i transport hranjivih tvari.

Vitamini PP, B7, B5 i Trilon - odgovorni su za obnavljanje oslabljene kose, učvršćivanje korijena i liječenje podijeljenih krajeva.

Lauril sulfati - zahvaljujući njima, 911 luk šampon dobro pere, iako nije gust. Ima ugodnu aromu i boju, koja ne sadrži kemijska bojila.

Dodatak balzama i limunske kiseline pomaže održavanju svježe kose nekoliko dana, uklanjajući potrebu za svakodnevnom upotrebom i smanjujući trošenje.

Unatoč prirodnosti sastava, potrebno je uzeti u obzir pojedinačnu netoleranciju pojedinih komponenti i koristiti ga s oprezom kod male djece.

Kako se pravilno prijaviti

Unatoč jednostavnosti upotrebe i šampona s lukom, postoje neke osobitosti.

  1. Šampon od luka nanosi se po cijeloj dužini vlažne kose, a zatim se ispere. Nanesite samo na korijenje i držite 3-5 minuta za najbolji učinak.
  2. Nakon šampona s lukom možete koristiti balzam iz iste serije kako biste učvrstili učinak. To olakšava češljanje i dobro djeluje s drugim tretmanima protiv gubitka kose i šamponima drugih marki.
  3. Luk šampon 911 s ekstraktom papra ne koristi se na krajevima kose, već samo za korijenje. Važno je ne prekomjerno sušiti duljinu kose, već imati poticajni učinak bliže folikulima.
  4. 911 Luk šampon je ljekovit i ne smije se koristiti kao sredstvo za svakodnevno njegu ako postoji poseban problem sa suhim vlasištem. Za masnu kosu, svakodnevno korištenje šampona s lukom neće naštetiti - učinkoviti šamponi za masnu kosu.

U prosjeku, terapeutski učinak šampona javlja se mjesec dana nakon nanošenja: kosa na problematičnim područjima počinje rasti. Za konsolidaciju rezultata trebali biste nanijeti 911 šampona s lukom još mjesec dana.

Ako se šampon koristi za uklanjanje peruti, nakon 2-3 aplikacije vidljive su promjene.

Važno je zapamtiti da samo sveobuhvatan pristup problemu gubitka kose može poboljšati situaciju. Morate obratiti pažnju na prehranu, uzimati vitaminske komplekse, izbjegavati stres, voditi aktivan stil života.

Gdje kupiti i približne cijene

911 luk šampon možete kupiti u ljekarni. Boca od 150 ml košta od 120 do 200 rubalja. Nije potreban recept za ovaj lijek.

Recenzije o luku šamponu 911

Gubitak kose veliki je problem ne samo za žene, već i za muškarce, pa čak i djecu. Prema triholozima, 911 luk šampona može se koristiti od 3 godine starosti, ako nema pojedinačne netolerancije na komponente.

Na internetu možete pronaći mnogo recenzija o pozitivnom učinku šampona, kao i o neuspješnoj upotrebi. Ali u većini slučajeva prestaje gubitak kose..

Povratne informacije korisnika MissBlack. Prije korištenja šampona napravila sam maske s prirodnim lukom. U roku od dva mjeseca korištenja proizvoda gubitak kose je praktično prestao. Kosa je stekla sjaj i postala upravljivija. Za održavanje rezultata rasta kose preporučujem piling sa granulama soli i linijom balzama za kosu 911.

Povratne informacije korisnika Elena, 27 godina. Počeo sam biti ćelav i na savjetovanju s trihologom saznao sam da su mi folikuli dlake u stanju mirovanja. Prvo sam koristila 911 šampon od katrana za čišćenje vlasišta, a zatim sam nanijela 911 luk šampona na korijenje kose i istu marku balzama na cijelu kosu istovremeno. Tri tjedna kasnije na glavi su se počele pojavljivati ​​nove dlake i ćelavim mrljama na čelu su počele rasti..

Recenzirala Svetlana, 30 godina. Počeo sam primjećivati ​​veliku količinu kose u odvodu u kupaonici nakon pranja kose. Nijedan tretman nije imao dugoročni učinak na gubitak kose. Nakon šest mjeseci primjene prirodnog šampona, u potpunosti sam riješio probleme s gubitkom kose. Šampon treba ostaviti na vlažnim kovrčama 3-7 minuta radi bržeg rezultata. Duga i gusta kosa, bez težine u korijenu, nedostatak masnog vlasišta - to je rezultat korištenja ovog proizvoda

Recenzirala Natalia, 23 godine. Plavuše s obojenom kosom trebaju koristiti 911 šampon od luka u kombinaciji s balzamom iste serije jer rizik od suhe kose je visok. Izabrala sam za sebe šampon od luka s uljem burdoka i izgledom kose, a problem gubitka kose riješen je u 53 dana.

"911 šampon luk": recenzije, sastav, upute

"911 šampon luk"

Gubitak kose prilično je ozbiljna stvar, pa bi u ovoj situaciji prava odluka bila otići u ljekarnu kupiti lijek poput šampona. Možete, naravno, baviti se uklanjanjem problema gubitka kose raznim narodnim lijekovima, ali sve je prilično naporno, a u naše vrijeme stalnog nedostatka vremena, bolje je vjerovati gotovom proizvodu.

Danas postoji ogroman izbor svega kako biste se riješili ovog problema. Ali za koga se trebate odlučiti kako biste postigli učinkovit rezultat? Uz to, obično želite postići maksimalan učinak uz minimalno ulaganje vremena i novca. U ovom slučaju, savjetujemo vam da obratite pažnju na 911 luk šampon. Tradicionalna medicina odavno preporučuje luk kao odličan lijek za obnavljanje kose - luk se mora samljeti u brašno i nanijeti na kosu 30 minuta. Ali ne usuđuju se svi napraviti maske od luka. Stoga je razvijen 911 luk šampon koji je uz pomoć modernih tehnologija upio sva korisna svojstva luka. Uputa u paketu.

Naravno, prije upotrebe novog proizvoda na sebi, želio bih znati recenzije. A ako počnemo proučavati recenzije o "Luk 911", tada ćemo primijetiti da među njima ima najrazličitijih. To kaže da, iako šampon nije univerzalan, u većini slučajeva ljudi su zadovoljni rezultatom. Stoga vrijedi isprobati 911 luk šampona, jer mu je cijena oko 5 dolara za sto pedeset mililitara, a učinak zdrave kose s njega višestruko će premašiti troškove. Svi ga mogu kupiti.

Svojstva i način primjene

911 luk šampon upio je sva korisna svojstva luka, ostajući neovisan o specifičnom mirisu ove biljke. Zahvaljujući upotrebi u vlasištu, metabolički procesi se normaliziraju, cirkulacija krvi se ubrzava, folikuli dlake primaju puno hranjivih sastojaka i ojačavaju se, plus struktura kose se obnavlja, oslobađajući ih od povećane suhoće i krtosti. Luk šampon 911 ima ugodnu, neupadljivu aromu, prozirnu boju i nježnu teksturu.

Način primjene i kontraindikacije

Prilikom nanošenja valja se pridržavati sljedećeg pravila - nakon nanošenja šampona, kao i bilo kojeg drugog, na vlažnu kosu, raširivši je masirajućim pokretima po vlasištu i pereći, ostavite tri do pet minuta za maksimalan učinak. Nakon toga šampon se mora isprati s dovoljno vode. Treba izbjegavati kontakt s očima, ali ako se to dogodi, oči dobro isperite vodom.

Sastav

Sastav "Luk 911" uključuje i uobičajene sastojke deterdženta za svakog i jedinstvene, posebno razvijene za njega. Sastav se nadopunjuje ekstraktom luka. Zahvaljujući kemijskoj obradi, sve korisne tvari izvukle su se iz luka i odvojile od oštrog mirisa. Sastav luka poboljšava cirkulaciju krvi u vlasištu, zasiti kožu vitaminima i mikroelementima, vlaži samu kosu. Sadrže i ekstrakte iz brezovog lišća, hmelja, kamilice, kane, kadulje, repnjaka, arnike, zelenog čaja i zlatne proso..

Sastav šampona 911 luk protiv gubitka kose

Sve su se ove biljke odavno etablirale kao izvrsni pomoćnici u borbi za kvalitetu i količinu kose i nema smisla ponavljati kakve koristi ima svaka od kose i vlasišta. Također, „911 luk šampon“ obogaćen je vitaminskim kompleksom, koji uključuje nikotinsku kiselinu, biotin, kalcijev pantotenat, to jest pravi hranjivi koktel za folikule kose. Šampon praktički nema kontraindikacije, osim za upotrebu djeci mlađoj od dvije godine, kao i individualnu netoleranciju. Stoga je prije početka upotrebe potrebno provesti ispitivanje individualne osjetljivosti na njegove komponente..

Recenzije

Proučavajući recenzije o "Luk 911", možemo primijetiti sljedeće: prvo, većina onih koji su probali šampon bili su zadovoljni funkcijom čišćenja i njenim ugodnim mirisom. Drugo, nakon nekoliko puta primjene, mnogi su primijetili pozitivan rezultat u značajnom smanjenju količine gubitka kose. Treće, primijećen je pozitivan učinak na kvalitetu same kose - kosa je postala mekša, jača i sjajnija. Ali treba napomenuti da postoje i negativne kritike - neki su primijetili da je nakon primjene došlo do pretjerane suhoće vlasišta i slabog učinka u zaustavljanju gubitka kose. Ukratko, 911 luk šampon nije proizvod oglašavanja koji jamči obavezan i sto posto trenutni uspjeh, već pravi lijek koji može pomoći kod problema s kosom..

Recenzija iz "AnyuTka0502"

Irina, Vologda, 27 godina

Nakon trudnoće, kosa je počela jako ispadati. U ljekarni sam vidio 911 luk šampona i zavodio se imenom i cijenom. Sada luk koristim gotovo mjesec dana. Nakon prvih puta nanošenja, kosa je ispadala podjednako, no otprilike tjedan dana nakon što sam počeo oprati kosu, primijetio sam da kosa ispada mnogo manje. Preporuka svima. Recenzije su samo pozitivne, svatko može kupiti, cijena je izvrsna, upute u paketu!

PRIJE i NAKON šamponiranja

Alina, Kemerovo, 34 godine

Uvijek sam željela dugu kosu, ali nije rasla, cijelo se vrijeme lomila. Kao dijete majka mi je čak napravila masku od luka za kosu. Još se sjećam kako se pekla, a također i ovog mirisa! Kad sam u ljekarni vidio luk 911, sjetio sam se svog djetinjstva. Prodavač je uvjeravao da šampon ne miriše na luk. Stoga sam odlučio pokušati. A evo čuda - uopće se ne peče i ima ugodan miris! I nakon par tjedana primijetio sam da je kosa svilenkasta, glatka, pa... dobro nahranjena, ili tako nešto. Problem lomljive kose nestao je. Sada ga koristim već dva mjeseca, za to vrijeme kosa mi je dobro narasla, pa preporučujem luk 911 svima koji žele rasti dugu kosu.

Rezultat upotrebe šampona: fotografija korisnika "Osoba"

Margarita, Rostov na Donu, 30 godina

Bio sam na dijeti, šest mjeseci sam se ozbiljno ograničio u prehrani, kao rezultat, minus deset kilograma! I minus pola kose. Šteta. I uzela sam vitamine, ali kosa mi je i dalje ispadala. I tako, još jednom, kad sam išla u ljekarnu za vitamine za kosu, ljekarnica mi je savjetovala da isprobam luk 911 za gubitak kose. Bila sam skeptična, jer mu je cijena vrlo niska. Ali odlučio sam iskoristiti priliku. I nećete vjerovati, nakon dva tjedna svakodnevne primjene primijetila sam da kosa umalo ne ispada, a nakon još par tjedana ugledala sam mladog "pahuljica"! Zato preporučujem svima koji su na dijeti, za održavanje i očuvanje ljepote "911 luk šampona" protiv gubitka kose.

Alena, Samara, 26 godina

Onion 911 mi je najdraži! U jesen i proljeće stalno patim od pojačanog gubitka kose. Probala sam mnogo lijekova protiv gubitka kose, ali nisam vidjela puno rezultata. Ali "Luk 911" me ugodno iznenadio - tjedan dana nakon pranja kose, nisam pronašao već uobičajenu veliku "kvržicu" kose u kupaonici. Nakon dva tjedna gubitak je prestao. Zato preporučujem korištenje luka 911 u jesen - u proljeće za sve!

Video povratne informacije od korisnika:

Recenzije o šamponu,, Luk,, iz 911?

koji su koristili. što recenzije?

Komentari korisnika

Nisam ga kupio, nije bilo potrebe, pa sam uzeo neutralan 911 iz ove serije.

Oh, upravo to mi treba. Kosa se tijekom trudnoće stanjiva strašnom snagom, a unutra se ne može ništa posebno uzeti

Norma šampon i neutralni ljekarnički miris. Pomogao je suprugu kod gubitka kose. I ne vrijedi sjajiti ćelavu glavu u 35. godini

A koji si kupio luk911?

Koristim samo prirodni šampon od ulja konoplje, vrlo je bogat vitaminima i ne isušuje kožu! Savjetujem svima http://organicsharm.ru/

Dobar šampon, izvrstan za gubitak kose. Naravno, morao sam koristiti mjesec dana da se kosa oporavi i izgleda dobro, ali rezultat je jednostavno odličan. Sada također koristim ovaj šampon dva puta mjesečno za održavanje učinka nakon tretmana, a kosa mi je izgledala sjajno cijelu zimu i uopće nije padala. Češalj rijetko čistim, jer na njemu više nije dlaka.

Sad mi se kosa skupila, kupila sam ovaj šampon. Znam, luk maske dobro je djelovao nakon prve trudnoće, ali miris... Šampon zaista dobro miriše! Kosa nakon što je dobra, čini se da manje ispada. U ljekarni nisam vidio balzama luka ((Tražit ćemo!

Sviđa mi se nekoliko proizvoda iz 911: 911 luk šampona - pomaže u jačanju folikula dlake, što sprečava gubitak kose. Sebopirox 911 - koristim ga za prevenciju, tako da se perut ne pojavi. Pocinčana 911 - kao opći tonik. Koristim sve ove šampone i zadovoljna sam rezultatom.

O šamponu s lukom već sam čuo više puta, ali nitko ne govori o njegovom mirisu. Miris me prije svega zanima, budući da sam jako škrt i ne volim miris luka..

911 luk šampon nema apsolutno nikakav miris luka. U njemu se, koliko sam razumio, dodaju ekstrakti luka i bilja, miris je ugodan, ne iritantan. Ako kupujete, uzmite i balzam od 911 luka, on ima miris zasićeniji parfemom i kosa se nakon njega lako češlja..

Čudno je, jako mi se sviđa luk iz ove serije 911. Iako i sam prije nisam koristio ovu seriju. Ali šampon je cool u pravom smislu te riječi. Kosa se postupno jača i ne ispada tako loše!

Izrađujem maske s senfom, stvarno volim

I ja to radim, a sada ću koristiti šampon. Pogledat ću rezultat)

Pa, onda čekam povratnu informaciju. )) po mogućnosti pozitivno))

oh, stvarno se nadam, jer sam kratko ošišala kosu, odrezala svu pahuljicu, nadam se da će zaživjeti. poput kose, a ne lufa! dobro, za prvu primjenu mogu reći da je kosa meka, poslušna,!

Ne znam meda za njega

Sviđa mi se oko 911, ali nisam probala sampon. Za kosu u ljekarni poput pokrivala za glavu, također nije skupo.

da, i ja volim 911) tamo je Badyaga dobar, tu je i šampon protiv peruti Sebopirox, pa se nadam da će i ovaj biti isti)

Sviđa mi se i njihova krema za bebe, omiljena mi je kćerka!

wow, nisi ni čuo da su čak imali i kremu!)

pogodite ga u tražilici, vidjet ćete dječju seriju.

ukratko i na ruskom - kuynya

E-mom. na internetu ga svi hvale!

svi trpite s gubitkom.

Počeo sam koristiti ampule koštaju 500 rubalja stalno di svjetlo pogledati sebe.

Eto, sad nije toliko gubitak, ali želim da rastu novi) i 500r. je li to 1 ampula, ili kako?

Kad sam ga koristio, nove su mi lukovice za spavanje počele rasti... toliko topa na glavi)))

oni. 10 ampula 500 rub. ili 5000?

da 10 ampula -500 rubalja

potražite svoj grad, ako ga ne pronađete, bacite ga na karticu - poslat ću je s polts

sutra idem u grad, idem u salon, gledaj!)

bolje sive s mentolom... isto tako kažu da je crna muška - dobra od gubitka.

prodavali smo ih u vođi parfema i u prodavaonici riv... ali sada to ne čine (((

911 - Ležao sam okolo da te pitam.

nemoj me izgubiti usput kad ne mogu tamo ući - napiši ovdje

Irin, zaboravila sam na apmoole, sada imam još jedan problem - zubi i liječnički pregled, pa svaki dan šuštam i zaboravim sve)))) Karolinka je također opet bolesna, sad je problem potpuno izostati! dobro, i na račun punjenja... ne bih odbio)))

nešto nije led, ali prije toga sam uzeo luk, ali od druge tvrtke, svidio mi se puno više.

kvragu... već sam kupio... nadam se da će mi to pomoći)))

Komentari kupaca o 911 luk šamponu protiv gubitka kose i ćelavosti s ekstraktom koprive 150 ml

911 Luk šampon protiv gubitka kose i ćelavosti s ekstraktom koprive 150 ml

911 Luk šampon protiv gubitka kose i ćelavosti s ekstraktom koprive 150 ml

911 Luk šampon protiv gubitka kose i ćelavosti s ekstraktom koprive 150 ml

911 Luk šampon protiv gubitka kose i ćelavosti s ekstraktom koprive 150 ml

911 Luk šampon protiv gubitka kose i ćelavosti s ekstraktom koprive 150 ml

911 Luk šampon protiv gubitka kose i ćelavosti s ekstraktom koprive 150 ml

911 Luk šampon protiv gubitka kose i ćelavosti s ekstraktom koprive 150 ml

911 Luk šampon protiv gubitka kose i ćelavosti s ekstraktom koprive 150 ml

Luk šampon 911 od gubitka kose: pregledi o učinkovitosti

Luk maska ​​- dokazani narodni lijek protiv gubitka kose.

Nema nikakve sumnje u njegovu učinkovitost, ali postoje nijanse upotrebe (na primjer, specifičan miris luka).

Napredak ne miruje, pa se luk sa šamponom može koristiti u borbi protiv gubitka kose.

Sadrži ekstrakt luka i ekstrakte ljekovitih biljaka (breza, kopriva, hmelj, žalfija, arnica.), Pa je učinkovit.

Luk šampon 911 protiv gubitka kose dobio je uglavnom pozitivne kritike, no neki se potrošači još uvijek nisu svidjeli i ostavili su kritičke primjedbe.

Pozitivne kritike

Od 3 vrste šampona s lukom isprobao sam 2: s crvenom ljutom paprikom i uljem burdoka.

Svidjelo mi se drugo, dobro je utjecalo na vlasište.

Za 3 mjeseca redovite uporabe ovog šampona bilo je moguće zaustaviti intenzivni gubitak kose, sada je sve u granicama normale.

Mila iz Moskve smatra da je to najučinkovitije u proračunskim sredstvima: "Nisam računala ni na pozitivne akcije, jer sam već pokušala. Sada koristim 911 šampon (klasičan, bez dodatka crvene paprike i ulja burdoka) kao preventivnu mjeru jednom tjedno, dobro ojačava korijenje. Standardna boca od 150 ml dovoljna je za mene već duže vrijeme. ".

Ovo je ljekarna, sadrži aktivatore rasta kose biljnog podrijetla.

Želite isprobati druge šampone protiv gubitka kose? Šampon protiv gubitka kose Konjska snaga: pregledajte aplikaciju, pročitajte i odlučite je li to vaša mogućnost.

Recenzije o Aleranovim vitaminima za kosu pročitajte ovdje.

Gubitak kose je medicinsko stanje i mora se liječiti. Glavni lijek je ljekoviti šampon. Ova tema https://hairs-club.ru/kosmetika-dlya-volos/shampun/ot-vypadeniya-volos-v-aptekax.html nudi pregled lijekova koji se mogu kupiti u ljekarni.

Negativne recenzije

Vjerujući u pozitivne kritike, nastavila ga je koristiti, ali on nije zaustavio gubitak kose.

Utješno je da je jeftino, tako da ne vjerujem u proračunski učinkovita sredstva masovnog tržišta. ".

Svetlana iz Rostov-na-Don-a stavila je minus na neučinkovitost ovog proizvoda, zbog njegovih niskih svojstava deterdženta i neugodnog mirisa: „U jesen, u listopadu, imam problem - pramenovi ispadaju gotovo u grozdima. Pokušala sam se oprati ovim šamponom. Ali nisam primijetio rezultat, nije mi se sviđao oštar miris ovog proizvoda, mogu osjetiti luk..

Alina iz Kalinjingrada također nije cijenila svojstva ovog šampona: Na pakiranju piše da je ovo lijek za ćelavost (alopecija je ozbiljna, kao što znate) i gubitak kose. Ne znam kako će vam pomoći kod ćelavosti ako se ne bori s banalnim sezonskim gubitkom kose. Šampon jako gnjavi, ne pere kosu nakon proizvoda za styling. Koristila sam ga kako je napisano u uputama: sapun, isperite, nanesite ponovo, držite 5 minuta i isperite, ali nema koristi.

Za veću učinkovitost, šampon Onion 911 koristite s balzamom iste marke.

Odabir šampona važan je za liječenje gubitka kose. Let's shvatiti koji je šampon bolji za gubitak kose. Pogledajte pregled pouzdanih sredstava.

Pročitajte o prednostima Dimeksiduma protiv gubitka kose u ovom materijalu.

Recenzije o luk šamponu protiv gubitka kose i ćelavosti - 911

Cool šampon, savršena kosa

Šampon iz Rusije zaista je pomogao u rješavanju gubitka kose nakon trudnoće. Nakon druge trudnoće, pojavio se isti problem - ovaj sam šampon uzeo iz iskustva, ali on je već napravljen u Ukrajini (mnogo jeftinije) - nula rezultata

Ekaterina, potvrđujem. Ista situacija s Ukr. proizvodnje, potreban je samo ruski proizvođač

Dugo sam čekao ovaj šampon.Zašto ga ne prodate nama??

Olya, također stvarno želimo da se ovaj proizvod u skoroj budućnosti pojavi u našoj trgovini. Čim stigne ovaj proizvod, informacije će se odmah prikazati na stranici.

Ambulanta 911 za vašu kosu - šampon od luka protiv ćelavosti

Naša kosa pati od stresa i izloženosti štetnim tvarima u okolišu. Kako im možete pomoći? Ako nikada niste čuli za proizvod poput 911 šampona s lukom, onda je vrijeme da ga upoznate. Ovaj proizvod ima puno prednosti, o kojima ćemo razgovarati. U slučaju da patite od gubitka kose i drugih zdravstvenih problema kovrča, onda je jednostavno trebate kupiti što je prije moguće..

Uzroci ćelavosti glave

Dok drugi stoje pred ogledalom i kritiziraju kosu, trebali biste poduzeti akciju i pretvoriti beživotne pramenove u jake, zdrave, sjajne kovrče na zavist svima oko sebe. Ali prije nego što počnete uzgajati, trebate razumjeti zašto je vaša kosa u ovom stanju. Razloga je mnogo, a ako vam je barem jedan svojstven, tada će vam se povećati šansa za spas kada se suočite sa problemima u tijelu..

  • Zdravlje kose izravno ovisi o stanju cijelog organizma u cjelini. Ako se jedan organ ne razboli od neke vrste bolesti, tada će kovrče izgledati loše sve dok ne počnu obraćati pažnju. Dakle, ako ste zabrinuti zbog problema sa gastrointestinalnim traktom, kardiovaskularnim sustavom, možda imate dijabetes itd., Onda se u ovom slučaju ne biste trebali čuditi da patite od gubitka kose..
  • Tijekom kemoterapije, osoba gubi ogroman postotak svoje kose. Nije čudno da neki čak radije obrijaju sve kovrče, jer će u protivnom morati posvuda promatrati kosu isprekidanu, a to nije samo neugodno, već i vrlo nehigijenski..
  • Uz nedostatak vitamina u tijelu, inače nazvan nedostatak vitamina, osoba se također suočava s ogromnim brojem problema. Počevši od gubitka kose i završavajući s kožnim problemima, sve to može vas dočekati tijekom razdoblja nedostatka hranjivih sastojaka, budite spremni.
  • Nezdrav način života: nezdrava prehrana, upotreba štetnih supstanci, poremećena dnevna rutina, poremećen san, kao i stalan stres ili potreba za prilagodbom novoj klimi - sve to ima posljedice, prije svega kao problemi s kosom.
  • Djevojke na strogoj dijeti također se žale da su počele patiti od gubitka kose. Problemi onih koji žele smršavjeti ne završavaju tu, ali ostalo se ne tiče naše teme..

Proces gubitka također je povezan s promjenama u prirodi programiranim promjenama u našem tijelu. Činjenica je da rast kovrča ima tri faze. Prva traje tri godine i sastoji se u činjenici da kosa neometano raste sve ovo vrijeme. Druga faza - rast prestaje oko mjesec dana. Tijekom tog razdoblja, kovrče se ne produžuju, ne ispadaju. Zatim dolazi treće razdoblje, traje 90 dana, a u ovoj fazi kosa stalno ispada. Prepoznatljiva poanta je da tijekom takvih ćelavosti kosa ne ispada u grozdovima, kao što se događa tijekom gubitka stresa..

Što je u luku šampona?

Luk šampon 911, kako proizvođači obećavaju, dužan vam je pomoći da zaboravite na ćelavost. Neki se boje koristiti ga na sebi, jer će, prema njihovom mišljenju, kosa steći neugodan miris. Njihova je zabluda razumljiva, jer svi proizvodi na koje smo navikli, a koji uključuju riječ s korijenom „luk“, imaju karakterističnu aromu. Ali zahvaljujući bezopasnim okusima u ovom proizvodu ima ugodan miris. Između ostalog, sastav uključuje i druge korisne komponente, poput:

  • Ekstrakti različitih prirodnih proizvoda, uključujući luk, crvenu papriku, lišće poljske kamilice, lišće breze i koprive. Sadrži i listove kane, burdoka, hmelja, arnike, zelenog čaja, zlatne proso, kadulje.
  • Uz to, 911 luk šampon obiluje ogromnom količinom vitamina koji potiču brzi rast kovrča, bogatu boju, svijetli sjaj i obnavljanje suhih podijeljenih krajeva..

Uključujući, sastav takvog alata uključuje i druge komponente koje sadrže druge šampone. No, prije nego što sretno otrčite u ljekarnu i kupite ovaj proizvod, provjerite da u njegovom sastavu nema tvari koje vam mogu izazvati alergiju. Ne koristite luk šampon za šamponiranje djece mlađe od dvije godine.

Za i protiv šampona s lukom

Na Internetu se recenzije o takvom lijeku protiv gubitka kose kao što je 911 šampon s lukom šire se velikom brzinom, a danas su primijećene mnogo više pozitivnih, ali postoje i negativne recenzije. Na temelju takvih podataka sastavili smo popis prednosti i nedostataka, a same recenzije možete pronaći u nastavku..

prozodija

  • Kao što je navedeno, 911 luk šampona formuliran je za ublažavanje gubitka kose. Ovo je ogroman problem kada kovrče dolaze u džemperima, s kojima se prilično teško nositi. No, nama već poznati lijek savršeno se nosi s tim problemom, spašavajući vas od ćelavosti u samo mjesec dana uporabe..
  • Sjajna kosa glavni je san svih ljepotica koje su zabrinute zbog svog izgleda. Junak ovog članka pomoći će vam da ostvarite svoj san i dajte svojim kovrčama ugodan sjaj..
  • Snažne niti su također ključ njihove glavne ljepote. 911 luk šampon pomoći će vam da zaboravite na problem krhkih beživotnih pramenova. Umjesto toga, dat će im snagu i volumen, ojačati lukovice korijena i riješiti se razdvojenim krajevima..
  • Kosa će postati meka i upravljiva, ali neće se frizirati, kao što je to obično slučaj s drugim proizvodima za fine kovrče. Usput, kovrče će postati gušće, jače, tako da možete dugo zaboraviti o tome što je tanka kosa..
  • Lijek se pjeni vrlo lako, pa se konzumira polako. Samo polovica dlana dovoljna je za oblaganje cijele glave. Osim toga, njegovi su prioriteti i u činjenici da ne morate trošiti posebne napore kako biste isprali pjenu s glave. To se radi vrlo jednostavno i brzo..
  • Miris šampona s lukom je vrlo ugodan, razlikuje se od ostalih ljekovitih šampona na bolje. Ne brinite za riječ "luk" u naslovu. Sastav različitih okusa odradio je svoj posao: miris luka, čiji je ekstrakt uključen u sastav, potpuno odsutan.
  • Cijena je vjerojatno najvažnija stvar na koju obratimo pažnju kada kupujemo bilo što. Dakle, 911 luk šampon ima nisku cijenu, pod uvjetom da se njegova korisna svojstva ne razlikuju od onih koje nude proizvođači skupljih lijekova..
  • Potreba za redovitom upotrebom šampona također nestaje, jer se bori protiv problema snažnog lučenja lojnih žlijezda, što znači da glava postaje prljava ponekad sporije. To jest, proizvod obavlja duboko čišćenje kovrča..

minusa

  • Srećom, 911 luk šampon ima samo jedan značajan nedostatak, ali nažalost vrlo je značajan. Da ne spominjemo činjenicu da je takav proizvod kontraindiciran za osobe s alergijom, u tom smislu može izazvati suho vlasište kod osoba s jakim imunitetom. Suha koža može uzrokovati perut i druge probleme, ali ako zajedno sa šamponom koristite maske, možete zaboraviti na suho vlasište.
  • Neke su se djevojke žalile kako im ljekovita svojstva koja su im obećana ne djeluju, kosa i dalje ostaje u nezdravom stanju čak i nakon mjesec dana.

Pregledi su nas shvatili da ovaj proizvod nije čudesan lijek koji može izliječiti bilo kakvu bolest za sve. Njegovo djelovanje, poput djelovanja bilo kojeg drugog sredstva protiv gubitka kose, ovisi o osobnim kvalitetama i svojstvima vlasišta kovrča samog potrošača..

Što kupci misle o luku sa šamponom?

Naravno, govoreći o svojstvima lijeka ne može se obratiti pažnja na recenzije koje korisnici interneta ostavljaju na raznim forumima. Kao što ste možda primijetili gore, mišljenja se razlikuju, ali puno je zadovoljnijih kupaca. Ovako ili onako, ne treba se bojati kupiti proizvod, ako postoji želja, uvijek je vrijedno pokušati - što ako se ispostavi da je koristan samo za vas.?

Anna, 38 godina

Anna piše: „Možda je ovo moja godina, iako se čini da sam daleko od te starosti, ali kosa mi se počela užasno raspadati. Ništa nije pomoglo: prije nego što sam imala gustu šik kosu i čim sam napravila kratku frizuru, svi moji ćelavi flasteri odmah su postali uočljivi. Očigledno je da se bivša ljepotica ne može vratiti, ali ja sam se svim silama borila kako bih ta područja barem malo zarasla. Isprobala sam mnogo različitih sredstava: maske, balzami, šamponi - ništa nije pomoglo. U godinu i pol borbe, pretrpio sam samo gubitke.

I tako, poznanik mi je savjetovao neki, prema njoj, čudesni lijek. Postavljajući sve nade u njega, postala sam jedna od onih beznadežno zavedenih djevojaka čije sam recenzije čitala na forumima. Ne bih rekao da od toga uopće nisam imao koristi, ali nade se nisu obistinile. Možda sam previše željela.

I tako, prema proizvođačima, morao sam čekati trenutni rast i jačanje korijena. I kao bonus, morao sam dobiti sjaj i poslušnost kovrčama. Općenito, od svega toga dobio sam samo posljednje: kosa je zaista blistala, postala meka i poslušna, ali ćelave mrlje, kakve su bile, ostale su, iako su još malo porasle.

Koristila sam 911 luk šampona 2 mjeseca, ali nije mi to postala spas. Za razliku od prijatelja koji je bio potpuno oduševljen i savjetovao je ovaj lijek svima koji su se žalili na neke probleme.

Kao što se kasnije ispostavilo, moja ćelavost bila je povezana sa zdravstvenim problemima. Dakle, djevojke, evo mojih savjeta: prije nego što se pokušate boriti protiv svog vanjskog stanja, pozabavite se svojim unutarnjim. Možda ako patite od nezdrave kože, kose itd., Onda je korijen problema negdje iznutra, a ne izvana. Prije uništenja ionako već uništenih nesretnih kovrča provjerite kod liječnika ".

Elena, 42 godine

Elena piše: „Jednom davno sam se za pomoć obratila svojoj kćeri kako bi mi na internetu našao lijek koji bi pomogao gubitku kose. Dugo patim od ovog problema, ne sjećam se kad je sve počelo, ali prije šest mjeseci čvrsto sam se odlučio nositi s tim. Dakle, moja je kćer brzo pronašla odgovarajući šampon od luka 911. Kaže, kažu, od recenzija bi trebalo očekivati ​​prekrasan učinak, i za mjesec dana.

Pa, odlučio sam probati - nema se što izgubiti. Ova je priča počela činjenicom da sam otišla u ljekarnu i pitala za proizvod koji mi treba. Nakon razgovora s ljekarnikom, saznao sam da u posljednje vrijeme mnogi ljudi dolaze kod njih sa šamponom od luka, a onda se vraćaju po drugu porciju. Usput moram reći da mi je cijena dosta napustila. Živim u Rusiji, kad sam zadnji put uzeo ovaj proizvod, cijena mu je bila nešto u rasponu od 100-150 rubalja.

I sada sam već kod kuće, proučavam sastav šampona i spremam se s njim oprati kosu. Moja je kći upozorila da se među komponentama mogu izgubiti oni na koje sam alergična, ali takvih stvari nije bilo, pa sam otišla u kupaonicu bez ikakvih problema i nedoumica pokušati oprati kosu..

Prvo što mi se svidjelo je miris. Tako neočekivano ugodno, jer sam se odmah prilagodio specifičnom mirisu iz boce (riječ "luk" bila je nekako zbunjujuća). Nešto proizvoda sam sipala u dlan, a zatim ga prebacila na kosu. Da budem iskren, izvrsno je i pjeniti. Napravio sam nekoliko krugova prstima na vlasištu, a sada ima toliko pjene koju jednostavno ne možete zamisliti. Iskusnije, sljedeći put sam silila malo manje šampona na ruku, a sada je pjena bila sasvim prava.

A sada prijeđimo na rezultat. U jednom mjesecu, kako su proizvođači obećali, nisam mogao postići željeni učinak. Kosa je još uvijek ispala, ali u mnogo manjim količinama. Odlučio sam se ne zaustaviti na tome i nastaviti liječenje. Tako sam se nakon šest mjeseci uspjela potpuno riješiti ćelavosti..

Jedini negativan na koji sam naišao bio je što je kosa postala vrlo suha. Ne kožu, kao što sam upozoravao na forumima, već same kovrče. Naravno da je dobro da se oni sada polako zaprljaju, ali ipak želim vratiti stari sjaj. Pa to znači da ćete se ponovo morati obratiti svojoj kćeri za pomoć u potrazi za korisnim maskama! "

Victoria, 28 godina

Victoria piše: „Imam samo 28 godina i već patim od obilne ćelavosti. Šteta, ali što učiniti. A za to se treba boriti. Dakle, pretražio sam gomilu ljekarni u potrazi za pravim lijekom, i do ovog sam zaključka došao: sam šampon nije dovoljan, trebate nanijeti hrpu maski i balzama kako bi stanje kovrča bilo normalno. Općenito, gubite puno vremena. Ali isplati se, stvarno. Sada ćete shvatiti zašto.

Slučajno sam kontaktirao luk sa šamponom. Došla sam u ljekarnu i pitala ljekarnika za savjet. Nudio je nekoliko opcija, a voljom sudbine izabrao sam pravi lijek. Bilo je jeftino, a ambalaža, smiješna koliko je izgledala, izgledala je uvjerljivo. Došavši kući, prvo što sam učinio je bilo da potražim recenzije na ovom proizvodu na mreži. Pročitao sam puno različitih stvari - i zadovoljnih komentara i ne baš puno, ali otkad sam započeo ono što sam započeo, slijedit ću i dalje.

Mjesec dana kasnije gotovo da nije bilo promjena. U početku sam se uzrujala i čak sam željela napustiti sve, ali tada sam se sjetila mišljenja jedne djevojke koja je rekla da jednom tjedno koristi masku sa šamponom. Pokušao sam. Volio. Počelo se nastaviti.

I sada je prošlo skoro godinu dana, a ja još uvijek koristim luk šampon. Kosa je postala puno jača, prestala je ispadati, blistala je i počela rasti mnogo brže. Općenito, svidjelo mi se sve, ne želim dijeliti s ovim proizvodom! "