Glavni > Sijeva

911 negativnih recenzija šampona

"911 neutralni šampon" za osjetljivo vlasište (150 ml) - dizajniran za svakodnevnu njegu kose. Blagi deterdženti nježno čiste kosu bez narušavanja prirodne zaštitne barijere, sprečavajući suhu kožu. Šampon održava hidrolipidnu ravnotežu kože i kose. Hipoalergeni, pogodni za osjetljivo vlasište.

Aktivni sastojci: hidrogenirano ricinusovo ulje, ekstrakt sapunice, dietanolamid kokosovog oraha, limunska kiselina, voda itd..
Ne sadrži: Lauril sulfat, Parabene, boje, mirise.

Način upotrebe: laganim masirajućim pokretima nanesite šampon na vlažnu kosu i prašak. Ostavite da djeluje 2-3 minute, a zatim temeljito isperite vodom.
Kontraindikacije: pojedinačna netolerancija na komponente.
Volumen boce: 150 ml.
Čuvati: na temperaturama od +5 ºS do +25 ºS.
Datum isteka: 2 godine.

Podaci o tehničkim karakteristikama, setu isporuke, državi proizvodnje i izgledu proizvoda su samo za referencu i temelje se na najnovijim dostupnim informacijama proizvođača.

Pregledi za "911 neutralni šampon" za osjetljivo vlasište (150 ml)

Autor: Posjetitelj 2016-08-21

Jako mi se svidio Twin Tack 911 neutralni šampon. Dobra kvaliteta koju možete kupiti za vrlo malo novca. Kosa savršeno vlaži, na koži nema suhoće, idealno za moju osjetljivu. Čak mi se sviđa i bez balzama, kosa nije jako dugačka, pa češljanje nije teško. Nakon sušenja kosa izgleda lijepo, sjaji, teče, opaža se volumen. Koristim ga već nekoliko mjeseci i planiram nastaviti dalje.

Njega kose i vlasišta: Šamponi: 911

Recenzije kozmetike u naslovu "Šamponi"

Šampon za masnu kosu sa mliječnim serumom iz "Zeytun"

Ostali naslovi:
Njega tijela Njega kose i vlasišta Njega ruku i noktiju Sunčane kreme Njega lica i vrata Njega stopala Dječja kozmetikaDekorativna kozmetika Kozmetika za trudnice i majke Sredstva za depilaciju Parfem Kozmetika za muškarce insekti protiv insekata
Kompletan katalog

Građa sa stranica je informativnog karaktera i namijenjena je u obrazovne svrhe. Mišljenje urednika možda se ne podudara s mišljenjima autora. Prepisovanje materijala na stranicama zabranjeno je bez pismenog pristanka SIA-e "ALP-Media" i autora. Prava autora i izdavača su zaštićena.

O projektu | Natječaji | Društveni imenik | linkovi

Građa sa stranica je informativnog karaktera i namijenjena je u obrazovne svrhe. Mišljenje urednika možda se ne podudara s mišljenjima autora. Prepisovanje materijala na stranicama zabranjeno je bez pismenog pristanka SIA-e "ALP-Media" i autora. Prava autora i izdavača su zaštićena.

Šampon "911 Cink": recenzije, sastav, upute za uporabu, proizvođač

Pojava peruti ukazuje na prisutnost bilo kakvih bolesti u tijelu. Najčešće je problem uzrokovan gljivičnom infekcijom, pa je nemoguće izliječiti kosu i kožu redovitim šamponom. Šampon "911 Cink" tvrtke "Twins Tek" terapeutski je i profilaktičko sredstvo za liječenje peruti koje aktivno preporučuju triholozi. Za više informacija o problematičnosti bolesti, lijeku, načelu njegovog djelovanja i učinkovitosti, saznajemo u ovom članku..

Uzroci seboreje

Statistika kaže da 30% svjetske populacije ima perut. Problem može nastati zbog utjecaja takvih čimbenika:

  • gljivična bolest;
  • siromašni vitaminima i mikroelementima;
  • zlouporaba slatkiša, peciva i masti u prehrani;
  • stalne stresne situacije;
  • nepovoljna ekologija;
  • nepravilno odabrani ili nekvalitetni šampon;
  • poremećaji u imunološkom sustavu;
  • prekomjerna aktivnost lojnih žlijezda;
  • pojačano znojenje;
  • prisutnost bolesti poput psorijaze, neuralgije, moždanog udara;
  • nepoštivanje pravila higijene kose i vlasišta.

Zabavna činjenica: perut je češći kod muškaraca nego kod žena. Uz to, bolest je često sezonska i pogoršava se zimi..

Kojem liječniku se obratiti?

Nužno je dobiti savjet stručnjaka ako se pojave sljedeći simptomi:

  • prisutnost pilinga skale epiderme u području rasta dlake na glavi;
  • svrbež i gori;
  • crvene točke;
  • stvaranje krasta i kore;
  • razdražljivost i nervoza;
  • razni osipi na koži;
  • bijelo-sive pahuljice na korijenu kose.

Perut može negativno utjecati na rast folikula dlake. Ne zanemarujte savjet stručnjaka. Ako se pojavi bilo koji od navedenih znakova, trebate kontaktirati dermatologa ili trihologa. Liječnik pregledava pacijenta, pita o simptomima i na temelju toga propisuje lijekove i terapeutske šampone.

Samo-lijek može ne samo propasti, već i pogoršati problem, jer perut može biti suh ili mastan. Za svaku je situaciju potreban određeni lijek, a samo uski stručnjak utvrdi koja će aktivna tvar biti učinkovita u konkretnom slučaju..

Popularne komponente lijekova

Šamponi protiv peruti obično se formuliraju na temelju sljedećih sastojaka:

  1. Antibakterijski (klimbazol, oktoktoroks).
  2. Antifungalna (cink piriton, ketokonazol, klotrimazol, ciklopiroks).
  3. Piling sredstva (sumpor, ihtiol, salicilna kiselina).
  4. Prirodni ekstrakti (burdock, katran).

Često se u jednom proizvodu kombinira nekoliko komponenti kako bi se postigao pozitivan rezultat u liječenju.

Osnovna svojstva cinka

Jedan od popularnih sastojaka lijekova protiv peruti je cink piriton koji ima sljedeće učinke:

  • suzbija reprodukciju i vitalnu aktivnost gljiva;
  • suši vlasište;
  • utječe na brojne patogene mikroorganizme;
  • potiče obnavljanje i obnovu epiderme;
  • anti-seborejični;
  • antipsorijatik;
  • čišćenje;
  • obnavlja strukturu oštećene kose;
  • sprječava gubitak folikula dlake.

Cink-Pyrion se koristi u kozmetologiji više od 30 godina. Sigurnost tvari dokazana je mnogim laboratorijskim ispitivanjima. Zato ruska tvrtka CJSC "Twins Tek", proizvođač šampona "911 Cink", aktivno koristi ovaj spoj za stvaranje medicinske kozmetike..

O marki

CJSC "Twins Tek" osnovali su 1999. godine znanstvenici iz područja biologije i kemije. Njihov cilj bio je proizvodnja ljekovitih sredstava s minimalnim sadržajem kemikalija na bazi biljnih sastojaka, esencijalnih ulja.

Tvrtka postavlja svoje proizvode po pristupačnoj cijeni kako bi mnogima omogućila liječenje. Tvrtka je objavila zaštitni znak "911 Your Rescue Service" koji opskrbljuje farmaceutsko tržište proizvodima za rješavanje različitih problema:

  1. Serije za kosu, na primjer šampon "911 Cink" za sve tipove kose, "Burdock", "Tar", "Sebopirox", "Luk". Također su dostupni i lijekovi za uši (uši i gnjide).
  2. Gelovi i masti za modrice, ozljede, varikozne vene, modrice.
  3. Dodaci prehrani. "Klimafit" za normalizaciju hormonske pozadine žene na pozadini menopauze.
  4. Za dječju higijenu Dječje (kreme i vlažne maramice).

Indikacije za uporabu proizvoda

Prema uputama za upotrebu, šampon "911 Cink" propisan je za liječenje sljedećih bolesti:

  • psorijaza vlasišta;
  • seboreja raznih vrsta;
  • svrbež, piling i iritacija epidermalnog sloja;
  • peruti;
  • osjetljivost i sklonost alergijama na koži.

efikasnost

Zbog sadržaja cinka-Pyriona u 911 Cink šamponu njegova glavna svojstva su:

  • liječi perut;
  • uklanja simptome psorijaze kao dio složene terapije;
  • uklanja svrbež i iritaciju;
  • regulira proizvodnju sebuma po žlijezdama;
  • obnavlja vodeno-masnu ravnotežu epiderme, što ga čini otpornim na bolesti;
  • bori se protiv patogena i gljivičnih bakterija koje uzrokuju perut.

Obrazac za puštanje

Cink šampon dostupan je u neprozirnoj bočici od 150 ml. Uz to je priložen kartonski kutija koji sadrži podatke o proizvođaču, sastavu, svojstvima itd. Datum isteka označen je na pakiranju.

Pozitivne povratne informacije o 911 Cink šamponu zahvaljuju se flip-top poklopcu na boci, što osigurava ekonomičnu upotrebu.

Budući da proizvod ima ljekovita svojstva, prodaje se u ljekarnama..

Uvjeti korištenja

Lijek se koristi u tečajevima. U roku od mjesec dana proizvod morate koristiti dva puta tjedno. Zatim, jednom svaka 2-3 tjedna u preventivne svrhe.

Šampon se mora nanijeti na kosu, pranje i isprati. Ponovno namažite i ostavite otopinu za čišćenje da djeluje 3-5 minuta, tako da aktivne tvari sredstva imaju vremena djelovati.

Proizvođač ne preporučuje upotrebu lijeka s cinkom za djecu mlađu od dvije godine..

Ako se šampon koristi za masnu kosu, isperite ga vodom sobne temperature ili ohladite. Vruće će dovesti do stvaranja više sebuma u žlijezdama.

Važno je koristiti proizvod u tečajevima, jer produljena upotreba može dovesti do suhoće kose i vlasišta.

Šampon "911 Cink": recenzije kupaca

Mišljenja o proizvodu uglavnom su pozitivna. Potrošači ističu sljedeće prednosti lijeka:

  • niska cijena;
  • vjerodostojna jer se prodaje u ljekarnama;
  • kosa je manje masna, povećava se razdoblje između pranja;
  • aktivno preporučuju triholozi;
  • postoji detaljna i razumljiva uputa za uporabu na pakiranju;
  • gusta konzistencija;
  • visoka svojstva pjenjenja;
  • neutralna aroma;
  • ekonomičan za upotrebu;
  • uklanja svrbež nakon prvog pranja;
  • ublažava perut u drugom tjednu upotrebe;
  • savršeno čisti kosu od sebuma i prašine;
  • pogodno za sve članove obitelji;
  • mekše djelovanje od šampona od katrana;
  • vrijedan analog skupih uvezenih šampona protiv peruti ("Friederm Cink", "Nizoral", "Logona", Vichy Dercos, "Mikanisal").

Nedostaci klijenata uključuju:

  1. Potreba korištenja klima uređaja. Duga kosa zahtijeva dodatnu hidrataciju, bez obzira na marku i proizvođača šampona. Frizeri preporučuju da nakon svakog pranja obavezno nanesite balzam ili masku na krajeve.
  2. Mali volumen. Jedna bočica od 150 ml, to potvrđuje i većina recenzija potrošača o šamponu "911 cink", dovoljna je za tijek liječenja i uklanjanje simptoma bolesti. Zato proizvođač proizvod proizvodi u takvoj ambalaži..

Ishod

Prema recenzijama, šampon "911 cink" ima iznadprosječnu ocjenu. Kupci vjeruju da, unatoč niskoj cijeni, proizvod nije inferiorni analogima u svojoj učinkovitosti i ispunjava sva očekivanja. Lijek brzo uklanja svrbež, ljuštenje, perut, učinkovito se bori protiv uzroka seboreje - gljivičnih mikroorganizama. Potrošači misle da je to dobar proizvod po pristupačnoj cijeni.

Shampoo 911: pregled serije šampona (svrha svakog proizvoda)

Tvrtka "TWINS Tech" proizvodi liniju proizvoda za njegu kose. Posebnu pozornost privlače 911 šamponi.Neznačajne plastične boce imaju vrlo bogat sastav sastojaka koji mogu riješiti mnoge probleme vlasišta i kose. I sve to uz malu cijenu.

Šampon 911 luk

Šampon s lukom 911 je prekrasan tretman protiv ispadanja kose koji su potrošači već cijenili. Svi znaju o divnim svojstvima luka. Na njegovoj osnovi postoje mnogi recepti za medicinske maske za kosu, ali imaju veliki nedostatak - miris. Štoviše, dugo ne nestaje. Proizvođač je riješio taj problem i 911 lijek za ispadanje kose također djeluje dobro, ali ima ugodan miris..

Linija sadrži 2 vrste šampona s lukom, jedan s dodatkom crvene paprike, a drugi sadrži ulje od repe. Oba ova sastojka su dobra za kosu.

Vrste šampona s lukom 911, njegova svojstva i recenzije o njemu možete pročitati u našem detaljnom članku o 911 šamponu s lukom.

Glavni aktivni sastojci u sastavu:

  • Ekstrakt luka
  • Ekstrakt brezovog lišća
  • Ekstrakt konusa hmelja
  • Zlatno proso
  • Vitaminski kompleks

Unatoč činjenici da luk šampon praktički nema kontraindikacije, nije prikladan za sve. Ponekad se primjećuje svrbež i crvenilo vlasišta.

Što proizvođač obećava:

  • Jačanje folikula dlake.
  • Sprečava gubitak kose.
  • Obnova strukture kose.
  • Vlaženje vlasišta.

Osim šampona, u liniji je i balzam s lukom, koji njeguje kosu duž cijele duljine i njeguje suhe krajeve. Kao i svi drugi šamponi, luk je dostupan u plastičnim bocama od 150 ml. Može se kupiti u ljekarni.

Šampon 911 katran

Šampon 911 katran namijenjen je liječenju bolesti vlasišta. Sadrži prirodni katran koji se već duže vrijeme koristi kao antifungalno, protuupalno i zacjeljivanje rana. Šampon ima izražen eksfolirajući i antipruritski učinak.

Indikacije za uporabu:

  • Seboreja različitog porijekla.
  • Psorijaza
  • Gljivične bolesti

Jedina mana proizvoda je specifičan miris pirjane brezove kore. Ali nestaje u roku od nekoliko sati nakon pranja. Postoji grupa ljudi koja, naprotiv, smatra miris katrana ugodnim.

Što proizvođač obećava:

  • Uklonite perut.
  • Suzbijanje vitalne aktivnosti gljiva.
  • Uklanjanje iritacije i upale.
  • Zacjeljivanje rana na vlasištu.
  • Jačanje korijena i sprečavanje gubitka kose.

Šampon s katranom često koriste ljudi koji imaju problem s povećanom masnom kosom. Ovaj lijek ne samo da dobro čisti, već i normalizira proizvodnju sebuma. To omogućava kosi da dugo ostane čista..

Za više informacija o 911 tar šamponu pogledajte članak: 911 katran šampon kao lijek protiv peruti. Recenzije.

Šampon 911 vitamin

Šampon 911 Vitamin je pravi spas za oslabljenu, gnojnu i oštećenu kosu. Zasićuje vlasište potrebnim tvarima koje doprinose potpunom funkcioniranju folikula. Također ima protuupalna svojstva i sprječava svrbež i perut..

Koje vitamine sadrži 911 šampon:

  • B5 (pantotenska kiselina)
  • B6 (piridoksin)
  • E (tokoferol)
  • C (askorbinska kiselina)
  • B3 (nikotinska kiselina)

Mnogi potrošači, osim što poboljšavaju izgled svoje kose, primjećuju porast rasta nakon korištenja vitaminskog šampona. To je zbog poboljšane cirkulacije krvi, opskrbe hranjivim tvarima i kisikom u vlasište.

Što proizvođač obećava:

  • Duboko hranjenje, oksigenacija kože.
  • Zaglađivanje površine kose.
  • Smanjenje krhkosti.
  • Smanjivanje presjeka.
  • Sprječava ranu sijedu kosu.

Vitaminski šampon 911 učinkovit je i vrlo moćan tretman za oštećenu kosu. Zajedno s balzamom čine čuda i vraćaju u život čak i najnevjerovatnije kovrče..

Šampon 911 burdock

Šampon od burdocka 911 ispunjen je vrijednim biološkim tvarima koje se nalaze u korijenu repica. Mnogi ljudi znaju o prednostima ove biljke za kosu, nije uzalud da se ulje sjemenki bora smatra jednim od najučinkovitijih sredstava za liječenje i obnavljanje kose. Za razliku od ulja, šampon je praktičniji za upotrebu i omogućuje kombiniranje potrebnog postupka s korisnim.

Uz pire, šampon sadrži ekstrakte:

  • Avokado
  • Gorštak
  • Kineska ljubavnica
  • Marelica
  • ruzmarin
  • Cvijet naranče
  • Konjski rep

Sastav šampona od burdocka vrlo je bogat, pa ako postoji netolerancija na bilo koji sastojak, bolje je suzdržati se od njegove uporabe. Ili napravite test osjetljivosti.

Što proizvođač obećava:

  • Prehrana vlasišta i korijena.
  • Stimulirajuća obnova stanica.
  • Povećana elastičnost.
  • Smanjenje krhkosti.
  • Ubrzati rast kose.

Također u liniji je i hranjiva balzamična maska, koju je preporučljivo nanijeti nakon korištenja šampona. Odmah transformira izgled kose, čini je sjajnom i živahnom.

Šampon 911 cink

Cink šampon 911, zajedno sa šamponom od katrana, učinkovit je tretman protiv peruti. Idealno za problematično vlasište s čestim perutom, svrbežom, ljuskanjem i iritacijom.

Indikacije za upotrebu cinkovog šampona:

  • Psorijaza vlasišta
  • Perut, pahulja
  • Seboreja raznih vrsta
  • Osjetljivo i problematično vlasište

Cink šampon, uz redovitu upotrebu, vraća optimalnu ravnotežu vode i masti u vlasištu, povećava otpornost na bolesti.

Što proizvođač obećava:

  • Riješite se peruti.
  • Normalizacija lojnih žlijezda.
  • Zaštita od patogene mikroflore.
  • Uklanjanje crvenila i iritacije.

Posebnost cinkovog šampona je ta što je vrlo mekan i, za razliku od katrana, nježno se nosi s problemom bez oštećenja zaštitnog sloja kose.

Sudeći po brojnim pozitivnim recenzijama, 911 šamponi zaista odgovaraju svome imenu i brzo su u mogućnosti pomoći. Osim cijene, ni na koji način nisu inferiorni u odnosu na druga medicinska, skuplja sredstva..

911 negativnih recenzija šampona

anastasia56 "15.8.2013., 17:13

Re: Uljno vlasište. Tko se bori i kako??

Limuyr »15. kolovoza 2013., 19:44

Re: Uljno vlasište. Tko se bori i kako??

Ekaterina Kushnir »16. kolovoza 2013., 16:29

Re: Uljno vlasište. Tko se bori i kako??

Natalia_20 »17. kolovoza 2013., 18:31

Ja imam isti problem. Štedi samo senf šampon. Pomiješam 1 žlicu senfa (mislim na senf u prahu) u 2 litre tople vode. Otprilike 5 minuta masiram vlasište ovim šamponom, a zatim ga isperem. Do danas samo je ovaj lijek uspio smanjiti udio masti u glavi. Nadam se da će vam i to pomoći.

p.s. A također sam se sjetila da 2 puta tjedno trljam morsku sol u vlasište. Također pomaže.

Re: Uljno vlasište. Tko se bori i kako??

anastasia56 »21. kolovoza 2013., 15:48

Re: Uljno vlasište. Tko se bori i kako??

AnastasiaZ »21. kolovoza 2013., 18:33

Re: Uljno vlasište. Tko se bori i kako??

Amarillys »21. kolovoza 2013. 21:22

Re: Uljno vlasište. Tko se bori i kako??

GreenTobacco »25. kolovoza 2013., 20:42

Re: Uljno vlasište. Tko se bori i kako??

Lara »31. kolovoza 2013., 12:22

Masna kosa

26. ožujka 2013., 23:14

Re: Masna kosa

KsenechkaSev »27. prosinca 2013., 01:00

Re: Masna kosa

Madlena »27. prosinca 2013. 03:19

Re: Masna kosa

GreenTobacco »27. pro 2013., 11.05

Re: Masna kosa

Vita_Stewart »27. pro 2013., 20:00

Re: Masna kosa

Ligida »28. pro 2013., 13:37

Re: Masna kosa

Seva »30. prosinca 2013. 23:17

Re: Uljno vlasište. Tko se bori i kako?

Tanya »04. februara 2014., 15:33

Re: Uljno vlasište. Tko se bori i kako?

Dota »13. ožujka 2014., 15:56

Masna kosa!

Gabryella89 »09. kolovoza 2014., 13:30

kosa se masti

tanya08 »19. studenog 2014., 19:50

Moram oprati kosu svaki dan jer se užasno masti. Navečer je kosa već treći dan kao u ostalih. Isprobala sam puno različitih šampona, ništa ne pomaže.

Re: kosa se masti

Elena63 »20. studenog 2014., 11:53

Re: Uljno vlasište. Tko se bori i kako?

Zarochka »26. pro 2017., 17:03

Bujon pelina, timijana, kamilice.
Utrljavanje u morsku sol vrlo je korisno. Med, kiselo mlijeko i luk.

Sadržaj masti mi nestaje kad sam na selu, moji roditelji imaju jako tvrdu vodu.
Ako je meka, koža odmah postaje masna.

Re: Uljno vlasište. Tko se bori i kako?

Malinka »18. siječnja 2018., 00.15

Re: Uljno vlasište. Tko se bori i kako?

Chicha »19. siječnja 2018. 22:51

Re: Uljno vlasište. Tko se bori i kako?

ElenaLenchik »21. listopada 2018., 18:09

Točka J

Članci recenzije i ocjene

Shampoo 911: pregled serije šampona (svrha svakog proizvoda)

Tvrtka "TWINS Tech" proizvodi liniju proizvoda za njegu kose. Posebnu pozornost privlače 911 šamponi.Neznačajne plastične boce imaju vrlo bogat sastav sastojaka koji mogu riješiti mnoge probleme vlasišta i kose. I sve to uz malu cijenu.

Šampon 911 luk

Šampon s lukom 911 je prekrasan tretman protiv ispadanja kose koji su potrošači već cijenili. Svi znaju o divnim svojstvima luka. Na njegovoj osnovi postoje mnogi recepti za medicinske maske za kosu, ali imaju veliki nedostatak - miris. Štoviše, dugo ne nestaje. Proizvođač je riješio taj problem i 911 lijek za ispadanje kose također djeluje dobro, ali ima ugodan miris..

Linija sadrži 2 vrste šampona s lukom, jedan s dodatkom crvene paprike, a drugi sadrži ulje od repe. Oba ova sastojka su dobra za kosu.

Vrste šampona s lukom 911, njegova svojstva i recenzije o njemu možete pročitati u našem detaljnom članku o 911 šamponu s lukom.

Glavni aktivni sastojci u sastavu:

  • Ekstrakt luka
  • Ekstrakt brezovog lišća
  • Ekstrakt konusa hmelja
  • Zlatno proso
  • Vitaminski kompleks

Unatoč činjenici da luk šampon praktički nema kontraindikacije, nije prikladan za sve. Ponekad se primjećuje svrbež i crvenilo vlasišta.

Što proizvođač obećava:

  • Jačanje folikula dlake.
  • Sprečava gubitak kose.
  • Obnova strukture kose.
  • Vlaženje vlasišta.

Osim šampona, u liniji je i balzam s lukom, koji njeguje kosu duž cijele duljine i njeguje suhe krajeve. Kao i svi drugi šamponi, luk je dostupan u plastičnim bocama od 150 ml. Može se kupiti u ljekarni.

Šampon 911 katran

Šampon 911 katran namijenjen je liječenju bolesti vlasišta. Sadrži prirodni katran koji se već duže vrijeme koristi kao antifungalno, protuupalno i zacjeljivanje rana. Šampon ima izražen eksfolirajući i antipruritski učinak.

Indikacije za uporabu:

  • Seboreja različitog porijekla.
  • Psorijaza
  • Gljivične bolesti

Jedina mana proizvoda je specifičan miris pirjane brezove kore. Ali nestaje u roku od nekoliko sati nakon pranja. Postoji grupa ljudi koja, naprotiv, smatra miris katrana ugodnim.

Što proizvođač obećava:

  • Uklonite perut.
  • Suzbijanje vitalne aktivnosti gljiva.
  • Uklanjanje iritacije i upale.
  • Zacjeljivanje rana na vlasištu.
  • Jačanje korijena i sprečavanje gubitka kose.

Šampon s katranom često koriste ljudi koji imaju problem s povećanom masnom kosom. Ovaj lijek ne samo da dobro čisti, već i normalizira proizvodnju sebuma. To omogućava kosi da dugo ostane čista..

Za više informacija o 911 tar šamponu pogledajte članak: 911 katran šampon kao lijek protiv peruti. Recenzije.

Šampon 911 vitamin

Šampon 911 Vitamin je pravi spas za oslabljenu, gnojnu i oštećenu kosu. Zasićuje vlasište potrebnim tvarima koje doprinose potpunom funkcioniranju folikula. Također ima protuupalna svojstva i sprječava svrbež i perut..

Koje vitamine sadrži 911 šampon:

  • B5 (pantotenska kiselina)
  • B6 (piridoksin)
  • E (tokoferol)
  • C (askorbinska kiselina)
  • B3 (nikotinska kiselina)

Mnogi potrošači, osim što poboljšavaju izgled svoje kose, primjećuju porast rasta nakon korištenja vitaminskog šampona. To je zbog poboljšane cirkulacije krvi, opskrbe hranjivim tvarima i kisikom u vlasište.

Što proizvođač obećava:

  • Duboko hranjenje, oksigenacija kože.
  • Zaglađivanje površine kose.
  • Smanjenje krhkosti.
  • Smanjivanje presjeka.
  • Sprječava ranu sijedu kosu.

Vitaminski šampon 911 učinkovit je i vrlo moćan tretman za oštećenu kosu. Zajedno s balzamom čine čuda i vraćaju u život čak i najnevjerovatnije kovrče..

Šampon 911 burdock

Šampon od burdocka 911 ispunjen je vrijednim biološkim tvarima koje se nalaze u korijenu repica. Mnogi ljudi znaju o prednostima ove biljke za kosu, nije uzalud da se ulje sjemenki bora smatra jednim od najučinkovitijih sredstava za liječenje i obnavljanje kose. Za razliku od ulja, šampon je praktičniji za upotrebu i omogućuje kombiniranje potrebnog postupka s korisnim.

Uz pire, šampon sadrži ekstrakte:

  • Avokado
  • Gorštak
  • Kineska ljubavnica
  • Marelica
  • ruzmarin
  • Cvijet naranče
  • Konjski rep

Sastav šampona od burdocka vrlo je bogat, pa ako postoji netolerancija na bilo koji sastojak, bolje je suzdržati se od njegove uporabe. Ili napravite test osjetljivosti.

Što proizvođač obećava:

  • Prehrana vlasišta i korijena.
  • Stimulirajuća obnova stanica.
  • Povećana elastičnost.
  • Smanjenje krhkosti.
  • Ubrzati rast kose.

Također u liniji je i hranjiva balzamična maska, koju je preporučljivo nanijeti nakon korištenja šampona. Odmah transformira izgled kose, čini je sjajnom i živahnom.

Šampon 911 cink

Cink šampon 911, zajedno sa šamponom od katrana, učinkovit je tretman protiv peruti. Idealno za problematično vlasište s čestim perutom, svrbežom, ljuskanjem i iritacijom.

Indikacije za upotrebu cinkovog šampona:

  • Psorijaza vlasišta
  • Perut, pahulja
  • Seboreja raznih vrsta
  • Osjetljivo i problematično vlasište

Cink šampon, uz redovitu upotrebu, vraća optimalnu ravnotežu vode i masti u vlasištu, povećava otpornost na bolesti.

Što proizvođač obećava:

  • Riješite se peruti.
  • Normalizacija lojnih žlijezda.
  • Zaštita od patogene mikroflore.
  • Uklanjanje crvenila i iritacije.

Posebnost cinkovog šampona je ta što je vrlo mekan i, za razliku od katrana, nježno se nosi s problemom bez oštećenja zaštitnog sloja kose.

Sudeći po brojnim pozitivnim recenzijama, 911 šamponi zaista odgovaraju svome imenu i brzo su u mogućnosti pomoći. Osim cijene, ni na koji način nisu inferiorni u odnosu na druga medicinska, skuplja sredstva..

Forum Hair.com

tretman ćelavosti, presađivanje kose

  • Indeks foruma ‹Rasprava.‹ Razmjena iskustava
  • Promjena veličine fonta
  • Za ispis
  • Pitanja
  • Galerija
  • prijava
  • ulaz

Koji je šampon bolji?

Re: Koji je šampon bolji?

Anya 16. kolovoza 2012., 23:35

On je loš! Ni meni se nije sviđao katran 911.

Re: Koji je šampon bolji?

Martinka 04. februara 2013., 14:54

Re: Koji je šampon bolji?

anna1569 17. veljače 2013., 22:53

Re: Koji je šampon bolji?

weiss 25. ožujka 2013. 13:31

Re: Koji je šampon bolji?

neto 20. travnja 2013. 12:34

gdje se pravi ovaj šampon? ima službenu web stranicu ?

Koristim polaris nr-02 American, vrlo je djelotvoran s finasteridom i minoksidilom !

Re: Koji je šampon bolji?

Povlačenje 21. travnja 2013. 5:31

Re: Koji je šampon bolji?

weiss 21. travnja 2013. 12:42

Re: Koji je šampon bolji?

Da_Budet_Hair! 22. travnja 2013. 4:00

gdje se pravi ovaj šampon? ima službenu web stranicu ?

Koristim polaris nr-02 American, vrlo je djelotvoran s finasteridom i minoksidilom !

Re: Koji je šampon bolji?

weiss 22. travnja 2013., 08:26

Re: Koji je šampon bolji?

Tsarkov_Evgeniy 22. travnja 2013., 13:06

50 mg)
krastavac jednom dnevno (4 sata) (

50 mg) vs 15% glicerina jednom dnevno (8 sati) (

150 mg)
biranje 2 puta dnevno (2 x 4 sata) (100 mg) u odnosu na 15% glicerina 1 put dnevno (8 sati) (

150 mg)
biranje 3 puta dnevno (3 x 4 sata) (150 mg) u odnosu na 15% glicerina 1 put dnevno (8 sati) (

150 mg)
trljanje 2 puta dnevno (2 x 4 sata) (100 mg) u odnosu na 15% PPG 2 puta dnevno ((od 1 do 2) * 2 sata) (

100 mg)
pickaxe tekuća ppg (4 sata) 50 mg ili alternativno fda odobreno u odnosu na pjenastu pjenu (ppg) (ili alt) ili alternativni rogainski glicerin (1 sat) 50 mg, iako sumnjivo, jer bi učinak bio bolji 15%
P.S. 15% ppg (5% azelaina + peciva)

1000r i više http://minoksidilmax.com/products.php
15% glicerina (+ povećana količina peciva)

700r i više http://genhair.com/index.php?route=prod. duct_id = 12
5% ppg (bez peciva) fda odobrena pjena (ne više od 1 sata sušenja) / tekućina 145-200r i više http://monsterhotdeals.com/ i drugi ebay.com
PS2. 15% glicerina jednom dnevno (8 sati) (

150 mg) - više od 2 puta uopće nije moguće, jer hodanje po cijelom danu u ljepljivom ulju + nezgodno za nanošenje (s dugom frizurom) + mrlje na kosi.
PS2. Čitao sam o pjeni koja 5% transportira 1 ml za koje područje se ne sjećam (na inozemnom forumu (poput moje omiljene frizure), a ne znanstvenoj studiji, korisnik nije bio novak) na sat, to jest 13,89 μg odjednom. Teoretski, učinak bi trebao biti u svakom slučaju bolji od 15% s PPG-om, ali zapravo nisam čuo previše pozitivne povratne informacije. Ovdje je, očito, poanta u njegovoj složenoj primjeni kada rezanje nije ispod nule.
PS3. Želim ujutro isprobati pjenu na ćelavim mrljama, bit će paklena smjesa.

911 negativnih recenzija šampona

Objavljeno 8. siječnja 2020. Autor 1 1
Stranica za zaradu 19.813 Tokeni pažnje. Vrijednost pregleda: 87%

Zdravo! Danas je moja recenzija 911+ Vitamin šampona. Već sam napisala recenziju o luku sa šamponom iste marke, koga zanima čitati ovu recenziju, ovo je prava bomba, ovo je jedini proizvod (ili bolje rečeno šampon) za kosu koji sigurno mogu savjetovati u borbi protiv gubitka kose, jer mi ga je dao samo on rezultat i pokazao da neki šamponi to mogu. A s obzirom na gore navedene riječi, odlučio sam isprobati seriju lukavo, izmjenjujući luk s drugim šamponom za predviđenu svrhu. Moj izbor je pao na vitamin.

Kada kupujete 911+ Vitaminski šampon, izgleda ovako:

Što nam ovaj šampon daje:

Započet ću s sastavom, jer on igra jednu od glavnih uloga, od koje ću nadograditi, govoreći o onome što nam proizvođač obećava. Neću reći da je ovaj šampon iz linije organskih proizvoda, a to od njega ne očekujem, očekujem rezultat koji sam vidio od njegovog brata. Ima SLS, kiselina i glicerina, općenito, ima dovoljno kemijsko-sintetskih.

Najzanimljivije je da je, kao i u cijeloj ovoj liniji, dodan aktivni kompleks. Konkretno u ovom šamponu on je predstavljen takvim organskim sastojcima: ekstrakt brezovog lišća, koprive, kamilice, zlatne proso, kane, hmelja, hmelja, burdoka, kadulje, zelenog čaja, sok aloe vere, biotin, niacin, kalcijev pantotenat.

Posebna skupina sastava su očekivani vitamini, i to vitamini skupine B (B1, B3, B5, B6), kao i vitamini E i C.

Prednosti vitamina za kosu koji se dodaju u sastav ovog šampona:

Što nam daju vitamini:

1. Promicati povećanu cirkulaciju kože, poboljšavajući na taj način prehranu kose, zasićenje folikula (lukovice) kose kisikom.

2. Spriječite ranu sijedu kosu.

3. Zaštitite folikule dlake od uništenja, ojačajte ih, a također potaknite rast kose i diobu stanica vlasišta.

4. Sprječava (kao i profilaksu) gubitak kose.

5. Sprječava pojavu svrbeža i suhoće vlasišta.

I još puno toga, ali u kombinaciji s aktivnim kompleksom, koji je predstavljen u obliku ekstrakata (zapamtite da uključuje ekstrakt koprive, hrskavice, kano, repice, biotin itd.), Tada dobivamo jaku i jaku kosu. njegovana, njegovana, koja ne ispadaju. Što još radi?!

Sam proizvod dolazi u kutiji koja sadrži plastičnu staklenku od 150 ml i informativni list (s 911+ proizvoda). Jednostavan poklopac, bez raspršivača. Volumen, moram reći, mali je, ne traje dugo, moja majka i ja mjesečno uzimamo više od tri komada, inače mu neće biti dovoljno mjesec dana. Sam šampon je proziran, bez boja, srednje konzistencije.

I ne zaboravite da ovaj vitaminski šampon ima kontraindikacije, na što proizvođač upozorava, pa ih treba upoznati:

Na poleđini staklenke sa šamponom, na kojoj je opisan blagodati vitamina, kao na kutiji, ali kompletan sastav nije:

Upravo se ovaj šampon dobro ne pjeni, pa je potrošnja maksimalna. Dvaput je namočim, prvo isperem masni sloj, tijekom kojeg se šampon jedva puši (rekao bih da se uopće ne pere), drugi držim par minuta, tako da cijeli aktivni dio šampona, u obliku vitamina i kompleksa, ima maksimalan učinak na vlasište.

Ima miris vitamina B skupine, koji barem jednom daje injekcije ili uzima u obliku tableta itd., Zna taj miris. Sviđa mi se, stvarno sam gad od takve arome, koja traje nekoliko sati, a ponekad čak i dan, nakon pranja kose. Ne tvrdim da postoje oni kojima se to neće svidjeti, ali ja nisam jedan od njih. Svi su mi šamponi mirisali tako slatko od gorčine.

Kosa prije šamponiranja:

Ovaj vitaminski šampon nastavio je tradiciju svoga brata da sačuva i ojača moju oslabljenu kosu i izvrsno se snašao s njom. Kosa mi se i dalje jača, iako je još jako daleko od idealnog, ali vidim napredak, naime:

1. Manje kose u odvodnoj rupi (ne sviđa mi se ova linija, svi pišu o njoj i ne mogu proći pored nje, jer ovo postupak čini jasnijim, ali opis drenažne rupe i kose čini me mučnom i groznom). Jasno je manje kose, puno manje, tri puta. Nekad sam skupljao pola dlana, sada mali dio, i to je samo neopisiva radost.

2. Kosa je živahna i vrlo meka, iako moram odmah reći da kosa opere, postane rijetka metla, vrlo gruba i matirana. Unatoč tome, najčešće ni ne koristim balzam ili balzam, ostavim ga da se osuši prirodno, a zatim ga češljam i, o moj Bože, kosa mi je nevjerojatno meka i živahna. A ako je s balzamiranjem, tada je kosa glatka već u fazi pranja s kose.

Kosa nakon pranja ovim šamponom bez upotrebe balzama, maske itd. (Malo frizura i suha, ali općenito, meka i živa):

Krajevi nakon pranja kose ovim šamponom bez upotrebe balzama itd. (Bez razlike, izgledaju podjednako dobro sa ili bez maske):

Kosa nakon upotrebe šampona i maske:

Završava se kosa pomoću maske za kosu:

3. Pored gubitka kose, sama kosa je postala jača. Prestala sam se mrziti kako četkam kosu kad mi je većinu isparila. Na svom jastuku, kao i u cijelom stanu, skupljam ne perike, već male štikle.

4. Dugotrajna čistoća kose, više od tri dana.

Postoji samo jedan minus, ovo je mali volumen staklenke s brzom potrošnjom, 150 ml za 110-130 rubalja.

Djevojke, vi svibanj ili ne vjerujete, ali vitamin plus luk šampon iz tvrtke 911+ je djelotvoran, jedini učinkovit u mom životu, koji ću uzeti više od jednom. Nijedan proizvod neće dobiti toliko pohvala od mene!

911 šampon neutralni 150ml

Opis

Normalizira metaboličke procese

Obrazac za puštanje

Obrazac za puštanje

Preporuke za upotrebu

Nanesite šampon na mokru kosu i lakom laganim masažnim pokretima. Temeljito isperite vodom. U slučaju dodira s očima, isperite s velikom količinom vode..

Opis

Šampon Neutral dizajniran za svakodnevnu njegu kose. Blagi sastojci deterdženta nježno čiste kosu bez narušavanja prirodne zaštitne barijere, sprečavajući suhu kožu. Šampon održava hidrolipidnu ravnotežu kože i kose. Hypoallergenic. Pogodno za osjetljivo vlasište.

Uvjeti odmora

kontraindikacije

Individualna netolerancija na komponente.

Proizvodi iz kategorije "Lijekovi i dodaci prehrani" mogu se rezervirati, a nakon potvrde mogu se preuzeti u ljekarni na adresi Balaklavsky prospekt, 8A.
Dostava je dostupna samo za narudžbe s robom iz kategorije "Kozmetički proizvodi", kemikalija za kućanstvo i srodnim proizvodima.

Služba dostave djeluje svakodnevno od 10.00 do 21.00

Trošak dostave u Moskvi u sklopu Moskovske obilaznice je besplatan kad se postavi na web stranicu, a iznos narudžbe kreće se od 1000 rubalja.
199 rubalja - ako je narudžba manja od 1000 rubalja ili telefonom.

Kurirska dostava izvan obilaznice Moskve obavlja se prema tjednom rasporedu od strane kurirske službe "Stalker Consulting".

Dostava u regije Rusije obavljaju kurirske kompanije: Boxberry, 4Biz, CDEK, ruska pošta.

  • Trošak dostave obračunava se pri odjavi.
  • Minimalni iznos narudžbe je 1000 rubalja za dostavu u gradove Rusije, s izuzetkom Moskve, moskovske regije i Sankt Peterburga.
  • Dostava se vrši samo u celosti ADVANCE PLAĆANJE! Djelomično otkazivanje robe nije moguće!
  • 5-10 kg - 100 rubalja
  • 10-20 kg - 250 rubalja
  • 20-30 kg - 400 rubalja
  • 30-50 kg - 600 rubalja

m.Chertanovskaya, Balaklavsky prospekt, 8A

Vrijeme isporuke: sutra (ako je proizvod na skladištu)
Radno vrijeme: pon-ned od 10:00 do 19:00

  • Unovčiti
    Plaćanje za narudžbu i dostavu vrši se nakon primitka narudžbe izravno kuriru ili na odjavi na mjestu preuzimanja.
  • Bankovnom karticom na web mjestu

Web stranica ima sustav za akumuliranje bodova i njihovu daljnju upotrebu u obliku djelomičnog plaćanja za narudžbu!

  • Bodovi se dodjeljuju i oduzimaju na proizvodima iz BEAUTY kataloga, osim za proizvode označene s "Minimalna cijena".
  • Bodovi se ne prikupljaju i ne naplaćuju na proizvodima iz odjeljaka PRODAJA i ZDRAVLJI
  • Za svaku vašu narudžbu vraćamo vam 10% cijene robe po narudžbi iz BEAUTY kataloga.
  • Možete platiti s bodovima ne većim od 10% iznosa robe za sljedeću narudžbu iz BEAUTY kataloga.
  • Broj bodova na računu može se vidjeti na vašem osobnom računu u odjeljku "Moji bonusi".

Šampon 911 "Luk" - recenzije

Negativne recenzije

Nedostaci: uzrokuje perut, curenje i rasipanje

Na pozadini proljetnog beriberija odlučeno je kupiti luk šampon od 911. Kupnja u ljekarni koštala je 120 rubalja za 150 ml. Testirala sam ga tjedan dana. Miris nije luk, normalno ugodan poput običnog šampona. Konzistencija je tekuća. Neekonomično. Pjene također dobro ispiraju. Nakon upotrebe, kosa nije voluminozna, blago suha. Prestao sam ga koristiti. nakon nje se pojavio fini perut. Prošlo je nekoliko mjeseci i odlučio sam pokušati ponovo, ali nakon pranja, perut se opet pojavio. Nisam znala pomaže li ovaj šampon protiv gubitka kose, ali perut je nedvosmislen.

svrbež kože, ne smanjuje gubitak kose, suši kosu, pojavljuje se perut, kosa se zapetljava

Dobar dan)

Pročitavši recenzije, odlučila sam kupiti ovaj šampon od luka od gubitka kose i ćelavosti u ljekarni. Bilo je jeftinih 115 rubalja.

Imam takve probleme sa svojom kosom: prekomjerno opadanje kose i trenutni izgled peruti (ili se pojavljuje odmah, ili do kraja tjedna) ako šampon nije prikladan.

Moja kosa jednom tjedno. Čistoća traje dugo, 5-6 dana (opet, pod uvjetom da je šampon prikladan).

Sad ću vam reći o šamponu.

Šampon ima tekuću prozirnu konzistenciju, čak i s malom količinom, dobro se pjeni i prilično je ekonomičan. Miris je ugodan, miriše na nekakvu ljekovitu tinkturu, miris luka se uopće ne osjeća. Ovde im ponestaje profesionalaca.

Tijekom pranja puno se kose ispuzalo da se sramoti, prije nije bilo takve količine, čak ni prilikom pranja običnim šamponima bez funkcije "ispadanja".

Nakon sušenja kosa je postala poput slame, neka vrsta suhe i bez kože. Iako se može dogoditi i balzam-maska ​​iz "Pure Linea".

I prva dva dana kada se češljalo, više kose počelo je ispadati nego prije korištenja šampona.

Pitanje je, koje mjesto je od ispadanja? U mom je slučaju samo pogoršala situaciju..

Čak i nakon ovog šampona, kosa brzo postaje prljava. Kosa je izgledala čista otprilike dva dana, potom je bila izblijedjela, masna i izgledale su kao da ih nisam oprala više od tjedan dana.

Također četvrti dan nakon primjene počeo sam svrbež, koji se pretvorio u perut. Pomislila sam, možda je taj učinak izvan navike? Novi šampon i sve to.

Nije, odlučio sam ponoviti.

Rezultat je bio još gori. Apsolutno ista slika s gubitkom kose, suhoćom, zagađenjem, ali s svrbežom i perutom, bio je izravan užas. Treći dan pojavio se jak svrbež po cijeloj glavi, pojavila se perut, i mnogo više. Na nekoliko mjesta pojavilo se crvenilo uzduž kose, koje je svrbilo. Osjećao se kao alergija.

Evo ovako očajnog rezultata (

Za mene se ovaj šampon, nažalost, sastoji od nekih nedostataka, ali toliko sam se nadao da će mi pomoći riješiti problem.

Ne mogu razumjeti, možda sam alergična na neku komponentu ljekarničkih šampona ili mi ovaj šampon uopće ne odgovara. I prethodni neuspjeli farmaceutski šampon bio je ovaj, "Floresanska kopriva i hmelj". Učinci su vrlo slični. Nakon ovih šampona, ne želim kupiti više šampona u ljekarni.

gotovo da nema mirisa

velika potrošnja, kosa se zapetljava. skupo za takav volumen, može se pojaviti mala bočica, perut, ne smanjuje gubitak kose, ne opere dobro

U mom radu su me i balzam i šampon jako pohvalili. Odlučio sam kupiti i probati. Cijena se na prvi pogled ne grize - za šampon od 110r u najbližoj ljekarni. Ali! samo 150 ml, tj. epruveta je vrlo, vrlo skromna.

Općenito, nema mirisa luka. Miris je otprilike neutralan, ali da ne kažem ugodan. No, recenzije i proizvođači obećavaju gustu kosu, što znači da možete tolerirati miris. Prvo što sam primijetio je da se kosa ne pere od 1 puta, potrebno ju je oprati 2 puta + kako bi se dlaka naneslala srednje duljine, potrebna je znatna količina, jer ni on se nije dobro oprao.

Odmah sam počeo koristiti balzam Onion 911, a kosa mi je bila češljana normalno. Ali tada mi je ispao balzam, a ja sam samo oprala kosu šamponom. Što da kažem, uopće ništa posebno. Također nisam osjetila dlaku srednjeg češlja, super sjaja i mekoće.

nakon 2-3 pranja, moj muž je također dobio perut. Ok, odlučili smo je upotrijebiti još nekoliko puta, odjednom se koža tamo ne koristi ili tako nešto. No, perut se samo pojačao, a tome je dodala i činjenica da je kosa počela jako, vrlo brzo da se zaprlja i počne da postaje masna, tj. ako sam prije prala kosu svaki drugi dan, onda nakon korištenja ovog šampona kosa ujutro pere masnu boju.

Najambicioznije je bilo da sam ga, kad sam ga uklanjao, prao još 3 tjedna gotovo svaki dan, a zatim je efekt postepeno nestao. Sve sam to primijetio u cijeloj obitelji..

Do sada sam ga, naravno, koristila malo, otprilike mjesec dana, ali nisam primijetila da kosa počne puzati barem malo manje ili neki novi narastu.

Općenito, možda će nekome odgovarati, ali to nije odgovaralo mojoj obitelji, a s obzirom na njegovu cijenu, to je dvostruko uvredljivo. Vraćen dobrom starom Agafiji za 85 rubalja za 350ml.

Vjerojatno, s obzirom na brojne dobre kritike, šampon je poput lutrije - tko će biti savršen, a tko štetiti

kosa je drugi dan prljava, uzrokovala je svrbež, mali paket, kosa je počela ispadati, neugodan miris

Kao i sve djevojke, naravno, i ja sanjam o lijepoj kosi. O proizvodima brinem ozbiljno.

Vidio sam ovaj šampon u ljekarni. Pa, mislim da, od ljekarne, pa i vitaminske, moramo uzeti!

Cijena po paketu je relativno mala: 123r. Ali pakiranje je i manje u usporedbi s šamponima kupljenim u trgovini. Osim toga, šampon i balzam se ne troše baš ekonomično. Pa, to su sitnice, ako se samo alat pokazao dobrim. I sudeći po opisu, ona je samo puna vitamina

Koristeći. Prozirni šampon. Miris je slab. Tečna konzistencija.

Šamponom umivam glavu 2 puta: prvi put se isperu prljavština, masti, proizvodi za styling, drugi put kada šampon pokaže svoja korisna svojstva. To se odnosi na sve šampone, ne samo ovaj. Ovo je pravi način pranja kose. Pri prvom sapuniranju naš se vitamin-šampon ne ponaša vrlo dobro: kosu ne opere dovoljno, slabo se pjeni, pa je morate jako iscijediti. Drugi put je oprao ostatke prljavštine i pjene, iz nekog razloga, puno bolje. Kosa je gruba, jako matirana nakon pranja.

Utjecaj. Nakon nanošenja ovih šampona i balzama nisam primijetila nikakav super sjaj, hidratantnu, omekšavajuću i baš nikakvu promjenu u smjeru poboljšanja. Ali već nakon prve primjene primijetio sam da mi je glava počela svrbeti. Odlučio sam da ga ne prestajem koristiti, odjednom se čudesna svojstva neće pojaviti odmah. Ali, sa svakim korištenjem, glava mi je sve više svrbela, kosa se počela brzo masno napuštati i ostavljati moju lijepu glavu. Da, to nije ono što sam očekivao od ljekarničkog šampona, oh, ne ovo.

Ovdje nemate staviti više od jedne zvjezdice: loše miriše, loše pere, loše pjena, a čak i nakon upotrebe balzama iste serije, kosa je tvrda i teško se češlja. Također uzrokuje svrbež i gubitak kose. Evo takvog ljekarničkog šampona.

dostupan

nevidljiva učinkovitost, loše pjenjenje, osebujan miris

Brigajući o pitanju gubitka kose i obnovi postojeće kose, odlučio sam djelovati složeno. Postavljalo se pitanje u vezi s odabirom šampona. U ljekarni sam vidio vitamin,

čija djelotvornost potvrđuje Središnji biro za dizajn Ruske akademije znanosti. I cijena je lijepa. Sadrži vitamine B3, B5, B6, E i C. Zdravlje, pa čak vraća sjaj i zdrav izgled. Istovremeno sam dobila balzam. Ali razočaranje je čekalo. Za ispiranje kose potrebno je prilično puno šampona. Ali ovo nije tako loše. Već u procesu ispiranja ne dodaje se ni lakoća ni svilenost. Osjeća kao da je kosa lagano zaprljana. Ni klima uređaj nije pomogao..

Kao rezultat - šampon je poput šampona. Nešto se oduzima, ali to zasigurno ne dodaje ništa. Ni obećani sjaj niti zdrav izgled nisu dodani. Nakon pranja, češljanje (do ramena) bilo je prilično teško. Općenito, savjetujem vam da pokušate nešto drugo. A ako vam treba lijek s vitaminima, bolje je dodavati i / ili ulja u maske. Štoviše, vrijeme izlaganja je duže, a same "dobrobiti" prodiru u kosu bez ikakvih sintetskih dodataka.

Apsolutno nisam riješio svoj glavni zadatak jačanja kose - učinak je bio nula;

Jednom davno pročitao sam ovdje recenzije o luku sa šamponom iz serije "911+" ruskog proizvođača "Twins Tek". Čak sam nekako bio impresioniran nekim recenzijama. I sama sam kupila isto - u našim ljekarnama ima dovoljno raznolikih proizvoda ove linije.

Šampon se zove "Luk". Od gubitka kose i ćelavosti. 911+

Zvuči vrlo obećavajuće. Iako nisam ćelav, problem gubitka kose uvijek mi je bio aktivan u većoj ili manjoj mjeri. Neću reći da izlijevaju svaki dan, ali posebno nakon pranja.

Prvo sam kupio jednu bocu. Mala doza - 150 ml, šampon upakovan u kutiju.

U procesu korištenja, odlučio sam kupiti drugu bočicu kako bih vidio rezultat, inače 150 ml nije dovoljno.

Bilo je to prije gotovo dvije godine. Tada sam koristila obje boce šampona.

I kakav je rezultat? I sve je nepromijenjeno.

Na kosu sam nanosila šampon prema uputama za upotrebu, držeći ga na glavi oko 5 minuta.

Ali to nije imalo apsolutno nikakvog učinka na jačanje moje kose..

Šampon je gotovo bezbojan, proziran, gel konzistencije. Stisnuo je posljednje kapi iz boce koja je ostala na dnu.

Miris je mekan, lagan, umjereno ugodan - tamo nećete čuti nijanse luka, ako odjednom netko ima ideju da bi trebao mirisati poput luka, ali ne.

Sastav sadrži ekstrakt luka, kao i cijeli kompleks drugih biljnih ekstrakata.

Šampon se obično pjeni, ispira glavu, ali više ga trebate sipati u ruku, potrošnja nije mala.

Na temelju mog osobnog iskustva, ne vidim smisla da to preporučim, budući da je moj učinak bio nula - oprao sam prljavu glavu, a isto tako je i oprao. Ne više.

S obzirom na njegovu cijenu za takav volumen (prije dvije godine za 150 ml cijena je bila 150 rubalja), pa čak i njegova obećanja - uostalom, specijalizirao se za ozbiljan problem, neću savjetovati. Budući da se redoviti šampon može naći po puno ljepšoj cijeni.

Dobro ispire maske za ulje

Suši se, ispire ispiranjem, ne nosi se s problemom gubitka kose

Domaće luk maske vrlo su cijenjene u njezi kose, ali ne mogu svi izdržati taj miris koji će vas jednostavno proganjati) Stoga sam želio pronaći nešto slično među ljekarničkim serijama kose s nježnijim mirisom. Nakon što sam pročitao tonu hvale o 911 luk šamponu protiv gubitka kose, otišao sam u ljekarnu po njega.

Stražnji dio boce sadrži opće podatke o šamponu, njegovom učinku, načinu primjene i kontraindikacijama:

Prvo na što obratimo pažnju je svježi miris šampona, bez ikakvih nagovještaja luka. Tvar prozirne boje, srednje gustoće. Dobro opere, formira gustu površinu.

Pere kosu dok ne pukne, ne sviđa mi se ovaj efekt, a ako ne koristite balzam / masku za duljinu kose, šampon će ga nemilosrdno osušiti. Iako proizvođač obećava da "prirodni ekstrakti uključeni u sastav pružaju dodatnu prehranu, ublažavaju suhoću, sprečavaju lomljenje kose. Šampon pruža nježno čišćenje, bez narušavanja prirodne ravnoteže i daje kosi zdrav sjaj." Ali uljne maske mogu se jako dobro isprati ovim šamponom! Nisam primijetila nikakvo jačanje kose, ispadaju u istom volumenu kao prije korištenja šampona s lukom! Nije se dogodilo nikakvo čudo. Šampon nije izazvao perut i hvala na tome)

Zajedno s ovim šamponom koristila sam Bielita Dr. serum za njegu kose protiv postizanja maksimalnih rezultata, koji se, nažalost, pokazao i pilingom.

Ali ne zaboravite da je sve to individualno i ono što nekima nije prikladno, drugima daje dobar rezultat! Hvala na pažnji)

jeftino, kosa postaje glatka, upravljiva, sjajna

sav prepun kemije

Sada sam se počeo bolje brinuti za svoju kosu i kožu, trudim se poboljšati stanje svoje kose, liječiti je i očistiti kožu. Sklonija sam prirodnim lijekovima s prirodnim pripravcima koji ne samo da ne štete, već i dobro djeluju na kosu.

Ovaj šampon je jer se smatra ljekovitim (barem se tako smatra i hvaljen. Kupio sam ga, bilo mi je drago što sam pronašao nešto prirodno, ali nažalost, ispostavilo se da nije u redu.

Sam šampon se nalazi u plastičnoj boci, na njega se nalazi napomena, a na bocu su napisani nanos i sastav. Volumen 150ml.

Prozirna boja, tekuća konzistencija.

Na prvi pogled, sve je u redu: nakon pranja ovim šamponom kosa postaje vrlo poslušna (unatoč činjenici da je moja jako kovrčava i čak ih je teško češljati!), Sjajna, čak, takav ugodan osjećaj na kosi, svježi su, nisu dosadni i nisu grubo, kao da nije, vuče!

Sve je u redu, ali postoji jedno ALI! Vrlo važno ALI! Naime, sastav šampona! Sadrži lauril sulfat! A ovo je tako štetna komponenta za šampon! I još mnoge druge kemije (sada, nažalost, ne mogu nabrajati sve komponente).

A ovaj šampon se još naziva i ljekovitim! Ali o kakvom je lijeku, ako sadrži toliko kemije ?! Čini više štete nego koristi! Ne želim ga više uzimati i ne preporučujem ovaj šampon nikome!

Pripadam onima 2%, nisam našao ništa posebno za kosu. Imao sam koprivu.

Neutralni pregledi

Sasvim dobro u svojoj kategoriji. Kosa je počela mnogo manje ispadati. Ne znam je li šampon pomogao ili su vitamini i sunce. Ali rezultat je tu. Prije mjesec dana prodali su mi šampon i balzam Onion 911, ne ovaj iz Twins Tack-a, kao na slici, već 911 luk drugog proizvođača. Ne bih to shvatio da nije bilo mirisa. Ista bijela kutija, isti brojevi 911. Pa budite oprezni kad nešto kupujete..

Prednosti: pristupačna, jača korijenje uz mali gubitak, cijena, ekonomična i jednostavna za upotrebu, učinkovita

Nedostaci: povećava perut

Dobar dan!

Želim vam reći o 911 šamponu protiv gubitka kose i ćelavosti. Kupila sam ga u ljekarni za nešto više od 100 rubalja. Dovršio sam pola boce i odbio koristiti ovaj proizvod. Evo zašto: ako imate perut, onda je najbolje da ovaj šampon uopće ne kupujete. Budući da perut TRI VRIJEME VIŠE, a vlasište jako svrbe, čak se dogodilo da sam ga krvavo protrljao. Ovaj šampon protiv peruti kupila sam prvi put, dok mi se sve sviđa.

A što se tiče rezultata koji je obećao ovaj alat, takav je. Kosa stvarno manje pada.

Od prednosti mogu izdvojiti nisku cijenu, učinkovitost, dostupnost (dostupno u bilo kojoj ljekarni), prikladnu bočicu, ugodnu aromu bilja (ne luk!).

Postoji samo jedan minus, ali upravo me je on naterao da prestanem koristiti šampon 911. Ovo je ludo povećanje peruti.

Preporučujem li ovaj lijek za vas? Ako nemate perut, onda DA! Definitivno ga preporučujem. Ali ako imate perut, onda NE. Ne koristite ni pod kojim uvjetima!

Razmislite sami, odlučite sami.

prirodni biljni ekstrakti u sastavu

velika potrošnja, ne ispire dobro

Kupila sam ga jer je "Luk". Samo se ne ironizirajući - znam da u njemu ima manje prirodnog soka od luka nego mačka koja je plakala, ali... što ako. barem ekstrakt, ali može li jesti?... na kraju krajeva, luk je najučinkovitiji lijek za ćelavost i za rast kose. A budući da svježi luk sok nije uvijek prikladan za upotrebu zbog svog korozivnog mirisa, šampon pod nazivom "Luk" trebao bi biti vrlo koristan. Pa, barem za samo-hipnozu. Operite glavu i zamislite da trljate sok od luka.)))

Dakle, upoznajte moj "fu", jer mi nisu pomogli ni šampon, ni njegovo ime, ni samo-hipnoza (očito, ne mogu biti vidovnjak)

  • Šampon čini kosu vrlo tankom, a ako još nije gusta, što je i logično (ljudi koji mršavaju kosu koriste šampon za gubitak kose i ćelavost), onda je nakon pranja katastrofa. Elegantna glava i tekuće ikole umjesto kose! Gledate se u ogledalo i gotovo plačete. Što si učinio, Cipollino? Možda je to zbog ulja burdocka u sastavu.
  • Povećava masnoću kose. Opet, vjerojatno zbog ulja u sastavu. Krajem sljedećeg dana kosa je iskreno masna. Očigledno je da svakodnevno morate oprati kosu ovim šamponom.Osim toga, bočica je mala - 150 ml, a ovaj luk košta 200 rubalja.
  • Pjena se slabo peni, pa se brzo troši (što je za mene više od plusa, stvarno sam želio da sve završi brže))
  • Aroma nikad nije luk, srednje ugodna.
  • Boja je prozirna, ako pažljivo pogledate može se pojaviti blagi žućkasti ton.

Moja kosa se nije sprijateljila s tim Cipollinom. Vjerojatno zato što je on, obogaćen uljima, pogodniji za ljude sa suhom kosom..

Miris, bučino ulje.

Ne uklanja potpuno gubitak kose, kosu je teško češljati.

Za pozitivne kritike mojih prijatelja saznao sam 911+ šampona "Luk", budući da se gubitak kose ne mogu dugo riješiti, odlučio sam ga isprobati. Kupio sam ga u ljekarni, koštao je oko 120 rubalja. U bočici od 150 ml. Brinuo sam se da će mu kosa mirisati na luk, ali kao što se ispostavilo, tamo uopće ne miriše na luk, miris je prilično ugodan, daje više bilja, mislim da je to zbog ulja sjemenki koje se nalazi u ovom šamponu.

Boja šampona gotovo je prozirna, s blagim žućkastim nijansama. Pjena je osrednja, dobro se ispere, kosa lijepo miriše nakon nje, ali je vrlo teško češljati, osjećaj slame na glavi, pa je bolje koristiti balzam ovog proizvođača proizvođača zajedno s njim, ovo postoji.

Pa, o glavnoj stvari, nakon što sam ga koristila 2 mjeseca, gubitak kose mi se postepeno smanjio za oko 50% i više, ali želio bih pronaći lijek koji će me u potpunosti osloboditi od ovog problema, tako da ovaj šampon neću preporučiti, budući da se sa svojim glavnim zadatkom nosio samo pola.

Meka kosa, sjaj vidljiv.

Dobar dan.

Sjećam se da mi je kosa užasno ispala, nakon čitanja recenzija o svim tim šamponima od luka odlučila sam probati, oh, koje jednostavno nisam probala. Stoga sam kupio ovaj šampon u ljekarni za 120 rubalja. Odlučila sam oprati kosu, šampon ne smrdi i kosa nakon njega također je postala mekša i duže ostajala čista. Dobro pjenasto oprati i lako se isprati. Ali znate, od gubitka kose, nažalost, ovaj šampon nije pomogao i čak sam ga u potpunosti oprao i još uvijek nema rezultata. Ali primjetno je kosa nakon njega svilenkasta i sjaj se pojavio malo.

Općenito, prišao mi je na drugačiji način, ali nije pomoglo u gubitku kose.

Pozitivne kritike

Ja patim od sezonskog gubitka kose. Počinjem piti vitamine, trljajući ulje od burdocka u korijenje i perem kosu šamponom Twins Tack Onion. 911. Šampon pruža nježno čišćenje bez narušavanja prirodne ravnoteže, daje kosi zdrav sjaj i sprječava gubitak kose i obnavlja prirodni ciklus rasta kose.

Periodički se perem sa šamponom Twins Tack Onion. Sadrži prirodne ekstrakte i pomaže u normalizaciji metaboličkih procesa. Njeguje kosu duž cijele duljine. gubitak prestaje. Kosa sjaji, pojavljuje se volumen.

Dolaskom jeseni kosa mi počinje ispadati, postaje gusta, pojavljuju se krhkost i suhoća. U ljekarni kupujem 911 šampona s lukom.To je prirodan, ekstrakt luka smatra se najboljim lijekom za kosu. Redovita upotreba šampona mjesec dana vratila mi je kosu. Postale su veličanstvene, pojavio se sjaj kose, nestajalo je kovrčanje i krhkost. nijedan šampon neće ukloniti razdvojene krajeve, moraju se obrezivati ​​barem jednom mjesečno.

Luk šampon 911, jeftin i prirodan, koji sadrži ekstrakt luka. učinkovito sprječava gubitak kose i vraća prirodni ciklus rasta kose. Normalizira metaboličke procese, jača i hrani folikule dlake, obnavlja oštećenu strukturu kose.

Također ga koristim Svidio mi se sjaj kose i lijep čelik. Vještina alapezia vypodanya sada je počela manje padati

Imam hipotireozu (bolest štitne žlijezde), zbog toga mi kosa jako ispada. 911 šampon se pokazao kao spas za mene. Uzela sam ga sa uljem burdoka i crvenom paprikom. Više mi se svidjela papar. Kosa mi nije toliko ispala. Jedino mi se nije svidjelo, pa ovo je da nakon ovog šampona kosa nije toliko meka i češlja se gore, ali nije tako zastrašujuće, glavno je da kosa ne ispada toliko.

I prilično sam zadovoljan 911 lukom šamponom s crvenim biberom, jako mi je pomogao kad mi je kosa počela ispadati. 911 odabrao ga je iz niza šampona, jer znam da se luk i paprika uvijek koriste protiv gubitka kose. Šampon sam koristila dva mjeseca, ali volim rezultat. Glavna stvar za to vrijeme, kosa se ojačala i prestala je ispadati, a čini mi se da je postala još malo gušća.

Da, luk šampon 911 se ne pjeni dobro, ali sadrži i više prirodnih sastojaka, ali meni je važno da mi je kosa zaustavila gubitak kose u grozdima za mjesec dana, ne odmah, već za mjesec dana da, stvarno

Ja sam luk 911 i ovo nije prvi put da tretiram kosu ovom serijom, posebno zimi, one se lome, isušuju, nedostaje im vitamina i kosa mi počinje ispadati. Kurs započinjem mjesec dana. A za to vrijeme kosa dobiva snagu, lomljivost i gubitak prolazi, čini mi se, naprotiv, čini mi se da bolje rastu..

Po savjetu prijatelja, kupila sam Luk šampon i luk. Nakon mjesec dana korištenja, kosa je prestala toliko ispadati. Osim toga, postali su mnogo jači i zdraviji. Ako je bilo tko zabrinut zbog mirisa, ne brinite)) Nema mirisa luka, šampon dobro umiva i lako se ispire.

Upravo sam završio s korištenjem Luk šampona911. Koristi se mjesec dana protiv gubitka kose. Rezultat nije neposredan, ali vrlo dobar. Pred kraj upotrebe, kosa se savršeno ojačala. Češalj je praktično čist, ne morate birati kosu svaki dan. Općenito, volim stanje kose. Svidio mi se šampon. Dobar rezultat.

Ja sam luk za ispadanje kose 911, koristim svako proljeće i jesen nekoliko godina, ovo je period kada kosa slabi i treba joj njegu. Moj luk oko mjesec dana i kosa ispada primjetno manje sjaja i svilenkavosti. Zadovoljan sam rezultatom.

Mogu reći samo dobre stvari o 911 šamponu s lukom, on dobro obnavlja kosu, smanjuje gubitak kose, mali nedostatak, loše se pjeni, ali to je zato što je prirodan i ne sadrži kemikalije.

Sama koristim ovaj šampon već otprilike godinu dana, mogu reći da sam zadovoljna njegovim učinkom na kosu. Nakon šamponiranja nema neugodnih trenutaka, kosa je zdrava i sjajna. Pjene se jako dobro, ne troše se puno, ugodnog mirisa. Trenutno je neću mijenjati.

Često koristim 911 luk balzama, kupujem ga za isti luk s lukom. Kvaliteta proizvoda je izvrsna, međusobno se dobro nadopunjuju. Šampon dobro ispire kosu, a balzam ih vlaži, njeguje i njeguje. Kao rezultat toga, nakon pranja, kosa je lagana, prozračna, svilenkasta, nema suhoće i krtosti. Ali kad ga redovito i više od mjesec dana koristim, tada svi problemi s kosom nestaju..

Kosa je vrlo kapriciozna s nedostatkom vitamina, osjećam to u proljeće, kosa počinje snažno ispadati, suha i lomljiva, zatim spasono ulje i 911 luk šampon, ekstrakt luka, spasi me. Hrani i obnavlja oštećene i uspavane folikule kose, čini sjaj kose, lomljivost odlazi i kosa počinje manje ispadati u mjesec dana.

Šampon od luka samo je spas za moju suhu i lomljivu kosu. Nakon zime, moja je kosa bila u problemima, pa sam odlučila kupiti 911 luk šampona po savjetu prijatelja.Za mjesec dana uporabe, uspjela sam u potpunosti obnoviti kosu i dovesti je u dobro stanje. Šampon jeftin, i cool.

Kupio sam luk šampon za majku, a onda sam ga odlučio isprobati i svidio mi se rezultat. Štoviše, ova serija 911 ima i mnogo drugih šampona i balzama. Vrlo sam zadovoljan kvalitetom Twins Tek proizvoda, a cijena ih ne može obradovati, šteta je što je tako mali volumen mogao napraviti više.

Koristim 911 luk šampona za ispadanje kose već skoro mjesec dana. Od jeftinih šampona prilično je učinkovit, obnavlja oštećene folikule kose, njeguje kosu, daje joj sjaj i elastičnost. Pjeni se malo, ali to nije problem, nema mirisa. glavna stvar za mene je da se gubitak kose smanjio

Periodično koristim šampon. I vrlo sam zadovoljan rezultatom. Muž se čak počeo i umivati. Kosa ispada više nego inače. Reći ću da je rezultat vidljiv tek nakon mjesec dana primjene. Kosa manje ispada. Pojavljuje se sjaj i elastičnost.

Koristila sam šampon, bila sam zadovoljna. Nakon poroda, kosa je počela snažno ispadati. Naravno, u pranje sam dodavala vitamine, u kompleksu mi se svidio učinak. Moji prijatelji i ja se peremo, nisam čuo nikakve pritužbe. Dobro se ispere, malo pjeni i ne miriše na luk, kao što se mnogi boje.

Svidio mi se 911 luk šampona protiv gubitka kose. Sjaj kose, veličanstveniji od čelika. Dobro se ispire, nema miris luka. Koristim ga gotovo mjesec dana

prirodni biljni ekstrakti u sastavu, normalna cijena, ne isušuje se puno, smanjuje gubitak kose, dobro čisti

mala bočica, nije velike zapremine, ne opere se dobro

Dobar dan, dragi čitatelji! Danas bih želio podijeliti s vama pregled kupnje i uporabe šampona "911 luk" protiv gubitka kose i ćelavosti. Nedavno, kako mi je propisao dežurni liječnik, morao sam piti tečaj hormonskih lijekova i mnogi ljudi iz prve ruke znaju da nakon takvog liječenja kosa počinje mnogo ispadati. Nakon što sam malo projurio Internetom, naišao sam na ovaj šampon. Djevojke su napisale da su ga čak koristile nakon poroda i gubitak je prestao. Postao sam jako zainteresiran i nakon posla otišao sam u ljekarnu i kupio ovaj lijek. Ne košta toliko, 156 rubalja za malu bocu.

Proizvod se prodaje u kartonskoj kutiji, ali suprug ga je odmah bacio i zato ga nije mogao fotografirati. Prije uporabe pažljivo sam pročitao upute, što izgleda prilično obećavajuće.

Šampon ima ugodnu aromu, više biljnog je podrijetla (biljnog) nego kemijskog. Šampon je proziran, s blagim žućkastim nijansama. Ne pere se baš dobro i od prvog puta nisam razumjela jesam li nanijela šampon na kosu ili ne. Da biste postigli dobar rezultat, preporučuje se držati proizvod na kosi 3 minute. Što sam i učinio. Isprati se sa kose savršeno i, osim toga, bez ostataka.

Jedini nedostatak je što morate prati kosu svaki dan. Glava se brzo masti.

Zaključak: Nakon nanošenja ovog šampona, kosa mi se prestala zamatati, dobila je prirodan sjaj.

Preporučio bih ovaj šampon.

prirodni biljni ekstrakti u sastavu, jeftini, smanjuju gubitak kose

Zdravo. Za početak, ja sam tip i kosa mi ispadne. Imam samo 22 godine, a poput mnogih momaka ne bih želio gubiti kosu u budućnosti. Odlučivši se ne odlagati, otišao sam u ljekarnu u nadi da ću nabaviti neki proizvod i naišao na prozor s 911 šampona. Odmah me privukla njihova niska cijena i velik izbor.

Prvi šampon ove marke koji sam kupio bio je šampon od luka. Pokazalo se da se šampon prilično lako nanosi, nanosi na slojeve, pričeka tri minute i ispere. Po želji se postupak može ponoviti. Imao je i prilično ugodan miris, što nisam očekivao na temelju njegova imena..

Pa, što se tiče samog rezultata. Kosa mi nije postala punija, ali gubitak se počeo smanjivati ​​i nakon otprilike mjesec dana gotovo je potpuno prestao. Pa, zaključak je vrlo jednostavan, ako želite kupiti jeftin i učinkovit lijek protiv gubitka kose, onda slobodno uzmite šampon od 911 luka.

vitaminizira kosu, pristupačne je, dobro opere

Iskustvo korištenja:

Cijena:

U potrazi za savršenstvom kupio sam ovaj vitamin šampon, srećom, cijena je pristupačna (oko 120 rubalja.) Kupila sam ga u ljekarni, namamili su natpise o prisutnosti vitamina (B3, B6, B5, E, C).

Ambalaža je mala, lagana, zgodna za ponijeti na put ili pod tušem teretane.

Otvorite poklopac i osjetite aromu vitamina C, lagani, neupadljivi miris djetinjstva! Šampon je proziran, nije jako gust, nanosi srednje, ali kosu dobro ispire.

Nisam našao mnogo efekta, ali nije bilo ni jake nelagode, jače bi se pjena i bilo bi sjajno. Mislim da ću ga nekako kupiti.

Izvrsni rezultati uz redovnu upotrebu

Ne oglašava se na TV-u

Nakon trudnoće, kosa je počela ispadati. Ravne hrpe pale su se tijekom pranja i češljanja. Bojala sam se piti vitamine, dok sam dojila.

Jednostavno nije bilo vremena za uzgoj bilja i pranje kose, izradu maski. A onda sam nekako ušao u ljekarnu i rekao ljekarniku svoj problem. I savjetovala je ovaj šampon. Iskreno, nisam stvarno vjerovala, ali odlučila sam pokušati.

Štoviše, sastav je vrlo dobar: ekstrakt luka, ulje burdoka, itd. A cijena je samo 125 rubalja. za 250 ml. Općenito, uzeo sam ga i nisam pogriješio. Nakon korištenja prvog mjeseca, kosa je počela manje ispadati. I nakon 3 mjeseca potpuno su prestali. Balzam nije potreban, jer je šampon vrlo blag. Nakon nje, kosa je dobro češljana i mnogo manje zategnuta. Miris je vrlo ugodan. Šteta je što se ne reklamira na TV-u, mnogi jednostavno ne znaju za to.

Dobro miriše, lako se ispere, kosa se dugo ne zaprlja

Dobra večer! Šampon s lukom 911 mi je savjetovala moja prijateljica, kada je nakon poroda kosa počela ispadati, koristila ga je i rezultat na licu, nakon mjesec dana tečaja, pojavio se novi pramen kose i oni su počeli mnogo manje ispadati. U jesen sam se suočila s problemom gubitka kose, odlučila sam ga isprobati i cijena mi je odgovarala i 150 rubalja. Obično su šamponi za superhranu jako skupi i imaju nulte učinke..

Rezultat je bio takav da je kosa zapravo počela manje ispadati. Važno mi je da nakon pranja kose pucketa, tako da nisu prikladni svi šamponi za mene, ali nakon 911 šampona koji su puknuli pojavio se volumen. Šampon jako lijepo miriše, dobro ispire. Kosa se dugo ne zaprlja. Ako pogledate sastav, ima prirodnih sastojaka, naravno da ne možete bez kemije, ali sastav je dobar. Koristim ovaj šampon već godinu dana, jako sretan! Drage djevojke, toplo vam ga preporučujem, nećete požaliti! Ali ako se nekome ne uklapa, ne očajavajte, ne zaboravite da smo svi različiti i struktura kose također! Laku noć!

Kosa ne ispada, niska cijena

Ja već 9 godina koristim marku 911+. Zaista se ispostavilo da je služba spašavanja moje tanke kose koja je, osim toga, počela ispadati. Također je radosno što ti šamponi nisu samo učinkoviti, već i jeftini..

Isprobala sam različite lijekove i metode protiv gubitka kose, uključujući ulje od sjemenki burdoka i sve vrste maski, ali pravu sam pomoć vidjela tek nakon kupovine ovog šampona.

Sviđa mi se i učinak koji se događa s kosom: postaje pahuljast i dobro opran. Izvrsno je da kupnja takvog šampona ne zahtijeva posebna ulaganja..

Kosa je stvarno prestala padati, ne kao prije. Šamponi s lukom, i jednostavni i luk šamponi s ekstraktom koprive, pokazali su se posebno dobro.

Ovaj šampon s koprivom toliko dobro jača folikule kose da je kosa sada vrlo zategnuta i potpuno je prestala ispadati..

Alena http://www.woman.ru/beauty/hair/thread/4367169/1/#m47860370 Koristim ovaj šampon i balzam već mjesec dana. Prije toga, kosa mjeseca 4 užasno je ispala. Negdje nakon 4-5. Nanošenja, kosa je tijekom pranja počela ispadati 3 puta manje (nakon prvog - puno je ispalo). Sada je sve u granicama normale)) Dakle, nastavit ću ga koristiti sa zadovoljstvom i savjetujem vam da ga isprobate)) I, usput, lijepo miriše.

Probao sam i jako mi se svidio luk 911. Istina, kupio sam s ekstraktom koprive i mogu reći da je moja kosa postala puno zdravija i jača. Manje ispadaju, mada ja ne radim ništa dodatno, osim pranja šamponom od luka!)

Šampon Neutral 911 bio je savršen za moju kosu. Kombiniraju se, korijenje je masno, na krajevima su suhi, pa nakon ovog šampona čak i ovaj trenutak nije promijenjen, nije toliko sadržaj masti, da se ne pojavi suhoća. Na primjer, razdijeljeni krajevi su nestali, a kod korijena kosa ostaje u svom normalnom obliku mnogo duže. Šampon je također iz jeftine tvrtke Twins Tech, tako da se ispostavilo da ga je zadovoljstvo koristiti..

U početku me šampon od luka naljutio, nisam razumio kako možete oprati kosu lukom. A onda kad mi je prijatelj objasnio da je to samo s ekstraktom luka, ali uopće nije imao miris, odlučio sam ga isprobati, jer je mojoj kosi potrebna njega i tretman. I tako, nakon mjesec i pol, shvatila sam da nije uzalud oprala kosu, prestala su ispadati, ojačala su se, postala gusta i živa. I doista, šampon dobro miriše i vrlo je učinkovit. Stoga svima savjetujem 911 luk šampona.

Već prvi mjesec koristim šampone ove tvrtke Twins tek, sad sam upravo kupio Vitamin 911 šampon, sviđa mi se njihova kvaliteta, pogotovo ako uzmemo u obzir nerazumne troškove. Kupujem šampon sa balzamirom kako bih ga bolje

češljam kosu jer je imam dugo. Vitaminski šampon daje kosi snagu, sjaj, hranjivost, ugodan miris nakon pranja, dugo vremena nema problema s kosom, podijeljeni krajevi su nestali. Moja najveća ocjena za ovu tvrtku i njene proizvode.