Glavni > Vitamini

911 luk šampon protiv gubitka kose

Ne postoji žena koja barem jednom nije obojila svoju plavu kosu u tamne tonove i nije pokušala posvijetliti svoju smeđu kosu. Paradoksalna ženska logika sugerira uvijanje prirodno glatke kose i nemilosrdno ispravljanje kovrča željezom. Nakon takvih eksperimenata, struktura kose se ne mijenja na bolje. Negativni učinci sunčeve svjetlosti čine da kosa izgleda kao slama i isušuje je. U zimsko mrazno vrijeme, kosa također doživljava stres..

Nisu svi proizvodi za njegu hipoalergijski sastojci koji mogu obnoviti strukturu kose, ubrzati rast kose i povećati gustoću kose. Često se ženama kod kojih gubitak kose ili jednostavno slabo raste preporučuju razni salonski postupci u kojima se kosa tretira posebnim formulacijama, ali su učinkovite i za kratko vrijeme. Dobar lijek za takve probleme je 911 luk šampon, koji se može odabrati na temelju stanja kovrča..

Tko će imati koristi od 911 šampona s lukom

Koristi od prirodnog sastava luka 911 luk bez sumnje je opravdana. Upotreba ovog alata je lakša od izrade poznatih luk maski po receptima starih baka. Osim toga, nema oštar miris..

Ovaj šampon rješava sljedeće probleme s kosom:

  • spor rast;
  • alopecija (gubitak kose) različite naravi u ranim fazama i fazama oporavka;
  • dosadne, suhe kovrče;
  • sezonsko prorjeđivanje kose;
  • hormonalni problemi s kosom tijekom dojenja i trudnoće.

Šampon ima blagotvoran učinak, uklanjajući višak sebuma iz pora i njeguje folikule kose.

Vrlo je važno preispitati svoj način života kada započnu problemi s vlasištem i gubitkom kose: uspostaviti prehranu, isključujući nezdravu hranu, te u prehranu dodati veliku količinu voća i povrća bogatog vlaknima. Pijte više čiste vode, odričite se alkohola i pušenja. Zamijenite kavu i čaj fermentiranim mliječnim proizvodima s malo masti.

Stanje depresije i stalni nedostatak sna uzrokuje stres u cijelom tijelu, koji svu snagu baca održavanjem unutarnje ravnoteže, uskraćujući folikule dlake i nokte hranjivim tvarima. Stoga je važno, ako se bolest izliječiti dugotrajno, povezati dodatne izvore vitaminske prehrane za cijelo tijelo, kosu i kožu - jedna od najboljih opcija Vitamini Perfectil.

Djelovanje lijeka

Primarni zadatak komponenti šampona je eliminirati problem gubitka kose. Šampon od 911 luka rješava više od ovih izazova. Za vidljiv učinak i dalje je potrebno koristiti u kombinaciji s drugim sredstvima koja potiču rast kose.

Šampon od 911 luka djeluje na:

  • stimulacija cirkulacije krvi u vlasištu;
  • smanjenje količine peruti;
  • vlaženje i omekšavanje vlasišta;
  • izglađivanje ljestvica kose, što daje glatkoću cijeloj kosi;
  • prehrana vlasišta elementima u tragovima koji čine proizvod;
  • stimulacija proizvodnje keratina u stanicama.

Antibakterijsko djelovanje šampona širi se na kožne osipe i upale.

Vrste luk šampon 911

Ako imate problema s kosom, neće biti suvišno konzultirati se s trihologom. Često će popis preporuka takvog stručnjaka uključivati ​​upotrebu klasičnih biljnih lijekova za poticanje rasta kose. Također, triholog analizira broj „spavanja“ folikula dlake pomoću trikoskopa i propisuje sredstva koja ih mogu „probuditi“. započeti rast kose.

  1. Luk šampon 911 s uljem od sjemena. Svojstva proizvoda usmjerena su na jačanje kose. Za krhke, razdvojene krajeve to je jednostavno spas. Burdock ulje njeguje kosu i zatvara ljuskice, čineći kovrče glatkijim. Elementi u tragovima koji se nalaze u šamponu također utječu na boju obojene kose, dajući joj prirodan sjaj. Mekani učinak zagrijavanja ulja burdoka blagotvorno utječe na vlasište: poboljšava se protok krvi u žilama. Također se može primijetiti baktericidno svojstvo šampona s lukom, koji normalizira izlučivanje sebuma..
  2. Luk šampon 911 s ekstraktom crvene paprike. Možda najpopularniji lijek protiv gubitka kose je tinktura crvene paprike. Utrljajući ga u vlasište, to odmah uzrokuje dotok krvi u folikule dlake, što je gotovo peckanje. Ali u slučaju korištenja 911 šampona s ekstraktom crvene paprike, nelagoda je minimizirana, a učinak primjene vidljiv je u roku od mjesec dana - gustoća kose raste. Napominjemo da je preporučljivo nanositi ovaj proizvod isključivo na korijenje kose, a vlasište bi trebalo biti netaknuto, a bolje je podmazati krajeve kose balzamom s njegujućim učinkom..
  3. Luk šampon 911 s koprivom. Korisnost infuzije koprive u našoj zemlji je poznata mnogima. Naše bake također su oprali svoje kovrče dekocijom ove biljke za sjaj i gustoću kose. Upotreba proizvoda 911 s koprivom pomoći će i u liječenju ljuskavog vlasišta te umanjiti pojavu peruti. Ovaj šampon je dobar i za masnu kosu koja zahtijeva svakodnevno pranje. S sistematskom primjenom, volumen na korijenima je uočljiv.

Sastav

Prirodni biljni ekstrakti i ekstrakt luka - sadrže veliku količinu aminokiselina, esencijalnih ulja i alkaloida, koji potiču protok krvi do korijena kose, kao i transport hranjivih tvari.

Vitamini PP, B7, B5 i Trilon - odgovorni su za obnavljanje oslabljene kose, učvršćivanje korijena i liječenje podijeljenih krajeva.

Lauril sulfati - zahvaljujući njima, 911 luk šampon dobro pere, iako nije gust. Ima ugodnu aromu i boju, koja ne sadrži kemijska bojila.

Dodatak balzama i limunske kiseline pomaže održavanju svježe kose nekoliko dana, uklanjajući potrebu za svakodnevnom upotrebom i smanjujući trošenje.

Unatoč prirodnosti sastava, potrebno je uzeti u obzir pojedinačnu netoleranciju pojedinih komponenti i koristiti ga s oprezom kod male djece.

Kako se pravilno prijaviti

Unatoč jednostavnosti upotrebe i šampona s lukom, postoje neke osobitosti.

  1. Šampon od luka nanosi se po cijeloj dužini vlažne kose, a zatim se ispere. Nanesite samo na korijenje i držite 3-5 minuta za najbolji učinak.
  2. Nakon šampona s lukom možete koristiti balzam iz iste serije kako biste učvrstili učinak. To olakšava češljanje i dobro djeluje s drugim tretmanima protiv gubitka kose i šamponima drugih marki.
  3. Luk šampon 911 s ekstraktom papra ne koristi se na krajevima kose, već samo za korijenje. Važno je ne prekomjerno sušiti duljinu kose, već imati poticajni učinak bliže folikulima.
  4. 911 Luk šampon je ljekovit i ne smije se koristiti kao sredstvo za svakodnevno njegu ako postoji poseban problem sa suhim vlasištem. Za masnu kosu, svakodnevno korištenje šampona s lukom neće naštetiti - učinkoviti šamponi za masnu kosu.

U prosjeku, terapeutski učinak šampona javlja se mjesec dana nakon nanošenja: kosa na problematičnim područjima počinje rasti. Za konsolidaciju rezultata trebali biste nanijeti 911 šampona s lukom još mjesec dana.

Ako se šampon koristi za uklanjanje peruti, nakon 2-3 aplikacije vidljive su promjene.

Važno je zapamtiti da samo sveobuhvatan pristup problemu gubitka kose može poboljšati situaciju. Morate obratiti pažnju na prehranu, uzimati vitaminske komplekse, izbjegavati stres, voditi aktivan stil života.

Gdje kupiti i približne cijene

911 luk šampon možete kupiti u ljekarni. Boca od 150 ml košta od 120 do 200 rubalja. Nije potreban recept za ovaj lijek.

Recenzije o luku šamponu 911

Gubitak kose veliki je problem ne samo za žene, već i za muškarce, pa čak i djecu. Prema triholozima, 911 luk šampona može se koristiti od 3 godine starosti, ako nema pojedinačne netolerancije na komponente.

Na internetu možete pronaći mnogo recenzija o pozitivnom učinku šampona, kao i o neuspješnoj upotrebi. Ali u većini slučajeva prestaje gubitak kose..

Povratne informacije korisnika MissBlack. Prije korištenja šampona napravila sam maske s prirodnim lukom. U roku od dva mjeseca korištenja proizvoda gubitak kose je praktično prestao. Kosa je stekla sjaj i postala upravljivija. Za održavanje rezultata rasta kose preporučujem piling sa granulama soli i linijom balzama za kosu 911.

Povratne informacije korisnika Elena, 27 godina. Počeo sam biti ćelav i na savjetovanju s trihologom saznao sam da su mi folikuli dlake u stanju mirovanja. Prvo sam koristila 911 šampon od katrana za čišćenje vlasišta, a zatim sam nanijela 911 luk šampona na korijenje kose i istu marku balzama na cijelu kosu istovremeno. Tri tjedna kasnije na glavi su se počele pojavljivati ​​nove dlake i ćelavim mrljama na čelu su počele rasti..

Recenzirala Svetlana, 30 godina. Počeo sam primjećivati ​​veliku količinu kose u odvodu u kupaonici nakon pranja kose. Nijedan tretman nije imao dugoročni učinak na gubitak kose. Nakon šest mjeseci primjene prirodnog šampona, u potpunosti sam riješio probleme s gubitkom kose. Šampon treba ostaviti na vlažnim kovrčama 3-7 minuta radi bržeg rezultata. Duga i gusta kosa, bez težine u korijenu, nedostatak masnog vlasišta - to je rezultat korištenja ovog proizvoda

Recenzirala Natalia, 23 godine. Plavuše s obojenom kosom trebaju koristiti 911 šampon od luka u kombinaciji s balzamom iste serije jer rizik od suhe kose je visok. Izabrala sam za sebe šampon od luka s uljem burdoka i izgledom kose, a problem gubitka kose riješen je u 53 dana.

911 luk šampon 911 - recenzije

Luk šampon 911

911 911 luk šampon 20. studenog 2019. godine

Dermatolog je savjetovao ovaj šampon. Šest mjeseci mi je pomagao zaustaviti bolni problem - gubitak kose i lomljenje. Do sada sam se zaustavio na tome i ne eksperimentiram. Prodaje se isključivo u ljekarnama, što je za mene znak osiguranja kvalitete. Ali vrijedi obratiti pažnju na proizvođača, zbunio sam ga s novim proizvodom tvrtke Mirrolla sa sličnim nazivom 911 Onion Emergency. Vratila sam se u ljekarnu i, na moje iznenađenje, vratili su novac bez istrage! Prilažem fotografiju svog šampona

911 luk šampon 911 30. siječnja 2019. godine

Šampon od luka, kupila sam ga po savjetu prijatelja. Žalila sam joj da joj se kosa jako penje, i savjetovala joj je da koristi 911 luk šampona. Želim napomenuti da postoji puno raznolikosti ovog šampona, ali opredijelila sam se za luk s šamponom s uljem sjemenki. Vjerojatno od djetinjstva znam da ulje od sjemenki pomaže u jačanju kose, pa sam odlučio da će upravo ovaj šampon biti učinkovit. Cijena me obradovala, dosta je demokratska. Šampon dobro opere kosu, sve dok se ne ispuca. Nakon silikonskih šampona svakako je neobično i čini se da će kosa biti gruba. Ali nakon sušenja kosa je meka, sjajna i ima njegovani izgled. Šampon sam koristila na tečajevima. Koristim mjesec dana, zatim pauzu od pola godine. Sada uopće nema problema s gubitkom kose. Dobar šampon. Stvarno pomaže ojačati kosu i poboljšati njen izgled.

911 luk šampon 911 1. studenog 2017

Iz cijele linije 911 šampona koristio sam luk s koprivom. Kosa je brzo postala masna i izgledala je neprimjetno, moj prijatelj je savjetovao šampon od luka s koprivom. Nakon korištenja ovog šampona, kosa je poprimila potpuno drugačiji izgled. Ako sam prije morao prati kosu svaki dan, sada je perem dva puta tjedno, a kosa mi izgleda pristojno i njegovano..

911 luk šampon 911 18. lipnja 2017

911 luk šampon je cool stvar. Koristila sam gotovo sve vrste + balzama. Od djetinjstva sam željela uzgajati dugu kosu za sebe, ali nije uspjelo, jer sam stalno morala rezati krajeve. Sad je sve u redu. Kosa izgleda samo prekrasno: pojavio se zdrav sjaj i gustoća, raste brže nego prije.

911 luk šampon 911 9. ožujka 2017

Koristim 911 šampona s lukom za blizance za pranje kose ne samo kada započne gubitak kose, već i radi prevencije. Jako volim šampon, ako je gubitak stvarno brz, tada se uz redovitu upotrebu tijekom 2 mjeseca kosa potpuno obnavlja. I tako, uz preventivnu upotrebu, kosa dugo nije ispadala. Sada je kosa u savršenom redu, njegovana, nije krhka i uvijek izgleda dobro.

911 luk šampon 911 19. studenog 2016

Za obnavljanje kose i sprečavanje gubitka kose, meni je bilo dovoljno 1,5 mjeseca korištenja Twins tek 911 luka šampona, nanijela sam ga u maloj količini na kosu i dobro ga razvukla po cijeloj dužini, redovito oprala kosu, nakon šampona izgleda dobro, ali efekt naravno nije od prvih aplikacija, ali takvo se čudo ne događa, jer sam se kasnije u potpunosti riješio svih problema koji su bili. Cijena šampona me i jako veselila.

Komentari Je li recenzija korisna? Da 5 Ne 0

911 luk šampon 911 6. listopada 2016

Sve djevojke savjetovale su mi ovaj 911 luk šampon, kad mi se kosa počela raspadati, naravno da sam pokušala, ali nisam se zaista nadala tome, pa kad mi se kosa vratila u normalu u samo mjesec dana, već sam se iznenadila. Šampon mi odgovara po svim mojim parametrima i preferencijama, dobro se nanosi, pjene, ispire, uobičajeni miris, normalno je češljati kosu, ali to nije toliko važno, jer glavno je da stvarno liječi kosu. Stoga ga preporučujem svima koji imaju problema s kosom.

911 luk šampon 911 5. lipnja 2016

Zahvaljujući 911 luk šamponu, spasila sam kosu od užasnog gubitka kose, već sam se uplašila, kosa mi je padala s glave u doslovnom smislu riječi, dobro je što sam kupila ovaj šampon, započela sam pranje kose 1 do 2 dana i već u drugom tjednu primijetila sam da mi kosa polako početi odskakati. Prala sam ih skoro 2 mjeseca, kosa im se normalizirala, gubitak je prestao, sada ih podržavam istim šamponom, kupio sam i 911 luka s burdockim uljem, također mi se jako svidio.

Komentari Je li recenzija korisna? Da 2 Ne 0

911 luk šampon 911 13. ožujka 2016

Vjerojatno, nema djevojke koja se nije suočila s problemom gubitka kose. U mladosti su mi nekako sezonski odustali. Obično je to bilo na jesen i trajalo je nekoliko tjedana. Objašnjeno ciklusima rasta kose. No, nakon trudnoće i dojenja, počele su ispadati i proces se ni na koji način nije zaustavio. Počeo sam paničariti, mislim da iz razloga koji su razumljivi svim mladim damama. Našao sam o onionu 911 na Internetu, mnogi su ga pohvalili. Odlučio sam se kupiti i nisam požalio. Ukupno, u mjesec dana, vjerojatno mi je spasio kosu. I dalje ga koristim, osim što jača kosu, njeguje ih i nježno - lako se češljaju, ne elektrificiraju, samo se uklapaju. Dobar šampon, jako sam sretna.

Komentari Je li recenzija korisna? Da 5 Ne 0

911 luk šampon 911 1. ožujka 2016

Već tri tjedna koristim 911 luk šampona marke Twins tek, vrlo sam zadovoljan rezultatom, kosa mi se primjetno poboljšala, nekako izgleda drugačije, sada želim prebaciti se na još jedan njihov vlastiti niz, s obzirom da je izbor vrlo velik, svi šamponi su lijepe cijene. Također, prilikom kupovine šampona uzela sam luk balzam 911, jednostavno je to bez balzama uopće mi nije glava. Sada ih je lako češljati, a duljina moje kose nije kratka. Svima savjetujem kvalitetnog proizvođača po povoljnim cijenama.

Komentari Je li recenzija korisna? Da 3 Ne 0

911 luk šampon 911 4. listopada 2015

Ne mogu zamisliti što bi se desilo s mojom kosom da je nisam oprao 911 šamponom s lukom s ekstraktom crvene paprike. Nakon izleta na more, kosu mi je upropastila slana voda. Ispadali su i lomili se sa svakim češljem, točnije kosa je samo odletjela s glave, bojala sam se da će takvim tempom sve ispasti. Bilo mi je dovoljno da mjesec dana perem kosu ovim šamponom, one su postale primjetno jače. Sada ga preporučujem svima koji imaju sličan problem.

Komentari Je li recenzija korisna? Da 13 Ne 0

911 luk šampon 911 4. listopada 2015

Ne pozdravljam tradicionalne metode liječenja kose, ali nekako je luk 911 završio na mojoj polici u kupaonici i odlučio sam oprati kosu s njim, pokazalo se da miriše vrlo ukusno, iako sam mislio da će strašno smrditi. Svidjelo mi se da nakon pranja kose, čak i balzamom, nije potrebno isprati je, ona ostaje glatka, a nakon sušenja ostaje poslušna.

Komentari Je li recenzija korisna? Da 1 Ne 0

911 luk šampon 911 15. travnja 2015

Nakon puno stresa zbog pregleda kosa mi je jako pala. U ljekarni sam vidio šampon i balzam 911 luk. Kosa je postala puno jača, pojavio se sjaj i gustoća, raste mnogo brže nego prije. zadovoljan sam.

911 luk šampon 911 23. veljače 2015

Dugo sam upoznavao 911 luk šampona, kosa mi je jako ispala i jedan prijatelj mi je savjetovao da ga kupim. Ubrzo je kosa prestala ispadati i pojavio se zdrav sjaj. I miris je vrlo ugodan, iako sam u početku mislila da će mirišati na luk.

911 luk šampon 911 23. veljače 2015

Gubitak kose vjerojatno nije neuobičajeno. Za sebe sam pronašao lijek koji mi je pomogao da to zaustavim. A sada po redu. Kosa mi je počela puzati nakon poroda. Obično kažu da se penju upravo tijekom trudnoće. Ali, čini se, ni moji nisu znali. Ovdje treba napomenuti da sam alergična dama, tj. Neće mi odgovarati svaki lijek i neće uzrokovati histerični napad kihanja, svrbeža ili crvenila kože. Stoga sam s nekim oprezom isprobala ovaj šampon. Uzalud sam se bojao. Tako sam počeo koristiti šampon. Nakon otprilike tjedan dana, vidjela sam da izgubljene kose sve manje. I tako je to išlo - svaki dan je sve manje dlaka na češlju, sve više i više moje radosti. Zbog gubitka sam se oprostio bez žaljenja i neće mi biti dosadno.) Dakle, preporučujem, nećete požaliti.)

"911 šampon luk": recenzije, sastav, upute

"911 šampon luk"

Gubitak kose prilično je ozbiljna stvar, pa bi u ovoj situaciji prava odluka bila otići u ljekarnu kupiti lijek poput šampona. Možete, naravno, baviti se uklanjanjem problema gubitka kose raznim narodnim lijekovima, ali sve je prilično naporno, a u naše vrijeme stalnog nedostatka vremena, bolje je vjerovati gotovom proizvodu.

Danas postoji ogroman izbor svega kako biste se riješili ovog problema. Ali za koga se trebate odlučiti kako biste postigli učinkovit rezultat? Uz to, obično želite postići maksimalan učinak uz minimalno ulaganje vremena i novca. U ovom slučaju, savjetujemo vam da obratite pažnju na 911 luk šampon. Tradicionalna medicina odavno preporučuje luk kao odličan lijek za obnavljanje kose - luk se mora samljeti u brašno i nanijeti na kosu 30 minuta. Ali ne usuđuju se svi napraviti maske od luka. Stoga je razvijen 911 luk šampon koji je uz pomoć modernih tehnologija upio sva korisna svojstva luka. Uputa u paketu.

Naravno, prije upotrebe novog proizvoda na sebi, želio bih znati recenzije. A ako počnemo proučavati recenzije o "Luk 911", tada ćemo primijetiti da među njima ima najrazličitijih. To kaže da, iako šampon nije univerzalan, u većini slučajeva ljudi su zadovoljni rezultatom. Stoga vrijedi isprobati 911 luk šampona, jer mu je cijena oko 5 dolara za sto pedeset mililitara, a učinak zdrave kose s njega višestruko će premašiti troškove. Svi ga mogu kupiti.

Svojstva i način primjene

911 luk šampon upio je sva korisna svojstva luka, ostajući neovisan o specifičnom mirisu ove biljke. Zahvaljujući upotrebi u vlasištu, metabolički procesi se normaliziraju, cirkulacija krvi se ubrzava, folikuli dlake primaju puno hranjivih sastojaka i ojačavaju se, plus struktura kose se obnavlja, oslobađajući ih od povećane suhoće i krtosti. Luk šampon 911 ima ugodnu, neupadljivu aromu, prozirnu boju i nježnu teksturu.

Način primjene i kontraindikacije

Prilikom nanošenja valja se pridržavati sljedećeg pravila - nakon nanošenja šampona, kao i bilo kojeg drugog, na vlažnu kosu, raširivši je masirajućim pokretima po vlasištu i pereći, ostavite tri do pet minuta za maksimalan učinak. Nakon toga šampon se mora isprati s dovoljno vode. Treba izbjegavati kontakt s očima, ali ako se to dogodi, oči dobro isperite vodom.

Sastav

Sastav "Luk 911" uključuje i uobičajene sastojke deterdženta za svakog i jedinstvene, posebno razvijene za njega. Sastav se nadopunjuje ekstraktom luka. Zahvaljujući kemijskoj obradi, sve korisne tvari izvukle su se iz luka i odvojile od oštrog mirisa. Sastav luka poboljšava cirkulaciju krvi u vlasištu, zasiti kožu vitaminima i mikroelementima, vlaži samu kosu. Sadrže i ekstrakte iz brezovog lišća, hmelja, kamilice, kane, kadulje, repnjaka, arnike, zelenog čaja i zlatne proso..

Sastav šampona 911 luk protiv gubitka kose

Sve su se ove biljke odavno etablirale kao izvrsni pomoćnici u borbi za kvalitetu i količinu kose i nema smisla ponavljati kakve koristi ima svaka od kose i vlasišta. Također, „911 luk šampon“ obogaćen je vitaminskim kompleksom, koji uključuje nikotinsku kiselinu, biotin, kalcijev pantotenat, to jest pravi hranjivi koktel za folikule kose. Šampon praktički nema kontraindikacije, osim za upotrebu djeci mlađoj od dvije godine, kao i individualnu netoleranciju. Stoga je prije početka upotrebe potrebno provesti ispitivanje individualne osjetljivosti na njegove komponente..

Recenzije

Proučavajući recenzije o "Luk 911", možemo primijetiti sljedeće: prvo, većina onih koji su probali šampon bili su zadovoljni funkcijom čišćenja i njenim ugodnim mirisom. Drugo, nakon nekoliko puta primjene, mnogi su primijetili pozitivan rezultat u značajnom smanjenju količine gubitka kose. Treće, primijećen je pozitivan učinak na kvalitetu same kose - kosa je postala mekša, jača i sjajnija. Ali treba napomenuti da postoje i negativne kritike - neki su primijetili da je nakon primjene došlo do pretjerane suhoće vlasišta i slabog učinka u zaustavljanju gubitka kose. Ukratko, 911 luk šampon nije proizvod oglašavanja koji jamči obavezan i sto posto trenutni uspjeh, već pravi lijek koji može pomoći kod problema s kosom..

Recenzija iz "AnyuTka0502"

Irina, Vologda, 27 godina

Nakon trudnoće, kosa je počela jako ispadati. U ljekarni sam vidio 911 luk šampona i zavodio se imenom i cijenom. Sada luk koristim gotovo mjesec dana. Nakon prvih puta nanošenja, kosa je ispadala podjednako, no otprilike tjedan dana nakon što sam počeo oprati kosu, primijetio sam da kosa ispada mnogo manje. Preporuka svima. Recenzije su samo pozitivne, svatko može kupiti, cijena je izvrsna, upute u paketu!

PRIJE i NAKON šamponiranja

Alina, Kemerovo, 34 godine

Uvijek sam željela dugu kosu, ali nije rasla, cijelo se vrijeme lomila. Kao dijete majka mi je čak napravila masku od luka za kosu. Još se sjećam kako se pekla, a također i ovog mirisa! Kad sam u ljekarni vidio luk 911, sjetio sam se svog djetinjstva. Prodavač je uvjeravao da šampon ne miriše na luk. Stoga sam odlučio pokušati. A evo čuda - uopće se ne peče i ima ugodan miris! I nakon par tjedana primijetio sam da je kosa svilenkasta, glatka, pa... dobro nahranjena, ili tako nešto. Problem lomljive kose nestao je. Sada ga koristim već dva mjeseca, za to vrijeme kosa mi je dobro narasla, pa preporučujem luk 911 svima koji žele rasti dugu kosu.

Rezultat upotrebe šampona: fotografija korisnika "Osoba"

Margarita, Rostov na Donu, 30 godina

Bio sam na dijeti, šest mjeseci sam se ozbiljno ograničio u prehrani, kao rezultat, minus deset kilograma! I minus pola kose. Šteta. I uzela sam vitamine, ali kosa mi je i dalje ispadala. I tako, još jednom, kad sam išla u ljekarnu za vitamine za kosu, ljekarnica mi je savjetovala da isprobam luk 911 za gubitak kose. Bila sam skeptična, jer mu je cijena vrlo niska. Ali odlučio sam iskoristiti priliku. I nećete vjerovati, nakon dva tjedna svakodnevne primjene primijetila sam da kosa umalo ne ispada, a nakon još par tjedana ugledala sam mladog "pahuljica"! Zato preporučujem svima koji su na dijeti, za održavanje i očuvanje ljepote "911 luk šampona" protiv gubitka kose.

Alena, Samara, 26 godina

Onion 911 mi je najdraži! U jesen i proljeće stalno patim od pojačanog gubitka kose. Probala sam mnogo lijekova protiv gubitka kose, ali nisam vidjela puno rezultata. Ali "Luk 911" me ugodno iznenadio - tjedan dana nakon pranja kose, nisam pronašao već uobičajenu veliku "kvržicu" kose u kupaonici. Nakon dva tjedna gubitak je prestao. Zato preporučujem korištenje luka 911 u jesen - u proljeće za sve!

Video povratne informacije od korisnika:

Šampon 911 Neutralan - recenzije

Sjajan šampon

Pluse: Učinak, cijena.

Pregled: Nakon poroda došlo je do neke nepravilnosti u tijelu, vjerojatno hormonalne. Koža je postala tanka, poput pergamenta, ljuštenja. Isto je bilo i s vlasištem. Povremeno se pojavljuju perut i ogrebotine, jer sa svakom promjenom šampona počinje i svrbež. Ljekarna je preporučila neutralni šampon 911 tvrtke Twins Tech. Ovdje se savršeno uklapa, hipoalergen je, stoga čuva ph vlasišta bez preuveličavanja. Kosa ostaje svježa i čista duže nego inače, čak se i sjaj pojavio. Vrlo sretan... Pročitajte više

Dobar šampon za svaki dan

Pluse: Učinak, cijena.

Nedostaci: nisam vidio.

Povratne informacije: Nakon što sam rodila dijete, primijetila sam da mi kosa počinje mjesečno izgledati sve gore i gore. A vlasište je postalo vrlo osjetljivo na prethodne šampone, svrbež, suhoća i sl. Pojavili su se nakon svakog pranja. Pravi spas za mene bio je šampon Neutral 911. Hipoalergen je, ali istovremeno savršeno pere kosu bez narušavanja njene strukture. Izvrsno za svakodnevno korištenje. Šampon savršeno nanosi kosu i savršeno ispire kosu prvi put. Zaista volim... Pročitajte više

Nježni šampon za osjetljivu kožu

Prednosti: Ne uzrokuje osjećaj suhoće i zategnutosti kože, opere kosu dobro, jeftino.

Pregled: Ne znam je li se nešto u mom tijelu poremetilo nakon trudnoće i dojenja ili su se šamponi u trgovini pogoršali, ali nedavno sam počeo imati problema s kosom. Preciznije, čak ni s kosom, već s vlasištem. Nakon svakog pranja koža postaje vrlo suha, osjeća se stezanje i svrbež. Pokušao sam napraviti različite maske, odbio se sušiti sušilom za kosu, promijenio češalj - ali slika je ista. Odlučila sam kupiti nekakav ljekoviti šampon, a u ljekarni sam savjetovala... Pročitajte više

Recenzije o šamponu,, Luk,, iz 911?

koji su koristili. što recenzije?

Komentari korisnika

Nisam ga kupio, nije bilo potrebe, pa sam uzeo neutralan 911 iz ove serije.

Oh, upravo to mi treba. Kosa se tijekom trudnoće stanjiva strašnom snagom, a unutra se ne može ništa posebno uzeti

Norma šampon i neutralni ljekarnički miris. Pomogao je suprugu kod gubitka kose. I ne vrijedi sjajiti ćelavu glavu u 35. godini

A koji si kupio luk911?

Koristim samo prirodni šampon od ulja konoplje, vrlo je bogat vitaminima i ne isušuje kožu! Savjetujem svima http://organicsharm.ru/

Dobar šampon, izvrstan za gubitak kose. Naravno, morao sam koristiti mjesec dana da se kosa oporavi i izgleda dobro, ali rezultat je jednostavno odličan. Sada također koristim ovaj šampon dva puta mjesečno za održavanje učinka nakon tretmana, a kosa mi je izgledala sjajno cijelu zimu i uopće nije padala. Češalj rijetko čistim, jer na njemu više nije dlaka.

Sad mi se kosa skupila, kupila sam ovaj šampon. Znam, luk maske dobro je djelovao nakon prve trudnoće, ali miris... Šampon zaista dobro miriše! Kosa nakon što je dobra, čini se da manje ispada. U ljekarni nisam vidio balzama luka ((Tražit ćemo!

Sviđa mi se nekoliko proizvoda iz 911: 911 luk šampona - pomaže u jačanju folikula dlake, što sprečava gubitak kose. Sebopirox 911 - koristim ga za prevenciju, tako da se perut ne pojavi. Pocinčana 911 - kao opći tonik. Koristim sve ove šampone i zadovoljna sam rezultatom.

O šamponu s lukom već sam čuo više puta, ali nitko ne govori o njegovom mirisu. Miris me prije svega zanima, budući da sam jako škrt i ne volim miris luka..

911 luk šampon nema apsolutno nikakav miris luka. U njemu se, koliko sam razumio, dodaju ekstrakti luka i bilja, miris je ugodan, ne iritantan. Ako kupujete, uzmite i balzam od 911 luka, on ima miris zasićeniji parfemom i kosa se nakon njega lako češlja..

Čudno je, jako mi se sviđa luk iz ove serije 911. Iako i sam prije nisam koristio ovu seriju. Ali šampon je cool u pravom smislu te riječi. Kosa se postupno jača i ne ispada tako loše!

Izrađujem maske s senfom, stvarno volim

I ja to radim, a sada ću koristiti šampon. Pogledat ću rezultat)

Pa, onda čekam povratnu informaciju. )) po mogućnosti pozitivno))

oh, stvarno se nadam, jer sam kratko ošišala kosu, odrezala svu pahuljicu, nadam se da će zaživjeti. poput kose, a ne lufa! dobro, za prvu primjenu mogu reći da je kosa meka, poslušna,!

Ne znam meda za njega

Sviđa mi se oko 911, ali nisam probala sampon. Za kosu u ljekarni poput pokrivala za glavu, također nije skupo.

da, i ja volim 911) tamo je Badyaga dobar, tu je i šampon protiv peruti Sebopirox, pa se nadam da će i ovaj biti isti)

Sviđa mi se i njihova krema za bebe, omiljena mi je kćerka!

wow, nisi ni čuo da su čak imali i kremu!)

pogodite ga u tražilici, vidjet ćete dječju seriju.

ukratko i na ruskom - kuynya

E-mom. na internetu ga svi hvale!

svi trpite s gubitkom.

Počeo sam koristiti ampule koštaju 500 rubalja stalno di svjetlo pogledati sebe.

Eto, sad nije toliko gubitak, ali želim da rastu novi) i 500r. je li to 1 ampula, ili kako?

Kad sam ga koristio, nove su mi lukovice za spavanje počele rasti... toliko topa na glavi)))

oni. 10 ampula 500 rub. ili 5000?

da 10 ampula -500 rubalja

potražite svoj grad, ako ga ne pronađete, bacite ga na karticu - poslat ću je s polts

sutra idem u grad, idem u salon, gledaj!)

bolje sive s mentolom... isto tako kažu da je crna muška - dobra od gubitka.

prodavali smo ih u vođi parfema i u prodavaonici riv... ali sada to ne čine (((

911 - Ležao sam okolo da te pitam.

nemoj me izgubiti usput kad ne mogu tamo ući - napiši ovdje

Irin, zaboravila sam na apmoole, sada imam još jedan problem - zubi i liječnički pregled, pa svaki dan šuštam i zaboravim sve)))) Karolinka je također opet bolesna, sad je problem potpuno izostati! dobro, i na račun punjenja... ne bih odbio)))

nešto nije led, ali prije toga sam uzeo luk, ali od druge tvrtke, svidio mi se puno više.

kvragu... već sam kupio... nadam se da će mi to pomoći)))

Njega kose i vlasišta: Šamponi: 911

Recenzije kozmetike u naslovu "Šamponi"

Šampon za masnu kosu sa mliječnim serumom iz "Zeytun"

Ostali naslovi:
Njega tijela Njega kose i vlasišta Njega ruku i noktiju Sunčane kreme Njega lica i vrata Njega stopala Dječja kozmetikaDekorativna kozmetika Kozmetika za trudnice i majke Sredstva za depilaciju Parfem Kozmetika za muškarce insekti protiv insekata
Kompletan katalog

Građa sa stranica je informativnog karaktera i namijenjena je u obrazovne svrhe. Mišljenje urednika možda se ne podudara s mišljenjima autora. Prepisovanje materijala na stranicama zabranjeno je bez pismenog pristanka SIA-e "ALP-Media" i autora. Prava autora i izdavača su zaštićena.

O projektu | Natječaji | Društveni imenik | linkovi

Građa sa stranica je informativnog karaktera i namijenjena je u obrazovne svrhe. Mišljenje urednika možda se ne podudara s mišljenjima autora. Prepisovanje materijala na stranicama zabranjeno je bez pismenog pristanka SIA-e "ALP-Media" i autora. Prava autora i izdavača su zaštićena.

Upotreba luka šampona 911 za sastav gubitka kose, recenzije

Gubitak kose je čest problem koji utječe na oba spola.

Borba protiv ćelavosti može se provoditi godinama, a u ovom slučaju trebate odabrati lijek koji će pomoći ojačati korijenje kose, vratiti njihovu strukturu i istovremeno će imati najmanje broja kontraindikacija i prilično proračunsku cijenu.

Ovi proizvodi s pravom uključuju luk s lukom 911, dizajniran posebno za jačanje i poticanje rada folikula dlake.

Kada koristi 911 luk šampon

911 luk šampon koristan je za pretjerani gubitak kovrča, koji nastaje pod utjecajem vanjskih i unutarnjih nepovoljnih čimbenika.

Proizvođač preporučuje ovaj alat onima koji su nezadovoljni sporim rastom kovrča, njihovom povećanom suhom i nedostatkom vitalnosti..

Pozitivne recenzije o ovoj kozmetici mogu se čuti od onih djevojaka koje su je koristile za uklanjanje postporođajnog gubitka kose..

Sastav

Sastav šampona pod robnom markom Onion 911 predstavlja ne samo uobičajene sastojke bilo kojeg deterdženta, već i posebno odabrane biljne ekstrakte, dodatne mikroelemente i vitamine.

Jačanje, toniranje i pojačavanje efekta rasta kose omogućeno je ekstraktima:

  • Luka;
  • Brezov list;
  • List koprive;
  • Cvjetovi kamilice;
  • Zlatno proso;
  • Hmelj;
  • Arnika;
  • Čičak;
  • Zeleni čaj;
  • Kadulja.

Sastav je također obogaćen aloe gelom, niacinom, biotinom, kalcijevim pantotenatom, limunskom kiselinom.

Miris luka u ovom deterdžentu potpuno izostaje, kada koristite šampon, kako proizvođač uvjerava, osjetit ćete samo laganu, neupadljivu i ugodnu aromu.

Luk šampon zaštićenog znaka 911 Your Rescue Service proizvodi ruska tvrtka TWINS Tech, smještena u Moskvi.

Lijek se pakira u boce od 150 ml, može se čuvati na temperaturi od 15 do 25 stupnjeva.

farmakološki učinak

Sok od luka ili luk od luka uključen je kao baza u mnogim maskama koje pomažu u zaustavljanju gubitka kose. I kursna uporaba takvih maski zaista donosi nedvojbene koristi - kovrče postaju jače, stječu snagu, svilenost i sjaj.

Upravo na toj akciji vrućeg povrća izgrađeno je djelovanje 911 šampona s lukom.

Posebno odabrani sastav omogućava:

  • Normalizirajte postupak razmjene u vlasištu i u folikulima kose;
  • Povećajte opskrbu hranjivim tvarima za konje kovrče;
  • Vratite kosu sklonu pretjeranoj suhoći i krhkosti;
  • Nježno očistite vlasište bez narušavanja prirodne ravnoteže.

Luk šampon 911 dostupan je u nekoliko inačica. Osim klasičnog sastava, možete kupiti proizvod s uvođenjem u njega ekstrakta crvene paprike, ulja burdoka ili koprive.

Obogaćivanje sastava dodatnim sastojcima pojačava farmakološki učinak otopine ljekovitog deterdženta.

Značajke aplikacije

Šampon od luka je univerzalni šampon, tako da ne postoje posebne upute za njegovu upotrebu. Učinak jačanja kose i njenog rasta povećava se ako prilikom pranja kose poštujete sljedeća pravila:

  • Prvo, kosa mora biti navlažena tako da su svi prameni vlažni;
  • Mala količina šampona raspoređena je preko kovrča i vlasišta, prikladno je dobro ga trljati i namazati;
  • Obavezno pričekajte najmanje 5 minuta prije nego što isperete sastav s kovrča.

911 Luk šampon možete koristiti koliko god puta trebate.

Neki primjećuju loše sapunacije i brzo onečišćenje kovrča već nakon prve upotrebe. Ali, u pravilu, ovaj problem nestaje u drugom tjednu obnove kose..

A vlasnici masnih niti napominju da nakon što su počeli koristiti šampon od luka, više im nije potrebno svakodnevno oprati kosu.

kontraindikacije

Sastav šampona s lukom odlikuje se blagim djelovanjem i sigurnošću svih sastojaka. S tim u vezi, ne postoje posebne kontraindikacije za njegovu upotrebu, osim djece mlađe od dvije godine..

Jedino na što trebate uzeti u obzir prilikom prve primjene lijeka je mogućnost razvoja reakcija netolerancije.

Gdje mogu kupiti proizvod

Šampon od luka prilično je uobičajena kozmetika za kosu, tako da stanovnici velikih gradova sigurno neće imati problema s njegovom kupnjom..

Proizvodi zaštitnog znaka "911 Your Rescue Service" prodaju se u redovnim ljekarnama i putem Interneta.

Dokumenti

Luk za luk, proizveden pod zaštitnim znakom "911 Your Rescue Service", certificiran je prema kojem je utvrđeno da proizvod ispunjava zahtjeve TR CU 009/2011 "O sigurnosti parfumerskih i kozmetičkih proizvoda".

Također Nutrikap dobro pomaže protiv gubitka kose - dodatak prehrani, koji će zajedno s 911 šamponom luka dovesti do dobrih rezultata..

Recenzije

Svetlana, 26 godina, Moskva.

„Nakon rođenja kćeri, počeo sam primjećivati ​​da svaki put sve više i više dlačica ostaje na češljevima, a svako pranje završava se skupljanjem gomila niti u čitavoj kupaonici. Općenito, shvatila sam da je vrijeme da potražim načine za obnavljanje kose.

Odmah sam odbio maske jer im s malim djetetom nije preostalo vremena. Odlučio sam se koristiti učvršćujući šampon, a najjeftiniji je bio 911 luk.

Koristila sam ga mjesec dana i stvarno je kosa postala puno jača, ali pojavio se još jedan problem - perut.

Sada pokušavam postepeno vratiti prethodno stanje zdravlja, ali mislim da sam na vrijeme počeo koristiti šampon s lukom, inače bih morao biti liječen od trihologa. ".

Inga, 31 godina, St..

„Pokušavajući postati vitkiji, nekoliko tjedana sam držao prilično stroge dijete, a to mi je pomoglo da lik učinim svjetlijim. No pojavio se još jedan problem - očigledno da mi je nedostatak vitamina loše utjecao na kosu, jednostavno su počeli ispadati u količini koja me užasnula.

Isprobala sam mnoge proizvode, kako profesionalni šamponi, tako i samostalno napravljene maske. Ali zadovoljan sam bio samo 911 šamponom luka s crvenom paprikom.

Nakon njega, gubitak kose je prestao i kovrče su počele rasti mnogo brže, dodatni bonus je njihova mekoća i ugodan miris iz šampona. Sve dok više ne tražim druge lijekove za ćelavost ".

Nikolaj, Omsk, 36 godina.

„Šampon od luka preporučio mi je da se koristi triholog kao jedno od sredstava za liječenje androgene alopecije.

Obnavljala sam kosu jako dugo i koristila sam prilično veliku skupinu vanjskih i unutarnjih pripravaka i ne žalim malo zbog toga.

Sada je moja povučena kosa postala mnogo manja, a kosa na njenom ognjištu postala je jača, gušća i tvrđa..

Mislim da je sveobuhvatni pristup otklanjanju problema pomogao, ali još uvijek s vremena na vrijeme koristim luk šampon, jer još nisam spreman postati ćelav. ".

Alla, 28 godina, Soči.

„Šampon s lukom 911 preporučio mi je susjed kao jeftin i učinkovit alat koji potiče rast kose i zaustavlja prekomjerno opadanje kose. Ali, nažalost, ovaj šampon mi uopće nije odgovarao.

Nakon prve upotrebe, na glavi se pojavio osip i počeo je oštar svrbež, morao sam temeljito isprati vlasište i piti antihistamin.

Najvjerojatnije, cijela poanta je u tome što moje tijelo reagira s alergijskim reakcijama na desetine različitih proizvoda i očito je da je ovaj šampon sadržavao jedan od njih. ".

Marina, 27 godina, Yaroslavl.

"Priča o pogoršanju čvrstoće i izgleda mojih kovrča počela je s neuspješnim isticanjem. Navodno sam odabrala pogrešnog majstora, jer mi je doslovno dan nakon bojenja kosa bez poteškoća počela napuštati glavu, a uz to je vlasište strašno svrbilo.

U početku sam koristila razne umirujuće i hidratantne maske, a zatim sam počela tražiti načine za obnavljanje kose.

Koristio sam prilično skupa sredstva, ali budući da je proces jačanja kovrča trajao dugo, morao sam potražiti proračunske mogućnosti za šampone. A Luk 911 bio je jedan od njih.

Njegova upotreba bila je korisna, sada malo kovrča ispada, a same žice su stekle prirodan sjaj i mekoću. ".

Anastazija, 35 godina, Murmansk.

„Serija kozmetike koju proizvodi ruska tvrtka Twins Tek pomogla mi je da se nosim s problemom pogoršanja gustoće mojih kovrča i njihovog sporog rasta. A 911 luk šampon je također bio jedan od njih..

Nakon šest mjeseci korištenja ove kozmetike, moje su kovrče stekle snagu, postale su mnogo jače, deblje i posebno zadovoljne njihovim brzim rastom, nadam se da će moj san o dugoj pletenici uskoro postati stvarnost. ".

Julia, 31 godina, Oryol.

„Šampon od 911 luka me razočarao. Tu promjenu s kovrčama, koju je proizvođač obećao, nisam vidio.

Moja kosa i dalje se tanji sve većom brzinom i shvaćam da problem najvjerojatnije leži unutar tijela..

Nadam se da ću uskoro izabrati vrijeme za cjelovit ispit ".

Vladimir, 40 godina, Moskva.

"Prema 40. godini koža na glavi počela mi se pokazivati ​​mjestima koja se pojavljuju, nisam željela biti ćelava prije vremena pa sam počela tražiti učinkovita sredstva za obnavljanje snage kose.

Nisam si mogla priuštiti većinu skupih šampona pa sam kupila Luk 911 u ljekarni.

Neću reći da je problem potpuno riješen, ali ipak primjećujem da kosa ispada redom manje ".

Miroslava, 24 godine, Rostov na Donu.

"Povremeno sam radila maske s lukom, želeći ojačati korijenje kose, riješiti se krhkosti i pojačati rast niti. I uspio sam. ovaj specifičan miris otežavao je potpuno uživanje u takvoj njezi.

Kupila sam 911 luk šampona za stalnu upotrebu i čini mi se da je rezultat njegove upotrebe gotovo isti kao i za maske s lukom. Jedina njegova mana je što se brzo završava ".

Nadežda, 39 godina, Kursk.

„Šampon od luka 911 s uljem od sjemenki ima neupadljiv miris, lako se ispire s kose, omekšava i, što je najvažnije, stvarno jača korijenje kovrča..

Primjetno povećanje količine gubitka kose počinje u proljeće, a upravo u to vrijeme već tri godine zaredom počinjem koristiti kozmetiku za kosu ove serije.

Zadovoljna sam stanjem svoje kose i nadam se da ne moram tražiti skuplje preparate. ".

Uspoređujući sve recenzije onih koji su koristili onion 911 šampon, možete ustanoviti da ovaj alat zaista pomaže u većini slučajeva.

Kosa nakon što postane jača, stječe vitalnost, počinje se brže povećavati u duljini.

Glavne prednosti šampona s lukom uključuju:

  • Niska cijena;
  • Mogućnost svakodnevne i kontinuirane uporabe;
  • Lagana aroma;
  • Dobra sposobnost ispiranja;
  • Učinkovito čišćenje vlasišta i same kose od nečistoća;
  • Nema kontraindikacija;
  • Mogućnost upotrebe tijekom trudnoće i tijekom cijelog razdoblja dojenja;
  • Brz izgled prvih rezultata njegove upotrebe.

Nedostaci šampona s lukom uključuju:

  • vjerojatnost peruti;
  • nedostatak željenog rezultata kod nekih ljudi koji koriste ovaj lijek;
  • sušenje i krutost kovrča.

Moram reći da mnogi od nabrojanih nedostataka nastaju zbog nepravilne uporabe, stoga uvijek pažljivo pročitajte upute.

Naravno, postoji individualni imunitet tijela i stanica kože na komponente bilo kojeg kozmetičkog proizvoda i Onion šampon nije iznimka..

Luk šampon 911 je kozmetika koja stvarno djeluje kako je naveo proizvođač.

Ali ako ne vidite učinak upotrebe dva ili više tjedana ili ako imate povećanu suhoću i perut, tada ne biste trebali izlagati kosu daljnjim ispitivanjima..

Morat ćete odabrati lijek koji ne izaziva takve negativne nuspojave.

prijava

Nadyushenka
dobro je je li netko probao.

strogajamama
Da li sam šampon, bez trljanja, može utjecati na korijenje kose? Dolazi li ovaj šampon s nekim vrstama eliksira ili ulja? Ili balzam? Kao i tijekom primjene šampona i daljnjeg ispiranja, ljekovite tvari imaju vremena prodrijeti do korijena kose i imaju vremena djelovati na njega?
Razumijem kada je maska ​​luk: protrljate je, a zatim pod čepom još neko vrijeme - upravo neophodnu za apsorpciju hranjivih sastojaka. A šamponiranje, ograničeno u vremenu i minimalno u stupnju prodiranja - dobro, jednostavan površinski učinak! - kako mogu zaustaviti gubitak kose?
Razumijem da većina vas nikad nije kozmetičarka, ali možda netko može objasniti kako uspijeva djelovati?

Dijelila sam svoje iskustvo korištenja 911 luk šampona, nanosila ga masirajući pokretima za masiranje, pažljivo ga raspoređujući po cijeloj dužini kose, ponekad sam koristila isti 911 luk balzama, ali ne svaki put. Ova dva proizvoda možete stalno koristiti, balzam ostavite na kosi najmanje 5 minuta. Zatim ih isperite. Naravno, luk maska ​​ima jako dobar učinak na kosu, ali žao mi je, njen miris, koji je tada prisutan na kosi duže vrijeme, ne može svako izdržati, pogotovo kada stalno komunicirate s ljudima i ovaj smrad s kose, ali kakav šampon, kakav balzam takvog mirisa ne izdvajaju. A nisam rekao da je učinak šampona izravan od prve upotrebe, da biste postigli rezultat, trebate ga redovito oprati.

Komentari kupaca o 911 luk šamponu protiv gubitka kose i ćelavosti s ekstraktom koprive 150 ml

911 Luk šampon protiv gubitka kose i ćelavosti s ekstraktom koprive 150 ml

911 Luk šampon protiv gubitka kose i ćelavosti s ekstraktom koprive 150 ml

911 Luk šampon protiv gubitka kose i ćelavosti s ekstraktom koprive 150 ml

911 Luk šampon protiv gubitka kose i ćelavosti s ekstraktom koprive 150 ml

911 Luk šampon protiv gubitka kose i ćelavosti s ekstraktom koprive 150 ml

911 Luk šampon protiv gubitka kose i ćelavosti s ekstraktom koprive 150 ml

911 Luk šampon protiv gubitka kose i ćelavosti s ekstraktom koprive 150 ml

911 Luk šampon protiv gubitka kose i ćelavosti s ekstraktom koprive 150 ml

Luk šampon 911 od gubitka kose, sastav i recenzije

Kada u ljekarni kupimo 911 luk šampon protiv gubitka kose, mislimo da je lijek. Ima li ljekovita svojstva za pojačani gubitak kose??

Šampon za iscjeljivanje luka 911 proizvod je ruske tvrtke Twins Tek, koja proizvodi kozmetiku za ugovore. To znači da su same kozmetičke proizvode razvile strane kompanije, a u našoj zemlji postoji samo proizvodnja koja mora biti u skladu sa standardima koje je postavio kozmetički programer. Nismo uspjeli saznati tko je programer linije sredstava "911 Your Rescue Service" na web stranici Twins Tek, ali tamo možete pronaći opis svih proizvoda, uključujući šampone, opis je prilično kratak i općenit, nedostaje sastav proizvoda, ali postoji ambalaža.

Kako ovaj proizvod treba raditi prema podacima proizvođača? 911 luk šampon s prirodnim ekstraktima jača folikule kose i obnavlja strukturu kose, vraćajući elastičnost i reflektivnost. Eliminira suhoću, sprječava suhe krajeve. Bori se protiv peruti i drugih iritacija vlasišta. Proizvod možete kupiti u bilo kojoj ljekarni, njegov volumen je prilično mali, samo 150 ml, ali cijena također nije velika za ljekoviti šampon.

Luk šampon 911 protiv gubitka kose - sastav:

Za primjer smo uzeli sastav jednog od 911 šampona s lukom za ćelavost i gubitak kose, ovo je proizvod s ekstraktima različitih biljaka. Također, sastav luka može biti obogaćen uljem crvene paprike i sjemenki repice ili koprive, a uz ove dodatne komponente, ostatak sastojaka bit će sličan.

Sastav 911 luk šampona:

Voda, natrijev lauret sulfat, kokamidopropil betain, natrijev lauroil sarkozinat, natrijev kokoamfoacetat, polietilen glikol-4 Rapsidamid, ekstrakt luka, aktivni kompleks (ekstrakt lista breze, ekstrakt koprive, kamilica, ekstrakt cvijeta, ekstrakt sjemena prosota, hren, hmelj obični hmelj, ekstrakt korijena lamova, ekstrakt lista salvije officinalis, ekstrakt lista čajevca, sok aloje, bioton, niacin, kalcijev pantotenat), natrijev klorid, kvaternijum-16 (a) silikon, hidroksipropil metilceluloza, gvar hidroksipropiltriammonijev klorid, diklormetan, metilkloroizotiazolinon i metilisotiazolinon, miris parfema.

Započnimo s glavnim sastojkom, natrijevim lauret sulfatom, najčešćom bazom deterdženta za šampone. Nije skupo površinski aktivno sredstvo koje se može naći u gotovo bilo kojem sredstvo za čišćenje kose i tijela s linije masovnog tržišta. Njegovo djelovanje blago omekšavaju dva druga površinski aktivna sredstva - natrijev lauroil sarkozinin i kokamidopropil betain, što znači da je proizvod pogodan za čišćenje suhe kose.

Slijedi glavna ljekovita komponenta - ekstrakt lukovice, koji je glavni lijek u borbi protiv gubitka kose. Kao brižne dodatke vidimo čitav kompleks ekstrakata ljekovitog bilja i lišća breze, koprive, kane, burdoka, kadulje, aloje. No budući da je riječ o šamponu, a ne maski, tada svi ti biljni sastojci teško mogu imati značajan utjecaj na kosu, stoga u sastavu postoje i sintetički aditivi koji u nekoliko minuta izlaganja šamponu mogu dati vidljiv učinak od djelovanja šampona.

Bilo koji šampon s prirodnim sastojcima sadrži konzervanse; 911 šampon sadrži sintetički metilkloroizotiazolinon i metilisotiazolinon. U Europi su ovi moćni konzervansi priznati kao nesigurni i tamo se odbacuju. Budući da su ove komponente na samom kraju sastava, moguće je da njihova količina ne prelazi sigurnu normu..

Luk šampon 911 od gubitka kose - recenzije i zaključci:

Kao što smo gore napisali, površinski aktivne tvari u ovom proizvodu nježno čiste kosu, koja je pogodna za suhu i oštećenu kosu, ali neće biti dovoljna za čišćenje masne kose. Što se tiče njegove akcije usmjerene na suzbijanje gubitka kose, onda su slijedeće točke zbunjujuće:

  1. učinak šampona na kosu ne smije biti duži od nekoliko minuta, tijekom dužeg razdoblja svi deterdženti i konzervansi mogu postati nesigurni za vlasište;
  2. ove dvije minute jedva su dovoljne za djelovanje biljnih sastojaka, mnogo je učinkovitije koristiti maske s tim biljem, dok maska ​​neće sadržavati višak kemije;
  3. što se tiče ekstrakta luka, morate priznati da ako se luk može boriti protiv gubitka kose, onda ovaj problem ne bi bio toliko čest.

Rezimirajući upotrebu 911 šampona s lukom za ispadanje kose, želio bih vam savjetovati da ne zaboravite da je šampon samo deterdžent, a trebate ga odabrati prvenstveno prema vrsti vlasišta i stanju kose. Kao lijek za pojačano prolijevanje kose morate koristiti posebne lijekove i postupke, a pranje glave, čak i medicinskim šamponom, neće riješiti problem ćelavosti.