Glavni > Postupci

Forum Hair.com

tretman ćelavosti, presađivanje kose

  • Indeks foruma ‹Rasprava.‹ Alopecija kod žena
  • Promjena veličine fonta
  • Pitanja
  • Galerija
  • prijava
  • ulaz

Regain + Vichy Derkos aminexil = ?

Regain + Vichy Derkos aminexil = ?

Marysia 24. prosinca 2010. 17:25

Re: Regaine + Vichy Dercos aminexil = ?

Pushistik 24 pro 2010, 17:32

Re: Regaine + Vichy Dercos aminexil = ?

Lexik 24. prosinca 2010., 21:50

Re: Regaine + Vichy Dercos aminexil = ?

denis123 24. prosinca 2010, 22:00

Re: Regaine + Vichy Dercos aminexil = ?

gudkov 25. prosinca 2010., 23:09

Re: Regaine + Vichy Dercos aminexil = ?

Tsarkov_Eugene 26. prosinca 2010, 08:40

Re: Regaine + Vichy Dercos aminexil = ?

Olya Lebedeva 18. siječnja 2011., 19:50

Re: Regaine + Vichy Dercos aminexil = ?

kopechik 19. siječnja 2011., 03:08

Re: Regaine + Vichy Dercos aminexil = ?

Olya Lebedeva 19. siječnja 2011., 08:21

Re: Regaine + Vichy Dercos aminexil = ?

kopechik 19. siječnja 2011. 11:42

Re: Regaine + Vichy Dercos aminexil = ?

gudkov 19. siječnja 2011. 23:06

Re: Regaine + Vichy Dercos aminexil = ?

Olya Lebedeva 20. siječnja 2011., 07:20

Re: Regaine + Vichy Dercos aminexil = ?

gudkov 20. siječnja 2011. 19:37

Tko je sada na konferenciji

Korisnici koji pregledavaju ovaj forum: nema registriranih korisnika i 4 gostiju

Ampule za kosu "Vichy Aminexil": recenzije kupaca o alatu

Pitanja ljepote zabrinjavala su žene još od vremena kad je čovječanstvo shvatilo sebe kao vrstu. Svaka je generacija pripadnica poštenog spola stvorila svoje recepte koji su im omogućili da zadrže svoju privlačnost dugi niz godina. Moderne žene zamijenile su narodne metode dostignućima kozmetičkih tvrtki, čiji se novi proizvodi uspješno koriste u svakodnevnoj osobnoj njezi. Međutim, unatoč značajnim troškovima, oni ne daju uvijek dobar rezultat. Pronaći je pravi lijek za ispadanje kose posebno je teško. Do osamdeset posto žena suočavalo se s tim problemom u različitim intervalima svog života, a oko četrdesetak njih redovito doživljava nelagodu zbog obilnog gubitka kose..

Na forumima za žene aktivno se raspravlja o svim vrstama kozmetike koje obećavaju dobre rezultate, ali, nažalost, većina proizvođača ne ispunjava svoja obećanja. Međutim, to se ne odnosi na liniju Vichy Aminexil, čija se recenzija razlikuje u opisu pozitivnog rezultata aplikacije. Francuska tvrtka odavno je prisutna na kozmetičkom tržištu i uspjela se etablirati s najbolje strane. Žene joj vjeruju sa svojom ljepotom i vjeruju da sredstva ovog proizvođača nisu jednaka. Ako ste zabrinuti za zdravlje svoje kose, onda je, sudeći po recenzijama, "Vichy Aminexil" upravo ono što vam treba. U članku ćemo dati opis glavne imovine ove linije, a kao potvrdu njegove učinkovitosti dat ćemo komentare žena koje su ih primijenile u toku.

Upoznavanje s tvrtkom Vichy

Recenzije o "Vichy Aminexil" za žene su prilično česte, ali ovo nije prvi proizvod koji se pod ovom markom objavio na ruskom tržištu. Poznato je da je tvrtka osnovana početkom dvadesetog stoljeća u malom gradu, praktički u središtu Francuske. Od sedamnaestog stoljeća poznato je po svojim ljekovitim izvorima. Kao što se ispostavilo, oni sadrže do trideset naziva mineralnih soli i mikroelemenata u svom sastavu. To daje šokantan rezultat za koji su žene i muškarci koji žive u tim mjestima znali. Crpili su vodu iz termalnih izvora i koristili je za liječenje i kozmetičke postupke..

Tridesetih godina prošlog stoljeća Vichy je lansirao svoj prvi proizvod. Pokazalo se da je velika potražnja, a postupno su se proizvodi za kožu lica, tijela i kose pojavili u prodaji. Svake godine asortiman se širi, a sam proizvod postaje sve zanimljiviji. Za to je bila zaslužna laboratorija Vichy, koja razvija novu kozmetiku. U svom radu stručnjaci tvrtke uspješno kombiniraju inovativne tehnike, najnovija dostignuća i ljekovitu izvorsku vodu. Kao rezultat toga, svaki proizvod postaje učinkovitiji, bez obzira na njegovu svrhu. Tvrtka ima proizvode za bilo koju vrstu kose i kože koji se mogu podijeliti u nekoliko kategorija:

Kao što vidite, među takvom raznovrsnošću teško je ne pronaći dobar lijek za sebe i svoje najmilije. No vratimo se problemu gubitka kose.

Uzroci gubitka kose

Svaka odrasla osoba dnevno izgubi i do stotinu vlasi. Unatoč impresivnoj cifri, taj iznos gotovo je neprimjetan i smatra se normom za zdravu osobu. Ali zbog nekih životnih okolnosti ili zdravstvenih problema, kosa može početi napuštati glavu u pojačanom načinu rada. U takvim slučajevima obično kažemo da se "penju u komadiće". A ta izjava nije daleko od istine. I muškarci i žene bili su suočeni s činjenicom da su čitavi pramenovi kose nakon noćnog spavanja ostali u kupaonici nakon pranja, na češlju, pa čak i na jastuku. Naravno, ovaj problem ne može biti alarmantni. Žene posebno pate od toga, jer uvijek žele ugoditi muškarcima lijepim i sjajnim kovrčama. Osim toga, postupak liječenja kose traje dugo, a čak i nakon obustave gubitka kose, trebat će dugo vremena da kovrče ponovno uđu u fazu rasta i počnu se obnavljati..

Postoji mnogo razloga za gubitak kose, a iskusan stručnjak uvijek će utvrditi onaj koji je uzrokovao problem u vašem konkretnom slučaju. Navest ćemo samo najčešće:

  • Anemija s nedostatkom željeza. Sličan razlog je tipičniji za žene, jer imaju tendenciju da se ograničavaju na hranu, što dovodi do nedostatka određenih tvari u tijelu. Željezo ima vrlo važnu ulogu u stvaranju bujne i zdrave glave kose, pa smanjenje njegove razine može dovesti do gubitka kose..
  • Izloženost kritičnim temperaturama. Ako ste ljubitelj hoda u hladnoj sezoni bez pokrivala za glavu i stalnog oblikovanja kose sušilom za kosu i vrućim peglom, budite spremni na to da ćete se prije ili kasnije osjetiti stanjivanjem kose.
  • Hormonska neravnoteža. Ovaj uzrok se obično nalazi kod žena koje su nedavno rodile. Gotovo svi, dva do tri mjeseca nakon poroda, s užasom gledaju kako njihova kosa počinje rasti. To je zbog promjene hormonske razine i odlazi nakon tri do četiri mjeseca bez ikakvih problema..
  • Lijekovi. Određeni lijekovi mogu potaknuti gubitak kose u tijelu..
  • Stresne situacije. Liječnici su odavno dokazali da se nakon jakog stresa reakcija tijela pojavljuje za otprilike šest mjeseci. Najčešće se izražava promjenom gustoće kose.
  • Kršenje opskrbe krvlju. Folikuli dlaka trebaju dobar protok krvi. Ako se zbog bilo koje bolesti uznemiri, tada kosa postupno počinje tanjati.

Žene koje primijete da im je kosa izgubila sjaj, a pramenovi su se vidljivo prorijedili zbog gubitka, trebali bi se savjetovati da potraže liječnika. Ali ako to nije moguće, pokušajte s Vichy Derkos Aminexil. Recenzije o njemu daju nadu čak i onima čiji se slučaj čini zanemaren i teško popravljiv. Kakva je to linija? I zašto je njezin sastav toliko zanimljiv?

Vichy proizvodi za kosu

Recenzije o ovoj liniji omogućuju vam da oblikujete mišljenje o većini proizvoda. Jednako su učinkoviti za muškarce i žene. Unatoč činjenici da se u članku uglavnom posebno odnosimo na predstavnike lijepe polovice čovječanstva, budite sigurni da će Vichy linija pomoći i muškarcima da se nose s gubitkom kose.

Prvi proizvod iz ove serije predstavljen je na tržištu devedesetih godina i od tada se asortiman značajno proširio. Danas možemo razgovarati o ampulama "Vichy Aminexil" (o njima ćemo dati komentare u članku), šamponima (toniranje, jačanje, njegu i slično) i maskama. Svi proizvodi u kombinaciji i svaki zasebno mogu zaustaviti gubitak kose, ubrzati rast kose i povećati gustoću kose. Paralelne kovrče postaju sjajnije i zaštićenije.

Glavni aktivni sastojak u proizvodima ove serije je amineksil. Razvili su ga laboratorijski stručnjaci i patentirali nakon višegodišnjih istraživanja. Zahvaljujući aminexilu svaka kosa se napuni kolagenom, dobiva zaštitnu membranu i pojačanu prehranu, što u konačnici dovodi do poboljšanja njegove strukture. Nakon dva tjedna korištenja Vichyjevih proizvoda gubitak kose će se zaustaviti, a nakon cjelovitog tečaja, promjena stanja na bolje postat će vidljiva svima oko.

Od cijele linije za Vichy kosu, sudeći prema recenzijama, Aminexil Dercos u ampulama smatra se najučinkovitijim lijekom. U komentarima se preporučuje kao "ambulanta" za kosu. Stoga morate započeti ampule terapiju čim primijetite stanjivanje kose..

Ampule "Vichy" protiv gubitka kose: učinkovitost

Ako pažljivo analizirate recenzije o "Vichy Aminexil" u ampulama, možete prikupiti nekoliko zanimljivih statistika. Nakon dvotjednog tečaja više od osamdeset posto muškaraca i žena primijetilo je da im je kosa gušća i jača. Gubitak kose smanjuje se za oko sedamdeset i dva posto u određenom vremenskom razdoblju. Gotovo svi potrošači primijetili su da su kovrče stekle zdrav i prirodan sjaj. Žene često pišu u recenzijama da je frizura nakon korištenja ampula postala puno veća. To se može smatrati ugodnom nuspojavom..

Opis alata

Ampule Aminexil Dercos (recenzije o njima češće ostavljaju žene nego muškarci) prodaju se u ljekarnama u velikim pakiranjima. Svaka sadrži dvanaest ili osamnaest boca proizvoda. Uz to, proizvođač u kutiju stavlja aplikator, što olakšava otvaranje ampule i nanošenje njenog sadržaja na vlasište. Svaka bočica sadrži šest mililitara gotovo bezbojnog eliksira. U nekim recenzijama "Vichy Aminexil", potrošači pišu da proizvod ima slab miris alkohola.

Treba imati na umu da je amineksil vrlo isparljiva tvar. Stoga ne ostavljajte otvorenu ampulu i proizvod podijelite u dva ili tri aplikacije. Njegova korisna svojstva jednostavno će ispariti..

Način primjene

U recenzijama "Vichy Aminexil Intensive 5" potrošači često opisuju ne samo svoje iskustvo korištenja ampula, već i način njihove ispravne uporabe. Međutim, sam proizvođač se pobrinuo za svoje kupce stavljajući cjelovite i detaljne upute na pakiranje svog proizvoda. Prema njezinim riječima i pregledima, može se zaključiti da treba koristiti jednu bocu odjednom. Prosječni tijek liječenja traje šest tjedana, odnosno trajat će četrdeset i dvije ampule.

Ako se tijekom ovog razdoblja rezultat nije činio stabilnim, tada možete koristiti Vichy serum još šest tjedana. Ali u ovom slučaju proizvod možete nanositi na vlasište samo tri puta tjedno..

Postupak upotrebe "Vichy Aminexil Intensive" (potrošači često opisuju u recenzijama) krajnje je jednostavan. Na bocu trebate staviti aplikator i zaviti ga. Izljev na bazi otvorit će ampulu i njezin će sadržaj slobodno izaći kroz aplikator. Bolje je nanijeti serum na čiste i suhe kovrče. To se radi u sredini. Nakon toga izvršite laganu masažu vlasišta, tijekom koje se proizvod potpuno apsorbira..

Zapamtite da sadržaj ampula ne ostavlja masne ostatke. Dopušteno je oprati kosu nakon postupka samo nakon dvanaest sati. Ako to učinite ranije, potpuno ćete neutralizirati učinak ozdravljenja..

Značajke korištenja alata

Prema pregledima, možete saznati neke nijanse upotrebe ampula Vichy Aminexil. Oni su prilično korisni podaci za one koji tek planiraju kupiti proizvod za sebe..

Na primjer, nakon nanošenja seruma na kosu možete ga osušiti. To ni na koji način neće naštetiti terapijskom učinku koji ovaj lijek ima..

Žene koje primijete probleme s kosom tijekom trudnoće ili dojenja ne trebaju se bojati naštetiti svojoj bebi. Komponente eliksira nisu vrlo propusne, stoga ne ulaze u krv.

Neki potrošači navode da su mnogi tretmani za ispadanje kose ovisni. Nakon njihovog ukidanja stanje kose naglo se pogoršava. Ali to se ne odnosi na ampule "Vichy Aminexil", koje u svom sastavu ne sadrže hormone. Stoga proizvod možete koristiti onoliko koliko vam treba..

Obično je preporučeni tečaj liječenja mjesec i pol. Međutim, u recenzijama žene napominju da je bolje koristiti ampule najmanje tri mjeseca. U tom će slučaju rezultat biti uporan..

Recenzije o uporabi ampula "Vichy"

U većini komentara žene i muškarci kažu da gubitak kose prestaje nakon samo tjedan dana liječenja. Ovisno o težini slučaja, proces gubitka kose može se potpuno zaustaviti ili značajno smanjiti.

Većina potrošača primijetila je da kosa počne brže rasti, a gustoća se oporavlja nakon mjesec i pol korištenja proizvoda.

Također u komentarima često pišu kako "Vichy Aminexil" u bocama ima ugodnu nježnu aromu. Jedini nedostatak alata je njegova visoka cijena. U nekim gradovima cijena jednog paketa prelazi tri tisuće rubalja.

Šamponi "Vichy Derkos Aminexil"

U recenzijama potrošači često pišu da su kombinirali tijek liječenja ampulama sa specijaliziranim šamponom ove linije. Postoji nekoliko vrsta njih, ali najčešće se zbog problema stanjivanja kose koriste dva proizvoda iz iste serije.

Prvi je tonik šampon Vichy Dercos s aminexilom (recenzije o njemu rjeđe su nego o ampularskoj terapiji). I drugo - poseban šampon protiv gubitka kose. Razmotrit ćemo ta sredstva malo detaljnije..

Šampon za toniranje

Ovaj kozmetički proizvod ima vrlo osjetljivu teksturu. Ima lagan miris i jednoliku konzistenciju. Šampon sadrži mnogo sastojaka. Glavni sastojak je termalna voda. Osim nje, možete nazvati amineksil i vitamine skupine B. Zahvaljujući nabrojenim komponentama, šampon se brzo nosi s gubitkom kose, a također jača kovrče. Čini se da su ispunjeni vitalnošću i sjajem.

Šampon protiv gubitka kose

Sudeći prema recenzijama o Vichy šamponu s amineksilom, dolazi u bočicama od dvjesto mililitara. Kada se redovito koristi, ima široki učinak na vlasište i kosu. Šampon njeguje kožu, aktivira regenerativne procese u njenim najdubljim slojevima, jača folikule dlake i štiti svaku kosu.

Glavna komponenta šampona je amineksil. Međutim, njegova koncentracija je niska, pa se sredstvo preporučuje koristiti samo kao dio složene terapije.

Značajke aplikacije

Vichy Healing šampon koristi se na isti način kao i obično. Pogodan je za svakodnevnu upotrebu i jednako je učinkovit za muškarce i žene. Šampon se nanosi na vlažnu kosu i nakon kratkog masaža se ispere toplom vodom.

Nakon toga, proizvod možete nanijeti iz ampula na kosu. Dakle, učinak će biti jači i postat će primjetljiv nakon sedam dana liječenja..

Recenzije o šamponu nakon gubitka kose

Vrijedi napomenuti da u komentarima potrošači pišu o različitim učincima ovog lijeka. Mnogi ljudi primjećuju da su rezultat primijetili tek nakon što su koristili cijelu bočicu. Tek tada je kosa prestala ispadati u mrljama, a kosi se vratio zdrav sjaj..

Kao ugodne nuspojave često se primjećuje dugotrajno očuvanje svježine vlasišta i ubrzanje rasta kovrča..

Mnoge žene pišu da su kupile dva šampona odjednom - tonik i za opadanje kose. Ovo je, u kombinaciji s tretmanom ampulama, potpuno uklonilo problem sa stanjivanjem kose i vratilo zdravlju kosu..

Vichy ampule za rast kose - pravila uporabe i koliko je učinkovita njihova upotreba

Vrlo je teško pronaći kvalitetan proizvod koji bi riješio problem sporog rasta kose ili gubitka kose. No, srećom, postoji jedan inovativni lijek koji je revolucionirao svijet kozmetologije. Ovo su Vichy ampule za rast kose. Aktiviraju aktivnost matičnih stanica smještenih u folikulima kose. Mogu ih koristiti žene s muškarcima bilo koje dobi.

Princip rada

Kapsule za rast kose od proizvođača Vichy ublažavaju ljude koji pate od alopecije od problema u samo 90 dana stalne uporabe lijeka. Za to vrijeme, kako proizvođači svjedoče, raste 1700 novih vlasi.

Te su podatke dobili na temelju studija provedenih na muškarcima od 18 do 55 godina. Oni su pozvali na sudjelovanje 101 osobu kojoj je dijagnosticiran posljednji neizlječivi stadij ćelavosti. Sudionici su dobili kapsule za rast kose, koje su trebale koristiti mjesec dana. Kao rezultat toga, ispostavilo se da za 4 tjedna:

  • gubitak kose usporio je za 79%;
  • folikuli dlake oporavljeni za 88%;
  • struktura kose poboljšana je za 84%;
  • kovrče su postale mekše za 78%;
  • volumen kose povećan za 71%.

93% sudionika bilo je zadovoljno rezultatima korištenja ampula. Lijek nije pomogao preostalih 7% jer je došlo do hormonskog zatajenja u njihovim tijelima. Koji su hormoni odgovorni za rast kose, pročitajte na našoj web stranici.

Važno! Kada postoje poremećaji u radu endokrinog sustava, uporaba Vichy ampula nema smisla. Razloge lošeg rasta kose možete pronaći na našoj web stranici.

Sastav i blagodati

Lijek ima trostruko djelovanje na folikule dlake zbog svojih komponenti:

  • molekule amineksila. Utječu na matične stanice (stvaraju optimalne uvjete za to), doprinose povećanju elastičnosti, fleksibilnosti kovrča, sprječavaju učvršćivanje kolagena na vlasištu;
  • sp94. Prodire duboko u korijenje niti, pruža im energiju za učinkovit rast;
  • arginin, koji aktivira cirkulaciju krvi u vlasištu, zbog čega folikuli dlake dobivaju sve potrebne hranjive tvari. Kosa postaje gušća, ljepša, svilenkasta, dobiva sjaj;
  • vitamini skupine B i PP, koji imaju jednak blagotvoran učinak na kosu kao arginin;
  • termalna voda iz mineralnih izvora;
  • aromatične tvari.

Ampule Vichy ne sadrže parabene - tvari koje izazivaju alergijsku reakciju.

Kako bi se spriječili osipi na vlasištu, važno je primijeniti lijek u ispravnoj dozi, koristeći poseban aplikator koji je dio lijeka. Aplikator je izrađen od bijele bronce i stoga ima rashlađujući učinak. Također provodi masažu glave, ravnomjerno raspoređuje tekućinu kapsula po cijeloj duljini kose.

U kojim se slučajevima primjenjuje

Lijek se preporučuje za upotrebu kada su se pojavili takvi problemi:

  • ako je kosa postala tanka, oslabljena;
  • gustoća niti je značajno smanjena;
  • ako su pramenovi počeli snažno ispadati;
  • kosa je oštećena zbog korištenja električnih uređaja protiv nje;
  • ako lojne žlijezde na glavi izlučuju puno masnoće koja narušava ljepotu i zdravlje niti.

Glavni razlozi koji izazivaju probleme s kosom su:

  • mono-dijeta, zbog kojih dolazi do nedostatka željeza u ljudskom tijelu;
  • učinak mraza ili vrućine na kosu (ne možete hodati bez pokrivača ni ljeti ni zimi);
  • hormonalna neravnoteža;
  • uzimanje antidepresiva, kontracepcijskih lijekova;
  • teški stres;
  • smanjen imunitet;
  • zarazne formacije na koži glave;
  • slaba opskrba folikula kose.

Troškovi

Ampule Vichy koštaju oko 5000 rubalja. Možete ih kupiti na web stranicama specijaliziranih internetskih trgovina..

Jedno pakovanje sadrži 28 ampula, što je dovoljno za 3 mjeseca korištenja.

kontraindikacije

Proizvod za rast kose ne mogu koristiti osobe mlađe od 18 godina.

Vijeće. Svima koji su dostigli ovu dob preporučuje se redovito korištenje ampula kako bi kosa bila gusta i lijepa. To se posebno odnosi na one koji imaju povučenu ili premještenu liniju kose.

Pravila prijave

Preporuča se koristiti proizvod na ovaj način:

  • ako kosa ispada, ali umjereno, za šest mjeseci možete koristiti samo 3 ampule tjedno, šest mjeseci;
  • ako kosa snažno ispada, tada u roku od 6 tjedana trebate koristiti kapsule dnevno.

Kako nanijeti proizvod na pramenove:

  1. Otvorite poklopac mono ampule.
  2. Na aplikator stavite brončani vrh.
  3. Stisnite proizvod s kapsulom na vlažne niti.
  4. Pomoću aplikatora izmasirajte sadržaj kapsule u kosu, a zatim ne perite kosu. Nemojte biti lijeni izvršiti masažu glave, to će pojačati učinak lijeka, ojačati kovrče i ubrzati njihov rast.

Prije i poslije fotografija

Učinak od upotrebe

Uz sve pozitivne aspekte Vichy ampula, korisnici ocjenjuju njihovu učinkovitost dvosmisleno. Neki pišu laskave kritike kada počinju koristiti takav alat. Ljudi pišu da u ampulama nema boja, sadržaj miriše dobro, dobro se pjeni.

Nakon 3 tjedna, već se primjećuju prvi pozitivni rezultati:

  • kosa prestaje ispadati;
  • kosa značajno raste;
  • niti postaju guste, bujne;
  • bilo koji styling je jednostavan i jednostavan.

Djevojke također pišu da su se nakon prestanka korištenja ampula ponovo pojavili problemi s kosom, jer hranjive tvari više nisu dospijevale u folikule dlake. Zbog toga se cirkulacija krvi u vlasištu pogoršala i kosa nije rasla. Međutim, to nije zbog kvalitete lijeka, već zbog hormonskih poremećaja u ljudskom tijelu koje ga koristi..

Pažnja! Prije nego što ga kupite, trebali biste se obratiti trikologu, proći temeljit pregled kod endokrinologa kako biste saznali stanje vašeg hormonskog zdravlja.

Prednosti i nedostatci

Iz navedenog proizlazi da Vichyjev lijek ima sljedeće glavne prednosti:

  • potiče protok krvi, opskrbu hranjivim tvarima u folikulu dlake;
  • poboljšava strukturu kovrča;
  • niti ne prestaju ispadati;
  • aktivira se rast kovrča;
  • probudi uspavane folikule kose;
  • promiče ponovni rast niti u slučaju kada se formiraju ćelavi flasteri;
  • vraća elastičnost vlasišta;
  • zadebljava osi za kosu;
  • daje kosi snagu, svilenost, prirodan sjaj, zdrav izgled;
  • čini pramenove poslušnima;
  • obdarava kovrče vitalnošću;
  • daje kosi njegovan izgled;
  • prvi rezultati su uočljivi nakon 3 tjedna.

Glavni nedostatak ovog lijeka je njegova visoka cijena, a zapravo u mnogim slučajevima jedan tijek liječenja nije dovoljan. Međutim, ona ispunjava očekivanja osobe koja ga koristi..

Pažljivo slijedeći upute za uporabu Vichy kapsula, za oko mjesec dana možete postići pozitivan rezultat. Za veću učinkovitost, proizvođač preporučuje upotrebu cijele linije Vichy Dercos.

Prema recenzijama djevojaka koje su isprobale lijek na sebi, kosa im je porasla za 8-10 cm u samo 30 dana, no ipak preporučujemo korištenje kapsula najmanje 6 mjeseci, a tek onda procjenjujemo učinkovitost lijeka. Uostalom, puno ovisi o zdravlju unutarnjih organa, nasljednoj predispoziciji, kao i o individualnim karakteristikama osobe. Pročitajte i o ampulama Dikson Polipant, pogodne su i za poticanje rasta kose.

Nudimo nekoliko učinkovitih načina za ubrzanje rasta kose kod kuće:

Korisni videozapisi

Borba protiv gubitka kose.

Proračunski vitamini za rast i obnavljanje kose.

Vichy Densi Solutions: još jedan marketinški splet ili linija zaista djeluje?

zdravo!

Ne tako davno, Vichy je lansirao novu paletu proizvoda za kosu za kozmetičko tržište.


Linija Densi Solutions dizajnirana je za povećanje volumena kose, povećanje gustoće i vraćanje strukture duž duljine.

Zvuči primamljivo zar ne? Jedan od razloga zašto ne pokušavam kupiti lijekove protiv gubitka dlake itd. Jest taj što takvi lijekovi ne brinu o duljini i moraju istodobno koristiti 100.500 linija da bi ubili dvije ptice jednim kamenom. Raspon Densi Solution usmjeren je na najvažnije "bolove" svih djevojaka, a to su rast, prestanak gubitka i briga o duljini.

Želim staviti aromu u poseban stupac, jer svi proizvodi imaju iste.

Aroma je svijetla, svježa, intenzivna i vrlo sočna. Prvo što čujete je đumbir, malo začinjen i istovremeno vrlo sladak. Limunska trava je teško uočljiva, ali menta, po mom mišljenju, djeluje kao pufer i omekšava đumbir. Štoviše, menta nije bujna metvica, već nježna i slatka.

Ta se aroma osjeti na kosi, ali nije tako svijetla, vrlo je slaba i nema traga..

Vichy Densi-Solution šampon za zadebljanje za tanku i slabu kosu

Šampon Densi-Solutions namijenjen je stanjivanju i stanjivanju kose. Šampon jača i skuplja vlakna kose, povećava masu kose, vraća volumen i zdrav izgled kosi.

250 ml boca. Napravljen je od tamno smeđe prozirne plastike.

Raspršivač je dizajniran kao pumpa. Odlično djeluje, meni su dovoljne dvije slavine. Otvara se i zatvara okretanjem u stranu.

Konzistencija, boja:

Šampon ima prilično gustu konzistenciju. Boja žuta, prozirna.

AQUA / VODA - Voda,
SODIJSKI LAURETNI SULFAT - površinski aktivna tvar,
COCAMIDOPROPYL BETAINE - meko površinski aktivno sredstvo,
SODIJSKI LAURILNI SULFAT - površinski aktivna tvar,
LAURETH-5 karboksilna kiselina - površinski aktivna tvar,
AMINOPROPIL TRIETHOXYSILANE - sastavni dio koncerna L'Oreal, koji se koristi u proizvodima za volumen kose, popunjava praznine na oštećenoj kosi.
AMODIMETIKON - silikon,
C11-15 PARETH-7 - emulgator,
CARAMEL - boja,
KLORFENESIN - konzervans,
CITRNA KISELINA - konzervans, stabilizator,
DISODIUM EDTA - antioksidans,
GERANIOL - parfem,
GLYCERIN - emulgator, emolijentna komponenta,
HEXYL CINNAMAL - parfem,
ISOEUGENOL - parfem,
LAKTNA KISELINA - konzervans,
LAURETH-9 - masni alkohol, umiruje kožu,
LIMONENE - parfem,
LINALOOL - parfem,
MENTHA PIPERITA ULJE - ulje peperminta,
MENTHOL - antiseptik, tonovi,
PEG-55 PROPYLENE GLYCOL OLEATE - emulgator,
PEG-60 HIDROGENIRANO ULAZNO ULJE - emulgator,
PHENOXYETHANOL - konzervans,
PIROCTONE OLAMINE - konzervans,
POLIKVATERIJUM-67 - filmski bivši,
PPG-5-CETETH-20 - ublaživač,
PROPILEN GLIKOL - konzervans,
RHAMNOSE - Parfemska komponenta, zadržava vlagu, popravlja aromu, pomlađuje i njeguje kožu, ima učinak protiv starenja.
SALICILNA KISELINA - konzervans,
SODIUM KLORID - stabilizator,
SODIUM HIDROXID - stabilizator,
SORBNA KISELINA - konzervans,
TOCOPHERYL ACETATE - antioksidans,
TRIDECETH-12 - emulgator,
PARFUM / FRAGRANCE - parfem.

Moji dojmovi:

Šampon se pokazao vrlo pristojnim. Dva poteza pumpe dovoljna su za moju kosu. U samo nekoliko sekundi usitnjava se u gustu kremastu pjenu. Kosa savršeno ispire. Kad se isperu, praktički se ne zbunjuju, ostaju vrlo glatki i klizni na dodir.
Nakon sušenja dio količine se pojede, ali nije kritičan. Kosa na krajevima je malo zapetljana, krajevi postaju suhi na dodir. Sjaj je prisutan, ali samo na blago oštećenoj kosi.

Šampon je trajao 1,5 mjeseca svakodnevne upotrebe.

Vichy Densi-Solution obnovljivi balzam za tanku i slabu kosu

Densi-Solutions balzam zadebljava i popravlja prorjeđenu kosu. Redovitom upotrebom vaša će kosa postati gušća, gušća i jača¹. Dercos Densi-Solutions balzam za zadebljanje povećava masu kose. Jača i skuplja vlakna kose uz svaki nanos, daje kosi volumen i zdrav izgled.

Balzam je pakiran u bijelu kartonsku kutiju. Kutija sadrži sve informacije o proizvodu.


Unutar je cijev od 150 ml, napravljena od meke bordo plastike.

Zglobni poklopac, bez problema se otvara / zatvara.

Konzistencija, boja:

Bijeli balzam ima prilično gustu, ali istovremeno laganu i bez težine konzistencije.

VODA - voda,
HIDROXIPROPILNI STOLČNI FOSFAT - regulator viskoznosti.
GLYCERIN je emulgator. Umirujuće, zaštitno, hidratantno djelovanje.
QUATERNIUM-87 - Emulgator, emolient, antistatik,
STEARYL ALCOHOL - Emollient komponenta, zgušnjivač,
BEHENTRIMONIJEV KLORID - emolient, antistatik,
CANDELILLA WAX - filmski prijamnik, stabilizator,
CAPRYLYL GLYCOL - Stabilizator. prezervativ.
CETYL ESTERS - komponenta za omekšavanje,
GERANIOL - parfem,
HEXYL CINNAMAL - parfem,
ISONONYL ISONONANOATE - parfem, antistatik,
ISOPROPIL ALKOHOL - konzervans,
IMONENE - parfem,
LINALOOL - parfem,
MENTHA PIPERITA ULJE - ulje peperminta,
MENTHOL - antiseptik, tonovi,
2-oleamido-1,3-oktadekanedio 1 - otapalo,
PHENOXYETHANOL - Konzervans,
PROPILEN GLIKOL - konzervans,
RHAMNOSE - Parfemska komponenta, zadržava vlagu, popravlja aromu, pomlađuje i njeguje kožu, ima učinak protiv starenja.
SODIUM HIDROXID - stabilizator,
TOCOPHERYL ACETATE - antioksidans,
PARFUM - parfem.

Moji dojmovi:

Začudo, svidjelo mi se kondicioniranje, ali ipak se pokazalo da je malo slab za moje krajeve.

Nakon nanošenja, kosa postaje mega klizava i gusta, osjećate se njegujući. Ali da bih postigao željeni učinak, moram nanijeti dvostruku porciju balzama, tj. više nego obično. Nakon sušenja kosa ostaje meka, postoji blagi sjaj, gustoća, ali krajevi i dalje nisu dovoljni, ostaju suhi i malo zapetljani. Općenito, pogled nije čak ništa.

Primijetila sam i jednu osobinu, ako balzam dođe na vlasište, počne se malo peći. Najvjerojatnije je taj učinak posljedica ulja peperminta i mentola u sastavu.

Balzam je brzo završio, kada se koristi 3 puta tjedno, razvlačila sam ga 1,5 mjeseci.

Vichy Densi-Solutions serum za rast i mršavljenje kose

Denso-Solutions Serum dizajniran je za prorjeđivanje i stanjivanje kose. Intenzivno djeluje na korijenje, probudi uspavane folikule i tako potiče rast nove dlake.

Bočica seruma pakirana je u malu bijelu kartonsku kutiju. Sama bočica je prilično minijaturna, svega 100 ml. Napravljen od guste tamno smeđe plastike.

Raspršivač je prikladan. Serum se daje u obliku moćnog mlaza, koji pomaže u liječenju samo dijelova.

Postoji i zaštitna zaštita od slučajnih klikova.

Konzistencija, boja:

Serum je čist i vrlo sličan vodi. Nije ljepljiva, nije masna, ne ostavlja trag iza sebe.

ALKOHOL DENAT. - denaturirani alkohol, otapalo,
AQUA - voda,
DIETHLLUTIDINAT - tajanstvena molekula - stemoksidin,
CITRAL - aroma, antiseptik,
ETHYL ESTER PVM / MA COPOLYMER - Učvršćivač za kosu, bivši film, antistatičko djelovanje,
GERANIOL - parfem,
HEXYL CINNAMAL - parfem,
ISOEUGENOL - parfem,
LIMONENE - parfem,
LINALOOL - parfem,
MENTHA PIPERITA ULJE - ulje peperminta,
MENTHOL - antiseptička, tonička komponenta,
RESVERATROL - antioksidans, Jača zidove krvnih žila, povećava elastičnost kože.
RHAMNOSE - Parfemska komponenta, zadržava vlagu, popravlja aromu, pomlađuje i njeguje kožu, ima učinak protiv starenja.
TOCOPHERYL ACETATE - antioksidans,
PARFUM - parfem.

Stemoksidin 5% je patentirana molekula s klinički dokazanom učinkovitošću. Stvara optimalne uvjete za rast nove kose.

Resveratrol - snažni antioksidans koji potječe iz Reinutria japonica, sprječava oštećenje slobodnih radikala na vlasištu i pojačava djelovanje Stemoksidina.

Moji dojmovi:

Serum je temeljni proizvod ove linije. Ali djeluje li to?

Serum sam nanijela na kosu odmah nakon tuširanja. Nakon nanošenja, koža je bila blago vruća. Nakon sušenja kosa nije izgubila volumen, nije se mastila i nije im se dogodilo ništa strašno. Na koži nije bilo svrbeža, peruti itd., Iako sam bio zabrinut, jer alkohol u sastavu dolazi prvi.

Koristim serum već dva mjeseca. Bila sam glupa, naravno, i nisam mjerila rast kose, ali izvukla sam jednu kosu s vrha glave da bih je usporedila na kraju tečaja.

Tijekom tog razdoblja nisam uzimala vitamine, nisam koristila maske za rast kose i čak sam se uspjela razboljeti. Sve to u odjeljku nema vrlo povoljan utjecaj na stanje kose. Ali tijekom razdoblja upotrebe, moj se gubitak primjetno smanjio. Kosa mi naravno nije prestajala napuštati glavu, ali prestala je puhati od bilo kakvog daha vjetra ili dodirivanja češlja. Ako sam ranije nakon tuširanja izvadio prilično velik pramen kose s mreže, sada se tačno smanjio za 3-4 puta.

Ne mogu reći ništa o povećanju broja dlaka i rastu, jer uvijek se na mojoj glavi druže ljepljivi ljudi, a ovaj šiljasti podlanka primjećuju svi

Ali, usitnit ću riječ o gustoći. Kao što sam već napisao, na početku tečaja sam nemilosrdno iskidana iz krune njene kose. Ne znam na što sam računao, ali kao rezultat toga, kosa povučena na kraju tečaja pokazala se malo gušćom. Ovo me stvarno jako iznenadilo. Iako ne razumijem kako se to dogodilo, jer su sve aktivne tvari na kraju popisa, kozmetika je gotovo nemoguće prodrijeti u korijen kose. Dakle, u ovom serumu postoji neka magija..

Općenito, linija nije ni loša. Da budem iskren, nisam prijatelj s brendom Vichy ni u pogledu njege kože, ni u pogledu njege kose. Prije je bilo pokušaja, ali svi su bili neuspješni. Ali raspon Densi Solutions nije prošao loše, čak sam se iznenadio.

U početku nisam primijetio učinak, a zatim sam usporedio fotografije prije i nakon nanošenja i bio impresioniran. Sveukupno izgledaju bolje i sjaje.

Bio sam zadovoljan linijom Densi Solutions iz Vichyja. Da, postoje mane, ali mislim da ih možete susresti samo ako je kosa jako oštećena.

Pregledi o gubitku kose i složenom djelovanju za žene - vichy dercos aminexil klinički 5

Lijek je izvrstan, preporučuje ga vrlo dobar triholog - djeluje!
Ali ovaj put sam jako razočaran radom Šminkera, čekao sam narudžbu oko 2 tjedna, zvao sam call centar 4-5 puta i napokon sam čekao, hvala!)

Oksana, svakodnevno radimo na pružanju kvalitetne usluge i radujemo svojim kupcima. Iskreno nam je žao što ste naišli na negativnu uslugu i što vam je, s pravom, pokvarilo iskustvo kupovine. Vaši su komentari u cijelosti proslijeđeni šefu službe za dostavu. Iskreno se nadamo da se u budućnosti nećemo razočarati..

Odjednom se ispuni zli dan serije (kapsule, šampon i regenerator), tako da znam da sam stekao vipadinnyu i "probudio cijepanje vlasi". Cijena je jedan u nizu kozmetičkih proizvoda s poboljšanom učinkovitošću!

Dobio sam ga krajem ožujka, jer Htjela sam riješiti problem s ćelavim mrljama, plus što mi se kosa doista prorijedila.
Koristim ga 1-2 puta tjedno, nakon darsonvala. Kosa je malo masna, ali uvijek je perem svaki drugi dan.
Potpuno nova pahulja pojavila se na ćelavim mrljama, kojih dugo nije bilo.
Definitivno ću ga kupiti kao učinkovito profilaktičko sredstvo.

Pitannya zastupniku marke. Kako je moguće da je to moguće za jedan dan koji dolazi? A također i šamponom iz cijele serije.

Catherine, dobar dan! Indikacija prototipa za razdoblje trudnoće ili tijekom razdoblja dojenja nije. Vichy kozmetika je apsolutno hipoalergena i označena je kao usporavanje za dugotrajno konzumiranje, tako da ingredinti ne troši majčino mlijeko u krvotok. Dyakuêmo tebi!

Dobro jutro) Pitanje za predstavnika marke. Može li čovjek koristiti ove ampule? Sastav ampula za žene i muškarce je isti! U čemu je onda razlika? samo u mirisu?

Christina, dobar dan! Za muškarca preporučujemo korištenje Dercos Aminexil Clinical 5 protiv ispadanja kose i složeno djelovanje za muškarce. Glavni aktivni sastojci su identični, glavna razlika je u dodatnim sastojcima, ženske ampule sadrže vitamine PP i B6, koji kosu zasićuju potrebnim hranjivim tvarima, obnavljaju je iznutra i učini vas jačim. U sastavu muškaraca, kofein, koji pojačava mikrocirkulaciju krvi u vlasištu. Preporučujemo korištenje ovog proizvoda u kombinaciji s Dercos šamponom za toniranje za muškarce. Hvala ti!

Uzeo sam ga ne na web stranici, već u ljekarni. kako je propisao triholog za difuzno ispadanje kose (kosa leti već godinu dana, 200 kom. na dan). Počeo se koristiti od kraja veljače 3 puta tjedno. Trenutno, nažalost, nema promjena. Koristim dalje.
PS bez preporuke / bez nadzora trihologa (dermatologa) bolje je ne propisivati. mogući sindrom povlačenja.

  • svi odgovori (2) ⌄
  • sakriti ⌄

Natalia, hvala na odgovorima! U slučaju intenzivnog gubitka, intenzivni tečaj je 1 doza dnevno, svaki dan tijekom 6 tjedana. Nanesite na suho ili vlažno vlasište pomoću aplikatora. Ne zahtijeva ispiranje vodom. Preporučujemo upotrebu u kombinaciji s Dercos šamponom za toniranje s aminexil-om protiv gubitka kose. Zdravlje i ljepota za vašu kosu!

Natalia, probaj ampule Yves Rochera. Preporuči. Ale vzagal u takvom vypadu treba uzeti sat vode i vitamini !! Rezultat će biti izvrstan! Problem je očito interni.

Kupila sam tsei, sve je dobro, kosa mi je postala manje od vipadata. A ako ga stavim na kosu, onda lagano stavljam toplinu na glavu. I to je lako popraviti. Chi mohe uzmi plijen?

Cijena raste skokovima i granicama (((((
užas
sve više i skuplje

Pitanje za marku. Može li se ovaj lijek koristiti tijekom trudnoće?

Alena, da, nema kontraindikacija za uporabu tijekom trudnoće.

Vishy kozmetika vrlo je učinkovita za šampone i dekorativnu kozmetiku. Svima preporučujem šampone i ampule. Stvarno, kosa prestaje ispadati tko ima problema.

Lijek se savršeno uklapa. Koristi se 6 tjedana svaki dan prije spavanja. U 3. tjednu kosa je uglavnom poslana da ispada.

Kupila sam ovaj lijek kako mi je propisao liječnik, koristila sam gotovo cijelo pakiranje, koristila sam ga svaki dan, bočicu sam podijelila na 2 dana, mjesec dana rezultat je slab - kosa mi je počela manje ispadati, ali ne znam u čemu je zasluga ovog lijeka ili vitamina koje sam pila paralelno. U svakom slučaju, nakon preporuke liječnika, nakon ovih ampula, kupit ću koncentrat za povećanje gustoće kose
Vichy Dercos Densi-Solution koncentrirana njega za masu kose - neka vidi što će se dalje dogoditi. Hvala vam trgovina, sve je brzo i cijena je lijepa.

Elena, hvala na odgovorima. Trebate koristiti 1 dozu dnevno, ne trebate je dijeliti na pola ujutro / navečer. Najvjerojatnije zbog nepravilne primjene, ne vidite rezultat..

Nakon upotrebe 12 ampula, pojavilo se suho vlasište, svrbež, perut. Nisam očekivao takve rezultate od takve marke..

Lyudmila, hvala na odgovorima. Za savjet se obratite trichologu.

Toliko sam zahvalna na meni da sam se pokazala potpuno bezkorisnim, zajedno sa šamponom, maskom i kondicionerom iste serije. Ochíkuvala shche dovgo po završetku tečaja, to sve marno.
Virishila je napisala poruku, ali nisi je dobila.
Skoda vitrachnikh kosht_v. Nema bradavica.

Oleksandra, dyakuumo za vidguk. Da pojasnimo, da li lasice, istodobno vikoristovuyu vykoryvuyut ampule? Aminexil je lišen ampula i šampona. Dyakuєmo

Triholog je napisao. Na područjima koja pokreću AGA, lijek uopće nije djelovao. Područja s difuznim padom imaju minimalan učinak.
Ne deblja se Pipeta iz kompleta je nezgodna, ja koristim mine iz drugog alata.

Tako. Proizvod sam koristila dva mjeseca (prvi - dva puta dnevno, drugi - jednom dnevno) kako mi je propisao triholog.
Imao sam manjih problema s time da je kosa prebrzo došla do faze propadanja.
Na kraju ne znam kakvo je rješenje bilo problema, ali koristio sam se samo ovim alatom. Možda je masaža glave djelovala više;) Ovdje ne možete pogoditi.
Općenito, prvog mjeseca kosa je postala puno jača, u drugom mjesecu je počela ispadati gotovo kao i prije, ali po završetku tečaja opet minimalno (za mene) pada.
Stoga vjerujem da se alat nosio sa svojim zadatkom..

Koristi se zajedno sa šamponom. Nakon trotjednog tečaja, gubitak se smanjio za oko 30%. Da budem iskren, očekivao sam veći učinak za takvu cijenu. Možda bi se tečaj trebao ponoviti.
Nova kosa nije u industriji, ali to ne navodi proizvođač. Imam slab temporalni režanj, a kosa je bila super fina i kovrčava. Nakon tečaja, oni su se zgusnuli, izravnali i počeli rasti.
Vlasište se osjeća bolje, lagano crvenilo i ljuštenje nestaju.
Lijek je vrlo lagan, stvarno ne masti, pa ga možete sigurno koristiti ujutro nakon pranja kose.
Fotografija nakon nanošenja. Nažalost, šminka vam ne dopušta da pričvrstite dvije.
Zaključak: Ne očekujte čudo. Ovaj lijek će utjecati na intenzitet gubitka vaše kose i oživjet će vašu kosu, ali neće povećati konjsku grivu. Ako je problem gubitka kose nastao zbog faktora poput stresa, AGA ili hormonalne neravnoteže, lijek neće pomoći. Trebate ići liječniku.

Hvala ti dobro. vikoristova je bila jedno pakovanje, rezultat je tukao ovdje u mjesec dana, kosa nije prestala vipadati, ali vipadinnya se značajno promijenila, plus sat vremena vikorystannya je pospremala masnoću, ali je šteta da se masnoće prestanu.

ampule čiste. rezultat je, ali nje traži zahtjev vikoristovuvati za znakove lykara i u složenim licuvanjima.

Vrlo cool ampule. Pomažu 100%. Dugo sam ga uzimao. Kad su još 400 UAH. Treba ga koristiti zajedno sa šamponom iz iste serije. Definitivno savjetujem.

Zasib divy. U 3 sata pojavilo se puno novih vlasi, sa samo jednim pakiranjem. Kosa nije masna. Pislya dvije tisuće, prekidam ponavljam kurs.

Ampule za kosu vichy recenzije

Gubitak kose može biti povezan s velikim brojem čimbenika: stresom, ekologijom, prehranom, hormonskim promjenama (na primjer, nakon porođaja i tijekom menopauze), sezonskim slabljenjem tijela. Ponekad se problem koji je nastao može pogoršati nepravilnom njegom - pretjeranom uporabom proizvoda za styling, vrućim alatima, čestim mrljama.

Stručnjaci laboratorija VICHY po prvi put su utvrdili da je za rješavanje problema gubitka kose potrebno djelovati ne samo na korijen kose, već i na vlasište, koje se može oslabiti pod utjecajem negativnih vanjskih i unutarnjih čimbenika. AMINEXIL INTENSIVE 5 prvi je složeni proizvod koji djeluje na svim razinama: na korijenu kose, vlasištu i vlaknima, pomažući u efikasnoj borbi protiv gubitka kose.

Razina korijena kose:

AMINEXIL 1,5% - sprečava stvrdnjavanje kolagena na ustima folikula dlake, održava tkiva mekanima i elastičnim. To jača fiksaciju kose u vlasištu i usporava gubitak kose..

ARGININ - potiče mikrocirkulaciju krvi i poboljšava prehranu folikula dlake.

Razina vlasišta:

OCTEIN [PYROKTONE OLAMIN + VITAMIN E COMPLEX] - inovativno otkriće VICHY Laboratories - ima antimikrobni i umirujući učinak na vlasište kako bi se borio protiv utjecaja negativnih vanjskih čimbenika.

MINERALIZACIJA TERMALNE VODE VICHY - povećava zaštitne funkcije vlasišta, pomažući mu da izdrži učinke agresivnih čimbenika.

Razina osovine kose:

SP94 - pruža njegu kose od samih korijena.

VITAMINI PP / B6 - zasitiva kosu esencijalnim hranjivim sastojcima

tvari, obnavljaju ih iznutra i čine ih jačima.

Umjereni gubitak: jedna pojedinačna doza dnevno, 3 pojedinačne doze tjedno najmanje 6 tjedana (tečaj = 1 paket x 21 pojedinačna doza)

Intenzivno prolijevanje: jedna pojedinačna doza dnevno tijekom 6 tjedana (tečaj = 2 paketa x 21 mono doza).

AMINEXIL INTENSIVE 5 treba nanositi ravnomjerno na razmake na čistu, suhu i vlažnu kosu ujutro ili navečer.

Uz prikladan aplikator za masažu, proizvod se lako distribuira po cijelom vlasištu.

Da bi se postigla maksimalna učinkovitost, važno je koristiti 1 cijelu monodozu odjednom..

Dokazano učinkovit protiv gubitka kose u roku od 6 tjedana. Klinički dokazana učinkovitost pod dermatološkom kontrolom.

Djelotvornost dokazana kod muškaraca:

91% manje gubitka kose nakon tuširanja.

89% manje gubitka kose tijekom dana.

Optimalna prenosivost. Hypoallergenic. Bez parabena.

Ispituje se na osjetljivom vlasištu.

Vichy DERCOS Aminexil SP94

  • Indikacije za uporabu
  • Obrazac za puštanje
  • Sastav

Vichy DERCOS Aminexil SP94 - lijek protiv gubitka kose za žene.
Aminexil SP94 sadrži AMINEXIL 1,5% koji se bori protiv zbijanja kolagena oko korijena kose kako bi se održala mekoća i elastičnost tkiva i pojačala fiksacija kose u vlasištu. Molekula SP94 0,10% potiče rast zdrave i jake kose.
Rezultat - nakon 3 tjedna primjene, gubitak kose usporava (79%).
Kosa je ojačana (78%). Kosa je mekana na dodir (88%).
Gubitak kose prestaje nakon 6 tjedana primjene (79%). Kosa dobiva volumen (71%).

Indikacije za uporabu

Vichy DERCOS Aminexil SP94 primjenjuje se protiv gubitka kose.

Način primjene:
Uzmi monodozu.
Bez skidanja zaštitne kapice, privijte aplikator, okrećući ga dok ne klikne.
Nanesite na vlasište, odjeljak po poglavlje.
Masaža. Ne ispirati vodom. Uzimajte 1 dozu dnevno, 3 doze tjedno najmanje 6 tjedana.

Za liječenje kose Vichy - recenzije

Za liječenje kose

Za Vichy tretman za kosu 4. kolovoza 2013

Već dugo vremena koristim ampule protiv gubitka kose Vichi. Patio sam od ovog problema cijeli život, što nisam pokušao. Smatram da je ovo sredstvo jedno od najboljih. Jedna ampula dovoljna je za nanošenje na cijelo vlasište. Kosa nakon upotrebe ne izgleda masna kao nakon nanošenja drugih proizvoda. Ali učinak je vrlo teško pratiti, jer za njegu kose koristim i razne profesionalne kozmetičke postupke. Ali mislim da su ampule iz Vichi najbolje za rješavanje problema gubitka kose. Samo imajte na umu da se isti proizvod ne može stalno koristiti jer se kosa navikne i prestaje reagirati. Bolje promijenite sredstva za njegu. Na primjer, izmjenjujem ampule Vichi s ampulama Collistar i Faberlic. Također dobro znači.

Komentari Je li recenzija korisna? Da 11 Ne 2

Za Vichy tretman za kosu 15. svibnja 2012

Vichy ampule za kosu izvrstan su lijek.

Doista pomaže. Počeo sam dobivati ​​alopeciju na mjestima. nakon dva načina primjene na ovom mjestu jež je dlaka narasla. Kosu skupljate u konjski rep, novi se strše odozgo, poput krune. Tako pomaže! Šteta samo što kosa postane jako dobra. meka, volim kad je kosa tvrda.

Ampule za kosu Vichy Aminexil pro - recenzije

Negativne recenzije

Dakle, bit ću kratka. Kosa mi je počela ispadati u jednom trenutku prije 2 godine, to je za mene bilo veliko iznenađenje (Nakon tjedan dana trčanja po liječnicima, ispostavilo se da imam problema sa štitnjačom, a gubitak je najvjerojatnije hormonski. Tijekom ove 2 godine isprobao sam mnoge narodne lijekove - ulje od burdoka, senf maske itd. Nisam vidio poseban efekt ni od čega, a onda sam iznenada u prostranosti ireccomenda naišao na Vichy Aminexil Pro. I zaista su recenzije bile vrlo dobre, i poštujem tvrtku jer sam upoznat s mnogim proizvodima za lice od serija Vichy Normaderm. (u jednom trenutku bio je zadovoljan njima)

Početkom rujna prikupio sam svoj teško zarađeni novac i od ljubazne tete u ljekarni uzeo sam ta dva paketa čudotvornog lijeka. Teta me uvjerila kakav je lijek lijek imao, kažu, klijenti kupuju 3 pakiranja svake godine, a niti jedan kos u kupaonici. Budući da tečaj traje 6 tjedana po ampuli dnevno, a u paketu je 12 ampula, a nakon jednostavnih operacija prostirki, možete izračunati da će vam trebati 3,5 paketa ili 1 paket za 12 i 1 za 30. Ljekarna nije bila na 30, pa sam kupila 2 * 12)

Potrčao sam kući i počeo raditi sve gore navedeno u uputama. Neke djevojke pišu da ampule dijele na 2 pristupa, ali ja sam strogo slijedio upute i koristila 1 dnevno. Konzistencija je tekuća poput vode i jako miriše na alkohol. Ali dozator je nešto. zaljubio sam se

Dakle, nakon 3 dana trebao se pojaviti prvi rezultat, ali nažalost nije, ali nisam odustao. S vremenom sam shvatio da ampule isušuju moju već suhu kosu. Trebalo je 19 dana i ampula, ali rezultat nikad nisam vidio. ((

Pokazaće da će cijeli tečaj iznositi oko 120 dolara, ali ne vidim smisao u tome.

Jako sam razočaran. Od sebe ne preporučujem proizvod, iako je to čisto individualna stvar

Želim napisati recenziju o ampulama vichy, od gubitka kose. Općenito, upisao sam tečaj za dva mjeseca. Istegnuta upotreba ampula 2 mjeseca. Učinio to za nekoliko dana. Za krajnju liniju, što mogu reći. Pa ništa. Koristila sam ih za uzgoj. Nije bilo rasta. Jedino mi se svidio miris, ali sigurno ne za sve. Vjerujem da ne bih ništa izgubio da ih uopće nisam upotrijebio. Šteta što sam potrošio toliko novca. Ali u divljini interneta našao sam sprej koji bi navodno trebao učiniti isto. Kao i vichy ampule. Belita Viteks firma. Sastav je gotovo identičan, a miris isti !! ali košta nekoliko puta jeftinije. Općenito, sad sam prešao na ovaj sprej, isprobat ću ga. usput, vichy ampule nisu djelovale na kvalitetu kose.

Koristio sam samo 3 ampule, ali to mi je bilo dovoljno. takve gluposti! takve odvratne! i ovaj šampon je njihov dar! ovo je leteći užas! općenito, činjenica je da se nakon korištenja 2. ampule, mala glava osušila, također počela češljati, ali možete zatvoriti oči na ovo - najgore je što korijen kose postala je bijela, kao prije kad ispada, već smeđa kao da je izgorjela i miriše na spaljeno. kakva je to hnya. i sad ne koristim ove ampule, ali vidim ove ampule tako da korijenje moje kose i dalje izgara..

Iskreno, kosa mi se uvijek penjala. Ali jednog dana počeo je ispadati samo katastrofalno. Pramenovi kose mogli su se pronaći svugdje: na krevetu, odjeći, u kupaonici nakon pranja, pramenovi kose bili su skriveni čak duboko, duboko ispod sofe (što su tamo radili i kako su se tamo našli, za mene je još uvijek tajna). Pa, naravno, moj laminat je ukrašen lepršavim dlakavim prostirkama..

Vitamini, narodni lijekovi, maske i gargulje - nema učinka. Prijateljica sa sličnim problemom savjetovala je Vichyjeve ampule, što joj je jednom pomoglo. Sada ih je koristila drugi put, rekla je da su prvi rezultati postali vidljivi nakon nekoliko tjedana nakon početka upotrebe. Usput, koristila je jednu bočicu 2 ili čak 3 puta.

Da bih proslavio, kupio sam ovaj "čudotvorni" lijek za suludu svotu novca, općenito 3100 rubalja za 18 ampula. Da budem iskren, potpuna vjera u budući rezultat u potpunosti je prigušila glas žabe, koji me je u početku zaista želio zgnječiti. Koristio sam cijelu ampulu, ponekad i 2/3 ampule dnevno. Mogla bih propustiti jednom ili dva puta tjedno.

Prošla su 2 tjedna. Do ovog trenutka želio sam vidjeti barem neke pozitivne pomake, ali nije bilo promjena. Čini se da je vrijeme za razmišljanje? Ali ne, činilo se da autor svakog dana zajedno s kosom gubi zdrav razum. I otišla sam u ljekarnu po Vichy Derkos šampon. O njemu

zasebna recenzija. Sad sam kosu oprao šamponom, a zatim je razmazao ampulama.

Trebalo je još 2 tjedna (ukupno 4 tjedna korištenja ampula i 2 tjedna šampona). Razumijem da u paketu piše o tijeku liječenja od 6 tjedana. No, ima li smisla kupiti novo pakiranje ampula? Sami prosudite prema dostupnim rezultatima.

Fotografija prikazuje kosu sakupljenu nakon pranja (nakon mjesec dana korištenja ampula). Imam prilično kratku kosu, do 12 cm. Nisam bio previše lijen, izbrojao sam broj - više od 240 vlasi u jednom pranju (s svakodnevnim pranjem, kakav je osjećaj? Štoviše, one ispadaju ne samo tijekom pranja, kosa se uglavnom samo raspada).

Srećom, moj se zdrav razum i dalje uključio i NIKADA više nikada neću kupiti ovaj alat! Kao i bilo koja druga Vichy kozmetika! Nije li to skupo, jer za liječenje trebate potrošiti najmanje 6.200 rubalja, i to samo za ampule. I daljnje održavanje rezultata? Ako uopće utječu na vas.

Nažalost, savjetovat ću svoje prijatelje jedno: bolje da taj novac potrošite na dobrog liječnika i preglede, kosa ne ispada baš tako, provjerite svoje tijelo! Pa i za one koji pate od gubitka kose nakon porođaja. Djevojke, dobro, nemojte li trčati za čudima. Kosa i tako prestat će ispadati nakon par mjeseci, sve su to normalne hormonalne promjene u tijelu. Ne trošite svoj novac na gluposti, trošite ga da zadovoljite sebe i svoju bebu

Imao sam Vichyja. Kupio sam u pričama ljekarnika u ljekarni o elitizmu i visokoj kvaliteti kozmetike. Mazao se mjesec dana. Kupila sam vitamine, prijavila se na masažu, odbijala prekovremeni rad, trošila novac na ampule. Tada sam otišao kod endokrinologa, pokazalo se da štitnjača leti. Šteta što te nitko ne treba sa svojim problemima, svi ti samo žele odgurnuti svoju robu.

Prošao cijeli tečaj, uopće nije pomogao. Kosa je počela padati nakon porođaja u trajanju od 3-4 mjeseca, sve što je trebalo ispasti. Savjetujem vam da se usredotočite na poticanje rasta kose nakon porođaja i ne borite se protiv gubitka kose..

Neutralni pregledi

Kosa prestaje ispadati, ugodnog mirisa, lakoće nanošenja

Visoka cijena, uopće nije zaustavila pad

Želim podijeliti svoje iskustvo korištenja ampula za gubitak kose Vichy. Prije mnogo godina suočio sam se s problemom intenzivnog gubitka kose. Oni su već prirodno tanki i nisu se razlikovali u gustoći. Za to su bili veličanstveni, lako se uklopili, ali brzo su se udebljali i morali su se oprati svaki drugi dan, ili čak svaki dan. I tako, kad sam primijetio velike pramenove kose na češlju, uspaničio sam se i nisam znao što da radim. Požurila sam kupiti različite šampone, balzame (domaće) protiv gubitka kose - ništa nije pomoglo. Otišao sam kozmetičarki, popio propisane vitamine, napravio maske - bezuspješno. U raznim časopisima naišli su na reklamirane proizvode za kosu, uključujući Dercos iz Vichyja.

Pa, ovaj je alat bio vrlo primamljiv, ali cijena.

Bilo mi je nemoguće pogledati glavu bez suza. Kosa je tamna i zbog toga je koža vrlo vidljiva. kosa se dosta smanjila.. Stoga sam odlučila isprobati ovaj lijek.

Ampule su bile vrlo praktične za korištenje. Proizvod je lagan, lako se širi po kosi, brzo se upija, miris je ugodan i ne ostavlja masan osjećaj na kosi. Sviđalo mi se sve to. A još mi se više svidjelo što sam nakon tri tjedna primijetio gustu jež dlake na glavi. Nije bilo ograničenja u mom veselju. Već sam počeo brojati koliko pakiranja moram upotrijebiti za rast kose do duljine ramena.

Proizvođač preporučuje proizvod koristiti 2 puta godišnje tijekom tri mjeseca. Ja sam to učinio. Koristila sam 4 paketa, po 2 paketa svaki. za tečaj (3 mjeseca). Kosa je postala dobra, zdrava, živa i što je najvažnije, ima ih više.

Sve je bilo u redu dok nisam odlučio da je to dovoljno, onda će i oni sami rasti bez ovih ampula. I čim sam ih prestao koristiti, sva je obnovljena kosa u trenu ispala.

Bio je to još jedan stres za mene i za kosu. Bila sam jako uzrujana i nisam više kupila ovaj proizvod. Napokon, ispada da ga morate koristiti cijeli život kako bi vam nova kosa ostala na glavi. Ova opcija mi nije odgovarala.

Gubitak kose mi je nekako prestao, ali koža na glavi je užarena. Jako ga mrzim, ali još uvijek nikako ne pomaže vraćanju izgubljene kose.

Ne znam ni da li bih ga preporučio ili ne. Misli za sebe. Želim vam puno sreće u borbi protiv gubitka kose.

prednosti:

Raste nova kosa

Nedostaci:

Ne prestaje ispadati

Do trenutka kada sam kupio Vichi Dercos ampule, isprobao sam mnogo različitih proizvoda (od tinkture crvene paprike i raznih ulja do svih proizvoda iz linije Selenzin). Ampule mi je savjetovao moj kozmetičar. Uputa kaže da se s umjerenim gubitkom kose proizvod mora koristiti nekoliko puta tjedno, a kod jakog (koji sam ja), proizvod se mora nanositi svaki dan, 42 dana, ispada da su dva pakovanja.
Sam proizvod izgleda poput vode, apsolutno ne masti kosu, ampule dolaze s prikladnom mlaznicom za distribuciju proizvoda kroz kosu.
Sad o rezultatu, ove ampule nisu mi pomogle da prebolim gubitak, broj gubitka kose se nije smanjio, ali sooooo se pojavilo mnogo nove kose.

prednosti:

Sastav vrlo učinkovit, jednostavan za upotrebu.

Nedostaci:

U jednoj sam recenziji govorio o takvoj smetnji kao što je intenzivno opadanje kose, koja mi se dogodila prije tri godine. Tada su me prehrambeni dodaci jednostavno spasili

"Inneov" iz "Vichy". Ali tada sam, uz unos vitamina, koristio i ampule "Dercos Aminexil", kao što vas podsjećam, trebala mi je snažna "artiljerija".
Sastav proizvoda sadrži jedinstvene komponente koje je razvio laboratorij Vichy te vitamine i aminokiseline poznate po svojoj učinkovitosti..
U kutiji je 21 ampula, iako bih je nazvao mjehurićima, s aktivnom supstancom. Plus uklonjiva mlaznica za višekratnu upotrebu za distribuciju proizvoda kroz kosu. Proizvod je bilo potrebno nanijeti na suhu, čistu kosu, počevši od korijena, a zatim ga ravnomjerno rasporediti po cijeloj duljini, glavna stvar, kao što je naznačeno u uputama, je što je moguće bolje obraditi dijelove. Mjehurić je dovoljno mali, postojao je strah da jedan neće biti dovoljan. Ipak, ispostavilo se da su troškovi sredstava mali, a ja sam bez problema napravio jednu ampulu.
Mali rezultat bio je primjetan odmah nakon nanošenja, kosa je bila vrlo transformirana u korijenu. Ne znam kako bih to točno opisao. Na izgled su postali vrlo njegovani, bilo je nekakvog "sjaja", bilo je osjećaja zadebljanja kose i prisutnosti volumena. Štoviše, proizvod nije ostavio tragove svoje prisutnosti na kosi. Očito je to još uvijek bio privremeni učinak, ali vrlo ugodan.
U slučaju intenzivnog gubitka kose, ampule treba koristiti jednom dnevno tijekom 42 dana. Opet, zbog financijskih mogućnosti, završio sam polovicu tečaja, odnosno 21 dan. Cijena jedne kutije u to vrijeme bila je 2000 rubalja.
U kratkom periodu kosa mi je stvarno prestala ispadati i transformirala se što je više moguće u tako kratkom vremenu korištenja ampula i vitamina. Naravno, dulja upotreba sredstava dovela bi do mnogo boljih rezultata, ali gubitak kose je zaustavljen, a onda sam prešao na vitamine i maske za kosu radi proračunske mogućnosti.
Alat je svoj posao obavio savršeno dobro. Definitivno je pogodan ne samo za gubitak kose, već i za poboljšanje njihovog stanja.
Hvala na pažnji)

prednosti:

Sve to izgleda lijepo, moderno i zanimljivo u paketu. Možda ima efekta.

Nedostaci:

Nisam u potpunosti razumio koliko je učinkovit ovaj lijek, zbunio me podatak o uspoređivanju učinkovitosti rezultata s placebom.

Nedavno sam odlučio potrošiti novac i isprobati ampule od Vichyja kako bih ojačao kosu, jer sam primijetio da kosa počinje ispadati ljeti, otprilike isto kao u proljetno-jesensko doba: U pakiranju Vichy Dercos tehnike Aminenexil Pro bilo je 18 boca ovog lijeka (ostaci na fotografiji): Bočice su male, svaka tekućina sadrži samo 6 ml:
Također, u kutiji se nalazi aplikator za doziranje ovog sredstva i masaža glave, koji se stavlja na ampulu i nakon uporabe mora se temeljito isprati: Tekućina se kroz raspršivač dovodi kroz dvije mlaznice:
Ovisno o količini kose koja ispada, tijek upotrebe ovih ampula može se vremenom povećati ili smanjiti. Maksimalni tečaj je 6 tjedana. Odlučio sam slijediti ovaj tečaj i pružiti mu užitak korištenja.
Unutar paketa nalazi se vizualna uputa za uporabu, kao i informacije na nekoliko jezika, uključujući ruski: Općenito, nema apsolutno ništa komplicirano.
Želim također napomenuti da je miris proizvoda pomalo specifičan, stvarno me podsjetio na aromu nekog čuvenog kolonjskog vodenja iz sovjetskih vremena. Stoga sam se u početku pomalo uplašio, mislio sam da će mi cijeli stan mirisati. Na kraju je sve prošlo kako treba: alog kolonjska voda nije oštra i gotovo odmah nestaje nakon nanošenja proizvoda na vlasište.
Nakon nanošenja, ovaj proizvod ne masti kosu, stoga se dobro ispire običnim šamponom. I općenito, izgleda kao obična voda u dosljednosti. Ovako izgleda kad se raširi na ruci: EFEKT: za šest tjedana trajanja učinka, nisam razumio: kosa ili ispada kao i obično, a zatim malo više nego inače.
Pa, općenito, na pakiranju ovog proizvoda nalaze se vrlo zanimljivi podaci: Prijatelji, pa, svi znaju što je PLACEBO. A uspoređivanje rezultata s "lutkom" nekome je, čini se, vrlo prikladno. Uz to, statistika je navela broj ljudi koji su sudjelovali u testiranju i koji su se složili sa izjavama o učinkovitosti lijeka izmamio me do smijeha.
Općenito, ne vidim smisao trošenja više od 2500 rubalja, ulje burdoka za 25 rubalja pomoglo mi je u boljem. Mislim da ću ponovo pokušati ojačati korijenje kose..

prednosti:

Dobar proizvod za njegu kose općenito.

Nedostaci:

Dobar dan svima.
Evo još jednog provjerenog lijeka protiv gubitka kose. Proizvođač, pa čak i u ljekarnama u kojima je ponudio takve ampule, obećavaju da će nakon korištenja ovog alata imati ne samo gubitak, već i šik brijač.
Dugo se nisam žurio trošiti na ovaj alat, jer tečaj traje najmanje tri mjeseca, ne izlazi jeftino, a upotreba ove marke šamuna sa sličnom svrhom nije dala puno rezultata. No, odlučila sam kupiti tečaj za mjesec dana, ali iskoristiti ga malo ekonomičnije.
Jedna staklenka bila mi je dovoljna za tri upotrebe. Proizvod sam nanijela na čistu kosu, nakon šamponiranja, utrljala proizvod u dijelove između dlačica, a zatim učinila masažu glave.
Jako me pogodio miris proizvoda, miriše na čovjekov kolonj iz sovjetskih vremena. Ali, hvala Bogu, miris nije uporan. Proizvod se dobro širi, brzo se upija, ne ostavlja kosu suhu ili suhu.
Neću reći da će trajati 100% za mene, ali primijetila sam smanjenje gubitka kose, kosa mi je postala njegovanija, svilenkasta, poslušnija. No, isti učinak dobila sam i koristeći šampon. Jedino sam se odlučio uštedjeti nešto novca i probati sve u kompleksu u budućnosti.

prednosti:

prikladan aplikator, dobro utrljan, ne ostavlja masnoću na glavi, rezultat

Nedostaci:

Ljubazno doba dana, dragi čitatelji i gosti Otzovika.
Danas će moj pregled biti posvećen njezi vlasišta. Naša kosa, kao i koža lica, ruku i tijela trebaju njegu. Ispravno odabrana njega ključ je lijepe i zdrave kose. A ponekad briga nije ograničena na jedan šampon. Sada na tržištu postoji puno različitih proizvoda - šamponi, balzami, balzami, maske, ampule za kosu i vitamini.
Možda se ne bih vratio ovoj temi, nakon niza mojih recenzija o različitim lijekovima protiv gubitka kose. Podsjetim da sam pisao recenzije o

Šampon od burdocka protiv gubitka kose aktivatorom rasta "Elfa" - uz složenu njegu - pomaže. Također sam kupio burdock ulje i serum od ove marke. Rezultat me zadovoljio samo tijekom prijave. Ali nakon nekog vremena, kosa je također počela ispadati, postala je tvrda, prigušena, užasno zbunjena, pa, općenito, nastala je cijela priča. I tada sam pomislio: zato neko vrijeme eksperimentirate i ne vraćate se provjerenim proizvodima za njegu glave. Ako zbrojite cjelokupni iznos koji sam potrošio prije, zapravo dobijete - pola cijene ampula za kosu Vichy Dercos, na koje sam se, kao što je vrijeme pokazalo, vratio ponovo.
Priznajem da sam u početku požalila novac za šampon i ampule, ali ispalo je uzalud, jer sam u svakom slučaju kupila tu njegu. I još jednom kažem sebi, prestanite biti pohlepni i prestanite eksperimentirati. Ako nešto pomaže, onda trebate koristiti ono što pomaže, a ne tražiti jeftine, neprovjerene i druge načine.
Vratila sam se provjerenom lijeku - regeneracijskim ampulama protiv gubitka kose za žene Vichy Dercos tehnika Aminenexil Pro. Ne vidim smisao kupovine samo ampula, to je pokazala i praksa. Preporučujem ih da ih kupujete zajedno sa šamponom iz iste serije. Ranije sam podijelila svoje dojmove o šamponu protiv gubitka kose

Vichy Dercos tehnika. Šampon je dobar, ali cijena mu nije mala, ali vrijedi.
Kupio sam takav set u ljekarni, i to različite, jer sam u jednoj ljekarni pronašao najjeftiniju cijenu ampula, a u drugoj cijenu šampona. Ali ako dobro pogledate, oba proizvoda možete naći jeftinije u ljekarnama, samo sam pogledao u svom područje i cijene također se razlikuju.
Dakle, kompleks Vichy Dercos tehnike Aminenexil Pro osmišljen je za 6 tjedana. Tri pojedinačne doze tjedno za umjereno ispadanje kose. Jedna jednostruka doza za intenzivno liječenje problema gubitka kose. Koristila sam dvije mono doze svaki drugi dan, u stvari, dobila sam četiri aplikacije tjedno.
Kosa mi je bila zastrašujuća, dobro, uplašena za mene, a svako pranje glave za mene je bilo doslovno tragedija. Bojala sam se češljati kosu, jer me je sljedeći čekao. Malo je ugodnog, slažete se. Laboratorija Vichy razvila je takve ampule posebno za muškarce i žene, pakiranje čak ima oznaku da su ampule za žene. Kako se oni razlikuju, ne mogu reći. Čini mi se da problem gubitka kose malo ovisi o spolu..
Moj suprug i ja kupili smo ove ampule, izvana se ne razlikuju jedna od druge. Pakiranje sadrži 18 mini ampula od 6 ml i prikladan aplikator. Tijekom moje uporabe ampula, aplikator se malo promijenio, a danas je povoljnije.Aplikator se stavlja na ampulu, dok poklopac ampule ne smije otvarati. Samo pažljivo stavite aplikator na ampulu i zavijte ga do kraja. Nanesite serum na suhu ili vlažnu kosu, ne isperite nakon nanošenja. Koristila sam serum nakon šamponiranja i sljedeći dan na suhu kosu. Masažnim pokretima lagano je utrljao sadržaj u glavu. Nakon nanošenja i sušenja, kosa se nije mijenjala prema van, nije bilo masnog sjaja ili osjećaja prljave glave, nije bilo mirisa, te vanjske promjene apsolutno nisu.
Mlaznica aplikatora nije samo udobna, već djeluje i kao masažer. Ali bilo mi je prikladnije masirati glavu prstima. Aminexil, nova utvrđena formula, smanjuje gubitak kose. Vitamini koji su uključeni u sastav (PP i B6) obnavljaju i hrane kosu, arginin potiče cirkulaciju krvi i njeguje folikul dlake korisnim tvarima.
Rezultat nije odmah uočljiv, rekao bih nakon punog tečaja.
Ono što ću napomenuti: kosa je ispustila znatno manje, sad ne moram skupljati kosu po cijeloj kupaonici. Rast novih vlasi je otišao. Gornja kapa postala je puno deblja. Kosa je počela svijetliti. Općenito, rezultat me ugodno zadovoljio. Struktura kose se uopće nije promijenila,
Također želim napomenuti da sam paralelno uzimao vitamine

SOLGARNA KOŽA, NAKITI, UREĐENI DIJELOVI ZA KOSU MSM.
Na kraju tečaja kupio sam drugo pakiranje ampula protiv gubitka kose za žene Vichy Dercos tehnika Aminenexil Pro kako bih učvrstio rezultat..
Ovo zadovoljstvo nije jeftino, ali odlučila sam ne uštedjeti novac i izliječiti kosu do kraja..
Ampule Vichy pogodne su za sve tipove kose, ne uzrokuju svrbež i perut te se lako nanose. Kao rezultat toga, kosa dobiva snagu, sjaj i zdrav izgled.
Izbor je vaš, da li da kupite ili ne, ali ovaj alat u kombinaciji sa šamponom mi je jako dobro pomogao, tako da sam definitivno stavio u top pet.

Pozdrav svima! Ako čitate ovu recenziju, onda ste poput mene opsjednute kosom, svim vrstama maski i vitaminima za njih. Ja sam jedan od onih koji su probali sve. Počevši od luka i pantovigara (tko to sigurno zna) i završava s injekcijama. Meso u vlasište. A sada izravno iz ampula VICHY i o njihovom radu. Savjetovali su me od prijatelja, muškarca koji curi zbog nasljednosti i starosti. U njegovoj obitelji svi su odavno ćelav, ali on nije. A on to objašnjava činjenicom da već nekoliko godina trlja ove ampule u glavu. Budući da je propadanje kose stalna pojava, otišla sam u ljekarnu i kupila 4 pakiranja odjednom po tečaju.

Sama ampula je jednostavna za upotrebu, samo gurnite vrh aplikatora duž redova. Lijek ne daje neugodne senzacije, brzo se apsorbira i ne podmiruje zbog sadržaja masti. Nakon otprilike 1 tjedna, već je počeo raditi. Gubitak je značajno smanjen. Učinak će trajati tijekom cijelog tečaja i oko mjesec dana. Tada sam to sve iznova napravio. Drugi put, učinak je trajao dva ili tri mjeseca. Lijek djeluje, to je sigurno. Ali problem rješava samo ako ga stalno koristite. Ali ovo je skupo zadovoljstvo i ne može si to svatko priuštiti..

Korištene su ampule Vichy prije otprilike godinu dana. Osobno su mi pomogli. Ali nakon što su prestali s njihovom upotrebom, kosa je počela jako ispadati. Tada sam to povezao sa svojim hormonskim problemima. I nakon što sam sada pročitao komentare, mislim da je možda zbog toga što ste ih prestali koristiti? Sad sam opet kupio iste ampule. Pokušat ću opet. Vidjet ću što se događa.

Koristila sam ove ampule za poticanje rasta kose. ovo je jedino što mi je zaista pomoglo u njihovom rastu, a prije toga nisam samo pokušao, počevši od skupljih sredstava i završavajući narodnim lijekovima, poput postavljanja papra. Iako sam ga prije kupnje stvorio i podorbnu temu.. i ove ampule mi se nisu baš savjetovale.. Ali svejedno sam ga kupio i znate.. nisam žalio. Iako može biti individualna. tenda | 04.08.2009, 23:22:09 [827278157] Isprobao sam i ja. No recenzije neće biti tako laskave. U početku mi se stvarno činilo da kosa manje ispadne, a čini se da se čak pojavila i potkošulja. Ali, čim su ampule ponestale, sve se vratilo, kosa je počela ispadati kao i prije... ((((((((

Pozitivne kritike

Prije otprilike 5 godina kosa mi se počela užasno raspadati, a to nije ovisilo ni o godišnjem dobu niti o mom zdravstvenom stanju. živjeli su svoj život u potpunosti. Da za to vrijeme jednostavno nisam probao tradicionalnu medicinu u obliku dekocija i prirodnih sredstava za njegu. Sve je to bilo beskorisno. Tada mi je u pomoć došao obnovljeni Vichy-ov proizvod za kosu Dercos..

Može se koristiti i na suvoj i na vlažnoj kosi. Proizvod samostalno nanosim cik-cak pokretima na vlasište i paralelno s tvrdim češljem češljam mjesto gdje sam ga nanijela, tako da je prisutan i efekt masaže, što će poboljšati prodor proizvoda u kožu. Tijekom nanošenja osjeća se lagana toplina koja prolazi vrlo brzo. Proizvod koristim isključivo noću, kad kosu perem točno ujutro, jer kosu čini masnom i ljepljivom.

Dakle, već sam koristila dva takva paketa + svakodnevno korištenje šampona Vichy Dercos Technique Energisant i sa pouzdanjem mogu reći da djeluju. Prije upotrebe vlasište je bilo jasno vidljivo kroz moju kosu, i bio je tih užas, pokušao sam češljati i raditi konjske repice kako bih nekako sve to prikrio. A najgore je što nije negdje na jednom mjestu, već malo po malo po cijeloj glavi. Kao što mi je doktor rekao, žene nikad nemaju ćelavost kao muškarci. U žena dolazi do stanjivanja kose po cijeloj glavi. U mojoj se glavi odmah pojavljuje slika stare bake iz bajke koja umjesto glave ima tri noža na glavi.

Nakon dugog i dugotrajnog tretmana vlasište više nije vidljivo kroz kosu, kosa je postala puno gušća i njihova se kvaliteta također vidljivo poboljšala, i to unatoč činjenici da ih često volim bojati.

Toplo preporučujem, rezultat sam provjerila na sebi.

Kosa je ispala nakon porođaja, samo su ostaci po cijelom stanu. Počeo sam uzimati Pantogar, uz savjet dermatologa. Kosa je zaista zaživjela, nije bilo gubitka, postala je sjajna, svilenkasta i gušća.

Kupila sam ga u ljekarni.Na web mjestu MA, brzo ga rastavljaju))) Nije bilo gubitka, koristim 3 ampule tjedno za poboljšanje kose. Vrlo sam zadovoljan rezultatom.Nakon mjesec dana korištenja kosa je zaživjela, pojavio se zdrav sjaj kose, styling traje prirodno, lijepo i duže nego inače. Kosa je primjetno gušća, čini se da ih ima više !! Nastavit ću - 3 mjeseca ozdravljenja jednom u šest mjeseci, što kosa treba s našom prehranom i ekologijom.

Od djetinjstva imam problema s kosom, tankom, rijetkom, pa čak i ne raste, zavidio sam djevojkama koje gledaju njihove duge pletenice. Sada sam odrasla i problem je kod mene, kosa je ostala rijetka, dodala se samo suhoća ljeti i često se razdvajala. Djevojke koje jednostavno nisam probala, ni vitamine ni serume, čak su dolazile u profesionalne trgovine za njegu kozmetike, ali ništa nije pomoglo, bili su rezultati, ali momentalni, tj. Nije bilo kumulativnog učinka. I jednom kad sam došao u ljekarnu, objasnio situaciju, zatražio malo vitamina, a oni su mi savjetovali ove ampule, da budem iskren, nisam se imao nade u ništa, ali odlučio sam riskirati. Vjerovali ili ne, pjevao sam odijevanja ovom proizvodu, nikad nisam bio tako sretan, kosa raste u mjesec dana ne, kao i obično, za 1,5 cm, ali puno više. Promjene su vidljive nakon 2-3 postupka. Sada sam odrezala sve razdvojene krajeve i sada tretiram kosu, a zahvaljujući tim ampulama kosa mi raste skokovima i granicama. Uopće nisam požalila zbog svog budžeta i kupnje, jer rezultat u potpunosti opravdava njegovu cijenu. Pozivam sve koji imaju iste probleme da kupe ovaj proizvod.

Nakon poroda, 3-4 mjeseca kasnije, užasno je dlaka počela ispadati, samo u grozdovima. Ovaj čudotvorni lijek zaustavio je gubitak, a nove dlačice su počele rasti. Vrlo sam zadovoljan. Kosa nakon upotrebe je jednostavno super!