Glavni > Vitamini

Sljedeće ampule za kosu

INTENZIVNI REGENERIRANI KOMPLEKS ZA KOSU

 1. marokansko arganovo drvo
 2. sjeme gorušice
 3. orašasti plodovi makadamije
 4. pulpe avokada
 5. morska heljda
 • 10 AMPOULESX 5 ML
 • FORMULA ZDRAVLJA SALONSKE KOSE.
 • Trenutačno intezivno obnavljanje i zaštita.
 • UKLANJANJE iritacije i izgaranje iz boje
 • KERATOPLASTIJA, OBNOVLJIVANJE VLAZBE kose
 • REANIMACIJA I STIMULACIJA rasta kose
 • VITAMINSKI KOMPLEKS SCALPA
 • HIDRACIJA I VOLUMEN ZA SUHU KOSU

Kompleks je učinkovit za liječenje i sprečavanje sljedećih problema:

 • Oštećuje se bojenjem i / ili permom
 • Suha, porozna, stanjiva kosa bez sjaja
 • Umorna, gusta kosa, kojoj nedostaje volumen i vitalnost
 • Snažno razdvojeni krajevi
 • Genetski slaba, lomljiva kosa
 • Perut i brza masna kosa
 • Nepristojna, teška za stiliziranu kosu
 • Nadraživanje, svrbež, crvenilo, peckanje tijekom bojenja

Kompleks sadrži prirodni višenamjenski sastojak koji kombinira prednosti hranjivog ulja krambe (syn.Katran Abyssinian), pojačanog biološkim djelovanjem fitosterola (esteri fitosterola krambe ulja (ili sjemenki abbisinove senfa) sadrže sterole koji imaju snažna hidratantna i hranjiva svojstva - povećavaju stupanj vlaženja kože vlasište i kosu za više od 60%, čime se daje energija za obnavljanje oštećenja.

Na površini kose stvara se tanki, ali snažni film koji poput vela pouzdano štiti od vanjskih utjecaja, ima svojstva ko-emulgatora i sredstva za vlaženje pigmenata.

Arganovo ulje - Ulje za povećanje volumena, elastičnosti i zdravog sjaja.

Obnavljajuća svojstva bučinog ulja: u ljekovitoj i umirujućoj iritaciji vlasišta i kose, u obnavljanju stanica i vraćanju tona oštećenoj kosi - obojenoj ili izbjeljivom, pod utjecajem svih vrsta peruti i stilova, izloženih agresivnoj ekologiji i UV zračenju.

Tekućina uklanja elektrostatiku iz kose.

Ulje avokada regulira metabolizam biološki aktivnih tvari koje reguliraju lokalni imunitet u vlasištu, koža ga lako i brzo apsorbira, njegujući ga.

Sadrži oleinsku, linolnu, palmitinsku, stearinsku, palmitoleinsku, linolensku kiselinu, vitamin A, vitamine skupine B, vitamine D i E, K. Zbog visokog sadržaja polinezasićenih masnih kiselina, ulje dobro obnavlja strukturu epiderme i osovine kose, pruža visoka hranjiva, regenerativna i antioksidacijska svojstva, poboljšava svojstva zadržavanja vlage vlasišta.

Ulje orašastih plodova makadamije izjednačava strukturne razlike između korijena i krajeva kose, zaptiva razdvojene krajeve i prodire duboko u folikule dlake, pomažući obnavljanju strukture najoštećenije kose, uklj. presušena i krhka.

Ulje sadrži mononezasićene masne kiseline korisne za kosu i vlasište te vitamine A, E, F i kalcij.Citokeratinski filamenti popunjavaju oštećena područja kose ili praznine, jačajući kosu kao okvir.

PRIMJENA: Sadržaj ampule ravnomjerno nanesite na vlasište i opranu, blago vlažnu kosu. Masaža, suha i stil po želji. Ne ispirati. Za najbolji učinak preporučuje se stvaranje topline: stavite na polietilen ili kapu za tuširanje 15-20 minuta.

Prilikom bojenja: dodajte sadržaj ampule u smjesu za bojenje / izbjeljivač neposredno prije bojenja. Na količinu oksidirajućeg sredstva / oksigenanata ne utječe.

Ampule Nexxt Professional

Dostava kurirskom službom u Permu besplatna je za narudžbe veće od 2.000 rubalja. Ako je vaša narudžba za manji iznos, isporuka će koštati 100 rubalja

Dostava kurirom vršit će se od 13 do 17 sati od ponedjeljka do petka. Nema dostava vikendom.

Prevelika oprema dostavlja se na ulaz! Podizanje opreme u pravilu se plaća 100 rubalja poda za svako mjesto velike veličine, u nedostatku dizala.

Narudžba predana prije 12.00 sati bit će dostavljena istog dana, u skladu s dostupnošću robe na zalihama. Ili nekog drugog prikladnog dana za vas - osim vikenda i praznika.

Vrijeme isporuke ovisi isključivo o radu pošte i obično se kreće od 3-12 dana. Cijena poštarine ovisi o težini i regiji, stoga se izračunava pojedinačno za svaku narudžbu.


Kurirska služba CDEK

Narudžbu ćemo dostaviti na vrata (osobno), ili do mjesta izdavanja naloga u vašem gradu, u najkraćem mogućem roku. Ovakav način dostave obično je brži od Ruske pošte. Slanje unaprijed. Prosječni rok od 2 do 4 dana.

Ova je metoda idealna za isporuku glomaznih narudžbi, uključujući i opremu. Tarife prijevozničkih tvrtki mnogo su niže od kurirskih usluga i Ruske pošte, ali opet za narudžbe s velikom težinom. Slanje unaprijed. Prosječni rok trajanja od 5 do 15 dana.

Narudžbu možete platiti kuriru kada on dostavi vašu narudžbu u Permu. Kada plaćate u gotovini, molimo vas da imate sitan novac kod vas, jer kurir ne mora uvijek imati promjene ili možete platiti bankovnom karticom putem mobilnog terminala koji kurir ima.


Plaćanje bankovnim prijenosom za fizičke i pravne osobe.

Plaćanje bankovnim prijenosom preko bilo koje banke na tekući račun naše organizacije. Ovaj način plaćanja dostupan je fizičkim i pravnim osobama.

Da biste platili narudžbu, naši upravitelji će vam izdati račun za plaćanje koji ćete dobiti e-poštom navedenim prilikom slanja narudžbe..

Sve se fakture izdaju samo ručno, nakon obrade narudžbe, nakon što smo vas obavijestili o mogućnostima dostupnosti i isporuke.

Roba je rezervirana za vas 5 dana, ako nemate vremena za plaćanje, javite nam se e-mailom ili telefonom iz odjeljka "Kontakti"

Dragi kupci

Robu isporučujemo u regije koristeći prijevozničku tvrtku. Ova vrsta isporuke vrši se na vaš trošak i nije besplatno! Sigurno ćemo s vama složiti troškove dostave.

Prethodni trošak isporuke možete izračunati klikom na trgovački centar koji vas zanima u nastavku

U vezi s naredbom gradonačelnika i vlade Moskve, maloprodajna trgovina je zatvorena, uz uvjet do 31. svibnja
Internetska trgovina normalno će raditi
Dostava je privremeno dostupna samo od strane SDEK-a u Moskvi i regijama. Dostava u Moskvi, moskovskoj regiji i regijama po tarifama CDEK-a
U vezi s trenutnom situacijom, provjerite s menadžerima za trenutnu dostupnost!

SLJEDEĆE Ampule: INTENZIVNI REGENERATIVNI KOMPLEKS ZA KOSU 10 kom x 5 ml 7402

Cijena vrijedi samo za internetsku trgovinu i može se razlikovati od cijena u maloprodajnim trgovinama

 • marokansko arganovo drvo
 • sjeme gorušice
 • orašasti plodovi makadamije
 • pulpe avokada
 • morska heljda

Kompleks je učinkovit za liječenje i sprečavanje sljedećih problema:

 • Oštećuje se bojenjem i / ili permom
 • Suha, porozna, stanjiva kosa bez sjaja
 • Umorna, gusta kosa, kojoj nedostaje volumen i vitalnost
 • Snažno razdvojeni krajevi
 • Genetski slaba, lomljiva kosa
 • Perut i brza masna kosa
 • Nepristojna, teška za stil, zapetljana kosa
 • Nadraživanje, svrbež, crvenilo, peckanje tijekom bojenja

Kompleks sadrži prirodni višenamjenski sastojak koji kombinira prednosti hranjivog ulja krambe (syn.Katran Abyssinian), pojačanog biološkim djelovanjem fitosterola (esteri fitosterola krambe ulja (ili sjemenki apbisinove senfa) sadrže sterole s jakim hidratantnim i hranjivim svojstvima - povećavaju stupanj vlažnosti vlasišta i kose za više od 60%, čime se daje energija za obnavljanje oštećenja. Na površini kose formira se tanak, ali jak film koji poput vela pouzdano štiti od vanjskih utjecaja, ima svojstva ko-emulgatora i sredstva za vlaženje pigmenata. - s kondicionirajućim učinkom, povećava volumen kose, povećava njenu elastičnost i daje zdrav sjaj. Obnavljajuća svojstva ulja heljde: u ljekovitoj i umirujućoj iritaciji vlasišta i kose, u obnavljanju stanica i vraćanju tonusa oštećene kose - obojena ili izbijeljena, pogođena od svih vrsta perme i stilova, podložne agresivnoj ekologiji i UV zračenju. Tekućina uklanja elektrostatiku iz kose. Ulje avokada regulira metabolizam biološki aktivnih tvari koje reguliraju lokalni imunitet u vlasištu, koža ga lako i brzo apsorbira, njegujući ga. Sadrži oleinsku, linolnu, palmitinsku, stearinsku, palmitoleinsku, linolensku kiselinu, vitamin A, vitamine skupine B, vitamine D i E, K. Zbog visokog sadržaja polinezasićenih masnih kiselina, ulje dobro obnavlja strukturu epiderme i osovine kose, pruža visoke hranjive, regenerativne i antioksidante svojstva, poboljšava vlažnost vlasišta vlasišta. Ulje orašastih plodova makadamije izjednačava strukturne razlike između korijena i krajeva kose i pečata razdvojene krajeve. Prodire duboko u folikule dlake, pomažući obnoviti strukturu najviše oštećene kose, uklj. presušena i krhka. Ulje sadrži mononezasićene masne kiseline i vitamine A, E, F i kalcij, koji djeluju blagotvorno na kosu i vlasište. Citokeratinski filamenti popunjavaju oštećena područja kose ili praznine, jačajući kosu kao okvir.

PRIMJENA: Sadržaj ampule ravnomjerno nanesite na vlasište i opranu, blago vlažnu kosu. Masaža, suha i stil po želji. Ne ispirati. Za najbolji učinak preporučuje se stvaranje topline: stavite na polietilen ili kapu za tuširanje 15-20 minuta. Prilikom bojenja: dodajte sadržaj ampule u smjesu za bojenje / izbjeljivač neposredno prije bojenja. Na količinu oksidirajućeg sredstva / oksigenanata ne utječe.

Nexxt intenzivna regeneracija kose s tekućinom Elixir, 10 * 5 ml

Trenutačno intezivno obnavljanje i zaštita
Uklanjanje iritacije i bojenje
KERATOPLASTIJA, OBNOVLJIVANJE VLAZBE kose
REANIMACIJA I STIMULACIJA rasta kose
VITAMINSKI KOMPLEKS SCALPA
HIDRACIJA I VOLUMEN ZA SUHU KOSU
Kompleks je učinkovit za liječenje i sprečavanje sljedećih problema:
Oštećuje se bojenjem i / ili permom
Suha, porozna, stanjiva kosa bez sjaja
Umorna, gusta kosa, kojoj nedostaje volumen i vitalnost
Snažno razdvojeni krajevi
Genetski slaba, lomljiva kosa
Perut i brza masna kosa
Nepristojna, teška za stil, zapetljana kosa
Nadraživanje, svrbež, crvenilo, peckanje tijekom bojenja

Sastav: Sastav uključuje 5 ulja:
marokansko arganovo drvo
sjeme gorušice
orašasti plodovi makadamije
pulpe avokada
morska heljda + citokeratinske niti

Primjena: Sadržaj ampule ravnomjerno nanesite na vlasište i opranu, blago vlažnu kosu. Masaža, suha i stil po želji. Ne ispirati. Za najbolji učinak preporučuje se stvaranje topline: stavite na polietilen ili kapu za tuširanje 15-20 minuta.
Prilikom bojenja: dodajte sadržaj ampule u smjesu za bojenje / izbjeljivač neposredno prije bojenja. Na količinu oksidirajućeg sredstva / oksigenanata ne utječe.

Napišite svoje mišljenje

Registrirajte se, ostavite recenzije proizvoda, zaradite bonuse!

Vaša recenzija: Upozorenje: HTML nije podržan! Koristite običan tekst.

Ocjena: Loše dobro

Unesite kod prikazan na slici:

NEXXT ampule 10 * 5 ml. "Intenzivni oporavak" potiče rast kose

Opis

NEXXT Intenzivni kompleks za popravljanje kose učinkovit je u liječenju i sprječavanju sljedećih problema:

 • Oštećuje se bojenjem i / ili permom
 • Suha, porozna, stanjiva kosa bez sjaja
 • Umorna, gusta kosa, kojoj nedostaje volumen i vitalnost
 • Snažno razdvojeni krajevi
 • Genetski slaba, lomljiva kosa
 • Perut i brza masna kosa
 • Nepristojna, teška za stil, zapetljana kosa
 • Nadraživanje, svrbež, crvenilo, peckanje tijekom bojenja
Na površini kose nastaje tanak, ali izdržljiv film koji poput vela pouzdano štiti od vanjskih utjecaja, ima svojstva ko-emulgatora i sredstva za vlaženje pigmenata.
Arganovo ulje - kondicionira, povećava volumen kose, elastičnost i zdrav sjaj. Obnavljajuća svojstva ulja morskog šipka: u ljekovitoj i umirujućoj iritaciji vlasišta i kose, u obnavljanju stanica i vraćanju tonusa oštećene kose - obojene ili izbjeljene, pod utjecajem svih vrsta perme i stilova, izloženih agresivnoj ekologiji i UV zračenju.
Tekućina uklanja elektrostatiku iz kose. Ulje avokada regulira metabolizam biološki aktivnih tvari koje reguliraju lokalni imunitet u vlasištu, koža ga lako i brzo apsorbira, njegujući ga.
Sadrži oleinsku, linolnu, palmitinsku, stearinsku, palmitoleinsku, linolensku kiselinu, vitamin A, vitamine skupine B, vitamine D i E, K. Zbog visokog sadržaja polinezasićenih masnih kiselina, ulje dobro obnavlja strukturu epiderme i osovine kose, pruža visoke hranjive, regenerativne i antioksidante svojstva, poboljšava vlažnost vlasišta vlasišta.
Ulje orašastih plodova makadamije izjednačava strukturne razlike između korijena i krajeva kose i pečata razdvojene krajeve. Prodire duboko u folikule dlake, pomažući obnoviti strukturu najviše oštećene kose, uklj. presušena i krhka.

Primjena: Sadržaj ampule ravnomjerno nanesite na vlasište i opranu, blago vlažnu kosu. Masaža, suha i stil po želji. Ne ispirati. Za najbolji učinak preporučuje se stvaranje topline: stavite na polietilen ili kapu za tuširanje 15-20 minuta.
Prilikom bojenja: dodajte sadržaj ampule u smjesu za bojenje / izbjeljivač neposredno prije bojenja. Na količinu oksidirajućeg sredstva / oksigenanata ne utječe.

Ampule: Intenzivni kompleks za popravljanje kose 10 * 5ml NEXXT

Ampule intenzivni popravak kose za kosu Nexxt Professional, 10pcs x 5ml

Nexxt ampule: kompleks intenzivnog popravljanja kose 10x5ml razvila je profesionalna tvrtka NEXXT posebno za kompleksnu obnovu oštećene kose. Alat obnavlja kemijski, mehanički oštećenu kosu, a također čuva kosu od prethodno nepravilne njege. Kompleks sadrži pet zdravih ulja, kao i vitamine A i E, zahvaljujući kojima se svaka dlaka obnavlja i iznutra (unutarnja struktura) i izvana (vanjski sloj kose). Proizvod stvara poseban zaštitni sloj na površini kose, zahvaljujući kojem je kosa dodatno zaštićena od štetnih utjecaja okoline.

LG TV PD41695S

Nexxt Professional Express Booster rekonstruktor protiv gubitka kose - Express rekonstruktor losiona protiv gubitka kose.

Express-losion-rekonstruktor složeno djeluje na glavne uzroke nekontroliranog gubitka kose, bori se protiv rane ćelavosti uzrokovanih sezonskim čimbenicima, hormonskim poremećajima, genetskom predispozicijom, općim slabljenjem tijela i bolestima kože.

Proizvod sadrži kofein, ekstrakte sjemenki kukuruza i timijana, koji jačaju korijenje, aktiviraju zamrznute metaboličke procese između stanica epiderme, potiču aktivni rast kose, pomlađuju folikule kose, poboljšavaju opće stanje kose, uklanjaju njihovu krhkost i krutost, bore se protiv peruti, normaliziraju pH. nivo.

Proizvod se preporučuje koristiti u tečajevima 2-3 puta godišnje, posebno u jesensko-proljetnom razdoblju, kada je kosa najosjetljivija na vanjski stres.

Sadržaj ampule ravnomjerno nanesite na vlasište i opranu, blago vlažnu kosu. Masaža, suha i stil po želji. Ne perite se.

Za najbolji učinak preporučuje se stvaranje topline: stavite na polietilen ili kapu za tuširanje 5-10 minuta.

Intenzivni kompleks za popravljanje kose

Marka: NEXXT professional
Reference: CL211702

 • Trenutačno intezivno obnavljanje i zaštita
 • UKLANJANJE iritacije i izgaranje iz boje
 • KERATOPLASTIJA, OBNOVLJIVANJE VLAZBE kose
 • REANIMACIJA I STIMULACIJA rasta kose
 • VITAMINSKI KOMPLEKS SCALPA
 • HIDRACIJA I VOLUMEN ZA SUHU KOSU

INTENZIVNI REGENERIRANI KOMPLEKS ZA KOSU

Kompleks je učinkovit za liječenje i sprečavanje sljedećih problema:

Oštećuje se bojenjem i / ili permom

Suha, porozna, stanjiva kosa bez sjaja

Umorna, gusta kosa, kojoj nedostaje volumen i vitalnost

Snažno razdvojeni krajevi

Genetski slaba, lomljiva kosa

Perut i brza masna kosa

Nepristojna, teška za stil, zapetljana kosa

Nadraživanje, svrbež, crvenilo, peckanje tijekom bojenja

Kompleks sadrži prirodni višenamjenski sastojak koji kombinira prednosti hranjivog ulja krambe (syn.Katran Abyssinian), pojačanog biološkim djelovanjem fitosterola (esteri fitosterola krambe ulja (ili sjemenki apbisinove senfa) sadrže sterole s jakim hidratantnim i hranjivim svojstvima - povećavaju stupanj vlažnosti vlasišta i kose za više od 60%, čime se daje energija za obnavljanje oštećenja. Na površini kose formira se tanak, ali jak film koji poput vela pouzdano štiti od vanjskih utjecaja, ima svojstva ko-emulgatora i sredstva za vlaženje pigmenata. - s kondicionirajućim učinkom, povećava volumen kose, povećava njenu elastičnost i daje zdrav sjaj. Obnavljajuća svojstva ulja heljde: u ljekovitoj i umirujućoj iritaciji vlasišta i kose, u obnavljanju stanica i vraćanju tonusa oštećene kose - obojena ili izbijeljena, pogođena od svih vrsta perme i stilova, podložne agresivnoj ekologiji i UV zračenju. Tekućina uklanja elektrostatiku iz kose. Ulje avokada regulira metabolizam biološki aktivnih tvari koje reguliraju lokalni imunitet u vlasištu, koža ga lako i brzo apsorbira, njegujući ga. Sadrži oleinsku, linolnu, palmitinsku, stearinsku, palmitoleinsku, linolensku kiselinu, vitamin A, vitamine skupine B, vitamine D i E, K. Zbog visokog sadržaja polinezasićenih masnih kiselina, ulje dobro obnavlja strukturu epiderme i osovine kose, pruža visoke hranjive, regenerativne i antioksidante svojstva, poboljšava vlažnost vlasišta vlasišta. Ulje orašastih plodova makadamije izjednačava strukturne razlike između korijena i krajeva kose i pečata razdvojene krajeve. Prodire duboko u folikule dlake, pomažući obnoviti strukturu najviše oštećene kose, uklj. presušena i krhka. Ulje sadrži mononezasićene masne kiseline i vitamine A, E, F i kalcij, koji su korisni za kosu i vlasište. Citokeratinski filamenti popunjavaju oštećena područja kose ili praznine, jačajući kosu kao okvir.

PRIMJENA: Sadržaj ampule ravnomjerno nanesite na vlasište i opranu, blago vlažnu kosu. Masaža, suha i stil po želji. Ne ispirati. Za najbolji učinak preporučuje se stvaranje topline: stavite na polietilen ili kapu za tuširanje 15-20 minuta. Prilikom bojenja: dodajte sadržaj ampule u smjesu za bojenje / izbjeljivač neposredno prije bojenja. Na količinu oksidirajućeg sredstva / oksigenanata ne utječe.

Nexxt Professional Intense Elixir Fluid regeneracija kose - intenzivni kompleks popravljanja kose, 10pcs * 5ml.

Kamionet u Sankt Peterburgu

DOSTUPNO OD 1. srpnja

st. Petropavlovskaya, 6

Kurir u Sankt Peterburgu

od 1000 rubalja. - BESPLATNO je
do 1000 rubalja - 100 r.

Kurir u Moskvi - od 200 rubalja.

Do točke izdavanja - od 150 rubalja.

Dostava drugima
regije Rusije - od 170 rubalja.

S drugim opcijama isporuke možete se upoznati prilikom narudžbe ili u posebnom odjeljku!

BRELIL Unike Styling Jaka pločica za oblikovanje, 300 ml., B210004

BRELIL Gel za modeliranje kovrčave kose s maslinovim uljem, 200 ml., 080105

Angel Professional SPA vodena hranjiva krema za kosu, 1000 ml., A602-2

1 341 RUB 1 490 rbl.

Estelare Perfect Skin Tone serum za piling lica 2g * 4kom.

Etude Organix, maramice za matiranje s ugljenom lakom i bambusom od ugljena, 50 kom.

Kokostar zeleni grozdni hidroksid za usne (1 nanos), 3 g / Maska za usne od jednog metra (u obliku zelenog grožđa)

BeauuGreen morski krastavac & crni Hydrogel flaster za oči - Hydrogel flasteri za oči s ekstraktom crnog krastavca, 60 kom.

ESTETSKA KUĆA CP-1 3 sekunde Ring za kosu (ampula za nadopunu kose) - intenzivna maska ​​za punjenje za trenutno njegu i obnovu kose, 170 ml.

Dr. Jart + Dermask Shaking Rubber Hydro Shot - tretirajuća maska ​​za lice s hidratantnim učinkom, 50 g.

Intenzivno obnavljajući sloj Nexxt Professional Intense Elixir Fluid Hair regeneracije omogućuje profesionalnu obnovu oštećene kose, nepravilnu njegu i učestalo izlaganje visokim temperaturama. Ulje sjemenki gorčice od senfa, koje je uključeno u kompleks, poboljšava hranjivost korijena, ubrzava rast kose i uz stalnu upotrebu čini pramenove debljim i jačim. Arganovo ulje se izglađuje po cijeloj duljini, lako uklanja strukturna oštećenja na osovini kose, kao da se lijepljenjem split završava. Ulje makadamije pomlađuje, sprječava pojavu rane sive kose, daje nevjerojatnu mekoću i sjaj. Ulje avokada vlaži, omekšava i kondicionira. Citokeratinski filamenti formiraju najtanju ojačavajuću i zaštitnu barijeru na površini svake dlake, štite od mehaničkih ozljeda. Ulje heljde umiruje vlasište, ublažava nelagodu i suhoću, njeguje pramenove vitaminima E i A. Rezultat tijeka kompleksa za obnovu NEXXT Professional je hidratiziran, ispunjen očaravajućim sjajem i ljepotom.!

Primjena: kosu operite šamponom. Dobro osušite i ravnomjerno prekrijte sadržajem 1 ampule proizvoda. Ne perite se.

SLJEDEĆE ampule u St.

Za sve tipove područja kose: kosa ne sadrži parabene, sulfatna ulja i ekstrakte: arganovo ulje, učinak ulja makadamije: hranjivo, sjajno, glatko, hidratantno, omekšavanje, obnavljanje

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

NEXXT Royal luksuzno ulje za kosu

Nexxt Professional Classic Care sustav šampona sa losionom - šampon-losion za masnu kosu. Šampon rješava problem masne kose i liječi vlasište. Proizvod sadrži propolis i ekstrakt timijana, koji normaliziraju rad lojnih žlijezda.

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

Ravnoteža sustava losiona za šampon sa profesionalnim tekućinama za Nexxt.

Blokiranje gubitka kose Regeneracija vlasišta Aktivacija protiv peruti Stimulacija rasta i volumena Reanimacija i jačanje kose Inovativna univerzalna formula protiv gubitka kose kod muškaraca i žena. preporuča se koristiti kao da se problemi javljaju nakon učestalih.

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

Nexxt ampule 10 * 5 ml. rekonstruktor ekspres losiona pr.

Kompleks intenzivnog obnavljanja NEXXT Professional omogućuje vam profesionalnu obnovu kovrčavih ozljeda bojenjem, nepravilnom njegom i čestim izlaganjem visokim temperaturama. Osnova proizvoda je koktel od pet ulja i jedinstvena komponenta c niti.

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

NEXXT ampule intenzivni popravak kompleks za.

područje primjene: složeno djelovanje protiv gubitka kose radi aktiviranja rasta, regeneracije, jačanja, njege

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

NEXXT Classic care Maska protiv kosa protiv gubitka kose.

područje primjene: složeno djelovanje, olakšava češljanje, za lomljivu, tanku i oštećenu kosu, za kovrčavu kosu, za obojenu kosu, protiv peruti, za aktiviranje rasta, hidratantne, regenerirajuće, ojačavajuće, njegujuće, pogodno za svakodnevno.

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

NEXXT Salon Care Care Elixir "Drop Yang.

Poseban revitalizirajući kompleks za kosu i vlasište. Učinkovit lijek protiv gubitka kose. Dostupno u ampulama

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

Express losion protiv gubitka kose (Nexxt Express B.

Njemački profesionalni proizvođač Nexxt Professional razvio je nevjerojatan program usmjeren protiv borbe protiv gubitka kose u bilo kojoj dobi

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

Ampule za gubitak kose Nexxt Express Booster Rec.

područje primjene: njega kose, za lomljivu, tanku i oštećenu kosu, za kovrčavu kosu, za obojenu kosu, za dodavanje volumena, protiv gubitka kose, za aktiviranje rasta, uz pomoć keratina, vlaženja, regeneracije, jačanja

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

NEXXT Salon Treatment Care gel implantat (faza 1 laminat.

Express losion-rekonstruktor protiv gubitka kose univerzalna je inovativna formula protiv gubitka kose kod muškaraca i žena. Preporučuje se koristiti ga kao da se problemi javljaju nakon česte toplinske obrade kemijskih boja, nekvalitetnih oštrih šampona.

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

Ampule losion-rekonstruktor za kosu NEXXT professional.

ampule, tip kose: suha, područje primjene: složeno djelovanje, ne zahtijeva ispiranje, olakšava češljanje, neutralizira statički elektricitet, za lomljivu, tanku i oštećenu kosu, za kovrčavu kosu, za obojenu kosu, za dodavanje volumena, protiv starenja.

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

NEXXT Classic care Intenzivni regenerirajući set.

Maska pruža potrebnu njegu oslabljenoj kosi, jača korijenje i sprječava proces gubitka kose. Formula uključuje kompleks biljnih ekstrakata, vitamina i minerala

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

Kondicionirajuća maska ​​protiv gubitka kose (Nexxt Anti Ha.

Djelovanje se temelji na patentiranoj formuli "instant tretman dlaka u jednoj molekuli - Q / terapija", koja potiče regeneraciju tkiva, aktivira regenerirane procese, proizvodi keratine i prodire u jezgru slabih korijenskih folikula dlake, u.

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

NEXXT maska ​​za uklanjanje kose 200ml.

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

SLJEDEĆE ampule: izraziti losion za rekonstrukciju protiv gutanja.

NEXXT Intenzivni kompleks za popravljanje kose učinkovit je za liječenje i sprječavanje sljedećih problema: Oštećena bojenjem i / ili permom Suha, porozna, prorijeđena, bez kose sjaja Umorna, kosa bez volumena i vitalnosti.

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

NEXXT ampule 10 * 5 ml. "Intenzivni oporavak.

Nexxt Professional Classic Care sustav šampona sa losionom - šampon-losion za masnu kosu. Šampon rješava problem masne kose i liječi vlasište. Proizvod sadrži propolis i ekstrakt timijana, koji normaliziraju rad lojnih žlijezda.

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

Ravnoteža sustava losiona za šampon sa profesionalnim tekućinama za Nexxt.

područje primjene: složeno djelovanje, ne zahtijeva ispiranje, olakšava češljanje, za lomljivu, tanku i oštećenu kosu, za kovrčavu kosu, za obojenu kosu, protiv podijeljenih krajeva, protiv gubitka kose, regenerirajuće, termičko zaštitno sredstvo

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

NEXXT salon za njegu salona Aktivni tonik za imunitet u.

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

NEXXT Punilo keratin-botex 100 ml

Nexxt Professional šampon protiv gubitka kose - šampon protiv gubitka kose (250 ml). Djelovanje se temelji na patentiranoj formuli "instant tretman kose u jednoj molekuli - Q / terapija", koja promiče regeneraciju tkiva, aktivira regenerativne procese i stvara.

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

Nexxt šampon protiv gubitka kose 250 ml

tip kose: za sve tipove, područje djelovanja: njega kose, za lomljivu, tanku i oštećenu kosu, za kovrčavu kosu, za obojenu kosu, za dodavanje volumena, bez sulfata, bez parabena, regenerirajući, jačajući, njegujući

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

SLJEDEĆE bojanje kose Profesionalna zaštita i popravak.

Kompleks protiv gubitka kose. Paket sadrži 10 ampula. Više informacija Univerzalna inovativna formula protiv gubitka kose. Preporučuje se upotreba i u slučaju problema nakon oštećenja kose, iu vezi s padom imuniteta, sezonskim gubitkom kose, str..

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

SLJEDEĆA Profesionalna, brza obnova losiona agai.

Bifazni serum posebno formuliran za jačanje i poticanje rasta kose. Nježna, inovativna formula može učinkovito zaštititi kosu od slobodnih radikala i suhoće, pruža kosi...

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

Nexxt Professional serum za rast kose, 200 ml

vrsta kose: suha, područje primjene: složeno djelovanje, ne zahtijeva ispiranje, za lomljivu, tanku i oštećenu kosu, za kovrčavu kosu, za obojenu kosu, protiv podijeljenih krajeva, protiv peruti, protiv gubitka kose, za aktiviranje rasta, vlaženje, revitaliziranje.

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

NEXXT Salon tretman za njegu Elixir Essence 9 Lives.

ampule, opseg: složeno djelovanje, ne zahtijeva ispiranje, za lomljivu, tanku i oštećenu kosu, protiv gubitka kose, kako bi se aktivirao rast, jačanje, njegujući

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

L'Oreal Professionnel Aminexil Advanced Professional.

NEXXT Intenzivni kompleks za popravljanje kose učinkovit je za liječenje i sprječavanje sljedećih problema: Oštećena bojanjem i / ili permom Suha, porozna, prorijeđena, bez kose sjaj Umorna, gipka

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

Ampule za kosu Nexxt Intense eliksir tekućina regeneracija kose.

Isprobajte ovaj moćni eliksir za zrelu kosu. Proizvod s velikom količinom antioksidanata, njeguje i odupire starenje kose

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

Elixir "upravljanje dobom" (Nexxt Anti Age Yo.

Br. 1 perm s kondicionirajućim učinkom bio-trajnim za normalnu kosu. Br. 2 perm s kondicijskim učinkom bio-trajnim za obojenu (izbjeljivu), oštećenu, oslabljenu kosu. Br. 3 kemijska...

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

SLJEDEĆE Bio-trajno za teško, neposlušno.

Tečnost - postupak obnavljanja kose sličan Botoxu - vrsta injekcije bez igle za keratin za brave

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

SLJEDEĆA Energija Tečnost za punjenje Keratin Botex

Kompleks intenzivnog obnavljanja NEXXT Professional omogućuje vam profesionalnu obnovu kovrčavih ozljeda bojenjem, nepravilnom njegom i čestim izlaganjem visokim temperaturama. Osnova proizvoda je koktel od pet ulja i jedinstvena komponenta niti.

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

Nexxt profesionalna intenzivna eliksirna tekućina za kosu Regenerati.

Intenzivni kompleks popravljanja kose. Paket sadrži 10 ampula. Više informacija Kompleks povećava razinu vlage vlasišta i kose za više od 60%, čime se daje energija za sanaciju oštećenja. Na površini kose tanka, ali trajna.

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

NEXXT Professional, Elixir za regeneraciju tekućine, 10.

ampule, tip kose: za sve tipove, područje djelovanja: složeno djelovanje, pogodno za muškarce, ne zahtijeva ispiranje, za lomljivu, tanku i oštećenu kosu, za kovrčavu kosu, za obojenu kosu, za dodavanje volumena, protiv peruti, protiv gubitka kose, za aktivista.

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

NEXXT Salon Treatment Care Express losion za obnovu.

Za suhu kosu područje primjene: za kosu i vlasište za lomljive, tanke i oštećene aktivne tvari: vitamin A, vitamin C, vitamini skupine B, keratin, proteini, učinak vitamina D: jačanje, sjaj, zadebljanje kose, izglađivanje, volumen.

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

NEXXT Elixir serum za masku sa intenzivnom njegom

Nexxt intenzivni kompleks popravljanja kose učinkovit je za liječenje i sprječavanje sljedećih problema: oštećena bojanjem i / ili permom, suha, porozna, prorijeđena, bez sjaja, umorna, vlažna kosa, nedostatak volumena i vitalnosti.

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

Nexxt ampule 10 * 5 ml. "intenzivan oporavak.

vrsta kose: suha, područje primjene: složeno djelovanje, ne zahtijeva ispiranje, olakšava češljanje, neutralizira statički elektricitet, za lomljivu, tanku i oštećenu kosu, protiv podijeljenih krajeva, UV zaštita, hidratantna, regenerirajuća, nježna

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

NEXXT salon za njegu tekućina za njegu "tekuće svile".

ampule, tip kose: suha, opseg: njega kose, za lomljivu, tanku i oštećenu kosu, za obojenu kosu, bez parabena, hidratantna, regenerirajuća, hranljiva

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

Intenzivno prestrukturiranje Kaaral Purify Restructure.

Maska za osvježavanje boje između boja i pojačavanje postojeće boje kose. Boja: svijetloplava bakreno-crvena. O proizvodu Tonirajuća maska ​​dizajnirana je za osvježavanje boje među mrljama, dajući novu...

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

NEXXT Professional, maska ​​za toniranje kose 10.45, 3.

Nexxt Professional Intense Elixir fluidna regeneracija kose - intenzivni restauratorski kompleks za kosu. Kompleks obnove omogućuje profesionalnu rekonstrukciju ozlijeđenih bojenjem, nepravilnom njegom i čestim izlaganjem visokim temperaturama.

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

Nexxt serumska profesionalna intenzivna eliksirna tekućina za kosu.

vrsta kose: suha, područje primjene: složeno djelovanje, ne zahtijeva ispiranje, za lomljivu, tanku i oštećenu kosu, za kovrčavu kosu, za obojenu kosu, za dodavanje volumena, hidratantnu, obnavljajuću, jačaju, njegujuću, toplinsku zaštitnu tvar, p.

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

NEXXT Salon tretman za njegu salona sa ekstraktom Planktoa.

Serum pruža osjetljivo učvršćivanje i osvježavanje pigmenata u boji, ima učinak zaštite kose tijekom bojenja, posvjetljavanja i perutanja, potiče izgled sjaja i mekoće kose. Ekskluzivni kompleks brižnih i zaštitnih komponenti, oka.

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

Serumske ampule NEXXT professional Salon Tre.

Profesionalno razvijen proizvod koji sveobuhvatno utječe na glavne uzroke nekontroliranog gubitka kovrča. Uravnotežen sastav proizvoda, upotpunjen tonikom kofeinom, ekstraktom sjemena kukuruza i ekstraktom timijana, savršeno se bori protiv rane ćelavosti.

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

Nexxt Professional Express booster rekonstruktor uspijeva.

Terapija botoxom za lice koristi se već jako dugo. Za kosu postoji povezan postupak koji pomaže poboljšati strukturu vlasi, čineći ih glatkim, jačim i vitalnijim. nexxt punilo keratin-boteks energija boteksa 100 ml namijenjeno je.

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

Nexxt punilo keratin-botox botex energije 100ml

sprej, tip kose: za sve tipove, područje djelovanja: složeno djelovanje, ne zahtijeva ispiranje, olakšava češljanje, za lomljivu, tanku i oštećenu kosu, za kovrčavu kosu, za obojenu kosu, protiv peruti, protiv gubitka kose, za aktiviranje rasta, s keratinom.

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

NEXXT Salon Treatment Care hidratantni Rho serum.

Maska za osvježavanje boje između boja i pojačavanje postojeće boje kose. Boja: hladno siva. Više informacija Maska za toniranje je osmišljena kako bi osvježila boju između boja, dodala novu nijansu boje i poboljšala postojeću nijansu kose. korekcija.

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

NEXXT Professional, maska ​​za toniranje kose 10.16, 3.

Maska za bojenje kose učinak primjene: njegujuća, hidratantna, jača neutralizira žutost pogodna za njegu sive kose

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

NEXXT maska ​​srebrna, čista arktička plavuša

Molekularna keratoplastika i obnova kose Keratin • Zaustaviti gubitak kose • Potaknuti rast kose • Antistres za kosu • Prevencija peruti Jedinstveni intenzivni pripravak usmjeren na rješavanje problema oštećenja i kasnijeg gubitka kose. Spos.

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

(Nexxt) Ampule protiv gubitka kose Blitz terapija.

područje primjene: njega kose, ne zahtijeva ispiranje, za lomljivu, tanku i oštećenu kosu, za dodavanje volumena, protiv podijeljenih krajeva, UV zaštitu, hidratantnu, regenerirajuću, ojačavajući, njegujuću, pogodnu za svakodnevnu upotrebu

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

NEXXT Salon tretman za njegu kose suffle "duboko.

Emulzijski katalizator za zaštitu kose tijekom bojanja i izbjeljivanja, pravilno i dugotrajno fiksiranje umjetnog pigmenta, daje sjaj i svilenkast izgled. Patentirana jedinstvena kombinacija brižnih i zaštitnih komponenti koje se međusobno nadopunjuju.

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka

(Nexxt) Ampule Aktivator-starter "Tečna boja".

Za sve tipove kose područje primjene: kosa protiv razdvojenih krajeva ne sadrži parabene Aktivni sastojak: hijaluronska kiselina, kolagena ulja i ekstrakti: djelovanje ulja jojobe: prehrana, aktiviranje rasta, sjaj, omekšavanje, obnavljanje

Samokupljanje, ruska pošta, kurir, logistička tvrtka