Glavni > Izgraditi

Recenzije aktivatora šampona za kupaonicu agafia

Sadrži 100% prirodne sastojke
Šampon - aktivator na bazi posebno odabranog bilja za njegu oslabljene kose. Nježno čisti, velikodušno hrani i vlaži folikule kose, potičući rast kose. Sibirski patuljasti patuljak bogat je aminokiselinama i vitaminom C, čuva kosu mladu i gustu. Organski ekstrakt sapunice nježno čisti, a Kuril čaj čini kosu mekom i upravljivom. Korijen burdocka sadrži bjelančevine, vitamine A, B, E i P, koji jačaju korijenje kose. Ulje divlje paprike pojačava hranjivost folikula kose, a organski ekstrakt šargarepe sprečava lomljenje kose. Altajsko ulje heljde bogat je izvor vitamina, intenzivno njeguje vlasište.

Volumen: 100 ml
Proizvođač: Rusija, "Prvo rješenje"

Preporuke (2)

3 postova

Želite ostaviti povratne informacije? Dovoljno je registrirati.

Po čemu je jedinstven šampon od bake Agafia i da li stvarno ubrzava rast kose?

U potrazi za učinkovitim lijekom za zdravlje kose, mnoge žene odabiru prirodnu kozmetiku. Eterična ulja, biljni ekstrakti, biljke prikupljene u ekološki čistim područjima - sve su ove komponente prisutne u šamponu Granny Agafia za rast kose. U 15 godina koje su prošle od pojave Granny Agafia na policama trgovina, kozmetički proizvodi stekli su dobru reputaciju. Njihova cijena je niska, a pregledi potrošača pomoći će procijeniti učinak njihove uporabe..

Princip rada

Postoji nekoliko serija proizvoda "od Agafia" za njegu kovrča. Između ostalog, kako bi se ubrzao rast kose, proizvođač nudi šampone "Debeli" i "Posebni" (aktivator).

Sastav i blagodati

Prva serija pripravaka od prirodnih sastojaka, objavljena 2002. godine, nazvana je „Recepti bake Agafije“. Sadrži mnoge proizvode za njegu kože i kose, uključujući šampon koji ubrzava rast pramenova kose "Debeli".

Temelji se na otopljenoj vodi, pročišćenoj od nečistoća smrzavanjem. Bijelo med i ulje sjemenki njeguju i vlaže tragove, jačaju ih i potiču ponovni rast. Borova smola (smola drveća) dezinficira, potiče regeneraciju kože, ima protuupalni učinak. Sastav šampona obogaćen je i infuzijom od 17 biljaka, a to su:

  • elecampane;
  • smilje;
  • kopriva;
  • kamilica;
  • Baikal lubanja;
  • američka komoljika;
  • yasnotka i drugi.

Korijen sapuna pomaže nježno očistiti kovrče bez narušavanja njihove strukture. Na temelju ovog ekstrakta stvoreni su drugi šamponi tvrtke, na primjer, iz serije Agafia Bath. To također uključuje poseban aktivator za rast kovrča, koji sadrži:

  • Altajsko ulje heljde - njeguje vlasište, služi kao izvor vitamina;
  • ekstrakt šipka - sprečava krhkost, suhoću struna;
  • Ekstrakt korijena repice - sadrži vitamine, proteine ​​koji sprečavaju gubitak kose;
  • ulje divlje paprike - njeguje lukovice, dodaje dodatni volumen kosi;
  • Ekstrakt sibirskog patuljka - sadrži aminokiseline, askorbinsku kiselinu, aktivira rast kovrča;
  • ekstrakt grimizne šipke (ili kuril čaj) - čini kosu mekom, upravljivom, daje joj sjaj.

Pored prirodnog sastava, proizvodi za njegu kose "od sibirskog ljekovitog bilja" imaju i mnoge druge prednosti:

  1. Niska cijena. U najvećem dijelu to je zbog činjenice da proizvođač ne troši puno na oglašavanje. Također, tvorci ovih organskih proizvoda štede na ambalaži zamjenjujući skupo staklo bocama napravljenim od drugih materijala bez PVC-a..
  2. Pazljiv odabir kvalitetnog bilja. Sirovine dolaze iz Sibira, regije Baikal, gdje se uzgajaju na ekološki čistom teritoriju. Biljke proizvoda Agafia's Bath beru se ručno na teritoriju Khakasije.
  3. Korištenjem hladno prešane metode za dobivanje organskih ulja. To vam omogućuje da sačuvate maksimalnu količinu hranjivih sastojaka.
  4. Bez štetnih kemijskih dodataka: silikoni, parabeni. U isto vrijeme, šamponi bez sulfata sadrže konzervanse, parfemske kompozicije, blago površinski aktivno sredstvo Natrij Coco-Sulfate, što proizvođač iskreno piše na etiketi..
  5. Bonus - letak s receptima tradicionalne medicine. Uložak prati sve proizvode za njegu kose Agafia.

Pažnja! Natrijev koko-sulfat još uvijek je sulfat, iako manje iritantan od njegovih agresivnih kolega. Dobiva se iz kokosovog ulja. Ova komponenta je odobrena za upotrebu u prirodnim kozmetičkim proizvodima..

Koji se problemi mogu otkloniti

Glavni zadatak obje kozmetike je ubrzati rast kose. Uz to, šampon "Debeli" ima sljedeći učinak:

  • obnavlja strukturu kose;
  • njeguje kovrče, zasićujući ih vitaminima, drugim korisnim komponentama;
  • jača korijenje;
  • čini kosu jačom;
  • vlaži, omekšava pramenove;
  • liječi cijelom dužinom.

Posebni aktivatorski šampon Bath Agafia također je namijenjen ne samo rastu kose. Paralelno s tim, on:

  • bori se protiv gubitka kose;
  • potiče rast novih vlasi;
  • čini pramenove mekanima, poslušnima;
  • dodatno ih vlaži;
  • brine o oslabljenim kovrčama;
  • njeguje vlasište.

Da bi postigao veći učinak, proizvođač preporučuje korištenje ne samo šampona bez štetnih aditiva, već i drugih kozmetičkih proizvoda. U okviru tematske serije pušteni su balzami Thick i Special (u paru s odgovarajućim sredstvima za pranje glave), kao i razne nježne maske.

Troškovi

Približna cijena "Debele" je 130 rubalja za bocu od 350 mililitara. Balzam iz iste serije koštat će oko 110 rubalja (volumen je sličan). Aktivator "Special" dostupan je u malom mekom pakiranju od 100 mililitara i košta, poput balzama iste linije, od 30 do 50 rubalja. Proizvode možete kupiti u specijaliziranim organskim i redovnim trgovinama, ljekarnama, supermarketima.

kontraindikacije

Budući da je baza sve kozmetike od bake Agafia 100% prirodna, malo je ograničenja u njezinoj upotrebi. Glavna stvar je individualna netolerancija na neke komponente, alergija na biljni ekstrakt ili eterično ulje. Može se očitovati kao svrbež, perut. Ako se ovi simptomi pojave, preporučuje se prestati s korištenjem prirodnog šampona..

Vijeće. Unatoč organskom sastavu, nemojte djecu oprati šamponima "za odrasle". Za njih postoje posebni alati, uključujući u liniji proizvoda tvrtke "First Solution".

Prije i poslije fotografija

Pravila prijave

Za kozmetiku koja ne sadrži sulfate vrijede posebne upute za uporabu. Određena pravila povećavaju učinkovitost ovih šampona:

  1. Proizvod se drži na glavi 1-2 minute, a zatim se ispere. Sulfati djeluju brzo, dok prirodnim biljnim sastojcima treba vremena da se očiste. Inače, kosa nakon postupka neće biti dovoljno čista ili će brzo postati masna. Zadržavanje šampona duže od 2 minute besmisleno je.
  2. Srednje i duge kovrče se peru 2 puta. Zbog činjenice da se preparati bez sulfata ne pjenu dobro, mogu biti potrebni novi obroci za različita područja (stražnji dio glave, viski, kruna).
  3. Morate usporediti organske proizvode s onima koji sadrže sulfate. Prirodni sastojci se ne nose s velikom prljavštinom, a također ne uklanjaju ostatke stila (tragove laka, pjene, moussea, gela). Ali prirodni sastojci umiruju nadraženo vlasište koje ljušti.
  4. Nakon što počnete koristiti šampon bez sulfata, volumen može na neko vrijeme nestati. Ovako lanci reagiraju na promjenu vrste proizvoda. Potrebno je vremena da se obnovi kiselost koja je poremećena sulfatima. Period navikavanja može trajati oko mjesec dana.

Učinak od upotrebe

Kada se pravilno koristi, šampon za jačanje i rast kose "Gust":

  • njeguje kosu, čini je mekom, glatkom;
  • jača folikule kose, smanjuje gubitak kose;
  • aktivira rast kovrča. Posebno je uočljivo ako upotrebljavate "Debelo" duže od mjesec dana;
  • vlaži suhe i krhke niti, revitalizira ih.

Posebni aktivator "Agafijina kupka" ima sljedeći učinak:

  • kosa postaje zdravija, upravljivija, svilenkasta;
  • vlasište dobiva potrebnu prehranu, što pozitivno utječe na opće stanje kovrča;
  • suha kosa dobiva odgovarajuću vlagu. Za to je preporučljivo koristiti ne samo šampon, već i balzam;
  • rast niti se primjetno ubrzava.

Za i protiv šampona

Potrošači hvale oba proizvoda za:

  • niska cijena;
  • prirodni sastav;
  • dobro čišćenje, pranje iz kose;
  • uočljiv učinak.

Obratite pažnju, šampon "gust" se sviđa korisnicima s velikim paketom, gustom konzistencijom, ekonomičnom potrošnjom. Od njega kosa postaje jaka, gusta, sjajna, ne zapleće se, poprimi svjež izgled, ne zahtijeva pranje nekoliko dana.

Activator Special privlači kupce malim volumenom, omogućujući im da testiraju proizvod kao sonda. No, meko pakiranje doy-pack uzrokuje sukobljena mišljenja: prikladno ga je nositi na put, ali problematično za korištenje kod kuće, posebno mokrim, sapunicama. Nema raspršivača, pa se tekući šampon često prolije.

Korisnici također bilježe nedostatke koji su zajednički za oba proizvoda:

  • u nekim slučajevima kosa nakon pranja postaje masna, neočišćena ili, naprotiv, suha;
  • svrbež, iritacija vlasišta, ponekad se može pojaviti perut;
  • kovrče stječu krutost, gube volumen;
  • u nekim slučajevima se povećava gubitak niti.

Razne recenzije dobivaju mirise šampona. Nekome se sviđa biljni miris, drugima iritira.

Mnogi potrošači kažu: kozmetički proizvodi "od travara Agafia" pomažu u rastu duge kose, poboljšavaju opće stanje kovrča. Ali pozitivan rezultat moguć je samo ako se pravilno koristi, a također i ako proizvod potpuno pristaje vašoj kosi (nema nelagode, alergija). Ponekad je nedostatak učinka posljedica upravo individualnih karakteristika organizma..

Vrijedno je zapamtiti da vanjska uporaba bilo kojeg proizvoda ne rješava unutarnje zdravstvene probleme. Stoga, ako željeni rezultat Agafia šampona nije, morate biti ispitani kako biste utvrdili uzrok problema s kosom. U drugim slučajevima, prirodni lijekovi bez sulfata prema receptima sibirskog ljekovitog bilja ozdravit će kovrče, dati im njegovan izgled i pomoći u rastu dugih, lijepih pletenica.

Prirodno ulje je riznica hranjivih sastojaka i prirodni stimulans rasta kose. Više o njima pročitajte u sljedećim člancima:

Šamponi Granny Agafia's Recipes - recenzije

Recepti bake Agafije

Recepti za šampone Granny Agafia 28. rujna 2015

Ovaj sam šampon kupila prvi i zadnji put (za sve tipove kose, mliječni čičak). Bilo je to kao da ste umjesto ženske muške sobe posjetili frizerski salon, a konačno ste se osvježili Chypreom. Miris koji pogodi na licu mjesta! A ovo je za ženski šampon! Postavlja se logično pitanje: ako bi se ova Agafyja obvezala izmišljati miris za muškarce, što bi ona izmislila? Mislim da bih uzeo katran kao osnovu - dobar je za zdravlje, a boli duh.

Recepti za šampone Granny Agafia 24. travnja 2014

Zdravo! Nakon što sam pročitao recenzije o RBA šamponu, isprva nisam vjerovao, ali odlučio sam ga isprobati. Otišao sam u trgovinu i bio sam vrlo iznenađen cijenom, šampon me koštao samo 37 rubalja. Kupila sam RBA balzam na istom mjestu, oprala kosu navečer i nisam osjećala oduševljenje, nije bilo moguće češljati vlažnu kosu ((Ali samo su se osušile i WOW WOW WOW, na moje veliko iznenađenje kosa je postala glatka poslušna, a krajevi se nisu raspadali koliko i obično. Bila sam ugodno iznenađen. Sada već 3 mjeseca koristim RBA seriju i neću je zamijeniti ni za što drugo. Kosa je postala predivno glatka, poslušna i uopće se ne dijeli. URAAAA baki Agafyi.

Komentari Je li recenzija korisna? Da 39 Ne 1

Recepti za šampone Granny Agafia 26. travnja 2013

Koristim RBA marku već godinu dana, imam sve za njegu kose, od maske do kapsula, reći ću da sam prije toga bilo kosa obojena crveno-crno i plavo, svi su se razdvojili, slomili, postali su poput pahuljica, već jer godinu dana ne koristim boju i rba efekt je nevjerojatan, tko god ima alergije, svrbež i sve ostalo, ja ću reći da je sve vrlo individualno, a ako imate reakciju na ovaj šampon, ne morate psovati proizvođača. Dlačice su mi vrlo osjetljive, zadovoljan sam ovom tvrtkom, nije se moguće oprati s ostalim šamponima, kosa se počne raspadati, istim šamponom kosa je postala jaka, ravna, od rujna sam imala pramenove do obrva, sada je mirno uzimam za uši, kosa brzo raste, postaju deblji. Jako sam sretna, prije toga sam isprobala šampone različitih cjenovnih kategorija i reći ću da se čak šampon za 1200 ne može usporediti.

Recepti za šampone Granny Agafia 24. travnja 2013

Slučajno sam u trgovini vidio novu RBA bez SLS-a i parabena. Razumijem da za 34 rublje, pa čak i bez certifikata, ne možete kupiti ništa dobro - svejedno sam ga kupio. Peruje se tako, nakon toga ne možete rastaviti kosu. Ali to nije poanta. Nakon njega, kosu ne možete oprati 5 dana! Ovo je za mene rekord. I ne smeće na glavi raste kao poslije svih laureth šampona, svježe linije i prirode sibira. Sada cijelo vrijeme gledam nove proizvode "Prvog rješenja"

Komentari Je li recenzija korisna? Da 22 Ne 6

Recepti za šampone Granny Agafia 5. travnja 2013

Prije tri tjedna kupila sam "Debeli balzam" i "Maska za kosu (burdock)" sve to koštalo me 75 rubalja. Kosa je postala ukočena, brzo gube volumen (nakon sušenja sušilom za kosu), a ono što je najviše odvratno je svrbež. Prije toga, prije godinu dana, na „hvalevrijedan“ savjet, već sam uzela RBA šampon. Nakon toga, osim svrbeža i plakova na glavi, od toga nije nastalo ništa. Zato sam jučer otišla i kupila Gurbalife šampon koji me uvijek spašava od opasnih eksperimenata na sebi. I tako, volim koristiti različite vrste šampona.

Recepti za šampone Granny Agafia 16. listopada 2012

Djevojke, jučer sam kupila RBA šampon. Nisam očekivao takav rezultat. Aromatična, svilenkasta kosa. jutros, kao nikad do sada, nije izlazila niti jedna dlaka. Presretna sam. Kupio sam i RBA sapun ručne izrade. Također me tako zadovoljio. Iznenađujuće, čak mu je i uljna maska ​​oprala kosu. Nastavit ću ga koristiti, da vidimo što će se dalje dogoditi.

Recepti za šampone Granny Agafia 7. listopada 2012

Počeo sam koristiti RBA šampon, jako mi se svidio. U početku je istina, dok perete kosu izgleda naporno, a kad je suha samo je mekano, sjajno i živo. Stoga za sada neću mijenjati ovaj šampon u druge marke..

Recepti za šampone Granny Agafia 27. svibnja 2012

Oni koji su zbunjeni u vezi šampona, samo obratite pozornost na sastav. Oni to pišu za nas. A mislim da ne kriju tako nešto. Postoje smeće običnog laureth-natrij-natrij sulfata - odmah u smeću (iako će ih nečija kosa savršeno podnijeti).

Vidite u magnezijevom lauretovom sulfatu - slobodno kupite!

Agaf šamponi nisu svi jednako raskošni - za neke su vodenasti, za druge se ne peru. Ali to je već od raznih biljnih punila. Glavni zadatak šampona je ispiranje. To znači da postoje najčešća sredstva. A ako je mekan i nije toliko štetan, što bi moglo biti i bolje.

Recepti za šampone Granny Agafia 23. travnja 2012

Imam seboreju. Jako mi se svidio terapeutski šampon protiv seboreje na bazi korijena sapuna tar (sadrži klimbazol). Svrab i ljuštenje stvarno nestaju. Oprala sam kosu svim vrstama skupih šampona i ništa mi nije pomoglo, ali tada sam kupila jeftin šampon od Granny Agafia. Znao bih prije nego što bih ga kupio. Šampon je super! Veliko hvala proizvođaču!

Recepti za šampone Granny Agafia 7. ožujka 2012

Otprilike godinu dana počeo sam koristiti šampone ove serije - „Šampon s pčelinjim voskom i pčelinjim voskom“ i „17 biljaka“. U početku se pojavio perut i glava je počela svrbeti, ali nakon 2 tjedna sve je prošlo (vidi se da se koža navikla). Oduzimamo na internetu i dodamo izravno bocama šampona u obliku tableta 10 mumija. Rezultat je sjajan! Prestala sam koristiti ispiranje, kosa se nakon bojenja brzo oporavi, pojavio se sjaj. Već je dobila pohvale kolega za sjaj i stanje kose. Jako sam zadovoljna, odlučna sam stalno kupovati ove balzame.. Cijena je također niska. Puno hvala proizvođaču !

Recepti za šampone Granny Agafia 16. prosinca 2011

Jako mi se svidio šampon od propolisa (nova serija, velika bočica) # 4 zbog sjaja i volumena! NATURAL šampon bez SLS-a, lagano iznenađuje, sastav je izvrstan. Preporuka svima. Čini se da se zaista pojavljuju volumen i pompoznost.

Komentari Je li recenzija korisna? Da 20 Ne 4

Recepti za šampone Granny Agafia 10. prosinca 2011

Jako mi se svidio dermatološki šampon sa cedrovim mikrokapsulama protiv suhe seboreje. Kosa je svilenkasta, nije težina, perut iz drugog nanosa je potpuno nestao. Ali cijena je previsoka za ovu marku - 120 rubalja za 300 grama

Recepti za šampone Granny Agafia 28. listopada 2011

Kupila sam dva šampona od Grannyja. Anti gubitak kose i nježno na 17 biljaka. Što reći. užas. Da sam prvo oprao kosu, a zatim svrbio cijeli dan, čak i ruke. To je s onim drugim (mislim da bi mogao puhati) užasno svrbilo. A korijen kose počeo je boliti navečer. Općenito, meni to uopće nije odgovaralo ((((ja imam izbjeljivu, suhu kosu. Definitivno je čak i isti Elsev manje agresivan i prikladniji.

Recepti za šampone Granny Agafia 5. travnja 2011

Općenito, jednom sam kosu jako, snažno uništila, kao što mnogi nisu ni sanjali. Smrt je došla do svega: kose, vlasišta. Tijekom godine, sama kosa je počela izgledati dobro, zaživjela je bez ičije pomoći, šamponi su svaki put bili različiti. Mama mi je savjetovala da kupim sebi RBA šampon. Jeftino, iznenađujuće naravno. Kupila sam ga na simpletonu. Pjenasta kao što nikad nisam sanjala, snažno, snažno. dok je prao kosu pomislio sam - odvratno. osjećala sam se kao da mi je kosa opet izgorjela. bili su potpuno isti na dodir tijekom pranja. Osušen, sjajan, mekan, lijepo gledati! Svakom pojedinačno, vjerojatno ću pokušati dalje.

Recepti za šampone Granny Agafia 29. svibnja 2010

Komentari Je li recenzija korisna? Da 8 Ne 0

Alenka 79 gost

Recepti za šampone Granny Agafia 23. svibnja 2010

Recepti za šampone Granny Agafia 14. svibnja 2010

Recepti za šampone Granny Agafia 10. svibnja 2010

Komentari Je li recenzija korisna? Da 6 Ne 1

Recepti za šampone Granny Agafia 6. svibnja 2010

Recepti za šampone Granny Agafia 5. svibnja 2010

Komentari Je li recenzija korisna? Da 14 Ne 13

Recepti za šampone Granny Agafia 29. travnja 2010

Komentari Je li recenzija korisna? Da 4 Ne 4

Recepti za šampone Granny Agafia 19. travnja 2010

Recenzije aktivatora šampona za kupaonicu agafia

Ljepota ne zahtijeva žrtvu! S kozmetičkim proizvodima "Recepti bake Agafia" vaš će izgled biti besprijekoran.

Šampon-aktivator rasta kose Agafia kupka nježno čisti, velikodušno njeguje i vlaži folikule kose.

  • Sibirski elfin bogat je aminokiselinama i vitaminom C, održava kosu mladom i gustom;
  • ekstrakt sapunice nježno čisti, a Kuril čaj čini kosu mekom i upravljivom;
  • korijen sjemena ojača korijen sadrži bjelančevine, vitamine A, B, E i P;
  • ulje divlje paprike pojačava hranjivost folikula kose, a organski ekstrakt šargarepe sprečava lomljenje kose;
  • Altajsko ulje heljde bogat je izvor vitamina koji intenzivno njeguje vlasište.

Rođaci će biti zadovoljni, a kolege će vam zavidjeti na dosljednosti. Razmazite svoje tijelo prirodnom kozmetikom prema receptu naših baka, koju možete kupiti za sebe i svoje najmilije u našoj internetskoj trgovini.

Specijalni šampon-aktivator rasta kose Bath Agafia, 100 ml

Proizvođač:Recepti bake Agafije
Niz:Kupatilo Agafia

Šampon - aktivator na bazi posebno odabranog bilja za njegu oslabljene kose. Nježno čisti, velikodušno hrani i vlaži folikule kose, potičući rast kose.
Sibirski elfin bogat je aminokiselinama i vitaminom C, održava kosu mladom i gustom.
Organski ekstrakt vode od sapuna nježno čisti, a Kuril čaj čini kosu mekom i upravljivom. Korijen burdocka sadrži bjelančevine, vitamine A, B, E i P, koji jačaju korijenje kose.
Ulje divlje paprike pojačava njegu folikula dlaka, a organski ekstrakt šargarepe sprečava lomljenje kose.
Altajsko ulje heljde bogat je izvor vitamina, intenzivno njeguje vlasište.

Sastojci: Aqua, natrijev koko-sulfat, ekstrakt Pinus Pumila (ekstrakt sibirskog patuljaka), koko-glukozid (i) gliceril oleat, sorbitan kaprilat, ekstrakt Potentilla Supina (ekstrakt čaja Kuril), ekstrakt korijena arctium lappa (ekstrakt korijena burdoka), organ Ekstrakt korijena Saponaria Officinalis (organski ekstrakt sapunice), voćno ulje Hippophae Rhamnoides (altajsko ulje heljde), organsko ekstrakt Hypericum Perforatum (organski ekstrakt čorbe), Acanthopanax Senticosus (Eleuthero) korijenovo ulje (ulje divlje paprike), Acidhopa, parfum, parfum, parfum, parfum, parfum, parfum, parfum, parfum, parfum, Benzil alkohol, limunska kiselina, karamela.

Agafia Bathhouse šampon-aktivator rasta kose, doy-pack

Sadrži 100% prirodne sastojke Za nježno čišćenje i kvalitetnu njegu oslabljene kose, sprječavanje krhkosti, poticanje rasta, očuvanje njihove gustoće i mladolikosti, kao i intenzivno zasićenje hranjivim tvarima i hidrataciju folikula vlasišta i kose, laboratorija kozmetičke kompanije "First Solution" razvila je šampon - aktivator rasta kose na bazi ulja i ekstrakata vrijednih sibirskih biljaka, koji je bio uključen u seriju Agafia Bath. Svi proizvodi ove kozmetičke marke maksimalno su učinkoviti i apsolutno sigurni za zdravlje, jer su izrađeni od prirodnih sastojaka i koristeći napredne suvremene tehnologije. Kao osnova ovog šampona s aktivatorom koristi se posebno odabrano vrijedno i korisno sibirsko bilje koje je idealno za njegu oslabljene kose. Proizvod nježno čisti pramenove, intenzivno vlaži i njeguje folikule kose, potiče rast zdrave kose. Zahvaljujući biljnom ekstraktu sibirskog patulja, koji je bogat vitaminom C i aminokiselinama, piling pomaže u održavanju debljine i mladolikosti kose, dok organski ekstrakt sapunice nježno čisti, a ekstrakt čaja Kuril čini ih mekšim i upravljivijim. Prisutnost ekstrakta korijena repice, koji je bogat vitaminima A, E, P, skupinom B i proteinima, pomaže u jačanju korijena kose, dok ulje divlje paprike poboljšava prehranu folikula kose. Zbog sadržaja organskog ekstrakta gospine trave, sprečava se lomljenje kose, koje istovremeno postaje trajnije, a altajsko ulje heljde, obogaćeno vitaminima, intenzivno hrani vlasište. Sastojci: Aqua, natrijev koko-sulfat, ekstrakt Pinus Pumila (ekstrakt sibirskog patuljka), koko-glukozid (i) gliceril oleat, sorbitan kaprilat, ekstrakt Potentilla Supina (ekstrakt čaja Kuril), ekstrakt korijena arctium lappa (ekstrakt korijena burdoka), organ Ekstrakt korijena Saponaria Officinalis (organski ekstrakt sapunice), voćno ulje Hippophae Rhamnoides (altajsko ulje heljde), ekstrakt korijena Hypericum Perforatum (organski ekstrakt šipka), Acanthopanax Senticosus (Eleuthero) korijenovo ulje (ulje divlje paprike), Parfum, parfum, parfum, parfum, parfum, parfum, parfum, parfum, parfum, Benzil alkohol, limunska kiselina, karamela. Agafia Bathhouse šampon-aktivator rasta kose, doy-pack

Pletenica nožnim prstima više nije mit sa šamponom "Granny Agafia" za rast kose: glavne komponente i nijanse primjene

Duga, njegovana kosa - bezvremenski i moderan ukras.

Nedavno je tržište nježne kozmetike preplavljeno svim vrstama aktivatora rasta, spremnih pomoći svima koji su proganjani Rapunzelovim lovorikama..

Proizvodi marke Babushka Agafya pripadaju segmentu proračunskih cijena, što je nije spriječilo da nađe svoje obožavatelje. Šampon-aktivator rasta kose "Agafijina kupka" zaslužuje posebnu pažnju.

Proizvod se prodaje u mekom pakiranju doy-pack, u količini od 100 ml i sadrži 100% prirodne biljne ekstrakte.

Što je unutra?

Sljedeći biljni ekstrakti su glavni aktivni sastojci Agafia kupke:

  • ekstrakt sapunice - nježno čisti vlasište od nečistoća bez narušavanja strukture kose;
  • Altajsko ulje heljde - izvor vitamina A;
  • Ekstrakt šipka - bori se protiv krhkosti i suhoće;
  • Ekstrakt korijena sjemenki - zasitiva kožu korisnim proteinima, smanjujući gubitak folikula dlake;
  • ulje divlje paprike (eleutherococcus) - njeguje korijenje, daje volumen;
  • ekstrakt patuljastog cedra - potiče rast;
  • ekstrakt cinquefoila - tonizira, daje zdrav sjaj.

Kako oprati i ne naškoditi?

Agafia aktivator rasta za kupku možete koristiti na isti način kao i obični šampon.

Mala količina proizvoda nanosi se na kosu i ulijeva se u prašak.

Cijeli postupak traje 2 do 3 minute, nakon čega se preporučuje ispiranje šampona vodom.

Među korisnicima postoji mišljenje da se za postizanje maksimalnog učinka aktivator mora zadržati duže nego inače..

Ovo je ozbiljna greška, koja dovodi ne samo do smanjenja učinkovitosti proizvoda, već također može pogoršati stanje folikula dlake..

Na našoj web stranici možete se upoznati s ogromnim brojem recepata za domaće maske za rast kose: s nikotinskom kiselinom, od kave, s votkom ili konjakom, s senfom i medom, s aloe, s želatinom, đumbirom, s kana, s kruhom, s kefirom, cimetom, jajetom i lukom.

Šampon "Kupka od Agafije": kupiti ili ne kupiti - to je pitanje?

Učinkovitost prirodnog šampona za rast i smanjenje kose dokazuje se brojnim pozitivnim recenzijama korisnika. U većini slučajeva upotreba "Agafijinih kupki" imala je buđenje i stimuliranje na folikule kose, značajno ubrzavajući proces rasta.

Pažnja! Da bi se postigao maksimalan i brz učinak, potrebno je koristiti sveobuhvatan sustav skrbi. Obično uključuje: šampon, balzam koji aktivira rast, Agafia masku za sedam jačina i ulje za kosu.

Korisni materijali

Pročitajte naše ostale članke o rastućoj kosi:

  • Savjeti kako uzgajati kovrče nakon bob ili druge kratke frizure, vratiti prirodnu boju nakon bojenja, ubrzati rast nakon kemoterapije.
  • Lunarni kalendar šišanja i koliko često trebate obrezivati ​​kada rastete?
  • Glavni su razlozi zašto vlasi loše rastu, koji su hormoni odgovorni za njihov rast i koja hrana utječe na dobar rast?
  • Kako brzo rasti kosu u godini ili čak mjesec dana?
  • Proizvodi koji vam mogu pomoći pri ponovnom uspostavljanju: učinkovit serum za rast kose, posebice robna marka Andrea; Estelle i Aleran proizvodi; voda od žuči i razni losioni; šampon i ulje protiv konja; kao i ostali šamponi za rast, osobito šampon za aktivator Golden Silk.
  • Za protivnike tradicionalnih lijekova možemo ponuditi narodne lijekove: mumiju, razna trava, savjete za uporabu senfa i jabukovog octa, kao i recepte kako napraviti domaći šampon.
  • Vitamini su vrlo važni za zdravlje kose: pročitajte pregled najboljih ljekarničkih kompleksa, posebice Aevita i Pentovita. Doznajte o osobitostima upotrebe vitamina B skupine, osobito B6 i B12.
  • Saznajte o različitim pojačivačima rasta u ampulama i tabletama.
  • Jeste li znali da proizvodi u spreju blagotvorno utječu na rast kovrča? Nudimo vam pregled učinkovitih sprejeva, kao i upute za kuhanje kod kuće.

Korisni video

Čak i pjevačica Glukoza koristi proizvode Granny Agafia, pogledajte njezinu recenziju u nastavku:

Zamke kojih treba biti svjestan

Agafia šampon za rast kose pozicioniran je kao 100% prirodni higijenski proizvod, koji isključuje prisutnost silikona u njegovom sastavu.

Kao rezultat toga, većina kupaca izvještava o povećanoj suhoći i zapetljanim pramenovima. Treba imati na umu da je ova reakcija apsolutno normalna..

U slučaju prelaska sa šampona koji sadrže sulfat na prirodnu kozmetiku, takve pojave su sasvim prihvatljive. S vremenom se osjećaj suhoće izravnava, nakon čega potpuno nestaje.

Još jedna značajka povezana s prirodnim sastavom šampona je slabo pjenjenje.

Budući da se nježno površinski aktivno sredstvo, natrijev koko-sulfat, koristi u Agafijskim kupkama, količina dobivene pjene značajno je manja od one sulfatnih šampona.

Ova činjenica jasno dokazuje da aktivator rasta „Ban'ka Agafia“ nije agresivan prema kosi, za razliku od većine konvencionalnih proizvoda.

Pažnja! Kada kupujete šampone-aktivatore rasta kose, ne treba se nadati trenutnim rezultatima. Većina prirodnih lijekova karakterizira kumulativni učinak koji se očituje nakon određenog razdoblja uporabe. Osim toga, ponekad je potrebno da se folikuli dlake daju poticaj za rast te je potrebno uzimati vitaminske i mineralne komplekse..

Šampon "Bath Agafia Posebni šampon-aktivator rasta kose": pregled

Šampon "Ban'ka Agafia" izrađen je na bazi biljnih ekstrakata i nježnih deterdženata. U testovima se pegla slabo i pokazala je slab učinak deterdženta. Testirali smo efekt kondicioniranja na testnoj kosi, ali nismo primijetili značajne promjene. Ljubiteljima prirodne kozmetike proizvod će se možda svidjeti, jer ne sadrži alergene mirise i konzervanse. Sadrži i goruće sastojke koji mogu potaknuti rast kose. Ali najveća prednost Agafia's Bath šampona je njegova niska cijena, svega 36 rubalja za 100 ml u vrijeme ispitivanja.

Možete pogledati i druge testove proizvoda Pervoye Reshenie LLC u recenzijama tekućeg sapuna i sredstva za uklanjanje šminke "Recepti bake Agafia". U testu o šamponu za kosu razgovarali smo o tome kako su se obavljali testovi.

Sposobnost pranja - 3.0

Šampon Agafia Bath temelji se na blagim sastojcima deterdženta, tako da u ovom testu nije mogao pokazati visoke rezultate. Da bismo procijenili deterdžent proizvoda, isprali smo ga snopom prirodne kose tretiranom lanolinom (mast iz ovčje vune). Stručnjaci proizvoda-test.ru izmjerili su koliko lanolina ima prije i nakon pranja. Kao rezultat toga, saznali smo da je Agafijska kupka uklonila samo 42% onečišćujućih tvari. To je prilično malo, prosjek za ostale šampone je 60%. U našim testovima bio je još jedan proizvod s biljnim ekstraktima, Oblepikha Siberica Professional, ali njegova je učinkovitost u testovima bila mnogo veća - 78%.

Djelovanje na kosu

Učinak šampona procijenili smo mjerenjem njegovog pH i testiranjem efekta kondicioniranja. Kiselost proizvoda je 6,0 - ovaj medij je blizu neutralnog. Pogodan je za sve tipove kose, ali za oslabljenu i posebno obojenu kosu prikladni su kiseliji šamponi, poput Syoss Volume Lift..

Kondicijski učinak "Ban'ka Agafia" bio je slab. 12 puta smo isprali prirodnu kosu proizvodom, a zatim osjetili mekoću izvorne. Prema stručnim recenzijama, Agafia's Bathhouse šampon-aktivator rasta kose praktično nije promijenio mekoću kose.

Pjena - 3,5

Šampon Agafia Bath isprao je najgore u našim testovima. Iz 3 grama 10% -tne otopine dobili smo samo 33 ml pjene. A najbolji rezultat pokazao je Syoss Volume Lift - 53 ml pjene.

Roster - 5,0

"Bath Agafia šampon-aktivator rasta kose" sadrži mnogo ekstrakata i prirodnih sastojaka. To su izvori hranjivih sastojaka i antioksidanata, ali malo je vjerojatno da će imati vremena djelovati dok šampon stoji na kosi. Ulje divlje paprike zaslužuje pažnju, upravo njezin iritirajući učinak treba ubrzati rast kose. Glavne komponente deterdženta proizvoda su nježne tvari, pa mora pažljivo očistiti kožu i kosu.

Šampon sadrži:

  • Natrijev koko sulfat, koko-glukozidi - deterdženti. To su meke tvari koje bi trebale nježno očistiti kosu..
  • Ekstrakti sibirskog elfina, kurilski čaj, korijen repe, ekstrakt čorbe je aktivni sastojak. To su izvori vitamina i antioksidanata, ali većina tih tvari se ispire ispiranjem glave.
  • Ekstrakt sapunice sastojak je deterdženta. Sadrži saponine koji imaju površinski aktivna svojstva.
  • Gliceril oleat je emolijentna komponenta. Ova se komponenta može dobiti od prirodnih sastojaka ili proizvesti sintetički.
  • Sorbitan kaprilat je pomoćna komponenta. Stabilizira emulziju.
  • Ulje heljde je aktivni sastojak. Izvor je masnih kiselina i antioksidanata. Prvi djeluju kao regenerator, a drugi djeluju kao zaštitni sastojak.
  • Ulje divlje paprike je aktivni sastojak. Nadražuje vlasište, povećavajući tako cirkulaciju krvi i poboljšavajući prehranu korijena kose. No, zbog svog iritirajućeg učinka, ovaj sastojak nije prikladan za osjetljivu kožu.
  • Benzojeva kiselina, sorbinska kiselina, benzil alkohol su konzervansi. U dozvoljenim količinama, to su sigurni sastojci koji se često koriste u biljnoj kozmetici..
  • Karamela je prirodne boje.

Recenzije aktivatora šampona za kupaonicu agafia

Ne mogu jesti, stalno razmišljam o cijenama.

Želim razumjeti gdje je stvarna cijena kvalitetnog proizvoda i gdje su trgovci radili.

Tržnici su definitivno radili sa mnom - neću razmazati kremu po licu za manje od 100 rubalja, ali bolju i skuplju. A ako se krema „proda sama“ kao sredstvo protiv starenja, lako mi je potrošiti 500-800 za „čudo pomlađivanja“. Prema tome, krema protiv starenja za 130 rubalja neće mi pomoći - u to ne vjerujem.

I ovo me pitanje počelo mučiti nakon proučavanja tržišta i uporabe bjeloruske kozmetike, koja, kao što znate, uopće nije ništa, već košta samo sitne novce.

U kupnji, na primjer, litra izvrsnog Vitex šampona iz profesionalne linije košta gotovo 100 rubalja. I ovo je stvarno dobar šampon, dugo sam ga prala kosu, samo dobre stvari su se odnosile na njega. Ali! Ovo je čisto brižna stvar: čista i sjajna kosa 2-3 dana, bez peruti. I danas sam se odvezao do trgovine profesionalnih nishtyakova za kosu. Tamo litre koštaju 1450 - Italija, Španjolska i ostale dobre zemlje. Pitam: "Što je toliko skupo? Po čemu se razlikuju od bjeloruskih?" Konzultant je glup ili umoran od istih pitanja: "Ako ne razumijete, neću vam pomoći. Kupujte, koristite i znat ćete. A bjeloruski proizvodi konačno sisaju, jer Černobil".

Smiješno mi je što se tiče Černobila. Ali želim znati unaprijed o razlici

Molim vas, uvjerite me da starija djevojka treba prijeći s masovnog tržišta na elitne linije? A to će me učiniti višim i širim u ramenima i riješiti sve moje probleme.

Profesionalni bjeloruski šampon za 100 rubalja po litri.

Šamponi Recepti bake Agafia

Šampon Agafya već se dugo pojavljuje na policama trgovina. Popularnost je stekao zahvaljujući jedinstvenom sastavu, neobičnom dizajnu mjehurića i pristupačnoj cijeni. Deterdženti marke "Recepti bake Agafije" izrađeni su od ljekovitog bilja koje je kod nas bogato.

Serija proizvoda za njegu kose sadrži ogroman broj proizvoda napravljenih uzimajući u obzir osobitosti života ruskog naroda. Šamponi bake Agafia predstavljeni su u devet kolekcija, u kojima se nalazi više od 30 vrsta različitih šampona. Među njima su proizvodi za svakodnevnu upotrebu, ljekoviti proizvodi, za masnu i suhu kosu, tekuću i gustu.

Svojstva i vrste sredstava za njegu kose

Šamponi Granny Agafia sadrže prirodne sastojke. Svi proizvodi mirišu na bilje i najčešće imaju gustu konzistenciju. No, unatoč debljini, mnoge se žene žale na loše stvaranje pjene. Ekstrakt korijena sapuna služi kao sredstvo za pjenjenje u šamponima. Proizvodi su vrlo ekonomični i isplativi. Prosječna cijena boce od 350 ml iznosi 100-200 rubalja.

Kolekcija proizvoda za pranje kose predstavljena je sljedećim serijama:

  • Osnovan;
  • Bilje i okupljanja Agafije;
  • "Agafia komplet prve pomoći"
  • "Otopljena voda"
  • "Sedam čuda meda"
  • "Nevjerojatna serija o Agafiji"
  • "Agafia za kupaonice"
  • "Na cvjetnom propolisu"
  • "Na pet sapunica"

Foto: izgled ambalaže.

Glavna serija zbirke "Recepti bake Agafije"

Šamponi iz glavne serije predstavljeni su sljedećim vrstama:

  • Lijek za obnovu gnječne beživotne kose na bazi ekstrakta meda ginsenga i lipe.
  • Šampon za volumen kose na bazi ekstrakta mlijeka čička, hmelja i slatke djeteline. Za sve tipove kose.
  • Kolekcija od 7 biljaka koje njeguju normalnu i masnu kosu.
  • Lijek protiv peruti koji se temelji na dekociji koprive i kora hrasta lužnjaka.
  • Za tanke, podijeljene kovrče na temelju lingonberry, brezovih pupoljaka i meadowsweet.
  • Sredstva za vlaženje suhe kose s dekocijom kore viburnuma i cedrovim uljem.
  • Jačanje kovrča kolekcijom od 7 biljaka.
  • Šampon za svakodnevnu njegu s medom i lipom za sve tipove kose.
  • Učvrsni šampon od piva za muškarce.
  • Šampon za masne kovrče na bazi repinca, kamilice, korijena sapuna i centaura.
  • Za obnavljanje obojene kose.
  • Za normalnu kosu sa žumanjkom.
  • Proizvod za cijelu obitelj s kamilicom, koprivom.
  • Obnavljanje za kovrče bilo koje vrste.
  • Šampon za kruh za sve vrste kovrča.

Gore navedeni proizvodi za njegu kovrča najpopularniji su i najpovoljniji. Nove serije s komponentama prirodnog podrijetla stalno se prodaju.

Foto: Agafia komplet za prvu pomoć predstavljen je u bočicama od 300 ml.

Šamponi "Agafia prvi pribor za pomoć"

Ova zbirka se sastoji od proizvoda koji imaju ljekovito djelovanje:

  • Liječenje seboreje s 1% klimbazolom, cedrovim kapsulama, dekocija ljekovitog bilja: lungwort, elecampane, calamus, borage, Baikal lubanja, marshmallow.
  • Za liječenje seboreje, perut. Sastav uključuje brezov katran, vitamin PP, klimbazol 1%.
  • Liječenje masne seboreje na bazi 1% klimbazola, sjemenki crnog ribiza i ulja.
  • Protiv gubitka kose s lanenim uljem, vitaminom C, ekstraktom kalama i keratinom.
  • Hidratantna suha kosa na bazi ekstrakta arnike, minkinog ulja, D-panthenola.
  • Revitalizirajući šampon za obojenu kosu na bazi cedrovog ulja, lecitina i pčelinjeg voska.

Svi tretmani za kosu razvijeni su uz sudjelovanje dermatologa. Šamponi su klinički testirani. Prema rezultatima ispitivanja, šampon "Dagterny" prepoznat je kao najbolji proizvod tvrtke.

Foto: prodaje se u bočicama od 350 ml i ekonomičnim pakiranjima od 100 ml.

Šamponi "Ban'ka Agafia" zastupljeni su sljedećim proizvodima:

  • Šamponi za povećanje rasta kose. Sadrže vitamine, proteine ​​trave i ulja. Nakon korištenja proizvoda, kosa prestaje ispadati, postaje poslušna, meka.
  • Lijek za obnovu oslabljene i suhe kose. Sadrži ulje lana, ginsenga, primroza, amaranta, pinjole. Ovaj sastav obnavlja strukturu kose, sprječava gubitak kose.
  • Agafijino bijelo kupatilo. Gusti šampon na bazi ekstrakta sibirske bobice.
  • Agafijeva crna kupaonica. Biljno sredstvo za učvršćivanje.

Šamponi s topljenom vodom

Ovi se proizvodi mogu klasificirati kao noviteti. Sada je asortiman zastupljen takvim proizvodima:

  • Gusti šampon od 17 biljaka.
  • Lijek protiv peruti na bazi crnog korijena, 17 biljaka i bobica shiksha.
  • Rješavanje i ispadanje kose.
  • Šampon za svakodnevnu njegu.
  • Sredstva za obnavljanje kovrča.

Serija šampona "Fotografija na cvjetnom propolisu"

Ljekovita svojstva propolisa poznata su već odavno. Na temelju toga tvrtka je pustila šampone za jačanje i rast kose, obnavljajući strukturu kovrča. Da bi konsolidirali rezultat šampona, stručnjaci preporučuju korištenje balzama za njegu kose.

Recenzije:

Rituuli recenzija:
Koristila sam Agafia gusti šampon za jačanje, snagu i rast. Proizvod ima ugodan miris borove iglice. Bočicu od 350 ml koristila su 3 člana obitelji, bilo je dovoljno za 2 mjeseca (uprkos činjenici da sam vlasnik duge guste kose). Općenito sam navikla prati kosu svaki drugi dan, a ovim proizvodom sam prala kosu jednom u 3 dana. Nakon 2 tjedna uporabe, kosa je počela manje ispadati, postala je bujna nakon prve upotrebe. Jedino što mi se nije svidjelo je da je nakon ovog šampona problematično češljati kosu. Iako se koristi balzam, ovaj se problem može lako riješiti. Općenito, šamponi su bili ugodno iznenađeni.

Natalijin pregled
Jako mi se svidio Agafia šampon protiv gubitka kose. Kosa je, međutim, prestala penjati. Također preporučujem isprobavanje šampona za lomljive i oštećene kovrče. Nakon nanošenja, kovrče se ne raspadaju, postaju voluminozne.

Allahov pregled:
Nedavno sam od bake kupio šampon s aktivatorom rasta u supermarketu. Imam dugu, ne previše gustu kosu. Dva puta sam oprao kosu, zatim je osušio sušilom za kosu i užasnuo se. Kosa je izgledala neoprano i prljavo. Neću više kupovati proizvode ove marke.

Tatiana recenzija:
Kupio sam gust šampon od svoje bake kako bih ojačao i rastao. Njegova konzistencija uopće nije gusta, ali dobro pere kosu. Nakon njega moja duga kosa postala je lijepa, meka. Ali kako bih se češljala, na kosu sam nanijela Agafia balzam. Zadovoljan sam rezultatom, a cijena je jeftina.

Foto: prije i poslije

Onorina je na fotografiji s lijeve strane dala 5 bodova, Oksanochka..ksuxa s desne strane dala je 4 boda i primijetila da kosu ne pere vrlo često.

Lutka Barbie uglavnom je zadovoljna šamponom, ali napomenula je da nije dostupna u najbližim trgovinama, imaju 4 boda.

redfox1609 bio je vrlo zadovoljan uporabom serije "za jačanje i snažan rast", 5 bodova, također je primijetio ugodan miris, pristupačnu cijenu, sjajnu i svilenkastu kosu nakon pranja.