Glavni > Oporavak

Kako odabrati ženski električni brijač (2018)

Ženska električna britva najbolja je alternativa ne samo vašem uobičajenom stroju za brijanje, već i cijelom nizu salonskih postupaka, od oblikovanja obrva do intimnih frizura. Ako još uvijek razmišljate o kupnji ovog uređaja, tada biste trebali proučiti sve njegove funkcije i napraviti izbor.

Danas su mnoge žene umjesto obične britvice počele koristiti električne britvice iz nekoliko razloga:

1. Praktično ne iritiraju ni naj osjetljivu kožu.

2. Ako uređaj odaberete dobro za svoje potrebe, tada cijeli postupak neće trebati puno vremena, a učinak traje dulje.

3. Električni brijač za žene siječe kosu, zaokružuje je, tako da daje efekt mekoće, a ne strši se kada raste natrag.

4. Rezati se električnom britvicom gotovo je nemoguće.

Električni brijač

Električni brijač za žene se uglavnom ne razlikuje od muškog pa je vrijedno prisjetiti se koje bitke postoje i kako se međusobno razlikuju..

Alat za brijanje žena dijeli se na dvije vrste: izravni električni brijač i trimer.

• Električni brijač

Ovaj se uređaj sastoji od udobne ručke u koju je ugrađen klizač koji kontrolira noževe i, naravno, same oštrice..

Zaustavimo se na sustavu noževa.

Svi električni uređaji za brijanje podijeljeni su na rotacijske i mrežaste. Rotaciona britva dobila je ime po kružnom pokretu noževa. Nož je ovdje čelična ploča s rezačima koji se nalaze u krugu i okreću se s električnim motorom postavljenim u ručici.

Zupčanici okretnog brijača okreću se velikom brzinom u jednom smjeru za čisto i sigurno brijanje. Takve britvice u pravilu imaju oštrice za samooštrenje, što uvelike povećava život samog uređaja. Možda postoji nekoliko dijelova brijanja, ali u ženskim je uređajima obično samo jedan. Muški električni brijači dizajnirani su za ukočene stršiće, dok bi ženski brijači trebali biti nježni, ne oštećuju osjetljivu kožu intimnih područja, a ženska je kosa mnogo mekša.

Rotacijski brijači imaju dug radni vijek, podnose dobra opterećenja.

Električni brijači od folije sastoje se od nekoliko dijelova:

• pomična jedinica za brijanje;

• punjiva baterija ili baterije za napajanje uređaja.

Ovaj uređaj omogućava kvalitetu brijanja uz pomoć pomicanja pokretnih blokova i fiksne rešetke. Nožem odsječe dlake uhvaćene ispod mreže. Sami jedinice za brijanje vibriraju konstantnom amplitudom, što vam omogućava da čvrsto uhvatite čekinje i bolje ih obrežete. Što više mrežastih blokova, to će vam biti učinkovitije brijanje. Ali u ženskim električnim brijačima najčešće se koriste 1-2 komada. Jedna jedinica oštrice izvrsno djeluje na osjetljivoj dame za kosu. Između ostalog, veliki broj jedinica za brijanje značajno povećava troškove uređaja, što je apsolutno beskorisno..

Vrlo je korisno ako je ženski električni brijač opremljen plutajućom glavom. Prikladno je obrijati područje pazuha i bikinija ovim alatom, jer prati konturu tijela bez oštećenja kože.

• Trimer

Princip takvog uređaja sličan je škarama, a ne britvi. Ovaj trenutak treba dobro razumjeti prilikom planiranja kupnje uređaja. Kosa se ne izvlači trimerom, ne šiša se do potpune glatkoće, osim ako, naravno, u komplet nije uključen poseban dodatak za postupak, ali o tome više kasnije.

Dakle, nećete dobiti savršenu glatkoću, ali što možete dobiti pomoću trimera, a ne električnog brijača? Prije svega - bez iritacije.

Uređaj je dizajniran za šišanje meke kose s malim ostacima od 0,2 - 1 mm ili više. Da, možete učiniti više ako želite dobiti intimnu frizuru. U ovom se slučaju koristi posebna mlaznica..

Tri su glavne svrhe za koje je dizajniran trimer: obrezivanje, oblikovanje i brijanje..

I ovako se to radi. Privitak s odgovarajućim češljem postavlja se na glavnu glavu brijača. Mogu biti različitih veličina, a ovisi o tome koliko će dugo ostati kosa, na primjer, 2,5, 3 ili 5 mm.

Trimer se također može opremiti plutajućom glavom i dijelovima za brijanje. Stilisti savjetuju kupnju upravo takvog svestranog stroja. Koristi se za dovođenje konture "na nulu".

Načini brijanja

Neke dame ne žele koristiti električne brijače, motivirajući svoj konzervativizam opredjeljenjem za mokro brijanje. Ali napredak ne miruje i danas postoje uređaji koji se ne boje vode.

• Mokro brijanje

Čak ni slučajno padanje u kadu, a kamoli tuš, ne ometa dobro zaštićene brijače. Njihovo je tijelo zaštićeno od prodora vode iznutra.

Ali budi pažljiv. Neke nisu namijenjene kupanju, već samo za pranje radne površine jedinica za brijanje pod tekućom vodom. Potpuno umočenjem takvog uređaja onemogućit ćete ga..

Dobra stvar kod vlažnog brijanja je da smanjuje iritaciju i smanjuje broj urođenih čekinja - važnih za područje bikinija. Najbolje je koristiti posebne ovlaživače ili kreme tijekom postupka..

• Suho brijanje

Suho brijanje također nije vrijedno pomesti u stranu. Može biti prilično teško prilagoditi obrve ili stvoriti ravnu liniju u području bikinija ako je koža skrivena ispod gela za brijanje. I mnoge žene, čija koža nije toliko osjetljiva, uglavnom se vole sušiti od brijanja. Takva britva oduševit će vas na izletima na kojima ne postoji mogućnost dogovora o postupcima s vodom.

Postoje uređaji koji podjednako dobro brijaju suhu i vlažnu kožu.

Ostale karakteristike

• mlaznice

Ovdje s pouzdanjem možemo reći - nikad nema previše privitaka. Zapravo ih može biti od 1 do 4. Ali ipak, nisu svi i ne trebaju uvijek neke od njih.

Primjerice, komplet može sadržavati uređaj za ispravljanje obrva, ali ovaj postupak ne radite i ne namjeravate. Ili brijač ima 20-milimetarski dodatak za sigurno i precizno uklanjanje dlačica, ali vam to ne treba, kao i češljasti dodatak za obrezivanje kose iste duljine, jer ste navikli potpuno uklanjanje dlaka do glatkog stanja. Ali dvostrana mlaznica za uklanjanje dlačica može vam dobro doći u slučaju uklanjanja pojedinih dlačica.

Set može ponuditi češaljni dodatak s dvije postavke duljine, ali to je za one mlade dame koje više vole napraviti modne konture u području bikinija. Uređaj je vrlo zgodan za korištenje - duljinu vlasi lako je kontrolirati jednim pritiskom ručice.

Zanimljiv uređaj je dodatak četkom. Čini nježnu masažu kože, a ujedno je i nježno čisti od nečistoća i najmanjih dlačica. Da se ne brka s četkom koja dolazi sa svakim sustavom za brijanje kako bi se suho očistile.

• Život baterije

Indikator je posebno važan za one koji uređaj uzimaju sa sobom na cestu. Pokazuje koliko dugo uređaj može raditi bez ponovnog punjenja. Život baterije u različitim električnim brijačima varira od 30 do 120 minuta. Važno je razumjeti kako nahraniti vaš brijač ili trimer ovdje. Obično je za sve ženske uređaje autonomna, odnosno ne radi stalno s mreže. Uređaji za ponovno punjenje mogu biti opremljeni mrežnim adapterom ili USB kabelom.

Vrijeme punjenja za uređaje za brijanje kod žena je različito, ali u pravilu je prilično dugo i doseže 6-8 sati.

Brijači mogu imati stacionarno postolje za punjenje, što je također zgodno.

Česti su tipovi koji rade na AA baterijama.

Kako odabrati najbolji trimer za žene

Neželjena dlaka na nogama i u predjelu bikinija izaziva mnogo tuge za pripadnice ljepšeg pola. Žena se potiče da prouči ocjenu najboljih trimera kako bi prestala koristiti dosadan električni brijač.

Koja je svrha uređaja

Trimer je u osnovi mala šiška za kosu. U pravilu, uz pomoć proizvoda nije moguće postići savršenu glatkoću kože. Nakon njegove upotrebe često ostaju sitne dlačice: dugačke su oko 0,2-0,5 mm. Širina radne površine proizvoda obično varira od 20 do 35 cm. Ručka neželjenog sredstva za uklanjanje dlačica obično je zakrivljena. To vam omogućuje postizanje maksimalne preciznosti u pokretima..

Koji je bolji izbor: epilator ili trimer

Izbor trimera ili epilata mora biti promišljen. Glavne prednosti proizvoda treba proučiti.

Glavne prednosti trimera su:

 • mala vjerojatnost posjekotina i iritacije nakon upotrebe proizvoda;
 • sposobnost rezanja dlačica smještenih na teško dostupnim dijelovima tijela.

Neki su modeli opremljeni posebnim dodacima za područje bikinija. Uz njihovu pomoć možete napraviti prekrasnu intimnu frizuru. Da biste to učinili, trebali biste koristiti posebne šablone za umjetnost bikinija..

Na primjer, trimer Remington WPG4010C ima tri predloška za intimnu frizuru. Uzorak je obrezan u načinu suhog brijanja. U suprotnom, dlačice će se zalijepiti za tijelo, što otežava rad uređaja..

Nedostatak ovog proizvoda je što on siječe samo dlačice. Kao rezultat toga, postupak će se morati ponoviti prilično često: nakon otprilike 2-3 dana. Da biste postigli besprijekornu glatkoću kože, trebali biste kupiti trimer s posebnim nastavkom - britvom.

Neki proizvodi imaju dodatak za ljuštenje. Podiže dlačice na tretiranom području kako bi se izbjegle urasle dlake. Ovaj dodatak treba koristiti samo na vlažnoj koži. Glatko se kreće po osjetljivim dijelovima tijela. Ovaj se privitak može koristiti pilingom.

Epilator vam omogućuje da se riješite kose dulje vrijeme (do 2-3 tjedna). Uređaj je dizajniran za uklanjanje neželjene vegetacije zajedno s folikulima. Kada koristite epilator, često se javljaju bolna senzacija. Kako bi smanjili vjerojatnost njihove pojave, proizvođači stvaraju moderne proizvode s rashladnim učinkom..

Važno! Epilator usporava rast neželjene dlake. Prikladno je koristiti na velikim dijelovima tijela. Glavni nedostatak uređaja je prilično velika vjerojatnost uraslih vlasi..

Koji su trimeri pogodni za noge i područje bikinija

Za uklanjanje neželjene vegetacije na nogama i drugim velikim površinama tijela preporučuje se korištenje električnog epilatora. Ovaj uređaj vam omogućuje da se riješite neželjene kose dulje vrijeme.

Koža na području bikinija je vrlo osjetljiva. Stoga je trimer idealan za uklanjanje dlaka na ovom području. Uređaj je također prikladan za uklanjanje neželjenih dlačica iznad gornje usne, kao i za urezivanje dlaka na glavi.

Predstavniku ljepšeg spola preporučuje se kupnja uređaja koji može obavljati funkcije trimera i epilata (ovisno o prilogu). Takvi praktični proizvodi su jednostavni za upotrebu i trajni. Posebno se pažnja treba posvetiti uređajima proizvođača proizvođača kao što su Remington, Philips, Braun.

Postoje različite vrste trimera:

 • punjivi;
 • proizvodi na baterije.

Druga vrsta trimera je sjajna za putovanja. Ovi proizvodi obično imaju kapu za uklanjanje neželjenih dlačica s lica. Pri obradi područja bikinija prikladno ga je koristiti na naborima tijela.

Uređaji s punjivom baterijom zahtijevaju prethodno punjenje. Trajanje njihovog rada (bez dodatnog punjenja) varira od 30 do 60 minuta, ovisno o modelu proizvoda. Takvi uređaji dizajnirani su prvenstveno za mokro brijanje nogu. Prije postupka preporučuje se pare kože. U tom će slučaju bežični trimer brzo ukloniti fleksibilne dlačice..

Pregled najboljih trimera

Pregled najboljih primjera može se pronaći na stranicama njihovih web lokacija. Uređaj Remington WPG 4035 Ultimate dobio je izvrsne kritike žena. Proizvod je opremljen gumiranom ručkom. Preporučuje se kod epilacije nogu. Uređaj je dopušteno koristiti u tušu. Proizvod ima mnogo različitih dodataka. Na primjer, glava za brijanje ima oštre noževe s antibakterijskim premazom. Uređaj teži samo 120 grama. Bez boli pri korištenju proizvoda.

Žene bi trebale obratiti pažnju na karakteristike trimera na baterije. Braun stvara kompaktni Silk-epil FG 1100.

Proizvod ima prikladnu mlaznicu u obliku slova T. Omogućuje vam stvaranje dobro definirane konture u području bikinija. Set također uključuje malu glavu za uklanjanje neželjenih dlačica na licu mjesta. Uređaj je dizajniran za suho brijanje.

VEET električni trimer za osjetljiva područja također radi na baterije. Uređaj ima 4 dodatka različitih konfiguracija. Uređaj se može koristiti i za tretiranje područja bikinija i za uklanjanje suvišnih dlačica na licu i drugih osjetljivih područja.

Recenzije o raznim modelima uređaja

Sudeći prema recenzijama, glavna prednost Remington WPG 4035 Ultimate je ta što uređaj možete ponijeti sa sobom pod tuš. Proizvod je prilično lagan i kompaktan. Nakon upotrebe trimera na tijelu nema iritacija.

Prema ženama, Braun Silk-epil FG 1100 je izvrsne kvalitete. Uz njegovu pomoć ne možete samo urediti područje bikinija, već i brzo ispraviti nesavršen oblik obrva. Prema mnogima iz poštenog spola, ovo je najbolji ženski trimer.

VEET proizvod je svestran. Može se koristiti i za uklanjanje suvišnih dlačica kod muškaraca. Stoga je uređaj neophodan za obiteljska putovanja..

Recenzije nekih proizvoda su oprečne. Na primjer, trimer iz Oriflamea zaradio je poprilično negativnih kritika. Proizvod je pogodan za ispravljanje oblika obrva i uklanjanje viška dlaka na licu. Proizvod je nepoželjan koristiti na velikim dijelovima tijela..

Upute za korištenje

Rad s trimerom nije osobito težak. Ako uz proizvod sadrži nekoliko dodataka, tada se obično koristi najširi za uklanjanje suvišnih dlačica na području bikinija. Preporuča se nositi češalj na njemu, što vam omogućuje da podrežete kosu na željenu duljinu.

Zatim se proizvod nanosi na kožu i trimer se pomiče u smjeru rasta dlake. U ovom slučaju trebali biste malo zategnuti kožu.

Značajke aplikacije

Pitanje je: koji su najpouzdaniji trimeri? Svi proizvodi renomiranih proizvođača sigurni su i praktični. No, kada koristite uređaj, morate obratiti pažnju na to koliko je uređaj "vjeran" vodi. U skladu s tim, svi su uređaji podijeljeni u nekoliko vrsta:

 • proizvodi za kemijsko čišćenje. Dopušteno im je brijanje samo suhe kože;
 • Trimeri za mokro brijanje. Takvi se uređaji mogu koristiti na blago vlažnoj koži;
 • vodootporni proizvodi. Ovi se uređaji mogu koristiti pod tušem. Nakon upotrebe uređaj se ispere tekućom vodom i pažljivo se osuši. Ovi trimeri su najskuplji.

Kad koristite modele s baterijom, morate se pridržavati sljedećih sigurnosnih zahtjeva:

 • trimerom i mrežnim adapterom rukujejte samo suhim rukama;
 • napon mrežnog napona mora biti 220-240 V, ako u uputama nije drugačije određeno;
 • preporučuje se prije korištenja uređaja iskopčati kabel napajanja;
 • ne ostavljajte uređaj priključen u utičnicu bez nadzora;
 • kabel se ne smije savijati ili uvijati.

Zaključak

Glavne prednosti trimera u odnosu na druge uređaje su pokretljivost i mala vjerojatnost iritacije na tijelu. Uređaj daje ženi osjećaj sigurnosti i udobnosti.

Ženski trimer za područje bikinija, pazuha i lica - kako odabrati prema broju privitaka, funkcijama, marki i cijenama

Uklanjanje suvišnih dlačica na licu i tijelu problem je koji je relevantan za većinu pripadnika fer spola. Ponekad nema dovoljno vremena za cjelovitu depilaciju ili nema potrebnih uvjeta za to. Tada na spašavanje dolazi trimer - uređaj za skraćivanje neželjene kose. Ovaj ih uređaj ne brije u potpunosti, već ih čini potpuno nevidljivima bez izazivanja iritacije..

Što je trimer za žene

To je trimerni uređaj za skraćivanje vlasi na licu, tijelu. Pomaže u rješavanju mnogih problema povezanih s brijanjem i epilacijom. Ženski trimer, za razliku od epilata, ne izvlači folikule dlake uz korijen, pa je nanošenje bezbolno. Uređaj neće pružiti savršenu glatkoću kože poput britvice, ali kada se koristi, isključeni su posjekotine i iritacije. Koristi se za lice, bikini područje, rjeđe za pazuhe, noge, ruke. Ostavlja dlake duge 0,2-0,8 mm. Prednosti upotrebe uređaja:

 • nema urastanja dlaka;
 • jednostavan za servis i održavanje;
 • intimne frizure mogu se raditi kod kuće;
 • set može sadržavati različite privitke;
 • dug radni vijek.

Ugovoreni sastanak

Svaka žena sama odlučuje kako će koristiti trimer. Neki ga koriste samo u jednu svrhu, poput oblikovanja obrva, dok drugi koriste sve dostupne funkcije. U koje svrhe možete koristiti ženski trimer:

 • korekcija obrva;
 • uklanjanje antena iznad gornje usne;
 • obrezivanje vlasi u području bikinija;
 • izvođenje intimnih frizura;
 • uklanjanje dlaka u području pazuha;
 • brijanje nogu.

Sorte trimera za uklanjanje dlaka

Izvana, uređaj nalikuje epilatoru, vrlo je kompaktan. Razlika u ženskim trimerima koje nude proizvođači leži u broju dodataka i dostupnosti dodatnih funkcija. Ovi parametri utječu na cijenu uređaja. Po čemu se ženski trimeri međusobno razlikuju:

 1. Uređaj za uklanjanje viška dlaka na licu zasebna je kategorija. Nazivaju ga "groomer".
 2. Postoje uređaji s uskim i širokim radnim glavama. Prvi su dizajnirani za obradu malih površina i stvaranje uzoraka, a drugi za rezanje velikih površina..
 3. Uređaj se može napajati baterijama ili punjivom baterijom. Druga opcija ima širi radni dio i ona je praktičnija. No, ženski trimer na baterije može se ponijeti sa sobom kamo god idete, jer radi bez mrežne veze..
 4. Uređaj se može u potpunosti zaštititi od prodiranja vlage. Vrlo je zgodan jer se može koristiti pod tušem. U jeftinijim modelima samo su radne glave zaštićene od vlage.
 5. Jednostavni uređaji u pravilu rade u jednom ili dva načina rezanja. U složenim ih može biti oko 6-7. Ako namjeravate u potpunosti koristiti uređaj, tada je bolje uzeti multifunkcionalni, s prilozima za promjenu duljine frizure.

Pregled ženskih trimera

Mnogi proizvođači proizvode uređaje za uklanjanje dlačica, tako da neće biti problema s izborom. Ženski trimer možete kupiti samo za tretman lica ili uzeti punopravni multifunkcijski model. Raspon uređaja na tržištu vrlo je širok pa žena s bilo kojim proračunom može odabrati sebi pravi. Najpopularniji modeli trimera detaljno su opisani u nastavku.

Za lice

Ovaj kompaktan i jeftin trimer učinkovito će ukloniti antene i oblikovati obrve. Opis:

 • naziv modela: Philips HP 6390/10;
 • cijena: 1290 rubalja;
 • karakteristike: ženska, ružičasta, napaja se AAA baterijom, brzina 1, postoje dodatci za precizno obrezivanje, češljevi 2 mm i 4 mm, upleteni pinceta i četka;
 • Pros: Učinkovito skraćuje neželjenu kosu na licu, kompaktna, lagana;
 • kontra: nije pronađen.

Ako tražite pouzdan trimer za žensko lice, razmislite o kupovini sljedećeg. Kratke karakteristike:

 • naziv modela: Remington MPT 4000S Reveal Beauty trimer;
 • cijena: 1500 rubalja;
 • Značajke: ženka, 1 brzina, 1 češalj za pričvršćivanje s dvije radne strane, napaja se baterijama, uključuje četku za čišćenje i pincetu s osvjetljenjem;
 • pluse: mala, velika snaga, djeluje dulje vrijeme bez zamjene izvora napajanja;
 • kontra: nema.

Za pazuhe

Klasično brijanje nije pogodno za sve, jer izaziva iritaciju, posebno za one s osjetljivom kožom. Za njih je bolje ukloniti dlačice u području pazuha trimerom, na primjer:

 • naziv modela: Gezatone GE 633 LWSSS 57;
 • cijena: 1800 rubalja;
 • karakteristike: ženska, za frizure i bikini dizajn, postoji mlaznica za ispravljanje duljine kose, noževi od nehrđajućeg čelika, vodootporno tijelo;
 • pluse: uklanja dlake čak i na teško dostupnim mjestima, praktična je za upotrebu, kompaktna, možete je ponijeti sa sobom na putovanja;
 • kontra: nije pronađen.

Sljedeći trimer ispod pazuha izvrsno radi. Opis:

 • naziv modela: Braun FG 1100 SilkFinish;
 • cijena: 1300 rubalja;
 • karakteristike: ženski trimer Braun za brijanje i uklanjanje dlačica, vijek trajanja baterije - 2 sata, može se koristiti s pjenom, postoji pričvršćivač za ograničavanje, četkom za čišćenje, futrolom, zaštitnim poklopcem;
 • pluse: jednostavan za upotrebu, oštri noževi;
 • kontra: nema.

Za područje bikinija

Koža u intimnom području vrlo je osjetljiva, stoga uklanjanju dlaka ovdje treba pristupiti s iznimnim oprezom. Sljedeći trimer za bikini je prikladan za ovo:

 • naziv modela: VEET Sensitive Precision;
 • cijena: 1200 rubalja;
 • Značajke: ženka, napajana AA baterijom, 2 dodatka za bikini (20 mm i češalj za rezanje po duljini) i 2 za lice (6 mm i 16 mm, 2 mm i 4 mm), uključuje zaštitnu kapicu, vrećicu za pohranu i nošenje;
 • plusevi: niska cijena, mnogo privitaka, brzo i precizno uklanjanje dlačica;
 • kontra: nije pronađen.

Sljedeći trimer nije jeftin, ali trajat će dugo. Opis:

 • naziv modela: Philips BRT 383/15;
 • cijena: 1900 rubalja;
 • karakteristike: ženka, 4 nastavka, 2 češlja (3/5 mm), s mini glavom za brijanje za savršenu glatkoću, koristite na suhoj i vlažnoj koži;
 • pluse: kompaktan, lagan;
 • kontra: prilijepi se za kožu.

Ako volite fantastične bikini rezove, potražite sljedeći trimer s uključenim predlošcima. Kratak opis:

 • naziv modela: Remington WPG 4010 C Bikini trimer;
 • cijena: 1400 rubalja;
 • karakteristike: ženka, 1 brzina, akumulator, pogodan za suhu i mokru upotrebu, postoji češalj za podešavanje duljine frizure, 3 šablona su uključena za izradu originalnih intimnih frizura duž konture;
 • pluse: možete ponijeti sa sobom na putovanja;
 • nedostaci: slabo seče tanke dlačice, mali radni dio.

Uputa za uporabu i održavanje

Trimeri su vrlo jednostavni za upotrebu i ne zahtijevaju nikakve posebne vještine. Jedina mana je da će se postupak morati izvoditi često, jer se kosa ne uklanja korijenom, već se samo reže. Savjeti za upotrebu trimera i njegovanje njega:

 • Postupak, ovisno o modelu uređaja, može se izvesti i na suhoj i na vlažnoj koži. Bolje je da se dobro pari. Šišanje kose preporučuje se nakon tuširanja ili kupanja.
 • Na uređaj stavite željeni privitak.
 • Prilikom šišanja djelujte protiv rasta dlačica. Ne držite je na jednom mjestu duže vrijeme kako se ne biste ozlijedili..
 • Ako nakon postupka na pojedinim mjestima ostanu pojedine dlačice, uklonite ih pomoću najuže mlaznice.
 • Kada završite, nanesite na tijelo umirujuću kremu ili losion.
 • Isprati uređaj pod tekućom vodom. Ako su samo glave otporne na vlagu, ne vlažite tijelo.
 • Pomoću četke očistite sve priloge koje ste koristili i uređaj postavite u kutiju ili kutiju za pohranu.
 • Imajte na umu da je trimer osobni higijenski predmet. Ne posuđujte svoj uređaj na privremenu upotrebu.

kontraindikacije

Postoji nekoliko situacija u kojima je najbolje odgoditi upotrebu trimera. Kontraindikacije za njegovu upotrebu su:

 • veliki broj akni (ako namjeravate ukloniti dlačice s lica) ili molova, rana;
 • gljivične bolesti;
 • menstruacija (ne preporučuje se raditi intimne frizure);
 • opekline na zahvaćenom području;
 • jaka iritacija kože;
 • natečeni limfni čvorovi u prepone.

Kako odabrati ženski trimer

Uređaj za uklanjanje dlačica kupuje se duže vrijeme. Njegovom izboru treba pristupiti temeljito. Trimer možete kupiti ili naručiti u internetskoj trgovini uz dostavu kući iz Moskve ili Sankt Peterburga. Prilikom odabira vodite se sljedećim savjetima:

 1. Preporučljivo je kupiti uređaj otporan na vlagu koji se može koristiti pod tušem ili u kupaonici..
 2. Što više priključaka ženski trimer ima, to je praktičniji. Višenamjenski uređaji su skuplji, ali trošak je opravdan. Ako želite napraviti originalne intimne frizure, uzmite uređaj s britvicom za savršenu glatkoću i šablone.
 3. Ako odaberete punjivi model, obratite pažnju na prisutnost indikatora punjenja. Mnogo je povoljnije koristiti takve uređaje. Uvijek ćete znati unaprijed da je vrijeme za ponovno punjenje uređaja.
 4. Tijelo proizvoda treba biti izrađeno od neklizajućeg materijala, veličina nije prevelika. Obratite pažnju na oblik: uređaj bi trebao udobno ležati u ruci. Pozdravlja se prisutnost gumirane ručke.

Video

Pronašli ste grešku u tekstu? Odaberite ga, pritisnite Ctrl + Enter i sve ćemo popraviti!

Epilator Braun Silk-epil Dual 7-751 Mokre i suhe noge i tijelo pomoću Gillette Venus tehnologije - pregled

Mlaznice! Još privitaka! I najvažnije, onaj za područje bikinija. Epilator, električni brijač, trimer i još mnogo toga. Moje mišljenje o svemu tome nakon 2 godine korištenja.

A ono na što jednostavno ne idemo, tako da je dlaka na glavi gušća, a na svim ostalim dijelovima tijela posve izostaje. Čak trošimo svoj teško zarađeni novac u salonima na razne torture ili ih uređujemo po kući, a kupujemo i uređaje za pogubljenja i uživamo u njima s neobičnom radošću mazohista.

Tako sam se, kupio prije dvije godine Braun Silk-epil Dual 7-751 egilator za noge i tijelo za suhu i mokru epilaciju, radovao tome kao dijete slatkiša, a posebno njegovih raznih dodataka, i najvažnije onaj za posebno osjetljiva područja (bikini i ispod pazuha).

Moram reći da sam dvije godine kasnije uglavnom zadovoljan svojom kupnjom, jer se njemačka marka raduje kvalitetom. Iako su se prioriteti za upotrebu privitaka puno promijenili.

Ali prvo stvari.

Nisam imao originalnu kutiju, ali su sve komponente, uključujući vrećicu za pohranu koja je isporučena u kompletu, u koju spremam epilator i sve priloženo uz njega, prikazane na fotografiji ispod

- Sve se ulazi i izlazi vrlo dobro u torbu, a zgodno je ponijeti sa sobom na izlete.

- Napajanje s vrlo dugim kabelom: uređaj možete udobno koristiti, čak i ako je spojen na napajanje (naravno, ne u vodi!)

- Četkica za čišćenje uređaja vrlo je potrebna stvar - zgodna za upotrebu i neophodna za čišćenje glave električnog brijača!

Sada, ukratko o karakteristikama epilata.

Neću prenositi upute koje su napisane na vrlo razumljivom ruskom jeziku. Želim istaknuti glavne točke:

1. Epilator ima zapečaćeno tijelo koje vam omogućuje upotrebu i čišćenje pod tekućom vodom. Prema tome, dizajniran je ne samo za suhu, već i za mokru epilaciju, te je pogodan za upotrebu u kadi i tušu (ali samo izvan mreže).

2. Jedan sat punjenja baterije omogućuje 30 minuta rada bežičnog epilata.

3. Epilator je opremljen pozadinskim osvjetljenjem koje vam omogućuje da vidite više vlasi.

4. Uređaj je vrlo kompaktan, dovoljno lagan, prikladan za čak i malu ruku.

5. Epilator ima 2 načina brzine. Odaberite onaj koji vam omogućava prag boli.

6. Sadrži poklopac koji sprečava da uređaj klizne u mokru ruku, što je vrlo povoljno.

Prije pisanja recenzije pregledao sam postojeće grane kako se ne bi ponovilo i otkrio da moj Braun Silk-epil Dual 7-751 epilator izgleda i ima gotovo iste komponente i karakteristike kao Silk-epil 7 Dual 7771 i Silk-epil 7 Dual 7791 modeli, čiji se pregledi već nalaze na web mjestu, ali još uvijek postoje neke razlike - na primjer, prisutnost mlaznica za osjetljiva područja ili mlaznica električnog brijača. Ali općenito, to su varijacije jednog uređaja.

A sada želim odvojeno pregledati privitke i izraziti svoje mišljenje o iskustvu korištenja svakog od njih.

Priloge se vrlo lako mijenjaju. Za 2 godine aktivne upotrebe, uređaj ispravno radi.

Baza epilatora je vrlo mala. Na nju ćemo pričvrstiti mlaznice..

Ovako izgleda privitak za epilaciju:

Broj pinceta - 40 komada.

Tehnologija Close-Grip obećava uklanjanje i najkraćih dlačica - veličine zrna pijeska (0,5 mm).

OSOBNO ISKUSTVO: dobro, epilator mi ne uklanja tako kratke dlake. Ponekad čak i 2-3 mm lišće (iako rijetko). Kosa mi nije kruta gdje koristim epilator, možda se zato i ne uhvati. plus, prilično rijetko. Epilator uklanja najveći dio dlačica iz korijena, ali prisutni su i slučajevi lomljenja kose. ! To je očito - mislim da 10 posto sigurno! Općenito, epilator dobro radi. Veliki plus što se ova mlaznica može oprati pod tekućom vodom.

Na primjer, stavljamo epilator kako bismo ga mogli koristiti na nogama

Epilator ima dodatak koji omogućuje maksimalan kontakt s kožom za bržu epilaciju. (blizu - mali ograničivač mlaznica za osjetljiva područja). Velika mlaznica je pomična i opremljena prstima koji podižu vlasi u susjedstvu do kože. U osnovi sustav dobro funkcionira.

Sad sam zamijenio mlaznice. Pričvršćivanje na epilator za posebno osjetljiva područja.

Što da kažem ?! BOLNO. Imam poprilično visok prag boli i bio sam spreman izdržati i podnositi bol, samo da ne obrijam svoje područje bikinija. Čekao sam dok me nakon 5 ili 10 puta neće toliko boljeti, čekao sam da se koža navikne. Koristila sam ga u toploj vodi za ublažavanje bolova. Koristila sam led za smrzavanje svih senzacija. da jednostavno nisam pokušao čak i anestetska krema - nema rezultata! Mislim da sam se nakon dvadesetog puta odrekao ove torture. Pa nisam mogao.

Ako se odlučite probati, kupite ovaj lijek koji može malo ublažiti vašu bol. Ovo je anestetičko rješenje za koje ćete uvijek naći koristi!

Da, privitak ograničava količinu vlasi koje izvlačite. Ali boli! Savladao sam samo područje bikinija. ali ono što je obično pod gaćama - jednostavno ne bi moglo. Ista je priča s pazuhom - lakše mi je obrijati ih svaki dan. Ali moje je područje bikinija problematično u pogledu brijanja - iritacija je takva da je bolje biti u svom izvornom obliku nego s crvenkastom prištićima nakon brijanja. Moram reći da su me neopravdane nade za epilaciju u području bikinija gurnule na laser.

O mom iskustvu epilacije jako dubokog bikinija s diodnim laserom možete pročitati na linku Moje oduševljenje, neočekivane nuspojave i odluku da suspendam lasersku epilaciju nakon 5 posjeta

Sljedeći dodatak pretvara vaš epilator u potpuni električni brijač.

I prilično dobar električni brijač. Ovaj prilog pokazao se kao drugi potražnja za mnom, iako sam ga kupio, nisam obraćao pažnju na njegovu prisutnost u kompletu.

Ovim dodatkom možete vrlo brzo i vrlo udobno obrijati suhu kožu bilo gdje na tijelu i ne bojati se da će nakon brijanja doći do iritacije! volim!

Istina, ponekad se događa da prilikom čišćenja nastavka oštrice odlete, iako četku pažljivo koristim. Ali stvar je popravljiva, nakon uvođenja lopatica na svoje mjesto, sve djeluje u redu i dalje

A ako stavite dodatak za trimer na glavu za brijanje, gotovo ćemo dobiti šišanje..

Frizura nije šišanje, dobro podređuje kosu. Duljina kose nakon obrezivanja iznosi oko 0,5 cm. Vrlo povoljan uređaj ako na nekim mjestima ne želite potpuno ukloniti dlake!

Pa, zadnja mlaznica je mlaznica za piling i uklanjanje dlačica, koja kombinira funkcije epilata i brijača:

Privitak je opremljen s 2 oštrice Gillette Venere s podmazujućom trakom i dužan je ukloniti i najtvrdokornije dlačice koje su preživjele nakon epilata, kao i navodno eksfolirati mrtve stanice kože..

Privitak se postavlja na valjak epilata:

I dobivamo takav uređaj:

Od dobrog:

mlaznica je vrlo pokretna, plutajuća, što olakšava upotrebu u obliku epilacije i brijanja.

Od lošeg:

kao što vidite iz podmazujuće trake u blizini lopatica - britva je gotovo netaknuta, jer je ne koristim. Zašto, ako je tako ugodno? Budući da je moj cilj dugo glatke noge, kao i svaki epilator, ovaj uređaj nije u stanju izvući sve dlačice nakon što jedan prođe kroz nogu: neki dlake proviru između pinceta i ostanu netaknuti, neki se raspuknu, kao što rekoh. A ako koristite ovaj privitak, tada će vam takve propuštene i lomljene dlake 100% obrijati. To znači da će nakon 3 dana opet rasti i, zbogom glatkoća!

Moja je mogućnost koristiti epilator 2 puta bolje nego samo obrijati ga. Stoga mi je ovaj prilog apsolutno beskoristan. Iako je to moje osobno mišljenje. Nekome će se možda svidjeti.

Za pričvršćivanje noža postoji zaštitni poklopac - kako se ne biste rezali

Rezimirajući, želim reći da sam unatoč malim nedostacima (ponekad, primjerice, lomljenju kose), vrlo zadovoljan epilatorom nakon 2 godine. Djeluje ispravno i stabilno je. A činjenica da me boli i da su neki prilozi bili nepotrebni moja je osobna percepcija i mišljenje. Nije bilo potrebe kupiti epilator s toliko dodataka. Iako, možda je nekome potreban ☺.

Preporučujem kupnju!

I usput, dok sam pisao recenziju i gledao cijene u internetskim trgovinama, otkrio sam da sada postoje dobri popusti za ovaj model. Možete kupiti za 6500 rubalja.

Usput, o kosi. na glavi. Uz čistu savjest i želju za pružanjem dobrih savjeta, preporučio bih VITAMINU ZA ​​KOSU koja zaustavlja gubitak kose čak i kad se dnevna doza smanji za 50%. Možda će vam netko dobro doći.

Vrijeme je za sjaj: odabir ženskog trimera za bikini

Ljeto, sunce, more, plaža... Želim da se osjećam kao Afrodita koja izlazi iz pjene, a ne stidljivo se zamotavam u pareo. Coco Chanel je rekla: "Luksuz je kada je pogrešna strana lijepa kao lice." I iako je Madame govorila o odjeći, ljepota kože igra važnu ulogu u tome. Dobro njegovana je također dio stila, čak i na tako osamljenim mjestima koja nitko ne vidi. Ona se ispunjava unutrašnjom snagom, povjerenjem u svoju neodoljivost. U redu je da salonski majstor nije dostupan svima nama. Da biste sebe doveli u red, možete čak i bez ogledala, sapuna i vode. Trebate samo koristiti ženski trimer za bikini.

Specifičnosti trimera za bikini

Ako ćete kupiti trimer za intimno područje, trebali biste razumjeti: ovo nije britva, nije stroj ili epilator. Ovo je još jedan alat za uklanjanje dlačica. Brijač i stroj odrezati će dlačice na rubu kože, a epilator će se jednostavno izvući uz korijen. Činilo bi se, što je još potrebno? Dobiva se savršena glatkoća, rezultat je na pravom mjestu, kako kažu, tamo. Sve bi bilo sjajno, ali za kožu je to pravi šok. Sjećate se oglasa "to sam ja, tvoj trbuh i ja sam razdražen"? I ona se iritira i šalje signal u obliku boli, svrbeža i gadnih crvenih točkica. Uz to, možete se i odrezati otvaranjem vrata za infekciju..

S trimerom to se neće dogoditi. Oštrice ove male šiške ne dodiruju kožu, pa će odrezati dlačice s malim ostatkom 0,2-0,8 mm. Da, savršena glatkoća u ovom slučaju ne djeluje. Ali bol, iritacija i urasle dlake su apsolutno isključene, što je pravi dar za osjetljivu osjetljivu zonu. Postupak je jednostavan i ugodan. Ženski trimer za bikini dizajniran je tako da uljepšavanje na teško dostupnim mjestima učini sigurnim i udobnim. Stoga je širina dijela za rezanje samo 20–35 mm, a ručica je savijena pod malim kutom radi maksimalne preciznosti pokreta. I vjerujte mi, koža s ostacima dlačica 0,2-0,5 mm izgleda estetski ugodno.

Trimer za bikini ne iritira kožu

Jednostavnost upotrebe i brzi rezultati zaštitna su riječ svakog trimera. Uz njegovu pomoć, oni obavljaju:

Princip rada je jednostavan. Uložak za trimer za bikini postavljen je na osnovnu glavu za brijanje. Obreže kosu na unaprijed zadanu minimalnu duljinu. Ako komplet uključuje mlaznice za zamjenu - češljeve, stavljaju se preko mlaznice - trimer i dobivaju druge duljine, na primjer, 3 mm i 5 mm. Posljednja faza postaje "trešnja na torti", kada se dodaci uklanjaju, a glava za brijanje "nula" ide konturama.

Prilog - češalj za trimer ne ogrebotine na koži

Uređaji se razlikuju prema vrsti skrbi:

 • osuši. Ne može se koristiti na mokroj koži;
 • mokro kad je postupak dopušteno izvoditi na mokroj koži.

Najčešće proizvode ženske trimere s baterijom. U mrežu su uključeni 12-16 sati, detalji su navedeni u uputama. Punjenje je dovoljno u prosjeku 30 minuta, što je dovoljno za jednu šišanje. Neki modeli rade 45-60 minuta bez ponovnog punjenja. Prema recenzijama, uz čestu uporabu, trimer se nosi za 10-15 minuta. Pogotovo ako je dizajniran za mokro brijanje kada se postupak odvija pod tušem. Opuštene i gipke dlačice mnogo se lakše uklanjaju.

Trimer za bateriju radi bez ponovnog punjenja najmanje 30 minuta

Prije prve uporabe napunite trimer 24 sata. Za naknadne troškove zadržavajte vrijeme koje je odredio proizvođač.

Druga mogućnost su uređaji koji rade na baterije, obično AA (R06, ti se nazivi vrhom prsta). U pravilu, veličina mrežice za rezanje nije veća od 20 mm, zbog čega je potrebno duže brijanje. To ne utječe na kvalitetu, iritacija ne ostaje. Takvi se modeli lako uklapaju u kozmetičku torbu i uvijek su pri ruci u pravo vrijeme. Primjer je Veet Sensitive Precision trimer za upotrebu na suhoj koži. Ili Philips BikiniGenie liniju modela koji se razlikuju samo u paketu. Za razliku od Veeta, oni podržavaju mokro i suho brijanje.

Trimeri na baterije koji se lako uklapaju u vašu torbicu

Trimeri na bateriju prikladni su za ljubitelje putovanja. Nema priključka na utičnicu, tako da je lako brinuti o sebi bilo gdje. Ovi trimeri opremljeni su dvostranim nastavkom za točkasto uklanjanje dlačica na licu. U području bikinija dobro ga je koristiti na naborima kože.

Nijedna glava trimera neće naštetiti vašoj koži. Stoga se uređaj koristi bez dodatnih krema, gelova ili losiona..

Odabir ženskog uređaja za modeliranje intimne zone

Prije kupnje trimera određuju koje zadatke mora riješiti. Iako netko bira pisaću mašinu jer im se svidjela kutija ili izgled uređaja. Uvijek izgleda vrlo lijepo, ženstveno. Ali bolje je pristupiti poput muškarca: detaljno razmotrite vrstu hrane i opreme.

Pri kupnji imajte na umu ima li trimer indikator napunjenosti baterije. Pokazat će se kada je uređaj spreman za upotrebu.

Vrste trimera

Na temelju recenzija, većina nas odabire baterijske trimere za područje bikinija. Prije svega, zbog dijela za brijanje širine 25–35 mm. Područje bikinija je veliko. Trimer je već dosta dugotrajan, a s uskom oštricom do 20 mm postupak se još više odgađa. A model baterije koristi se i za uklanjanje vegetacije na nogama i pazuhu. Uz to, postoji opipljiva razlika u troškovima. U početku je ovaj trimer definitivno skuplji. Ali morat ćete je uključiti svaka 2-3 dana. Trošak punjivog uređaja se ne mijenja, a uređaj s baterijom zahtijeva stalna ulaganja. Jedno je uključiti ga na 5 minuta kako biste dizali obrve ili obrijali antene. Sasvim je drugačija obrada intimne zone koja će trajati oko 30 minuta. S obzirom na to da su potrebne skupe alkalne baterije, vrlo je vjerojatno da će jednostavni stroj uskoro zamijeniti trimer. A onda - zdravo, crvene mrlje!

Bežični trimer s priborom za sve potrebe vaših bikinija

Primjerice, Remington WPG 4035 Ultimate dobio je izvrsne kritike. Ovaj luksuzni instrument s gumiranom ručkom koristi se pod tušem, čak i s pjenom. Različiti prilozi mogu se nositi s bilo kojim zadatkom na osjetljivom području. Brijač je posebno zanimljiv - ima vrlo oštre noževe s antibakterijskim nano srebrnim premazom. Uređaj težak 120 grama spreman je raditi 30 minuta bez zaustavljanja kako bi udovoljio rezultatima. I sve bez boli, nježno i s apsolutnom udobnošću.

Poželjno je da trimer za higijenu ima antibakterijski premaz lopatica.

Ako se još uvijek usredotočite na kompaktnu verziju baterije, tada biste trebali razmotriti prijedloge ozbiljnih marki. Oštrina noža je kod njihovih modela dio reputacije tvrtke, pa je proces rezanja brži. Na primjer, Braun je lansirao Silk-epil FG 1100 styler veličine kemijske olovke kako bi stvorio uredno i atraktivno područje za bikini. Neprekidni rad sa standardne AAA baterije (R03, oni se nazivaju i mali prsti) je 120 minuta. Posebni dodatak u obliku slova T pomoći će stvoriti jasne konture u području bikinija. Uključena je i posebna ultra precizna glava za uklanjanje mrlja i 2 češlja za duljine dlaka od 5 i 8 mm. Dizajniran za uklanjanje dlaka na suhoj koži, ne izaziva iritaciju i naknadne urasle dlake. I da, uključeno je 10 naljepnica za stvaranje začinjenog crteža.

Prilikom odabira modela, bolje je vjerovati pouzdanoj marki

Za uklanjanje dlaka na licu kupuju se jeftini uređaji iz baterija u velikoj većini slučajeva. Recenzije su oduševljene jer lijepe obrve možete napraviti s nekoliko pokreta. Često se kritizira postupak u području bikinija. Primjećuje se da je šišanje dugačko i loše kvalitete. Istina, mnogi očekuju učinak trimera, kao nakon epilata, ali po puno nižoj cijeni. Neće se prebaciti na takve uređaje s drugih metoda depilacije, ali priznaju: za odmor je to dobitna opcija. Istovremeno možete ugoditi suprugu obrezivanjem linije frizure na vratu i sljepoočnicama.

Potrebne su različite mlaznice

Paket paketa utječe na cijenu, tako da na to treba obratiti dužnu pažnju.

 • Na primjer, ako vas zanima samo dodatak za trimer, nema potrebe za plaćanjem modela s proširenom funkcionalnošću. Međutim, ne vole sve žene (potajno, i muškarci) potpuno glatko područje bikinija. Zatim odaberite opciju s zamjenjivim dodacima - češljem. Lako ih je povezati, i što je najvažnije, promijeniti duljinu frizure, na primjer, 2-4 mm ili 3-5 mm. Prikladno je kad postoji samo jedna takva mlaznica, ali s podešavanjem. U ovom se slučaju duljina mijenja tijekom postupka, jednostavnim postavljanjem željenog koraka.

Trimer paket određuje koje se zadatke održavanja mogu riješiti

Uz posebne predloške, lako je sami napraviti intimnu frizuru

S tankom okomitom mlaznicom pogodno je zacrtati precizne konture za intimnu frizuru

Kupci napominju da je vrlo poželjno da u paketu bude poklopac za pohranu. To im odmah ne pridaje važnost. Tada se ispostavi da je lakše prerezati trimer s prilozima u prekrasnu vrećicu i objesiti ga petljom na kuku nego slagalice gdje ga sve staviti. Osim toga, torbica za nošenje olakšava nošenje vašeg trimera sa sobom kamo god krenuli.

Trimer za jednostavno čuvanje s zamjenjivim dodacima u posebnom kućištu

Postoje modeli s radnim područjem s pozadinskim osvjetljenjem, ali to je zabrinjavajuće kada je u pitanju uklanjanje dlaka na licu. Funkcija nije bitna za područje bikinija.

Prije kupnje morate držati uređaj u ruci. Trebao bi pružati ugodan osjećaj, jer ga morate redovito koristiti. Modeli mokrog brijanja često dolaze sa umetcima od silikonskog rukohvata. Ti su jastučići ugodni na dodir i sprječavaju da se uređaj istisne tijekom postupka.

Što se tiče izbora tvrtke - proizvođača, eminentni trgovinski brendovi još se uvijek smatraju pouzdanim. Nastavljaju poboljšavati svoje proizvode i puštaju nove modele. Primjerice, Remington je predstavio WPG4020C, model s olovkom na baterije koji se može očistiti pod vodom. Panasonic je izdao ES246AC trimer za 2017. godinu, koji ima 45 minuta trajanja baterije. Do sada možete kupiti nove predmete samo od stranih prodavača. Kvalitetni proizvodi se prodaju pod robnom markom Veet. Nažalost, ona ima puno falsifikata. Stoga su kritike ili vrlo dobre (o originalnim modelima), ili vrlo loše. Kupci napominju da je bolje kupiti nove reklamne proizvode u prvim mjesecima prodaje, po mogućnosti u certificiranim centrima. Kvaliteta i sigurnost u intimnoj stvari su važni, bolje je koristiti originalne proizvode pouzdanih marki. Osim toga, takve kupnje podliježu službenom jamstvu proizvođača uz mogućnost kontaktiranja servisnog centra..

Recenzije popularnih modela

Remington WPG 4035 Ultimate... Veliki plus je što se ovaj uređaj može koristiti pod tušem, jer se ne boji vode... Trimer je vrlo kompaktan i lagan. Prikladno se drži u ruci tijekom upotrebe. Cijeli postupak traje doslovno 10-15 minuta, jer se uređaj savršeno uklapa u zadatak. Mogu reći da je ovaj trimer mnogo bolji od obične britvice. Ne izaziva iritaciju, u obliku crvenih točkica broj uraslih dlačica značajno se smanjio. Ovaj će uređaj zauzeti ponosno mjesto u mojoj kupaonici.

Amyr04ka

http://irecommend.ru/content/teper-mozhno-ne-boyatsya-otkrovennykh-kupalnikov-trimmer-vernet-vam-uverennost-s-svoem-prevo

Braun Silk-epil FG 1100... U početku sam mislio da je to beskorisna stvar. Koristila sam britvicu sa gel ulošcima i kod mene je sve bilo u redu. Odlučio sam probati trimer, na kraju mi ​​se svidio. Općenito želim reći da je korištenje trimera mnogo ekonomičnije od kupnje kaseta za strojeve, a što se tiče kvalitete brijanja, Braun ne zaostaje malo. Ne koristim ga svaki dan, ali uvijek ga vodim na putovanja. Uvijek mogu ukloniti iznenada pojavio dlaku, ispraviti oblik obrva malim nastavkom. Ona, usput, i ukloni dlačice na licu, potpuno bezbolno... Trimer sam odnio sa sobom na more, na izlete kod rodbine, u bolnicu, na daču, u vlak. Uvijek me štedio... Set uključuje i torbu za pohranu uređaja, vrlo je kompaktna i tamo sve stane, tako da gotovo uvijek nosim trimer u torbici...

hrjunasja

http://irecommend.ru/content/druzhba-dlinnoyu-v-2-goda Što je bolje - trimer ili epilator

Veet osjetljiva preciznost. Osobno mi se trimer najviše svidio - unatoč činjenici da imam vrlo osjetljivu kožu (moram priznati, brinuo sam zbog toga kad sam ga prvi put koristio), nema iritacije ni crvenila. Odlična stvar!

Tatyana

http://www.ozon.ru/context/client_opinion/ClientGuid/a6c838f6-72be-4120-aa3c-885536483fab/

Philips BRT 381/15... U početku nisam razumio zašto mi treba ova čudo tehnologija, ali nakon što sam je bolje upoznao, cijenio sam je... Uklanjanje dlačica je apsolutno bezbolno, nemoguće ih je obrezati trimerom, pa je idealno za duboku epilaciju. Još jedan plus ove metode je što vam ne uzrokuje apsolutno nikakvu bol...

Malya_91

http://irecommend.ru/content/epilyatsiya-bez-boli-i-porezov

Bez obzira na kvalitetu, trimeri imaju zajedničku manu, nažalost neizbježnu - s vremenom se noževi potamne, a mreža se istroši i razbije. Signal koji ih zamjenjuje je iritacija kože ili povlačenje kose. Proizvođači u uputama preporučuju redovito mijenjanje mreža i noževa, ali u stvari ih je gotovo nemoguće kupiti. Potrošači napominju da se u takvim slučajevima uređaj jednostavno mijenja u novi..

Usporedite: trimer ili epilator

Ako se ponudi ventilatoru epilata da ga zamijeni trimerom, najvjerojatnije će ga odbiti. I dat će glavne argumente:

 • trimer se ne brije čisto. Epilator izvlači dlačice uz korijenje, ostavljajući potpuno glatku kožu. Stoga su sitni ostaci dlaka duljine 0,5 mm zastrašujući, a s likom od 0,8 mm mozak oslikava sliku obrastaog polja debelim bodljikavim stršićem;
 • trebate se stalno brijati trimerom. Pomoću epilatora možete zaboraviti na postupak za dva do četiri tjedna, nakon višekratne upotrebe kosa manje raste. To neće raditi s trimerom, morate se održavati u formi svaka dva dana.

Naravno da je istina. Ali ako pitate liječnike što je bolje, izbor će biti nedvosmislen u korist trimera. Posljedice epilata su iritacija, urasle dlake i paklena bol tijekom postupka. S trimerom je sve mekano, ugodno i apsolutno bezbolno. Povrh toga, priroda nas nije uzalud obdarila vegetacijom na takvom mjestu - ovo je štit od infekcija u svetinjama svetaca. Urasle dlačice pretvaraju se u prištiće i prijete da će stvoriti probleme. Minimalna linija kose nakon trimera ostavlja kožu mirnom, zdravom i zaštićenom. Što se tiče duljine - Remington BKT4000, na primjer, ostavlja samo 0,2 mm, koji su gotovo nevidljivi.

Netko odabire kompromisnu opciju: epilator s nastavkom za brijanje - trimer. Međutim, biti će vam teško dobiti intimnu frizuru. Dimenzije epilatora neće vam dopustiti da se manevrirate s preciznom preciznošću. Lako je pomoću trimera.

Vodeći proizvođači znaju da se ova dva uređaja mogu međusobno dopuniti. Na primjer, Braun je na vodootporan epilator Silk-épil 7 7-561 dodao 7 stila za bikini sa svim dodacima. Vlasnici epilatora mogu učiniti isto - nadopuniti svoj arsenal ljepote malim mobilnim alatom..

Epilator i trimer za bikini savršeno se nadopunjuju

Koristimo i vodimo brigu

Nema poteškoća u korištenju trimera. Na primjer, na Veetovim modelima na baterije:

 1. Dno okrenite u smjeru suprotnom od kazaljke na satu, uklonite poklopac.
 2. Umetnite bateriju i zatvorite okretanjem poklopca u smjeru kazaljke na satu dok ne klikne.
 3. Ako komplet uključuje nekoliko dodataka, koristite najširi za područje bikinija. Na vrh joj se postavlja mlaznica - češalj za obrezivanje kose do željene duljine.
 4. Uključite trimer okretanjem karoserije. Postoje i druge mogućnosti uključivanja, na primjer, iz Philipsa. Zatim jednostavno stave gumb na tijelu u položaju "Uključeno". Kao i svi uređaji sa baterijom, bit će bučna.
 5. Nanesite dodatak na kožu i pomaknite trimer prema smjeru kose, lagano povlačeći kožu. Nakon toga, za najbolji rezultat, prolaze se u različitim smjerovima, jer vlasi rastu na različite načine.
 6. Zatim se češalj uklanja kako bi se konačno uklonili preostale dlačice s nastavkom za trimer.

Pokreti trimera u početku su usmjereni protiv rasta dlačica

U modelu za ponovno punjenje rade isto, samo ne umetajte bateriju u kućište. Ako pakovanje sadrži brijač, nježno se prelazi preko kože nakon upotrebe trimera za maksimalnu glatkoću.

Ako bikini područje treba korekciju duže vrijeme, prvo se preporučuje uporaba dodatka s najdužom duljinom kose.

Video: kako koristiti uređaj

Pravila čišćenja su jednostavna i moraju biti navedena u priručniku s uputama. Sve ovisi o tome koliko je uređaj otporan na vodu. Uobičajeno se razlikuju tri vrste:

 • za kemijsko čišćenje. Samo suha koža može se obrijati. Dolazi s malom četkom za uklanjanje dlačica s lopatica. Ima čvrste čekinje za to brzo i jednostavno;
 • za mokro čišćenje. Može se koristiti na vlažnoj koži. Nakon čišćenja četkom izvadite glavu za rezanje i isperite toplom vodom. Nakon sušenja, dodajte kap maziva u lopatice. U ovom slučaju tijelo se ne može potopiti u vodu;
 • vodootporan. Možete ga koristiti pod tušem s pjenom, a zatim ga samo isprati pod tekućom vodom i dobro osušiti. Idealno, ali po najskupljoj cijeni.

Plastični dodaci - češeri se isperu toplom vodom i osuše. Za higijenu se tretiraju antiseptikom. Trebate učiniti postupak čišćenja nakon svake uporabe uređaja..

Plastični dodaci - češlje dobro operite toplom vodom

Sigurnost modela baterije

Postoji nekoliko malih sigurnosnih zahtjeva kod upotrebe bežičnih trimera:

 • kada se priključe za punjenje ruku, trimer i mrežni adapter moraju biti suhi;
 • dopušteno je spajanje na napajanje naponom 220-240 V, osim ako su u uputama navedeni drugi uvjeti;
 • ne punite trimer u neposrednoj blizini vode;
 • isključite uređaj prije povezivanja mrežnog adaptera;
 • trimer koristite samo ako nije uključen kabel za napajanje. Ne radite to dok se baterija puni;
 • ne uvijajte se, ne savijajte kabel, ne zavrtajte oko uređaja;
 • ne ostavljajte trimer utaknut bez nadzora.

Zapravo, glavne prednosti trimera u odnosu na ostale proizvode za depilaciju su nedostatak iritacije i pokretljivosti. Važno je i ugodno za ženu znati da je na svim mjestima njegovana. Je uvijek. A ako se pojavi hitna situacija, za to je stvoren uređaj koji će vam omogućiti da u nekoliko minuta dovedete savršeno stanje. Prava dama to uvijek stavi u svoju torbicu - za svaki slučaj.