Glavni > Vitamini

Šišanje kose Često postavljana pitanja

1) Koja je kosa bolja slavenska ili kineska? Slavenska kosa je po strukturi slična ruskoj kosi i dobro se podnosi stylingu. U trgovini za kosu www.rtc-hair.ru možete kupiti visokokvalitetnu slavensku kosu.

2) Koliko pramenova je potrebno za produženje? Broj pramenova za produženje je individualan i ovisi o željenom rezultatu. Najčešće, obrtnici koriste od 100 niti (produžetak kapsule) i od 40 traka (produžetak trake). Trgovina kose rtc-hair.ru prodaje kosu za proširenje kapsula od 100 pramenova, kosu za proširenje trake od 40 pramenova (vrpce), kosu na ukosnicama u gotovim setovima dizajniranim za 1 klijenta. U prodaji se nalazi i kosa na šljokicama namijenjena nastavcima za kosu.

3) Kako biste trebali brinuti o svojim nastavcima za kosu? Prirodna kosa za ekstenzije iz trgovine Rtc-Hair ne zahtijeva posebnu njegu; za vlaženje i njegu trebate koristiti balzame, maske, sprejeve. Za češljanje kose preporučljivo je koristiti poseban češalj koji neće zahvatiti točke pričvršćenja niti. Prirodnu kosu za produženje, ako je potrebno, možete ravnati, kovrčati, bojati, nijati. Možete posjetiti saunu, kupaonicu i bazen s posebnom kapom. Ako se opuštate na moru, nakon kupanja isperite kosu slatkom vodom. Trebate ići u krevet samo sa suhom kosom, trebate zaviti pletenicu ili rep.

4) Da li produžetak šteti vašoj vlastitoj kosi? Šišanje će biti apsolutno bezopasno za vlastitu kosu ako ste se prijavili certificiranom stručnjaku za proširenje kose s odgovarajućom diplomom o obrazovanju, brinu o svojoj kosi i pravodobno izvršite ispravke..

5) Koliko je primjetna razlika između vlastitog i proširenja za kosu? Umeci za kosu Rtc-Hair su po strukturi idealno usklađeni s vašom kosom, dostupni u nijansama od najlakše do najmračnije. Ako se radovi na produljivanju vrše visokokvalitetno, nema razlike između vlastite i produžene kose.

6) Mogu li se proširenja kose obojati? Prirodnu kosu za ekstenzije od rtc-hair.ru, ako je potrebno, možete bojiti ili bojati. Prilikom bojenja oksidans ne smije biti veći od 6%, vrijeme zadržavanja boje trebalo bi biti manje nego na vlastitoj kosi.

7) Koliko dugo možete produžiti kosu? Minimalna duljina kose može biti do 5 cm, s tom duljinom možete stvoriti bob ili kaskadu. Duga kosa može se produžiti ako je kosa 20 cm. Minimalna duljina setova za studio za produljenje kose Rtc-Hair je 45 cm, maksimalna duljina setova 70 cm.

8) Kako biste trebali brinuti o svojoj kosi nakon uklanjanja ekstenzija? Uz ispravno uklanjanje ekstenzija, vaša kosa ne treba posebnu njegu, već samo pranje, pomoću balzama i maski.

9) Koja se kosa koristi za ekstenzije? Za produženje koristite prirodnu ljudsku kosu. Kosa Rtc-Hair studija je prirodna, samo je oprana i češljana. Više o tome odakle dolaze ekstenzije možete pročitati u našem članku.

10) Možete li uzgajati valovitu kosu ako vam je kosa ravna? Da, to je moguće ako kosu često namažete željezom za uvijanje i curlers. U internetskoj trgovini za kosu www.rtc-hair.ru možete kupiti prirodnu valovitu kosu na majicama i štipaljkama za kosu, trese se mogu rezati i produžiti na potrebni način, a kovrče na ukosnicama su savršeni za samo-produženje.

11) Možete li napraviti visoki konjski rep s nastavcima za kosu? Da, to je moguće s bilo kojom vrstom ekstenzije, pramenovi će biti apsolutno nevidljivi u kosi.

12) Je li moguće produljiti kosu kod kuće? Naravno da možete, glavna stvar je odabrati visoko kvalificiranog majstora. Šišanje kose kod kuće bit će mnogo jeftinije nego u salonu. Za samo-produženje, prirodna ili umjetna kosa sa ukosnicama, koja se može naručiti na web stranici: www.rtc-hair.ru.

13) Kako pripremiti kosu za ekstenziju? Prije ekstenzije morate kosu oprati šamponom za duboko čišćenje bez upotrebe balzama i maski.

14) Zašto ne možete bojiti i oprati kosu odmah nakon isteka? Uz bilo koju tehnologiju proširenja kose potrebno je slijediti pravilo: operite kosu nakon 1,5-2 dana, jer materijal na koji je kosa pričvršćena (keratin, vrpce, smola) mora ojačati. Ako kosu operete odmah nakon isteka, šampon ili balzam nagrizaju mjesto na kojem se pričvršćuju pramenovi.

15) Zašto je bolje nosati nastavke za kosu noću? Umeci za kosu preporuča se pletenice preko noći u pletenicu ili repni rep kako se ne bi zaplesali i lako ih je češljati nakon spavanja.

16) Koliko dugo se mogu nositi nastavci za kosu? U prosjeku se korekcija vrši jednom u 2,5-3 mjeseca, sve ovisi o brzini rasta vaše kose. Ako ne izvršite korekciju na vrijeme, možete naštetiti svojoj kosi i frizura će izgubiti svoj lijepi izgled..

17) Koliko vremena traje postupak produljenja kose? Vrijeme traje od tehnologije produljenja, iskustva majstora i broja žice, u prosjeku od 40 minuta do 4 sata.

18) Možete li sami produžiti kosu? U trgovini za kosu rtc-hair.ru možete kupiti set lažnih pramenova za samo-produženje kod kuće za 5 minuta. Ovaj set se zove - dlake na štipaljkama za kosu. Kosa na ukosnicama pričvršćena je posebnim ukosnicama-kopčama. Držači za kosu apsolutno su sigurni, nevidljivi i jednostavni za upotrebu.

19) Mogu li ispadati produženi pramenovi? Ako je posao s produženjem obavljen dobro, niti će se čvrsto držati. Curls mogu otpasti ako ne poštujete pravila njege.

20) Kako odabrati nijansu kose prilikom produžavanja, ako je boja vaše kose vrlo složena i nema želje za bojom? Trgovina frizura rtc-hair.ru nudi kupnju kose za produženje široke palete nijansi od najlakše do najmračnije, po želji možete miješati nekoliko boja da biste postigli željeni rezultat.

21) Kako se vrši korekcija kose? Za uklanjanje dlačica hladnim i vrućim nastavcima koristite posebnu tekućinu. Dalje, niti se ponovno grade na potreban način, pričvršćujući kovrče bliže korijenu.

Kalkulator ljepote ili koliko košta proširenje kose? Cijene popularne tehnike

Uređivanje kose popularan je postupak koji se izvodi na nekoliko načina. Cijena takvog produljenja zavičajnih kovrča varira ovisno o velikom broju čimbenika, uključujući početno stanje prirodne kose, vrstu i količinu materijala, razinu profesionalnosti majstora i odabranu tehniku ​​produženja.

Složena usluga je najskuplja danas, sastoji se u odabiru pramenova, pranju glave posebnim sredstvima, sušenju sušilom za kosu strogo u smjeru rasta kovrča, produžavanju kose i peglanju glačalom, nakon čega slijedi prilagodbena frizura.

Koliko koštaju kovrče donatora?

U produžetku se koristi nekoliko glavnih vrsta kovrča darivatelja, koje se razlikuju ne samo po duljini, već i po kvalitetnim karakteristikama, kao i u zemlji podrijetla i vrsti predobrade..

Točan trošak postupka objavljuje majstor nakon procjene stanja nativne kose, poteškoća u postizanju željenog rezultata, vrste materijala i tehnologije koja je optimalna za produljenje kovrča..

slovenski

Najkvalitetnije su slavenske donatorske žice, sirovine za koje se sakupljaju, slažu i obrađuju ručno. Temeljitim češanjem uklanja se kratka, slaba ili siva dlaka. Nećete naći na takvim pramenovima "rast" nasuprot smjeru ljuskica ili upletanja.

Neosporne prednosti slavenskih pramenova predstavljene su apsolutnom prirodnošću i luksuznom kvalitetom, što osigurava dugo razdoblje nošenja i mogućnost korištenja za obnovu u procesu korektivnih radova.

Takva kosa ima najprirodniji izgled - meka je, sjajna, lijepa, ali prilično skupa, tako da je približan trošak punog produžetka pramenova srednje duljine 10-12 tisuća rubalja.

europska

Sa stajališta ekonomičnosti i racionalne uporabe prirodnih sirovina, ostaci sakupljenih slavenskih niti se obrađuju i koriste u stvaranju pristupačnih građevinskih kompleta. Sekundarne sirovine sakupljaju se u punđu, ali takva kosa može biti smještena u pogrešnom smjeru, pa je kvaliteta donorskih europskih vrsta niža..

Pripremajući se za prodaju, materijal dobiva tržišnu pojavu u procesu odvajanja tankog sloja pahuljica i obrade posebnim spojevima koji stvaraju zaštitni, pouzdani sloj, a također sprečava da se pahuljice podignu..

Nakon opetovanog pranja proizvod se uklanja i dlačice u pramenovima mogu se vrlo zapetljati. Unatoč tome, cijena europskih donatorskih niti je pristupačna i iznosi oko 3-5 tisuća rubalja za materijal srednje duljine za potpuno produženje.

Južno ruski

Donje vrpce južno ruskog tipa po izgledu podsjećaju na slavenske kovrče, ali se razlikuju debljom i gušću strukturom. Takva kosa karakterizira elastičnost i prirodan sjaj, mogu je koristiti vlasnici gotovo bilo koje vrste kovrča, osim previše tankih. Materijal je pogodan za oblikovanje, bojanje i kovrčanje, a njegova struktura može biti ravna, kovrčava ili kovrčava.

U procesu obrade pomoću tehnologije Double Drawn vrši se temeljito čišćenje, tako da sve dlačice imaju istu duljinu i pouzdano su zaštićene od brzog češljanja..

Kao dodatnu prednost može se smatrati nepostojanje potrebe za kupnjom skupe kozmetike za njegu ili posjetiti tjedne frizerske salone..

Prosječna cijena skupa južno ruske kose iznosi 5500-6500 rubalja.

azijski

Glavna prednost azijske kose je njegova niska cijena (set se može kupiti za 2000-2500 rubalja), ali ta je cijena obično posljedica prosječne kvalitete materijala. Samo najpoznatiji i najpriznatiji proizvođači pramenova koji se temelje na azijskim dlakama tretiraju kvalitetne karakteristike svojih proizvoda odgovorno.

Takvi pramenovi za produženje imaju tamne nijanse i prilično gustu strukturu, što objašnjava složenost njihovog bojanja i drugih manipulacija. Da bi promijenili svoj ton, azijski pramenovi osvjetljeni su kiselinom, što negativno utječe na kvalitetu i značajno skraćuje razdoblje nošenja..

Najjeftinije vrste ekstenzija

Danas postojeće tehnologije spadaju u kategoriju hladnih i toplih metoda gradnje. Obje opcije imaju važne prednosti i neke nedostatke, što se objašnjava razlikama u tehnici produljenja kose..

U prvom slučaju potpuno je isključena izloženost kemikalijama ili visokim temperaturama, a fiksacija niti se vrši ljepilom, trakama, prstenovima ili tkanjem. Vruće metode temelje se na primjeni keratina ili smole zagrijavanjem. Hladna tehnika sigurnija je za domaću kosu, a vruće produljenje kovrča estetski je i maksimalna pouzdanost učvršćivanja.

Vruća kapsula

Trošak izravno ovisi o duljini (30-100 cm), broju korištenih niti (50-300 ili više komada). Istodobno, talijanske i engleske metode kontraindicirane su za vlasnike previše tanke i padajuće kose, kao i s prekomjernim udjelom masti u vlasištu.

Prosječna cijena - 5-10 tisuća rubalja.

Engleski

Uz pomoć pištolja za frizersko ljepilo, rastaljena smola se nanosi na podnožje niti, čija boja odgovara nijansi zavičajnih kovrča..

Najpopularnija opcija je upotreba slavenske kose u količini od 100 pramenova duljine 0,4 metra. Trošak takvog postupka je 8,0-8,5 tisuća rubalja..

talijanski

Gotovi lanci s keratinskom mikrokapsulom na podnožju učvršćeni su posebnim toplinskim kvačicama.

Najpopularnija opcija je uporaba europske kose prema talijanskoj tehnici, koja koristi 100 pramenova duljine 0,5 metara. Cijena takvog postupka je 9-10 tisuća rubalja..

hladno

Zbog činjenice da nema agresivan vanjski učinak na prirodnu liniju kose, hladno produljenje je u velikoj potražnji i relativno sigurno. U procesu njege mogu se koristiti šamponi i balzami, različiti styling proizvodi.

Kapsula bez

Ova metoda temelji se na korištenju posebnih rukava osjetljivih na toplinu malih veličina, koji su pričvršćeni za nativne kovrče..

Cijena ekstenzija bez kapsula koje koriste slavensku kosu duljine 45 cm ili više u prosjeku je 10-15 tisuća rubalja.

Afro-rast na travi

Francuska tress tehnologija uključuje majstorsko tkanje tankih pletenica, na koje se dlaka donatora šiva posebnom iglom, učvršćenom dvostranom trakom od tkanine.

Prosječna cijena postupka koji koristi 100 pramenova europske kose duge 40 cm na francuskom trasu je 8-8,5 tisuća rubalja.

Traka

Postupak produljenja vrpce može se provesti njemačkom tehnikom razgovora kose ili talijanskom tehnikom AngeloHair (Express hair). Prva opcija uključuje upotrebu žica na prozirnim i tankim trakama fiksiranim ljepljivim polimerom, a talijanska se tehnika temelji na keratinskom sastavu.

Prosječna cijena produžetka trake pomoću pet pramenova europske kose duge 0,5 metara iznosi 10 tisuća rubalja.

japanski

Postupak na prstenovima ili kopčama zanimljiva je i neobična tehnologija hladnog produženja. U pravilu, majstor salona povećava 150-200 donatorskih niti, a rezultat može trajati 3-4 mjeseca.

Trošak produljenja prema japanskoj tehnici korištenjem 100 pramenova europske kose duljine 0,45 m iznosi otprilike 7-7,5 tisuća rubalja.

Trošak po razdoblju nošenja i korekcije

Vrijeme nošenja ekstenzija kose uvelike je individualno i ovisi o tipičnim karakteristikama i općem stanju klijentovih matičnih kovrča. U pravilu razdoblje nošenja ne prelazi tri mjeseca, ali može biti i duže.

Pravovremeno ponovljeno produljenje čini frizuru urednom i estetskom. Prema stručnjacima, prirodni pramenovi mogu izgubiti zdravlje ne u procesu nakupljanja, već iz postupka nepravilnog uklanjanja dlake donatora ili prilikom razdvajanja vlastitih kovrča..

Ispravljanje uključuje pomicanje pramenova donora bliže zoni korijena nativne kose. Trošak redovite korekcije može varirati ovisno o tehnici produljenja i stanju dlake darivatelja. Ažuriranje frizure često uključuje uporabu svježe uklonjenih kovrča, tako da cijena usluge uključuje samo rad i upotrebu posebnih sredstava za uklanjanje produženih niti.

Proračunom određenog iznosa morat će se uzeti u obzir razdoblje nošenja i potreba da se izvrši sljedeća korekcija. Radi:

 • nakon metode kapsula - svakih 1-3 mjeseca;
 • kada koristite tehnologiju bez kapsula - nakon 2-3 mjeseca;
 • na tress - 1-2 mjeseca;
 • a produženje trake uključuje ponovno produljenje svakih 12 tjedana.

vruće

Talijanskom tehnikom produljenja na područja fiksacije nanosi se posebno sredstvo za uklanjanje otapala, koje omekšava kapsule i pomaže im razdijeliti pincetom, nakon čega se odvojene niti odvajaju, a preostali keratin odrezuje. Prije ponovnog produljenja, kosa se češlja i ispere da se odmašćuje.

Rastopljeni keratin nježno se nanosi na donorske žice i na zglobovima se formiraju nove kapsule. Ispravljanje izduženja vrši se na isti način prema engleskoj tehnologiji, pomoću pištolja za ljepilo i smole.

Prosječna cijena korekcije jednog pramena je 45-55 rubalja.

hladno

Ispravljanje nakupljanja hladne kapsule španjolskom tehnologijom vrši se bez zagrijavanja. Kapsule ljepila otopljene su s posebnim proizvodom na bazi ulja, nakon čega se ostaci ljepila pažljivo češljaju.

Ponovno produljenje provodi se na čistoj kosi, a cijena takvog postupka je 40 rubalja po niti.

Izduživanje trake uključuje upotrebu posebnih sprejeva koji sadrže alkohol u postupku korekcije, koji omekšavaju ljepljive dodatke. Iz uklonjenih kovrča donora uklanja se stara traka, nakon čega se nanosi novi materijal. Ponovno produljenje provodi se na dobro ispranoj i temeljito osušenoj kosi.

Trošak ažuriranja frizure na temelju europske kose duljine 45 cm iznosi oko 100-150 rubalja po vrpci.

Ispravljanje frizure, izvedeno prema afričkoj metodi, temelji se na odvajanju ušivenih haljina, nakon čega se pletenice odvajaju. Matična kosa je češljana i isprana, a zatim se nove pletenice pletu na suhim kovrčama, na koje se pletenice ponovno učvršćuju..

Prosječna cijena postupka afro-rasta pri korištenju slavenskih donora srednje duljine varira od 2-5 tisuća rubalja.

Obnova izduživanja prema japanskoj tehnologiji sastoji se u otkopčavanju prstena / kuglice, premještanju učvrsnog elementa na željenu točku i ponovnom stezanju.

Prosječni troškovi obavljanja takve usluge od strane profesionalnog majstora u salonskim uvjetima su 3,5-4 tisuće rubalja.

Cijena povlačenja

Postupak uklanjanja nizova donatora nije previše kompliciran, ali uključuje obvezno poštivanje određenih pravila, koja nastaju zbog vrste pričvršćivanja. Učvršćivanje se može obaviti organskom smolom ili keratinom, silikonskim trakama i hladnim ljepilom, metalnim perlicama i prstenovima. Kao baza se ponekad koristi pigtail.

Bez obzira na upotrijebljenu tehnologiju produženja, duljina i vrsta lažne kose, prirodni pramenovi su pod velikim stresom, a područja zglobova različiti su vanjski utjecaji. Potrebno je sustavno osigurati zavičajne kovrče pravilnim odmorom i kompetentnom njegom, što pomaže obnoviti njihovo prirodno zdravlje. Inače dolazi do stanjivanja i krtosti, prigušenosti i poroznosti strukture kose, a nastaju podijeljeni krajevi..

Nakon uklanjanja nadzemnih pramenova, prirodnoj kosi treba pružiti visokokvalitetnu restorativnu njegu koja se temelji na korištenju nježnih deterdženata, kao i hranjivim balzamima i maskama s biljnim sastojcima. Ako je potrebno, možete koristiti posebne salonske postupke koji brzo poboljšavaju izgled izvorne kose.

vruće

Najbolji alat za uklanjanje izduženih kovrča predstavlja gel odstranjivač koji je pristupačan i optimalan za bilo koju vrstu produženja kapsula. Prosječna cijena standardne boce je 500-700 rubalja.

Tijekom vrućeg produljenja, kapsule se uklanjaju posebnim pincetama. Prosječni troškovi uklanjanja 100 niti su oko 2 tisuće rubalja, ali mogu se povećati velikim brojem tangica ili tangica.

hladno

Pramenovi produženi hladnim metodama najlakše su ukloniti. Snaga lijepljenja ljepila vremenom slabi. Holivudskom tehnologijom ljepljive trake uklanjaju se pomoću posebnog alata i mlaza vrućeg zraka iz sušila za kosu. Svi ostaci ljepila uklanjaju se sa spojevima koji sadrže alkohol. Trošak takvog postupka: 40 traka - 1500 rubalja.

Ako je potrebno ukloniti umjetne kovrče, produžene prema japanskoj tehnologiji, prstenovi za isječke jednostavno se otvaraju pomoću posebnih frizerskih kliješta. Prstenovi koji se koriste za produljenje vrlo su malih dimenzija i izrađeni su u optimalnoj paleti boja. Sve kopče (kopče) nježno se razdvajaju, nakon čega se uklanjaju, a dlaka se češlja vrlo pažljivo. Prosječni trošak postupka je 1.500 rubalja.

Korisni video

Iz ovog videa saznat ćete koliko će koštati kvalitetno proširenje kose.

Zaključak

Trošak postupaka za izgradnju, ispravljanje i uklanjanje donorskih kovrča određuje se razinom složenosti tehnologije. Proširenje kose i redovita korekcija identični su postupci koji se međusobno zamjenjuju kada nosite izdužene kovrče.

Postupak uklanjanja je apsolutno bezopasan, ali glavni uvjet za dobar rezultat je nesmetano i točno izvršavanje svih faza od strane profesionalnog majstora u okruženju salona..

Ugradnja umetaka

Uređivanje kose kapsulama i mikrokapsulama je frizerski postupak dodavanjem prirodne ljudske kose dodatne donorne kose za dodavanje duljine, volumena ili promjenu sheme boja kose. Ali, vrijedi obratiti pažnju - Proširenje vam omogućuje radikalnu promjenu osobe frizuru.

Iako je vremensko razdoblje za koje su dizajnirana proširenja kose otprilike 2-3-4 mjeseca, to ovisi o njezi kose i odabranoj dlaci donatora. Tada je potrebna korekcija ekstenzija kose. Zašto pitati? prirodna kosa raste natrag tijekom različitih razdoblja (pojedinačno) i zadržavajuće kapsule proširenja kose postaju vidljive. Pa ipak, zbog prirodnog gubitka kose (do 100 komada dnevno), kosa koja je ispala ne odlazi sama od sebe, već ostaje usitnjena u kapsulama. A, proširenje kose ima mnogo vrsta i metoda..

Alena Vodonaeva u studiju AshmyAcademy

Koje se tehnologije proširenja kose koriste u našem studiju i AshmyAcademy?

Ja, Alena Ashmarina, proučavala sam sve tehnike produljenja kose u 15 godina rada! I čak sam ih isprobala na sebi, što je za mene vrlo važno. No, među njima sam izdvojio nastavke za kosu koristeći talijansku tehnologiju, koju ja osobno koristim i preporučujem svojim prijateljima i studentima.

Ovo je zanimljivo: Ukratko ću opisati glavne prednosti talijanske tehnologije proširenja.

(detaljan opis imenovane metode može se naći na web mjestu u odjeljku ARTICLES).

Dakle prije svega! U okviru talijanske tehnologije mogu se izrađivati ​​kapsule (usredotočene na želje klijenta) i male i velike.

Drugo. prikladno je izrađivati ​​ih (kapsule) u redove, što vam omogućava da na različite načine stilizirate svoje nastavke za kosu, napravite različite frizure.

treće, rok nošenja takve kose dostiže 3,5-4 mjeseca.

četvrto, ovo je mali češalj za kosu ispod kapsula.

Konačno, ovo je prilika da se za svakog klijenta izgradi pojedinačno. S obzirom na značajke (nije jedna kruna, struktura kose, oblik glave ili druge značajke).

Cijene ekstenzija u ASHMYACADEMY studiju i školi

Trošak izgradnje u studiju ovisi o 4 faktora:

 1. Izbor tehnologije proširenja (talijanska, vrpca itd.).
 2. Vrsta kose (o tipovima kose možete pročitati u odjeljku ARTICLES).
 3. Majstori (o našim majstorima - pogledajte dio MASTERS).
 4. Od duljine nastavka za kosu. Stoga se konačna cijena uvelike razlikuje. Može početi od 9.000 rubalja i dostići 90.000 rubalja. Složit ćete se da vam to omogućava da dobijete visokokvalitetnu nadgradnju od majstora našeg studija! Odabir onoga što je za vas.

Vjerojatno pitajte - Zašto produžujemo kosu?


Vrijedi zapamtiti da su svi ljudi različiti. Svaka osoba je drugačija. Svatko od nas ima skup unutarnjih i vanjskih značajki. Nesumnjivo je da je unutarnja ljepota najvažnija kvaliteta koja osobu čini čovjekom..

Ipak, u idealnom slučaju, kao što je rekao klasik, sve u čovjeku treba biti lijepo - i duša i izgled...

Vrijedi napomenuti da je jedan od najuočljivijih detalja našeg izgleda naša kosa. Nažalost, priroda ne nagrađuje svakoga s lijepom kosom. Danas je vrlo važno imati gustu, njegovanu kosu. Ali uostalom, lijepa frizura odavno je postala sastavni dio slike uspješne osobe, stanovnika moderne metropole..

Da, naravno, nisu svi prirodno dobili debelu kosu. Ali, srećom, danas, zahvaljujući modernim postupcima za produženje kose, to više nije problem. Uostalom, neosporna prednost ekstenzije je povećanje gustoće i duljine naše kose..

Vrijedi napomenuti da je moja karijera kao majstorica za produženje kose započela točno od trenutka kada sam kosu prvi put produžila. I osobno sam doživio svu radost transformacije "Prije i poslije produženja kose"!

Ali dobro se sjećam te oluje emocija koja me tada zavladala! Da, nema sumnje da prednosti ekstenzije kose uključuju i činjenicu da je rezultat vidljiv odmah nakon završetka postupka! Da tako kažem, "razlika je u licu"! Pogledajte fotografije PRIJE i NAKON nastavka za kosu.

Pitam se, zahvaljujući onome što znači da se postiže takav nevjerojatan rezultat prilikom izgradnje?

Činjenica je da se tijekom postupka produljenja donorski pramenovi, jedan za drugim, pričvršćuju na kosu. Ali zbog ovih niti, volumen dlake na glavi znatno se povećava, jer se duljina same kose može povećati. Nakon završetka postupka produljenja obično naprave frizuru ili prilagodbu (u našem studiju besplatno). Tako se oblik kose usklađuje.

Fotografije prije i nakon stvaranja s kapsulama

Kako bismo konačno uklopili darove donor u našu kosu, kosu treba nijansirati. Štoviše, dobre boje (a mi koristimo upravo takve!) Su ojačane. Važno je da im se doda vitamin B koji daje sjaj i sjaj kako našim tako i našim nastavcima za kosu..

Štoviše, u nekim teškim životnim situacijama prirodno proširenje kose samo je životna linija..

Stoga sam u svom radu morao pomoći ljudima u teškom trenutku u njihovom životu. Na primjer, ljudi su mi dolazili nakon kemoterapije. Da, i drago mi je napomenuti da se u takvim slučajevima može izvesti produženje mikrokapsule). Slažete se, to uvelike mijenja unutarnje samopouzdanje djevojčica i pomaže u suočavanju sa stresom..

Ali najvažnije, imajte na umu da se postupak produljenja mora tretirati odgovorno! Ovo je važno: trebali biste naći ne samo majstora, već i majstora s velikim iskustvom (u našem studiju i školi, svi majstori s dugogodišnjim iskustvom), pogledajte rad ovog majstora (rad naših majstora predstavljen je na web mjestu), saznajte hoćete li dobiti jamstvo za usluga (naši majstori pružaju takva jamstva). I naravno, važno je pitati se o kvaliteti donorne dlake koju će vaš gospodar iskoristiti u svom radu (naš studio koristi prirodnu kosu vrlo dobre i izvrsne kvalitete - slavenske). Ali, u protivnom, rezultat može biti tužan i nećemo dobiti ono što želimo - ni gustu i dugu kosu, ni sjajne frizure i stajlinge, ni zapanjujući učinak na suprotni spol, niti zadovoljstvo za sebe..

Uz to, proširenje kose daje wow efekt

Ali, moramo priznati da nam proširenja kose omogućuju da brzo promijenimo svoj izgled. Bez pribjegavanja medicinskim operacijama! Ta nova kosa daje nam priliku da pronađemo svoju novu prekrasnu sliku! I posljednje, ali ne najmanje bitno, sjajna nova kosa može nam promijeniti život! I u ovom našem studiju AshmyAcademy je spreman da vam pomogne.

Ali vrijedi napomenuti: iz korisnih članaka o izgradnji možete dobiti puno zanimljivih ideja i savjeta. Koje ćete naći na našoj web stranici.

Osim toga, da, i najiskrenije oglašavanje su zadovoljni kupci. Pogledajte naš studio za proširenje kose i školu za podučavanje kose za proširenje AshmyAcademy.

Modna Pricha ✄

 • Modna Pricha ✄
 • frizura
 • Proširenje kose: vrste, faze, nedostaci i kontraindikacije

Ne može se svatko od nas pohvaliti šik gustom kosom. Stoga je kozmetička industrija pomogla u tom pitanju i predložila nove načine da se kosa produži - produžeci, postupak pričvršćivanja dodatnih pramenova na prirodnu kosu..

Svijetle i atraktivne djevojke stvaraju ne samo stil i šminka do najsitnijih detalja, već i jaka, sjajna kosa. Nažalost, ne može se svatko od nas pohvaliti šik gustom kosom. Stoga je kozmetička industrija pomogla u tom pitanju i predložila nove načine kako kosa izgledati elegantno i privlačno. Jedan od njih je i produženje - postupak pričvršćivanja dodatnih pramenova na prirodnu kosu. Proširenje vam omogućuje povećanje duljine i volumena frizure.

Vrste nastavka za kosu

Prije prijave na postupak, trebali biste odlučiti o vrsti produžetka. Oni su kako slijedi:

 1. Njemački ili kaseta. Pramenovi su pričvršćeni na kosu s vodenom trakom.
  Kad odaberete postupak ove vrste, potrošit ćete 30-40 minuta osobnog vremena. Potreba za korekcijom pojavit će se nakon 2 mjeseca.
  Rijetka, slaba kosa je kontraindicirana.
 2. Španjolski ili hladna nadogradnja. Dodatne niti su zalijepljene posebnim ljepilom bez toplinskog učinka.
  Trajanje postupka je 2 sata. Obnova će biti potrebna nakon 3 mjeseca.
  Ova se tehnologija ne preporučuje tamnoputim osobama..
 3. Talijanski ili vrući nastavak. Pramenovi su fiksirani keratinom, koji primjetno skriva razliku između nativne i pričvršćene kose.
  Tehnologija kapsula zahtijeva 2-3 sata. Ispravljanje je potrebno ne ranije od 3 mjeseca.
  Nema kontraindikacija.
 4. Engleski. Učvršćivanje pramenova vrućom smolom.
  Engleska tehnologija trajat će 2 sata. Takvu kosu možete nositi 2-2,5 mjeseci, a zatim biste trebali posjetiti majstora radi korekcije ili potpunog uklanjanja pramenova.
  Ova vrsta ima nedostatke: mogućnost opeklina vlasišta, slab estetski učinak - točke uboda kose uočljive su u blizini.
 5. Japanski. Vlastite niti su umetnute u metalne ili kermetove. Snop kose koji se pričvršćuje fiksiran je u kopči perle.
  Trajanje ovog postupka je 2 sata. Potreba za korekcijom nastaje nakon 3-5 mjeseci nošenja.
  Nema kontraindikacija.
 6. Afro-rast. Umetanje dodatnih niti u pletenice kako bi se stvorio volumen i željena duljina.
  Na postupak je potrebno potrošiti 2-3 sata, a korekciju provesti - jednom u 2-3 mjeseca.
  Afro-rast nema značajnih nedostataka.
produžetak trake

Kosa vam se polako vraća, kosa raste prema dolje, tako da vaša frizura postaje neugledna. Dolazi vrijeme da se napravi ispravak, koji se provodi u nekoliko faza..

Kako se ispravlja ekstenzija kose

 1. Uklanjanje produženih niti.
 2. Korekcija nativne kose. Češljanje, uklanjanje zapetlja, obrezivanje i obrezivanje, toniranje korijena, pranje, jačanje i obnavljanje.
 3. Prekapsulacija (talijanskom tehnikom).
 4. Ponovno produženje kose. Uklonjeni nizovi pridruženi su prirodnim pomoću odabrane vrste pričvršćivanja.

Postupak korekcije zahtijeva mnogo vremena: trebati će sat ili dva više od puke izrade.

Kome je proširenje kose kontraindicirano?

Oni koji uzimaju antibiotike ili lijekove na bazi hormona. U slučaju gubitka kose i ćelavosti, treba napustiti i ekstenzije. Među kontraindikacijama je vegetativno-vaskularna distonija..

Postoje li nedostaci kod ekstenzija kose?

Tamo je. Njihov popis uključuje (može se razlikovati ovisno o vrsti produžetka - provjerite točku kod majstora):

 • redovita korekcija;
 • zabrana posjećivanja kupatila, bazena;
 • kupanje u moru;
 • povećana krhkost, gubitak nativne kose;
 • vidljivost kapsula i njihova vidljivost (talijanska vrsta ekstenzije);
 • temeljita njega (sporo i nježno pranje i češljanje);
 • povećava se rizik od razvoja seboreje.

Ako je odabir postupka produženja kose diktiran ozbiljnim razlozima (ožiljci, opekotine na licu i vratu, neuspješna frizura), to je sigurno izlaz. Ako je vaša želja samo isprobati novu tehnologiju kako biste radikalno promijenili sliku ili stekli dodatnu gustoću kose, trebali biste izvagati sve prednosti i nedostatke oslanjajući se na zdrav razum.

Tehnike produženja kose

Lijepa duga kosa nesumnjivo je ukras bilo koje djevojke. Ali, nažalost, nemaju svi ovu ukras. Neke dlake polako rastu, druge se neprestano raspadaju, a treće ispadaju... Mnogo je problema koji sprečavaju ubrzani rast kose. Ali, srećom, stručnjaci u industriji ljepote odavno su osmislili izvrsno rješenje - proširenja za kosu. Mi ćemo vam reći o različitim metodama ekstenzije kose u ovom članku..

Indikacije i kontraindikacije

Indikacije za ekstenzije kose

1. Povećanje dužine kose
2. Povećani volumen kose
3. Sakrivanje nesavršenosti (ćelave mrlje, ćelave mrlje itd.)
4. Stvaranje nove slike

Kontraindikacije za ekstenzije kose

Kao i kod svih kozmetičkih postupaka, ekstenzije kose imaju svoje kontraindikacije. Bolje je odustati od želje za stjecanjem lijepe kose za nekoliko sati onima koji prolaze kemoterapiju, uzimaju antibiotike, hormonske lijekove ili pate od ozbiljnih bolesti vlasišta, kao i pate od migrena, ponavljajućih glavobolja, raznih alergijskih reakcija i preosjetljivosti. Povećana krhkost i tankost kose također je kontraindikacija za postupak produljenja..

Opće kontraindikacije trebale bi uključivati ​​i starije od 18 godina i starije od 35 godina; redovita uporaba boja i kemijskih sastava za izbjeljivanje kose; aktivni stadij gubitka kose (alopecija) i vegetativno-vaskularna distonija.

Stručnjaci također vjeruju da ne vrijedi proći ovaj postupak za one koji su nedavno prošli aklimatizaciju (na primjer, otišli na odmor) ili čak imali manje ozljede vlasišta (uključujući ogrebotine).

Važno je napomenuti da još uvijek postoji maksimalna duljina produženja. Stručnjaci ne preporučuju onima koji posjeduju kosu do 15 cm kako bi kosu produžili dulje od 50 cm. Štoviše, mnogi stilisti smatraju da su proširenja kose duža od 70 cm nepotreban teret za prirodnu kosu, što je bolje odbiti.

Trudnoća nije apsolutna kontraindikacija, ali mnogi liječnici vjeruju da je dok čekate dijete bolje odbiti nakupljanje, jer kosa već pati od hormonalnih promjena u tijelu. Stoga posljedice ekstenzije kose mogu biti strašne..

Ekstenzije za kosu

Vrste kose koje se koriste u nastavcima

Ukupno postoje tri vrste nastavka za kosu: azijska, europska i slavenska. Potonji se trenutno smatraju najboljima.

Azijska nastavka za kosu obično dolaze iz Kine ili Koreje. Oni su najjeftiniji, ali istovremeno se smatraju najnižom kvalitetom, iako na prvi pogled izgledaju atraktivno. Tehnologija izrade ove kose sastoji se od čišćenja s gornjeg ljuskavog sloja, brušenja, bojanja i obrade silikonom.

Da biste razumjeli kvalitetu kose, vrijedi je oprati. Nakon pranja prezentacija se izgubi i postaje jasno da "nije sve što blista zlato". Takva kosa je zapetljana, ne podnosi slikanje ili oblikovanje, "stoji uspravno".

Europska proširenja kose, unatoč imenu, ne dolaze nužno iz Europe. Također mogu biti iz Latinske Amerike, Indije i drugih dijelova svijeta. Kosa europskog tipa skuplja je od azijske, ali još uvijek ima gotovo jednako nisku kvalitetu. Pramenovi ove vrste prvo su podložni tretmanu kiselinom, zatim obojeni, nakon čega su prekriveni silikonom, dok se gornji sloj ljuskice može ukloniti u potpunosti ili djelomično ili uopće ne biti. Ako se ne ukloni, smjer ljuskica može se zbuniti, a to će dovesti do zapetljane kose. Ova vrsta kose može biti prikladna za one koji imaju gustu, poroznu, grubu i voluminoznu kosu. A za one s mekom i tankom kosom neće izgledati vrlo atraktivno. Provjera kvalitete treba obaviti i ispiranjem bez kondicioniranja..

Slavenske ekstenzije kose, kao što je već spomenuto, smatraju se najkvalitetnijim, ali također koštaju najviše. Kutikula takve kose je ujednačena, ali izgledaju sjajno bez ikakvih tretmana. Slične žice, osim toga, vrlo su različite: kovrčave, kovrčave, ravne. Slavenska kosa proizvodi se očuvanjem gornjeg ljuskavog sloja i poštujući mjesto ljuskica. Ova vrsta je savršena za ruske djevojke. Međutim, to nije iznenađujuće, jer slavenska kosa dolazi iz Rusije, Ukrajine ili Bjelorusije. Ova se vrsta lako podnosi stylingu, peglanju, sušenju i drugim užicima koje žene toliko vole..

Priprema za proširenje kose

Prije postupka prirodnu kosu za produženje potrebno je temeljito oprati šamponom bez balzama i balzama, i češljati. Preporučljivo je početi koristiti vitamine skupine A, B, C, E, kao i druge antioksidante tjedan dana prije proširenja kose.

Metode produljenja kose

1. Vruće proširenje kose
2. Hladno produženje kose

Jedna od tih metoda uključuje sve navedene tehnologije..

Tehnologije produženja kose

Postoje mnoge tehnologije za proširenje. Najčešće se u salonima koriste talijanske, japanske, engleske, njemačke i španjolske tehnike. Da bismo razumjeli kako se rade proširenja za kosu, detaljno ćemo razmotriti svaku tehniku ​​produljenja, prednosti i nedostatke, značajke i troškove.

Talijanska metodologija SO.CAP. ili kapsule za kosu

Nadogradnja kapsule za kosu: foto

Ova tehnologija produljenja kose keratinskim kapsulama pripada vrućim metodama i prepoznata je kao najsigurnija, najpraktičnija i najpouzdanija. Njegova suština leži u činjenici da su "strane" niti u tvornici već obložene keratinskom smolom. Frizer treba samo da pričvrsti nastavke za vlastitu kosu i pomoću toplinskih klinčića zagrije mjesto vezanja na potrebnu temperaturu od 150-180 stupnjeva. Tako nastaje prozirna keratinska kapsula. Gotovo je nemoguće primijetiti golim okom, jer ima nevjerojatnu sposobnost prilagođavanja boji kose. Talijansko produženje vruće kose jedna je od najčešće korištenih tehnologija.

Važno je napomenuti da je ova kapsula dovoljno jaka da može podnijeti različita opterećenja. Kao što su kupanje u moru, postupci kupanja, perme, bojanje kose i drugi. Život tako sigurnog produženja kose je tri do šest mjeseci. Umjetne niti se uklanjaju pomoću posebnog gela koji natapa kapsulu. Recenzije proširenja dlačica na kapsulama općenito postaju pozitivne.

Prednosti talijanske metode su jasne, ali ima nekoliko nedostataka:

• Trajanje postupka (do četiri sata)

• Mogućnost neugodnosti za vrijeme spavanja

• Za ispravljanje koristi se alat sličan acetonu. To je loše za naknadno stanje niti. Pored toga, prilagodba je često prilično bolna.

• Ako je kapsula u obliku tanjura, to može uzrokovati neugodnosti tijekom ponovnog rasta

Talijanska proširenja kose koštaju u prosjeku 7 do 20 tisuća rubalja, ovisno o duljini i vrsti kose. U prosjeku, od 100 do 150 niti u cijeloj glavi.

Umeci za kosu na kapsulama

Europska i azijska kosa:

45 cm - 50-70 rubalja po niti
50 cm - 60-90 rubalja po niti
60 cm - 80-110 rubalja po niti
70 cm - 110-160 rubalja po niti

45 cm - 80-100 rubalja po niti
50 cm - 100-160 rubalja po niti
60 cm - 140-180 rubalja po niti
70 cm - 170-250 rubalja po niti

Microcapsule ekstenzija kose je vrsta vruće ekstenzije kapsule. Njegova je posebnost upotreba manjih klešta za stezanje kapsula od oko 3 mm umjesto 6 mm kao u klasičnoj talijanskoj metodi. Osim toga, kapsule se izrađuju ne samo od keratina, već i od voska. Microcapsule ekstenzija kose dobiva pozitivnije kritike u usporedbi s uobičajenom kapsulom. Zbog manje uočljivih kapsula i praktičnosti tijekom spavanja.

Ultrazvučna ekstenzija kose također se smatra analognim nastavcima za kosu pomoću talijanske tehnologije. Tijekom ovog postupka, kapsule se tope kada su izložene ultrazvučnim valovima. Trošak takvog nakupljanja nešto je skuplji od talijanske metode zbog korištenja ultrazvučnog stroja. Ultrazvučno produženje kose modernija je tehnologija.

Engleska metoda

Engleska metoda također se smatra predstavnikom vruće tehnologije. Ova tehnika zahtijeva istiskivanje vatrostalne organske smole iz posebnog pištolja. Kako bi izbjegao različita oštećenja kose, majstor mora pratiti temperaturu kapsule. Engleska ekstenzija slična je talijanskoj i po metodama uklanjanja pramenova, ali u usporedbi s njim, britanska tehnika je manje praktična i kraće traje. Kapsule su dva do tri puta veće od kapsula koje se koriste u tehnologiji talijanskih stručnjaka. Stoga, činjenica da kosa nije vaša postaje postaje uočljivija. Pored toga, držite žice prema engleskoj metodi najviše 2-3 mjeseca, što je gotovo dva puta manje nego kod talijanske tehnologije. Trošak proširenja kose ove metode je od 10 tisuća rubalja.

Prednosti postupka uključuju mogućnost kombiniranja kose različitih nijansi, čak i u jednom pramenu, a ovo je prilično sigurno produženje kose. Prema klijentima koji su isprobali ovu tehnologiju, engleska metoda ima dovoljno nedostataka. Evo ih:

• sjaj kapsula pri neonskoj rasvjeti
• nemogućnost posjećivanja saune ili kupke (moguće ako temperatura ne prelazi temperaturu topljenja kapsula - 80 stupnjeva)
• Vidljivost kapsula
• Ne možete izgraditi šiške
• Duljina prirodne kose treba biti najmanje 6 cm. Osim toga, prirodni pramenovi trebaju biti manje ili više zdravi
• Ne perite kosu šamponom prva dva dana nakon izgradnje
• Kapsule se mogu lijepiti
• Gubitak kose koji iznosi oko 20-30 posto mjesečno
• Nemogućnost korištenja maski ili balzama, kao i sušilo za kosu zbog naknadnog gubitka čvrstoće keratina

Produženje kose sa štednjakom

Ova se tehnologija razlikuje od vrućih metoda u tome što se keratin topi ne na vašoj kosi, već u posebnoj pećnici. Pramen donora umočen je u zagrijani keratin i zatim pričvršćen na kosu. Nedostatak ove metode je u tome što koristi keratin s niskim talištem, zbog čega kapsule postaju ljepljive i mogu se lijepiti. Produžena kosa je djelomično češljana. Ne možete posjetiti kupatilo i saunu. Kapsule se teško uklanjaju tijekom korekcije.

Njemačka tehnologija produženja kose (Bellargo)

Njemačka tehnika Bellargo odnosi se i na vruće metode. Kada ga koristite, majstor koristi tvornički proizvedene niti. Kosa se pričvršćuje rukavima, koji su zapečaćeni kada su izloženi električnom uređaju s dvije termičke stezaljke na temperaturi od 120 stupnjeva. Grijanje se događa lokalno, samo se smanjuju rukavi. Korekcija se provodi svaka tri do četiri mjeseca. Uklanjanje nastavka za kosu nastaje kada su rukavi popušteni istim električnim uređajem i prešli bliže korijenu dlake.

Nedostaci njemačke tehnologije smatraju se pretjeranim omekšavanjem rukava tijekom normalnog pranja kose (što dovodi do djelomičnog gubitka ekstenzija kose) i njihovom prekomjernom vidljivošću. Štoviše, primijećeno je da se ne mogu koristiti svi proizvodi za njegu i ne mogu se raditi sve frizure. Za korištenje njemačke tehnike majstor će morati platiti od 15 tisuća rubalja.

Microbellargo tehnika

Treba napomenuti da ova tehnologija nije slična prethodnoj, iako je podružnica Bellarga. Dno crta je da se korišteni mikro pramenovi, vlakna i onleji pričvršćuju posebnim mikro rukavima veličine 3-4 mm pomoću posebnog uređaja "MicroBellargo" (temperatura 120 stupnjeva).

Pomoću tehnologije mikrobellargo, lako možete sakriti probleme u parietalnoj zoni s polu-perikom nazvanom oberkopf. Pričvršćen je sitnim rukavima koji su potpuno nevidljivi. Ova se metoda može koristiti za djelomična proširenja kose..

Indikacija za Microbellargo je alopecija (ćelavost) ili djelomični gubitak kose, što je s drugim metodama apsolutna kontraindikacija.

Ova tehnologija ima dovoljno prednosti, evo ih:

• Mogućnost posjećivanja kupelji, sauna, bazena
• Nedostatak alergijskih reakcija kod klijenata
• Koža nije izložena kemijskom napadu, ljepilo se uopće ne koristi
• Prirodnost
• Bezbolnost postupka
• Umjetna kosa može se nositi do tri godine
• Tehnologija ne zahtijeva brijanje kose
• Male veličine rukava
• Sposobnost "zadebljanja" parietalne zone
• Uklanjanje nastavka za kosu je bezbolno i traje 10 do 20 minuta
• Moguće je kombinirati tretman oštećene kose i nošenja umjetnih pramenova

Nema mnogo nedostataka, jedan od njih: visoki troškovi. Postupak produženja kose često košta od 20 000 rubalja. Još jedan "minus": potreba da se Oberkopf pooštri jednom mjesečno i ispravke - jednom svaka tri mjeseca. Takva se kosa nosi 6 mjeseci.

Francuska tehnika

Ova metoda se naziva metodama hladnog produljenja kose. Ova kapsula nastaje zbog upotrebe posebnog ljepila nazvanog Rueber. Glavne komponente njegovog sastava smatraju se samim ljepilom, bojom i aktivatorom. Ovisno o nijansi nastavka za kosu, koristi se mješavina različitih boja: bijela ili crna. Ispravljanje postupka vrši se nakon dva do tri mjeseca nošenja "stranih" pramenova. Kosa se obično uklanja pomoću posebnog otapala. Rok predloženog nošenja nastavka za kosu je 3-4 mjeseca.

Francuski nastavci za kosu u prosjeku koštaju 3-4 tisuće rubalja za ugradnju, a za slavensku kosu: od 3000 do 6000 rubalja do 40 cm duljine i 5500 - 15000 rubalja više od 45 cm.

Prednost francuske tehnologije je nevidljivost nosača.

S druge strane, postoje mnogi nedostaci:
• Bolna korekcija
• Snažno češljanje kose
• Hitno povlačenje moguće je tek nakon jednog do dva tjedna
• Često postoje krivotvorine za sastav za uklanjanje, što unosi nemogućnost sigurnog podešavanja
• Pri uklanjanju udubljenja za kosu ponekad se mora rezati zategnuta masa
• produženje za kratku kosu nije moguće (od 20 cm)
• ne možete posjetiti kupelji i saune, plivati ​​u bazenu i moru.

Španjolska tehnika

Španjolski nastavci za kosu ranija su verzija francuske tehnike. Ima samo jednu razliku: ljepilo korišteno u ovoj tehnici nema sredstvo za bojenje, stoga je pogodno samo za vlasnike svijetle kose.

Japanska tehnika

Ova se tehnologija naziva i hladnim metodama. Značajno se razlikuje od svojih sugrađana. U ovom se slučaju ne koristi ljepilo ili smola. Umjetna kosa ovom tehnikom pričvršćena je u blizini vlastitih korijena isječcima, perlama i kopčama. Kliješta se također koriste za povećanje čekanja. I vaše vlastite kose i nastavci za kosu umetnuti su u rupice kvačica. Gotovo je nemoguće ne primijetiti spajanje pramenova, jer frizer mora odabrati kopče i perle koje su po boji slične prirodnoj kosi. Stezaljke ili perle veličine 2-3 mm pričvršćene su na udaljenosti od 5 mm od vlasišta.

Na ovaj način možete pokazati šišanu kosu otprilike jedan i pol do dva mjeseca.

Ispravljanje je brzo i potpuno bezbolno. Prednost japanske tehnologije je mogućnost produljenja kose za kratku kosu, kao i mogućnost produljenja šiške. Nedostaci japanske tehnologije su naknadna krhkost kose i kontraindikacije za osobe koje pate od vegetativno-vaskularne distonije ili migrene. Pored toga, raspon boja perlica prilično je oskudan, što ograničava let mašte klijenta i gospodara. Koristite 150-200 pramenova za cijelu glavu. Japansko proširenje kose u prosjeku košta od 13 do 20 tisuća rubalja.

Južnokorejska Ring Star tehnologija proširenja kose za prstenove

Ova tehnologija pripada metodama hladnog proširenja kose. Koriste se mali metalni prstenovi koji su prekriveni vrlo debelim slojem boje koji ne dopušta sjeckanje kose, a u sredini se stavlja sloj silikona. Prsten je komprimiran do ravnog stanja. Ispravljanje nastavka za kosu na prstenima vrši se nakon 3-4 mjeseca i uključuje otvaranje prstena, povlačenje pramenova do korijena kose i stezanje iste kapsule (ne više od 2 puta).

Proces produljenja traje 3-6 sati, ovisno o željenom volumenu.

Prednosti tehnike:
- vrlo jednostavno uklanjanje nastavka za kosu (pritiskom na rub prstena)
- nedostatak kemikalija
- izgledaju prirodno
- možete posjetiti saune, kupke, posvijetliti i bojati kosu, učiniti perm.

Pomoću tehnologije proširenja kose prstenovi Ring Star mogu se koristiti za uzgoj umjetnih niti u boji koje će izgledati vrlo prirodno. Slavenska kosa do 50 cm (100 pramenova) koštat će otprilike 12-18 tisuća rubalja. Dulje niti će koštati od 20 do 35 tisuća kuna.

Brazilska ekstenzija kose ili pramenova

Brazilska ekstenzija kose oglašava se kao najnovija i najsigurnija danas dostupna metoda. Prednosti ove metode su u nedostatku tretmana vrućim dlakama; postupak ne zahtijeva nikakve kemikalije ili uređaje. Suština metode je umetanje nadzemnih niti u kosu. Pletene su male pletenice od 3 niti, od kojih je jedna pramen vlastite kose, a druga dva su lažna. Pigtail je pleten na udaljenost od 1/8 cijele duljine kose. Ispravljanje se provodi za 3-4 mjeseca. Trošak brazilskog nastavka za kosu u prosjeku je 7000-10000 rubalja.

Tape proširenje kose

Tehnologija produženja kose Hair Talk odnosi se na metode hladnog ljepila.
Uređaj za kosu za kosu Talk traka sastoji se u lijepljenju produženih niti s ljepljivom trakom. Tehnika se sastoji u spajanju dvije vrpce koje kosu i pramenove drže zajedno u "bravici". Ova tehnika ima brojne prednosti u odnosu na druge: jednoliko opterećenje na svim žicama; mekoća i prijatnost traka na dodir; brzina postupka; koristeći kosu vrlo sličnu prirodnoj.

Pored toga, ekstenzije kose na trakama možete ukloniti samo prskanjem posebnog proizvoda. Stoga je korekcija produženja kose trake vrlo jednostavna. Kosa se može koristiti za postupak nekoliko puta, samo trebate promijeniti traku.

Trošak produženja trake iznosi od 7 tisuća rubalja za kosu duljine 40-50 cm i od 9 tisuća rubalja za duljinu od 55-70 cm. Za cijelu glavu možda će vam trebati jedan do dva skupa kose, ovisno o volumenu vlastite kose. Proširenja traka za kosu dobivaju različite recenzije kupaca, glavni plus je brzina postupka i lakoća uklanjanja.

Nedostaci nastavka za kosu od trake

• Premalo vremena u usporedbi s drugim metodama: samo jedan do dva mjeseca
• Lagani sjaj traka, čineći ih vidljivim
• Nemogućnost polaganja, jer su trake postavljene na poseban način
• Trebate posebnu brigu o ekstenzijama kose na vrpcama
• Kvaliteta europske kose koja se obično koristi nije uvijek idealna.

Vodeće tvrtke u proizvodnji dodataka za ukosnice za kosu su: Hair Talk, Angelo Hair i One Touch.

Produžni dio za kosu: fotografija

Uređaj za kosu za kosu Talk

Tehnika produženja jednim dodirom

Nano-proširenje Le Cristal de Paris

Le Cristal de Paris tehnologija je hladna i bez hardvera. Nano ekstenzije Le Cristal de Paris provode se posebnim hipoalergenim gelom. Veličina dobivenih kapsula ne prelazi veličinu zrna riže. Kosa proširena ovom metodom može se podvrgnuti različitim opterećenjima: maske, bojenje, toniranje, postupci kupanja i još mnogo toga. Postupak može trajati od dva do dvanaest sati, što je neugodan nedostatak. Kao plus, možete nazvati i mogućnost produženja čak i za kosu dužine tri cm.

Trošak nano-ekstenzija iznosi od 15 tisuća rubalja za kosu duljine 50 cm.

Micro nastavci za kosu produžuju Magic


Micro produžeci savršeni su za žene s oslabljenom kosom, jer je ova tehnika apsolutno bezopasna. Tijekom postupka koriste se vrlo tanki pramenovi kose koji se pričvršćuju pomoću jedva primjetnih kapsula. Vrlo su lagane i nevidljive, jer se količina voska ne uzima ručno, već s aparatom Extend Magic na 90 stupnjeva. Micro nakupljanjem također možete kupiti šiške ili nakupiti pramenove u vremenskoj zoni. Kapsule su izrađene od bistrog voska bez dodavanja keratina.

Nesumnjiva prednost tehnike je prirodnost kose i nevidljivost kapsula. Učestalost korekcije je tri do četiri mjeseca. Nedostatak ove tehnike je češljanje ekstenzija kose i nemogućnost posjeta sauni i kupki.

Istina, takav je "užitak" prilično skup: od 13 tisuća rubalja za pramen od 50 cm.

Tehnologija proširenja kose pomoću tress ili Afron produžetka

Afrička nastavaka za kosu u nekim salonima nude se pod nazivom "hollywoodski nastavci za kosu", ovo je potpuno ista tehnologija koja uključuje upotrebu prošivanih vlaka.

Tehnologija produženja kose na tresetu odnosi se na hladne metode. "Tress" je kosa ušivena na poseban način. Majstor tka afričku pletenicu, na koju šiva upletenu kosu u treso koristeći obične niti. Afričke pletenice tkane su na stražnjem dijelu glave. Ispravljanje ekstenzija kose šivanjem na tragu provodi se za 1-2 mjeseca. Prolazi prilično lako: trava se uklanja, pletenica je ponovo pletenica i opet se ista traka pričvršćuje na nju. Trošak cijelog postupka počinje od 10 000 rubalja, ovisno o kvaliteti i duljini kose. Cijeloj će glavi trebati 100-120 niti. Rad za nadogradnju tressove kose koštat će 40-80 rubalja za 1 pramen.

Cijena slavenske kose za 100 pramenova je približno:

45 cm - od 5000 rubalja
50 cm - od 6000 rubalja
60 cm - od 7000 rubalja
70 cm - od 8000 rubalja

CRE CAP tehnologija


Ova tehnologija u posljednje vrijeme sve je veća potražnja među frizerskim klijentima. Tijek postupka sastoji se od "oblačenja" vlastitih vlakana u posebne rukave, gdje su umetnuti umjetni pramenovi. Nakon toga, spoj treba "lemiti" samo toplinskim kvačicama.

Mnogi majstori tvrde da CRE CAP uopće nema "minusa".
Tehnologija ima brojne prednosti, što nedvojbeno privlači:

• Nema kemijskih ili fizičkih učinaka na matičnu kosu
• Majstor može lako sakupljati često obojene ili čak preslabe nizove
• Nema kontraindikacija za dob
• Sitni nosači
• Mogućnost trajnog trošenja
• Ne treba puno vremena za izgradnju
• Kosa za produženje ne zahtijeva posebnu njegu
• Bezbolnost postupka
• Uklanjanje pramenova traje samo 10 minuta, bez ikakve kemije.
• Ne postoje ograničenja za posjećivanje kupelji, saune, bazeni, sušila za kosu itd..
• Netoksični materijali

Trošak postupka kreće se od 20 000 rubalja (100 pramenova slavenske kose duljine 40 cm) do 30 000 rubalja (100 pramenova iste kose, ali samo 60 cm). Ispravljanje će koštati 85 rubalja po struni, to trebate učiniti svaka tri do četiri mjeseca. Naravno, sve ovisi o salonu.

Umeci za kosu na barrettes

Ovdje je sve jednostavno, kosa na ukosnicama sastoji se od lažnih pramenova umjetne ili prirodne kose koji su pričvršćeni ukosnicama u obliku rakova ili nevidljivih ukosnica. Uz pomoć ovih frizura možete nadovezati nastavke za kosu kod kuće, jer se vrlo lako pričvršćuju i uklanjaju. Nedostatak nastavka za kosu na ukosnicama je da se oni ne mogu dugo nositi, već samo kao frizura za jednu večer. Ali plus u ogromnom izboru boja, dužina, kvalitete i cijene.

Njega ekstenzija kose

Zahtjevi za njegu umjetne kose uvelike se razlikuju ovisno o tehnici koju odabere klijent. Ali postoji popis „zakona“ kojih se treba pridržavati bez obzira na tehnologiju:

1. Za hranjenje i vlaženje nastavka za kosu koristite samo proizvode s neutralnim Ph.

2. Izbjegavajte kontakt curlers, željeza i željeznih uvijača s kapsulama (ako su ti styling dopušteni).

3. Šampon treba razrijediti vodom. Glavu treba prati samo prema rastu kose, bacanje kose prema naprijed kada je pranje zabranjeno, baš kao i spavanje sa suhom kosom. Bolje je nabaviti poseban šampon za nadogradnju kose.

4. Najbolje je češljati četke s rijetkim zubima, na kojima na krajevima nema kuglica. Idealan češalj za nastavke za kosu je drveni.

5. Dugu kosu je najbolje plesti noću labavom pletenicom.

6. Ako vam se dopuštaju postupci kupke, ponesite posebnu kapu za kosu u kadu ili saunu. To će ih nekako zaštititi od izloženosti visokim temperaturama..

7. Najbolje je odbiti maske i balzami. Dajte prednost prirodnim infuzijama poput kamilice.

8. Najbolje je koristiti proizvode dizajnirane posebno za proširenja kose. Ovi lijekovi se mogu naći u specijaliziranim prodavaonicama. Trošak kupnje jednog lijeka može se kretati od 400 do 800 rubalja.

Ispravljanje ekstenzija kose

Nakon jednog do šest mjeseci nošenja, kosu će se morati ispraviti. Produžene dlačice se uklanjaju u skladu s metodom, zatim se ista dlaka (prema nekim tehnologijama) ponovo produžava natrag. Ovisno o kvaliteti umjetnih niti, mogu se koristiti i do četiri puta. Kao što ste već shvatili, ne omogućuju vam sve tehnike ponovne upotrebe iste "tuđe" kose. Tada, naravno, ako se koriste, morat ćete svaki put potrošiti novac na kupovinu kose.

Želio bih napomenuti da se kosi mora dati odmor jer je 2-3 mjeseca izložena jakom stresu.

Mnogi triholozi vjeruju da produženje kose pomoću bilo koje tehnologije dovodi do njihovog slabljenja, skraćivanja i stanjivanja. Nakon bilo kakvog nakupljanja, obavezno je provesti tečaj restorativnih postupaka (maske, oblozi, mezoterapija).
Trošak ispravljanja dlaka nakon produženja nešto je veći od troškova njegove ugradnje, a jednostavno uklanjanje je manje. (Ispravka iznosi oko 4000 rubalja, ako se instalira za 3000, a izvlačenje je manje od 3000 rubalja).

Moguće komplikacije nakon proširenja kose

Nedavno se popis mogućih komplikacija nakon ovog kozmetičkog postupka naglo smanjuje. Frizeri iz cijelog svijeta dolaze sa sigurnim novim načinima kako kosu učiniti dugom i lijepom..

Prije svega, morate pažljivo pristupiti izboru stilista koji će raditi i kvaliteti kose. Triholozi sve češće viđaju pacijente koji su postali žrtve "stručnjaka".

1.headaches
2. neudoban san
3. gubitak vlastite kose zajedno s nastavcima za kosu
4.allergy
5.slaba, dosadna, lomljiva kosa nakon postupka.

Stoga prije odlaska kod frizera trebate razmisliti sto puta. Najbolje je produžiti kosu u iznimnim slučajevima (za vjenčanje, obljetnicu ili godišnjicu najboljeg prijatelja). Osim toga, proširenja kose imaju različite kritike, i pozitivne i negativne. Postoje klijenti koji su uspješno podvrgnuti uvijanju kose, a postoje i oni koji su tada kosu dugo obnavljali..

Kako obnoviti kosu nakon ekstenzije

Svakako će vam trebati postupci usmjereni na obnavljanje kose nakon isteka. Najbolje ih je obaviti u salonu, a ulja se mogu koristiti i kod kuće. Tretmani za revitalizaciju salona uključuju maske za kosu, mezoterapiju za kosu, piling vlasišta, darsonval kose, cauterizaciju kose i vruće škare..

Danas je proširenje kose prilično jednostavan i poznat postupak za majstora. Lako je pronaći dobrog stručnjaka koji će točno raditi ono što želite. Istina, prvo morate odlučiti je li to zaista potrebno, jer ovaj užitak nije jeftin, a zahtijeva posebnu njegu, za koju mnoge dame jednostavno nemaju dovoljno vremena.

Proširenje kose: video

Proširenja za kosu s kasetama ili kapsulama

Nadogradnja kapsule za kosu: video

Kako ukloniti nastavke za kosu: video

Produžni dio za kosu: video

Proširenje kose: video tutorial

Umeci za kosu na Bellargo petlji

Frizura s produženom kosom

Koliko košta proširenje kose

Cijena pri odabiru bilo koje tehnike izračunava se na temelju rada majstora od 30 do 80 rubalja po žici, u prosjeku će biti potrebno 100-150 niti za cijelu glavu. Prema tome, sam rad koštat će od 3000 do 12000 rubalja. Morate dodati i cijenu same kose koja može biti različite kvalitete, boje, izrade. Treba napomenuti da visokokvalitetna slavenska kosa ne može koštati manje od 100 rubalja po pramenu od 50 cm.

Najnoviji postovi na našem web blogu

Najnovije teme foruma na našoj web stranici

 • Alena | 2016-02-28 13:59:37

Izgradio sam gotovo sve ovdje opisane tehnologije. Sve su kapsule nedvosmislene, a belargo, a ne belargo, jako pokvare kosu. Mikrotraka se brzo uvija, nakon 2 tjedna i zalijepi se ispod kose. Mikrokapsula leti poput jesenskog lišća, jer je pramen vaše kose vrlo mali. Ali jako mi se svidjelo produžetak bez kapsula. Ovdje nije opisano, ali dobro se drže, nisu vidljive i mogu se lako uvući u rep vlastitim. Super.

Lika | 2015-07-12 22:53:34

Naravno, slažem se, proširenja kose imaju smisla samo za posebne događaje. Na primjer, za vjenčanje, maturalnu proslavu, rođendan ili ako ste medijska osoba, a duga kosa sastavni je dio slike. Štoviše, nakon proširenja kose, vlasište i njegova kosa trebaju mir, pa čak i odmor. Inače će vlasnika takve kose proganjati glavobolja, nelagoda tijekom spavanja, kao i vjerojatnost da će izgubiti kosu zajedno s nastavcima. A svakako trebate znati i zapamtiti da nastavke za kosu ne možete sami ukloniti, ne možete ih povući. Dakle, možete ozbiljno oštetiti svoju prirodnu kosu. Stoga, prije nego što pristanete na takav postupak, morate dobro razmisliti i tek tada donijeti odluku.

Vera Petrovna | 2015-06-17 06:07:27

Naravno, dobro je imati dugu kosu, ali ako je ne možete pustiti na željenu duljinu. U ovom slučaju, profesionalni stručnjaci za proširenje kose dolaze u pomoć. Redovito radim ovaj postupak i vrlo sam zadovoljan. Samo trebate zapamtiti da ovaj postupak nije jeftin, zahtijeva česte korekcije i posebnu njegu. Ako novac dopušta - zašto ne napravite sebi lijepu dugu kosu, djevojke?

Diana | 2015-05-22 10:13:11

Da, naravno, rezultati produljenja kose su očigledni, ali koliko nedostataka i problema ima! To je neugodnost tijekom spavanja, upotreba samo posebnih proizvoda za njegu kose, nemogućnost korištenja pegla ili sušilo za kosu. Općenito, neka ograničenja. Stoga, prije odlučivanja o postupku produljenja, još uvijek vrijedi odmjeriti sve prednosti i nedostatke.

Asa | 2015-04-26 22:36:48

Nakon čitanja članka, ispada da postoji tako ogroman broj metoda ekstenzije kose! I ono što ljepotice neće učiniti da povećaju duljinu kose, promijene frizuru i cijelu sliku u cjelini. Ja sam Sami jedna od ovih dama))) Često eksperimentiram sa svojim izgledom)) Glavna stvar je pronaći dobrog gospodara i povjeriti mu ga glavom, slijedite savjete za njegu takve kose.

Svetlana, 22 godine. | 2015-01-15 08:26:30

No, koliko je dobro da stvoriti novu sliku ili povećati volumen kose, kosu možete jednostavno produžiti, jer će izgledati kao prirodna duljina. I prije, uostalom, perike su nosile u istu svrhu, bilo je to vrlo uočljivo i neprirodno.

Anastazija | 2014-12-17 22:15:07

Ja sam radila proširenja kose kod kuće, majstorica je naišla na dobro, rekla mi je kako da se brinem za kosu i, u principu, nisam imala problema. Kosa je malo isprana, poravnala sam ih željezom. Nosila je 4 mjeseca, a zatim uklonjena. Kosa je u osnovi ista kao i prije ekstenzije, iako još uvijek radim maske. A imala sam i kapsule za kosu.

Galina | 2014-10-26 11:58:50

Imala sam udubinu za mikro-vrpcu, dugo nisam mogla hodati, skinula sam je jer sam osjetila prisustvo nečeg stranog.

Ostavite povratne informacije o ovom postupku (pojavit će se na ovoj stranici nakon moderiranja)
U ovom obliku opišite samo svoje osobno iskustvo iz postupka. Da biste ostavili komentar u vezi sa sadržajem članka, upotrijebite drugi obrazac - u bloku "komentari" pri dnu stranice.

Ostali članci u odjeljku

Kako odabrati četkicu za kosu
Vlasnici zdravih kovrča pridržavaju se glavnoga pravila: izgled kose ovisi o češlju, koji se koristi svakodnevno. Ako je ovaj alat u početku pogrešno izabran, ne možete računati na lijepu kosu..
Šišanje vrućim škarama: uklanjanje podijeljenih krajeva
Jedan od najčešćih problema koji zabrinjava sve dugodlake ljepotice su podijeljeni krajevi. Danas je ta situacija prilično rješiva ​​i, ako vam je poznata, onda je jednostavno potrebno naučiti o takvoj usluzi kao što je šišanje kose. U kombinaciji s pravilno odabranom kozmetikom za njegu kose, ovaj postupak daje vrlo pozitivne rezultate i ima terapeutski učinak..
Boja za kosu
Suvremena industrija kozmetologije i proizvodi koji nam pomažu da se brinemo o svojoj koži i kosi razvijaju se brzim tempom. Jedna od najzanimljivijih činjenica je povijest stvaranja boje za kosu, koja se danas smatra jednim od najpopularnijih sredstava koji omogućuje ženama da mijenjaju ne samo boju kose, već i svoj cjelokupni izgled. Kada se pojavila boja za kosu i koji su brandovi danas najpopularniji, pokušat ćemo to detaljnije shvatiti.
Seborrhea: uzroci, simptomi, liječenje. Pregled šampona protiv peruti
Kožne bolesti su uvijek stresne za osobu. Vrlo je teško sakriti kozmetičke nedostatke ove vrste, jer su vrlo uočljivi i golim okom. Jedna od tih bolesti je seboreja, koja se očituje, osobito, prisutnošću peruti. O tome kako i kako ukloniti manifestacije uzrokovane bolešću, razmotrit ćemo dalje.
Biowaving kose
Biowaving kose, također biokemijski ili biološki perm, moderan je način da napravite kovrče i kovrče na svojoj kosi, koje se mogu koristiti i kod kuće i u kozmetičkom salonu.
Balzami, šamponi i tonici za kosu
Često želite dodati svakodnevnom izgledu nešto što će odražavati vašu osobnost i povoljno ga razlikovati od drugih. To se može postići bez drastičnih promjena - koristeći balzam za nijansu, šampon ili tonik za kosu.
Eliminacija kose
Eliminacija kose jedna je od vrsta laminiranja, a to je postupak bojenja kose bez uništavanja strukture kose. Uz to, ovaj tretman štiti kosu od štetnih utjecaja okoliša i može biti zdrava alternativa uobičajenom bojanju..
Sjajna kosa
Sjajna kosa je druga vrsta laminiranja. Ovaj postupak je terapeutski, usmjeren je na obnovu strukture kose i zaštitu od vanjskih negativnih utjecaja. Djelatne tvari su hermetički zatvorene unutar kose toplinom. Sjaj čini kosu upravljanom, sjajnom i njegovanom.
Brendiranje kose
Bronding ili "BROND" tehnika je višeslojnog bojanja kose u 2-3 nijanse s glatkom promjenom boje u 2-3 tona i učinkom spaljene kose na suncu. Ova tehnika kombinira isticanje i bojanje. Nakon postupka bronziranja, kosa izgleda prirodno, lijepo i njegovano, kosa vizualno dobiva volumen i igra se s različitim nijansama na suncu.
Bojanje kose: tehnologija i odabir boje
Bojanje kose jedan je od najpopularnijih načina za promjenu slike. Možete odabrati radikalno drugačiju boju, posvijetliti nekoliko pramenova ili prirodnu nijansu učiniti izražajnijom. Ovisno o ciljevima koje ciljate, morate pažljivo pristupiti odabiru prave sjene sredstva za bojenje kako biste postigli optimalne rezultate..

komentari

 • Ludmila | 10.01.2017 08:31:29

Članak je vrlo koristan, ali sada imam negativan stav prema ekstenzijama kose, po mom mišljenju je bolje imati vlastitu kosu i brinuti se o njoj, i tada će sve biti dobro i lijepo. Pa, svačiji posao, naravno.

Anastazija | 2016-11-14 15:44:54

Kako se mogu obratiti vama? Na štetu treninga. Želim naučiti brazilski oblik

Svetlana | 2016-03-02 20:27:31

dio 2. samo poruka ne smije premašiti 2000 znakova)))
Bio sam u rukama mnogih majstora, tražio sam čarobnjaka, čim sam našao ovog čudotvorca, dogodio se strašan rat. svi su se kretali gdje god su mogli i morao sam potražiti novog gospodara. 1 godina pretraživanja nije dala ništa dobro, ali nakon preseljenja u Istanbul slučajno sam naišla na djela majstora ruskog jezika na Internetu. 2-u-1 i jezik govori ruski i izvrsno rade s njim. ovaj majstor je tako dobar da ga ne mogu prenijeti. svi koji su saznali da mi je kosa proširena nisu vjerovali, same su počele gledati moju kosu i teško su mogle vjerovati u čudo, sve djevojke koje su na mojoj glavi vidjele ovu čudesno lijepu šavuliju već su odavno promijenile gospodara u svog gospodara. pa je najvažnija pretraga. ali naravno nitko nije otkazao pravilnu njegu. ono što kažu, potrebna su samo posebna sredstva za takvu kosu, mit je. Da, imam šampon za nadogradnju kose, ali krajeve perem samo njime, jer ne odgovara mojem masnom vlasištu. maske, ulja, imam luksuznu kozmetiku. a oni koji kažu da se nastavci kose pokvare po svom i vruća metoda boli, tada ću odgovoriti - 2 sekunde vruće utječu na kosu manje od pegla i sušila za kosu svaki dan. i ako netko kaže da keratinske kapsule skliznu s kose, dogodi se. ili bolje rečeno, bilo mi je 1,5 g. to znači da majstor koristi loš materijal. sada u godinu dana nikad nisam izgubio niti jedan pramen. Napravio sam 3 korekcije u 1 godini. nosio kosu čak 5 mjeseci. i svi su šokirani što to nije bilo vidljivo. pa djevojke ako želite dugu kosu, onda se ne bojte i najvažnije ne štedite na svojoj ljepoti. potražite kvalificiranog majstora. i tada ćete biti oduševljeni.

Svetlana | 2016-03-02 20:25:51

pročitajte neke komentare. takve gluposti. vjerojatno piši o nedostacima onih koji nisu još dugo vidjeli nastavke za kosu. Dijelit ću svoje osobno iskustvo. Ja gradim dlačice više od 3 godine. Počela sam s umjetnim silikonskim prstenima, nosila sam ih 2 mjeseca i prebacila se na kapsule i prirodnu kosu. ništa uopće nije spriječilo spavanje. sušilo za kosu i glačalo i željezo za kovrče uopće ne utječu. iako ne koristim sušilo za kosu. ali kovrče i željezo za mene su obavezni. Ja sam plavuša, tj. Mljevenje, toniranje i sve što završi na -ovki nije mi strano. jedino što treba uzeti u obzir pri izradi kose je kvalitetan materijal i izvrstan majstor.

Anya, 25 godina | 2015-04-01 03:26:48

Nikad nisam pomislila da prije postupka produljenja kose još trebate pripremiti se, piti posebne vitamine. Koliko je teško sve ispada! Još jednom razumijem da ljepota zahtijeva žrtvu! Usput, kosu planiram produžiti za Novu godinu, a pritom štedim novac za postupak.

Victoria | 2015-03-06 08:10:27

Sada je jasno zašto su reklame posvuda: Kupit ću skupu kosu! Uostalom, slavenska je kosa najskuplja i najkvalitetnija. Drago mi je da i Slaveni imaju takve prednosti. Doista, stanje kose može se reći o ljudskom zdravlju! A Kinezi i Korejci, iako na prvi pogled izgledaju sjajno, nakon pranja ipak se jako pokvare.

Emmi, 19 godina | 2015-02-08 13:31:56

Vrlo zanimljiv i koristan članak. Ispada da nastavci za kosu dolaze do nas iz Koreje i Kine, iako su obojeni u različite boje, a podrijetlo je azijskog. Dobro je, naravno, što su jeftinije, ali loše je što su vrlo loše kvalitete i nakon prvog pranja kose izgubit će boju, sjaj i čak početi se zbunjivati. A kakva će se frizura ispasti...

Uredništvo | 2014-12-19 21:42:43

Bilo koja vrsta proširenja kose opterećuje vašu vlastitu kosu, osim toga, produženu kosu morate paziti svakodnevno, jer će se inače zapetljati i pokvariti vašu frizuru. Ne može se nedvosmisleno reći koja je od metoda proširenja kose bolja, a svaka od njih ima svoje prednosti i nedostatke. Prvo isprobajte lažnu kosu na bobby igle.

OLESYA | 2014-12-17 22:25:18

Zdravo. Želim produžiti kosu. Zanimaju vas pitanja: je li produženje kose štetno? A koji je nastavak kose najbolji? hvala na odgovoru.

Uredništvo | 2014-08-07 22:19:25

Prirodnu kosu za proširenja možete kupiti u specijaliziranim prodavaonicama, uključujući i internetske trgovine. Da biste bili sigurni u kvalitetu proizvoda, pitajte prodavatelja certifikat za kosu. A također provjerite i sami njihovu kvalitetu. Metode su opisane u članku.

Larissa | 2014-08-06 21:59:28

Gdje možete kupiti nastavke za kosu da biste bili sigurni u njihovu kvalitetu??

Olga | 2013-09-29 13:28:32

Sjajan članak. Samo postoji značajan popravak.
Bellargo tehnologija - nema slabljenja obloga uslijed pranja. Da, rukav je izrađen od polimera osjetljivog na toplinu. Ali temperatura grijanja koja može omekšati rukav je puno viša od temperature vode za pranje kose. Također, nosač lako može podnijeti temperaturu u parnoj sobi.